|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
24.3.2009 10:49:25   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: gala
Na srečo je moj najdražji čisto drugačen, pravi da imam seksi trebuh.

Moj tud pravi, da sem seksi s trebuhom. Mi pravi, da sem njegova bajsika. user posted image  user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
24.3.2009 10:52:40   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Da ji je rekel, da mu s tem trebuhom ni všeč. Jaz bi ga ***** poslala. Na srečo je moj najdražji čisto drugačen, pravi da imam seksi trebuh.

uf, ta bi bil tepen z moje strani... hallo, glih tok je mek prste zraven... oz kaj druzga user posted image  user posted image  

To je moj tudi ne bi dobro odnesel...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
24.3.2009 10:54:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Da ji je rekel, da mu s tem trebuhom ni všeč. Jaz bi ga ***** poslala. Na srečo je moj najdražji čisto drugačen, pravi da imam seksi trebuh.

uf, ta bi bil tepen z moje strani... hallo, glih tok je mek prste zraven... oz kaj druzga user posted image  user posted image  

To je moj tudi ne bi dobro odnesel...user posted image

sploh ne morm vrjet da lahko kej tazga omeni ... adijo pamet

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
24.3.2009 10:59:25   
christiana21
Ojla punce!

Včeraj sem bila pri ginekologinji - sem šla po napotnico, mojega seveda ni pustila zraven notri, kljub temu, da me ni pregledovala. Je rekloa, kao zakaj bi pa on šel zraven notri.
Ko sem ji povedala da sem dogovorjena jutri in, da želim napotnico za doktor Đukanovića na Ptuju, mi je ni hotela dat, ker še nimam odpustnice iz bolnice(odpustnice mi še niso poslali). A lahko sploh to naredi, da mi ne da napotnice, če jo jaz želim, da pridobim drugo neodvisno mnenje, glede na to, da me je poslala v bolnico zaradi neke njene diagnoze, ki so jo tam ovrgli??user posted image
Vprašala me je kaj so rekli v bolnici glede njene diagnoze, pa sem rekla, da so povedali da je vse ok, nakar je rekla, da naj pridem še ta teden z odpustnico k njej da vidi kaj so v bolnici čarali (kao ona je imela pravilno diagnozo s svojim starim UZ, v bolnici pa ne vejo nič, ko imajo novejše naprave) in, če vidi, da je vse ok, me bo ona še enkrat pregledala in, če spet ugotovi isto stanje kot zadnjič, me bo poslala nazaj v bolnico. Mislim halooooo. Zakaj me hoče na vsak način hospitalizirat?
Vsak mi štepa samo neko svoje mnenje in daje svoje diagnoze, ki pa se vsaka razlikuje (pri zdravnici je premalo plodovnice, v bolnici dovolj, pri zdravnici mejni pretoki, v bolnici normalni), kako potem naj v miru uživam v nosečnosti??

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
24.3.2009 11:09:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla punce!

Včeraj sem bila pri ginekologinji - sem šla po napotnico, mojega seveda ni pustila zraven notri, kljub temu, da me ni pregledovala. Je rekloa, kao zakaj bi pa on šel zraven notri.
Ko sem ji povedala da sem dogovorjena jutri in, da želim napotnico za doktor Đukanovića na Ptuju, mi je ni hotela dat, ker še nimam odpustnice iz bolnice(odpustnice mi še niso poslali). A lahko sploh to naredi, da mi ne da napotnice, če jo jaz želim, da pridobim drugo neodvisno mnenje, glede na to, da me je poslala v bolnico zaradi neke njene diagnoze, ki so jo tam ovrgli??user posted image
Vprašala me je kaj so rekli v bolnici glede njene diagnoze, pa sem rekla, da so povedali da je vse ok, nakar je rekla, da naj pridem še ta teden z odpustnico k njej da vidi kaj so v bolnici čarali (kao ona je imela pravilno diagnozo s svojim starim UZ, v bolnici pa ne vejo nič, ko imajo novejše naprave) in, če vidi, da je vse ok, me bo ona še enkrat pregledala in, če spet ugotovi isto stanje kot zadnjič, me bo poslala nazaj v bolnico. Mislim halooooo. Zakaj me hoče na vsak način hospitalizirat?
Vsak mi štepa samo neko svoje mnenje in daje svoje diagnoze, ki pa se vsaka razlikuje (pri zdravnici je premalo plodovnice, v bolnici dovolj, pri zdravnici mejni pretoki, v bolnici normalni), kako potem naj v miru uživam v nosečnosti??

