Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:34:20
|
|
|
|
gold fish
|
nič...grem delat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:44:41
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nič...grem delat.... Jaz pa kuhat....rižoto
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:46:05
|
|
|
|
AinB
|
papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:48:45
|
|
|
|
AinB
|
Mi bomo mel kar pašto, mi ni da bi kaj bolj kompliciranega delala. Tako zamorjeno vreme je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:04:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen kaj mate delavce privezane da vam jih ne bo z grušta dol odpihnilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:05:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bi ga jst zdele jedla NJAMI a bi jaz kar tega sprintala, pa dala na krožnik ja ampak sam če maš barwni printer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:13:02
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi bomo mel kar pašto, mi ni da bi kaj bolj kompliciranega delala. Tako zamorjeno vreme je mi pa špagete
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:14:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nič...grem delat.... mater mate vse neko delovno vnemo men pa dons mah nč se mi ne da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:15:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sej ne vem ker ne utegnem prebrat vsega za nazaj od kdaj do kdaj greste za prvomajske praznike na morje? aja pa kam? za kakšno ceno? mi gremo od 10.-17. 5. v Novigrad, 4*, vsi štirje za 500€, polpenzion. kateri hotel da še jst mal posrfam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:31:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
moja Marija je tut zdele zaspala jst pa hiter da se mal aktiviram veselo na delo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:46:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nič...grem delat.... Jaz pa kuhat....rižoto ..mi bomo pa danes imeli juho, pa riž, pečene kračice , zeleno solato in štrudl..... ...za jutri pa delam kar paprikaš.....samo se ga komaj učim ..pa malo špegam na kulinarično slo ...mimogrede...pikec še spi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:46:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi bomo mel kar pašto, mi ni da bi kaj bolj kompliciranega delala. Tako zamorjeno vreme je jaz sem to včeraj nardila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:47:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen kaj mate delavce privezane da vam jih ne bo z grušta dol odpihnilo v bistvu sta 2, en je na lestvi, drugi mu jo pa trenutno drži
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:47:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen kaj mate delavce privezane da vam jih ne bo z grušta dol odpihnilo ...če pa bi...mamo pa tud tretjo osebo zavarovano....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:47:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bi ga jst zdele jedla NJAMI a bi jaz kar tega sprintala, pa dala na krožnik ja ampak sam če maš barwni printer seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:51:58
|
|
|
|
gold fish
|
........za jutri mam kosilo rešeno, pol bo pa en dan zelje, pa restan krompir in kašnate in krvavice...., pol pa lahko nardim v petek špagete..... Pa je fajn že teden mimo ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:53:30
|
|
|
|
gold fish
|
.....moj pa gre jutri v Lj, pa drug teden v sredo spet..... jaz bi tudi šla ....pa ne morem zraven, ker gre službeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:56:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša babika je spet celo noč prespala.Skoraj ne morem verjet,da je to res.... Od 20h-7h Sem ti fauš. jaz tud po eni strani, po drugi pa hvalabogu, da vsaj nekje spijo.... petra..midve si pa kar roke podajva..... kaj čema...pubeci..so pač pubeci... ..že zdaj svojo gonijo.... ...se pridružujem podajanju roke ....od 3 več nisem štele kolkrat se je zbudil ....ma mam na sumu zobek ker mu je včeraj dlesen bila skor krvava na koncu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 10:57:57
|
|
|
|
gloria
|
... dan....na hiterco vas preberem dok mali dremucka ...če mi bo uspel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:04:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa ne morem več čvekat, že imam delavce tu ..., pa mali tečko... ..nam so pa HB zgotovili.....je fajn ko ni blo treba *rušta* postavljat so kr z dvigalom belili fasado...zdej je pa ostalo samo pucanje...men se pa sploh ne da ker me mali okupira 100 na uro ....upam da mi danes rata poslat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:05:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako imate kaj vreme? jaz bi šla na sprehod,pa ne vem....al misli bit dež al ne?? pr nas je tut tko tko Ma pri nas tudi. Vsak cajt zgleda da se bo usulo. Zgleda sprehodi danes odpadejo ...pri nas isto sam jaz če hočem da mi bo kaj spal popoldne morem nardit en krog z vozičkom da mi zaspi....še dober da so zmislili dežne prevleke....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:08:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya baje je fajn skorjica od kruha za dlesnike.......pa še vitamini so noter.... ..glik to mi je včeraj pedeikerka rekla(ja sem se mal razvajala ....še HB da hodi na dom da je lahk gospodič bil zraven)...da so včasih mal z limoninim sokom namazal dlesni....a je kateri to kaj znano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:10:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....zdaj sem nazaj...vas pa ni...spet pičim monologe... fiši a rabiš očala?? ne, jih že tak mam.... ...to sem že zadnjič pisala...da mi ne kaže postov vaših sproti, ampak, samo moje, pol ko pa enih par napišem, pa mi jih kaže... ...meni isto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:14:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen kaj mate delavce privezane da vam jih ne bo z grušta dol odpihnilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:15:40
|
|
|
|
gloria
|
...adijo se tipkamo kasneje....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?