Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:10:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni gre že tak na živce to vreme.... tu pri nas na bregu ful piha ...... pa upam, da dežja ne bo, da že enkrat končajo to in se spakajo.... fiši,pa saj ti se lahko nastaniš pred bajto,jaz pa če hočem na zrak,moram it na sprehod to že, samo ful piha...pa pridem ven...in sem že not tudi..... .... Drugače je pa fajn ja...... Boš pol, ko bo lepo vreme nabasala svoji dve deklini v avto, pa prišla malo k nam na vas FIŠI da te nou odpihnilo zdaj trenutno ni panike..... je celo fajn, da se barva suši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:11:21
|
|
|
|
pf
|
Jutro babe. Danes bo pa mene zgleda neslo, ne vem če ne bo prva menstruacija na pohodu. Kak obupno se počutim, mala pa je še tudi tečko. Kar nekaj bi skozi, nič ji ne paše. No danes sva vsaj dve taki. Jaz sem tudi dvakrat priklopila malega ceka na ziziko danes ponoči. Malo pocuca, pol pa je bolje in panka naprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:11:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sm ji dala skorjico pa se mi je skor zadavla sam drobtinco je dobila pa je ni znala dol požret ja saj vem,jaz ji ne upam dat.... ma ene govorijo,kak so to v starih cajtih jedli kruhec,da se ne more nič zaletet....ne vem.... naš se je tud že skor zagovtil gor, zdaj pa mu tak malo po malo dajem....če pa fehta..... bom pol sliko poiskala, ko je žemljo jedel..... zdaj kuham kavo za delavce..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:13:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa na kaki , ta mali dve bosta pa lahko na drugi brez male ovčke, pa kozice gledali...... take čist micene bodo počasi...take ko mala mačka..... to pa se simpatično sliši.. ...... za videt je tud lepo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:14:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sm ji dala skorjico pa se mi je skor zadavla sam drobtinco je dobila pa je ni znala dol požret ja saj vem,jaz ji ne upam dat.... ma ene govorijo,kak so to v starih cajtih jedli kruhec,da se ne more nič zaletet....ne vem.... naš se je tud že skor zagovtil gor, zdaj pa mu tak malo po malo dajem....če pa fehta..... bom pol sliko poiskala, ko je žemljo jedel..... zdaj kuham kavo za delavce.. zdej vidm da ne bom na vrsti za tvoj štrudl ga bodo delavci snedel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:15:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:16:04
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj bi ga jst zdele jedla NJAMI
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:16:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale fajn špancirajte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:22:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fajn špancirajte hvala,upam da nas ne prežene dež....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:22:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro! Mi smo pa že ob 5.20 vstali, ponoči pa spet 3x jedli. Jaz ne vem več kaj naj naredim. Včasih sem že čist adijo zjutraj, ko se moram vstat. Če ima katera kakšen predlog, kaj naj naredim bom zelo vesela (razen tega, da naj ga pustim jokat, ker to ga ne bom). meni najmanj časa in živcev vzame, če dam flašo. Sem pri bubiju tak delala in zdaj pri bubiki. Ko je hotela 3x jest, je pač 3x jedla. Zdaj ko "noče" jest, pa tudi jaz veselo spim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:22:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sej ne vem ker ne utegnem prebrat vsega za nazaj od kdaj do kdaj greste za prvomajske praznike na morje? aja pa kam? za kakšno ceno? mi gremo od 10.-17. 5. v Novigrad, 4*, vsi štirje za 500€, polpenzion.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:23:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK zdej vidm da ne bom na vrsti za tvoj štrudl ga bodo delavci snedel ..saj ga ne delam za njih..... jih nimam na hrani.....še to mi treba ja.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:24:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fajn špancirajte hvala,upam da nas ne prežene dež.... tu je tudi bolj kislo videt. Bubika že vleče dopoldanski spanec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:25:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:25:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bi ga jst zdele jedla NJAMI a bi jaz kar tega sprintala, pa dala na krožnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:26:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fajn špancirajte hvala,upam da nas ne prežene dež.... tu je tudi bolj kislo videt. Bubika že vleče dopoldanski spanec naš tud...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:29:25
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bi ga jst zdele jedla NJAMI a bi jaz kar tega sprintala, pa dala na krožnik To bi bili delavci veseli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:29:54
|
|
|
|
AinB
|
Jutro še od mene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:31:30
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Evo me, sem si malček časa vzela, da vas vsaj pozdravim. Se nekaj selimo in je v hiši tak kaos.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:32:21
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:32:21
|
|
|
|
gold fish
|
....bubi...eno prošnjo imam....... greš ti mogoče kaj v QL Interspar...... če greš, bi prosim lahko pogledala na otroškem oddelku imajo tista kolesa otroška za potiskat....imajo enega sv.modrega.....kaka je cena, pa katera firma je.... če boš slučajno tam hodila..... ... bom sicer probala poklicat ...pa vprašat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:32:45
|
|
|
|
AinB
|
Midva sva pa ravnokar jedla skuto in banano sem mu vmešala (prvič je jedel skuto). Kar mmmmmmm je delal. Ful sem vesela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:33:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....... uživajte, pa vzami kaj svinca poleg, da vas ne odpihne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:33:20
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen Pri nas pa že dežuje, je taka tema v stanovanju. Kje si sončeeeeek?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:34:04
|
|
|
|
AinB
|
Hojla Lana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?