o hudo, ni čudno.. jz bi živčnga fasala... že tko saem zdej malo nemirna zarad moje plodovnice, tko da če bi me pa še tko zafrkavali bi se mi pa odtrgalo.... ampak mislim da bi ti mogla v vsakem primeru dat napotnico.. ne glede na odpustnico ki je še nisi dobila

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
24.3.2009 11:17:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: dito
Flask_a- enkrat sem brala, da si bila s prvim že zelo hitro v kampu. Mi lahko prosim malo več poveš, kako je bilo, ker moj ful komplicira in govori, da bomo šli šele konec avgusta, ko malo zraste. (mamo pavšal na Krku). Pa še 2 leti je bil september ful slab.

Ja, mi smo bili v kampu, ko je imel Jaka 2 meseca (začetek junija rojen, konec julija in prva dva tedna v avgustu smo bili na morju- tri tedne skup). Toliko pozitivnih stvari smo odnesli, da ti ne znam povedat. Koža se mu je ful lepo čistila, spančkal je cele noči (razen podojila sem ga dvakrat, ker je bil lačenuser posted image ). Jutranji in večerni sprehodi so bili fenomenalni, počivanje v senčki čez dan... Da ne govorim najinem o odnosu z možem- sproščeno, zabavno- prav nič moreče v teh prvih mesecih po rojstvu... Plavala sem lahko... Perfektno je bilo in letos bomo spet šli, če bomo imeli to šansouser posted image Doma smo s spanjem nadaljevali- spal je cele noči, razen 2x se je podojil. Potem pa takoj nazaj zaspaluser posted image OK, to je trajalo do prvih zobkov. Pol smo bili pa zombijiuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
24.3.2009 11:19:39   
elyy
Evo js sm si komi zdj uzela čas in pržgala račun. pr nas je tok čuden dan tok oblačen je pa prv bedno je!
Prej sm že spet pospravljala..itd kokr vsak dan,sam nevem kaj nej kuham?user posted image
Učer sm šla u drogerijo po eno kremo za strije in hvala bogu me skor nč več ni koža srbela sm lahko umeru zaspala!
christiana;nevem kaj bi nardila na tvojem mestu res fakkkkkk....js mam tok proti tem zdravnikom zadnje čase so k zmešani...moja G zame tud ni dobra vsaj moje mnenje je tako..res pregleda me za 3 minute..un UZ pržge in pogleda za 2 minute i mi reče;lejte to je glavica!in to je vse sploh nevem kako lohka vidi a je s posteljco.... vse uredu..itd naprej....sploh jo nebriga nč!sej komi čakam d grem zdej na pregled upam d mi bo zmerla kilažo beybija pa mau bolj pogledala...ne pa vse nahitr..kr neki res....tko d res nevem kaj bi na tvojmu mestu nardila,k mam js podobne probleme s temi zdravniki** 

Neposredna povezava do sporočila: 4357
24.3.2009 11:28:12   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image   A ste druge tudi tako zbite, ki že imate otroke doma? A ima katera razliko pod dve leti med otrokoma?

Jaz sem tudi čist zbita, sicer imam razliko 3,5 let sam me tamal šeta levo desno...Sem rekla da sploh ne potrebujem nosečniške telovadbe. Ko sem bila v službi pa o dojenčku skoraj nisem imela časa razmišljati kaj šele da bi kaj prištimala.

petrazg super, da so vrata zaprta user posted image

Pri nas sneži, jaz moram iti v trgovino, se mi prav nič ne da.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
24.3.2009 11:29:48   
christiana21
Elyy, tud jaz ne vem kaj jim je. Zdj je že moj jezen na mene, ker kar naprej jočem in me je strah, kaj če bom mogla v bolnici ostat spet po nepotrebnem, kaj če si spet zdravnica kaj namisli..... Nazadnje ko sm bla tam, sem bla poslana zaradi mejnih pretokov in kao zmanjšane količine plodovnice, ko so pa ugotovili, da je to ok, so pa rekli, da bom ostala tam, da mi bojo zdravli pritisk, ker je pač bil takrat zaradi živcev visok, čeprav je doma normalen. Mislim haloooo, zdravi nosečnici s sindromom belih halj, bi dali tablete za pritisk ali pa celo porod sprožili. Nihče me ne posluša, da je doma normalen, ko pa njih vidim da mi serejo mi pa naraste.
Vedno bolj razmišljam, da ne bi rodila v MB. Ali lahko jaz grem z napotnico za porod od svoje G, rodit kam drugam v Sloveniji ali ji morem polagat račune, zakaj ne bom rodila v MB in naj mi napiše napotnico za drugo porodnišnico? Očitno je da ženska komplicira, če mi že napotnice za drugo mnenje noče dat.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
24.3.2009 11:30:50   
Leela

Tale tvoja zdravnica je malo čudna. Ne vem zakaj toliko zaupa svoji presoji. Ponavadi so UZ v ambulantah manj kvalitetni kot tisti v bolnicah, tako da jaz bi bolj zaupala mnenju v bolnici. Definitivno pojdi še na drugo mnenje, čeprav brez napotnice, samoplačniško, da se pomiriš.

Neposredna povezava do sporočila: 4360
24.3.2009 11:31:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Tale tvoja zdravnica je malo čudna. Ne vem zakaj toliko zaupa svoji presoji. Ponavadi so UZ v ambulantah manj kvalitetni kot tisti v bolnicah, tako da jaz bi bolj zaupala mnenju v bolnici. Definitivno pojdi še na drugo mnenje, čeprav brez napotnice, samoplačniško, da se pomiriš.

definitivno se strinjam z Leelo

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
24.3.2009 11:32:29   
Leela

Vedno bolj razmišljam, da ne bi rodila v MB. Ali lahko jaz grem z napotnico za porod od svoje G, rodit kam drugam v Sloveniji ali ji morem polagat račune, zakaj ne bom rodila v MB in naj mi napiše napotnico za drugo porodnišnico? Očitno je da ženska komplicira, če mi že napotnice za drugo mnenje noče dat.

Rodit greš lahko kamorkoli, tudi če piše gor maribor. So nam ravno v MŠ to povedali. Zamenjaj doktarco, nisi ji dolžna računov polagat.

Neposredna povezava do sporočila: 4362
24.3.2009 11:34:18   
lananai
christiana, jst bi tudi šla p drugo mnenje, čeprav samoplačniško. Moja pomiritev odtehta vsak denar.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
24.3.2009 11:44:14   
Tanja_
lananai ja skup odštevava, ful je fino! Mene že vsi hecajo, če si na steno križce rišem, k vsak dan v službi povem, kok dni še.

Kasija na tapete.si sva gledala, izbrala še nisva dokončno. K midva pol vse to nariševa in miljon variant nardiva, tko da sva pol čist sto procentno prepričana.

Glede drugega mnenja- je samoplačniško. Napotnico pa ti vsak zdravnik da po svoji lastni presoji, ne moreš jo dobit na svojo zahtevo.
Uf, še štiri urce, pa grem domov.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
24.3.2009 11:44:49   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Rodit greš lahko kamorkoli, tudi če piše gor maribor. So nam ravno v MŠ to povedali. Zamenjaj doktarco, nisi ji dolžna računov polagat.

Kdo me bo pa vzel zdaj, ko sem noseča? Sem poskušala, pa ne gre. Po nosečnosti se lahko prestavim. Zdaj, ko toliko komplicirajo, me je že strah it na pregled k ginekologinji, kaj bo spet ugotovila in me poslala v bolnico. Toliko so se mi zamerili, da sploh nočem več it k zdravniku, ker vsakič, ko grem k njej, naredi piz......
Zdaj bo pa še večja, ko bo ugotovila, da sem šla iz bolnice na lastno odgovornost, ker so me pač tam imeli, da imajo polno posteljo in koga, da se derejo na njega in ga zmerjajo, da ne bi smel biti mati. Včeraj sem mislila G. povedat, da sem šla iz B. na lastno odgovornost, pa nisem zbrala poguma, ker sem vedela, da me čakajo pridige. Kar zmrazi me, ko vem, da mi je včeraj rekla, naj ji do četrtka prinesem odpustnico in vem, da me čaka spet njen "strokovni" pregled, potem pa verjetno spet napotnica za v bolnico, kjer pa me bodo mogli zadržat, ker se mi bo spet zlagala, da me pošilja po njihovo mnenje oz na pregled, na napotnico bo pa napisala, da je za sprejem in dvakrat podčrtala. Sem klicala v bolnico za odpustnico, pa so rekli, da ne vedo, če so jo že poslali. Če jo je zdravnik podpisal potem so jo, če pa ni, jo bodo pa poslali, ko podpiše, kdaj pa bo to, pa ne vejo. Ne da se jim dopovedat, da meni G. teži, ker so oni tako hitri.
Če mi G. napiše napotnico za pregled in mnenje ali pa za hospitalizacijo, potem je tako, kot z porodom in jaz lahko grem v katerokoli bolnico? Res nočem več imet opravka z Mariborom.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
24.3.2009 11:54:11   
elyy
Glej js pa mislm d se ti res sekeraš preveč in pol si živčna pa še tvoj je jezn pol,k jokaš!
Js bi na tvojmu mestu če bi te spet posla u bolnico bi pa spet šla..itak če ženska komplicera te bojo pač poslal nazaj..če bo vse ok!!
če pa tko pogledaš te tvoja zdravnica vsaj pošlje naprej..kaj pa moja k me pregleda za 2 minute pa tko rečen skor spodi ven iz ordinacije!!mislm halllllooooooooooo!!!bi jo kr na gobec!!
js tud mislm d greš ti lohka rodit kamor hočeš,da sam zbereš..zakva bi ji polagala račune,sm rečeš d neboš rodila v MB por. in konc debate**

No js se stem pomirim k pogledam v materinsko knižico obseg trebuha in vsaj premerjam kok približn tehta in mi je mau lažje...se pomirim d je vse ok..

js pa začnem  6.4 z MŠ a je sam enkrat na teden in kok časa traje..itd..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4366
24.3.2009 11:57:21   
lananai
Ste opazile, da se je na bibaleze.si že pričel reality show "Prihajam, pripravita se!"?

Neposredna povezava do sporočila: 4367
24.3.2009 12:00:18   
pokica_
Hvala AKP za info o pleničkah. Bom šla pogledat, če imajo pr nas v MS. A iz blaga praviš? Pa ne iz takega, ko so narjene gazice, ipd. Ker teh imam že več kot 40.

lananai, pol si pa ti tk ko jst...jaz tudi že skos uporabljam Nasonex, lahko tudi do 3x dnevno. Sem vprašala G in osebno dr. Vsaj malo da ublaži simptome alergij.
Blueeyes, to pa je pogrinjek za zajtrk! user posted image user posted image
A tolko snega je že pr vas? Jesus kristus...sam do prekmurja naj ne pride, ga kr nič ne rabmo. user posted image  Pr nas ni še ne snega, ne dežja, je pa full čudno vreme, oblačno in nekaj se pripravlja...
Kasija, lepo v topli postli ležat, pa čajeka pit, pa se čimveč lupčkat,....menda pomaga! user posted image
Gala, boga tvoja prijateljicauser posted image , jst bi ga nekam deleč poslala, da mi to izjavi! Pa nebi dovolila da se me še prtakne, ne pa da v temi morm sex...user posted image  K sreči imam js tud mojga lubija, ki mu je moj buši najlepši buši na svetu, zdaj ko sem prava bučka, pa še posebej. user posted image  Bi ga božal in lupčkal cel dan, če bi lahko. No, prepovedi pa HB nimamauser posted image .
Christiana21, upam da se bo ta teden vse uredilo pri G in naj ti že končno da tole božjo napotnico. Jesus,...če ženska res tolk v svojem privat lifu tolk komplicira. user posted image  Jst bi tud mogoče razmislila, da bi pa šla samoplačniško, pač tistih 30€ al kolko pač je plačaš, pa se ti bojo vsaj živci pomirili in boš lahko končno uživala user posted image . Tko se pa samo mučiš.

Končno sem prebrala vse skos in odgovorila! user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
24.3.2009 12:00:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
kaj pa moja k me pregleda za 2 minute pa tko rečen skor spodi ven iz ordinacije!!mislm halllllooooooooooo!!!bi jo kr na gobec!!

Ene se preveč sekirate... Če vas G pogleda in ne pove, da bi bilo kaj narobe, potem ni narobe! Saj tudi mene ne gleda 30 minut, opravi vse v 5 - 10 minutah. Če me kaj zanima, vprašam. Kaj ti noče odgovorit, če jo kaj vprašaš? To bi pa bilo čudno.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
24.3.2009 12:00:46   
lake
Kar se napotnic tiče. Če piše samo porodnišnica na napotnici, greš lahko kamorkoli, če pa piše npr. porodnišnica Maribor je pa mal bolj zakomplicirano. Jst ti predlagam da greš na samoplačniški pregled, v Ljubljani je zelo dober Pušenjak. Na odpustnici bo pa pisalo da s odšla domov na lastno odgovornost, tako da tega ne boš mogla prikrit svoji ginekologinji.

Sterilizatorja ne bom kupovala, bom prekuhavala, za črpalko bom pa še vidla. Za kosilo bo pa dons najverjetneje špinača pa pire krompir, ampak morm še v trgovino, kar se mi tud približno ne da. Mislm da bi za zadnje dva meseca rabila služkinjo, ker se mi nič ne da user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
24.3.2009 12:02:56   
Leela
christiana  G je res težko zamenjat, sploh med nosečnostjo. V katerokoli porodnišnico  greš lahko rodit, sigurno. Nam je babica rekla, da v porodnišnici sprejmejo vsako (v Po) tudi, če jim na napotnici piše recimo Šempeter. Je rekla, da to niti ne bi smeli napisati.
Samo imaš pa res smolo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
24.3.2009 12:03:07   
Obelix
Kasija, jaz ima doma dvojčka stara 17 mesecev. Pestro user posted image . Je kar naporno, ampak z otroci je treba imeti potrpljenje in se vse da. Imamo se ful lepo, otroka sta zdrava in zelo napredujeta. Vsak dan smo zunaj. če le vreme dopusšča in med vikendi gremo pa vsi skupaj naokoli. Super je in ju ne bi dalal vrtec, če bi se še enkrat odločala.

christiana21, rodiš lahko kjerkoli in ne rabiš razlagati zakaj si šla drugam kot tam, kjer ti je najbližje. Je pa res zoprna situacija. Samoplačniško je edina varianta.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
24.3.2009 12:03:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ste opazile, da se je na bibaleze.si že pričel reality show "Prihajam, pripravita se!"?

ja jz sem opazila reklame

pokica_ snega je zaenkrat cca 3 cm, pa še kr pada..,. malo se umiri pa spet začne full padat

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
24.3.2009 12:05:18   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ?, PO user posted image +6kg
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 31.03., 22 let Šempeter user posted image +8kg

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03.,
29 let  PTUJ user posted image
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 27.03., 28 let +9kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 08.04., 29 let LJ user posted image +14kg

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 30.03., 26 let LJ  user posted image  +16kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 28 let  CE user posted image +6kg

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ); user posted image  user posted image
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image   
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? , 32 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 07.04., 29 let CE user posted image +11,5kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 10.04.; 
25 let KRANJ user posted image +8kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled 30.03., LJ user posted image +4kg
* lake (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 06.04.; 29 let LJ user posted image +7kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03., PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 17.04.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.03.,
28 let +6kg
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.04., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 08.04. ; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +11kg

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 03.04., 34 let PO ali MB user posted image +6kg
* Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let
MS user posted image +15kg
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let user posted image
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image
* zmajama ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.04., 26 let PTUJ user posted image +6,4kg

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04. , 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled ?; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.03. ; 25 let
PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.04., 33 let , PO user posted image
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.04., 28 let , user posted image +7kg

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 02.04., 
34 let LJ user posted image +6kg

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 26.03., 38 let MB user posted image +17kg
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image +10kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 20.04.;  31 let LJ user posted image +10kg
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled ?; 26 let Izola user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.03., 28 let CE user posted image +4kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
+22kg
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 01.04., 26 let PO user posted image +9kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled?; NM  user posted image  +11kg

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.03., 27.03., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 01.04.; 24 let LJ  user posted image +11kg

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image
TEJA 30 (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled ?; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?; 28 let LJ user posted image +6kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 27 let MS  user posted image +7,5kg
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 21.04., CE user posted image +14kg
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 22 let PO user posted image
+15kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* lunica77 ( 1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled 03.04., 31 let PO user posted image +12kg

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image )  user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 01.04., PO +7,2kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03.,  27 let LJ user posted image +5kg
* daisy24  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 
* palacinka (1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let MB user posted image  +10kg 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ
* elyy ( ? user posted image  ; ? user posted image  ); pregled 10.04. ; 20 let LJ user posted image  +25kg

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ?, LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 06.04., 31 let LJ  user posted image +8kg

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +4kg

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled ?; 31 let; LJ user posted image +10kg

skupaj : 115
pričakujemo : 119

user posted image              24

user posted image               31

user posted image             18

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
24.3.2009 12:07:17   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix
christiana21, rodiš lahko kjerkoli in ne rabiš razlagati zakaj si šla drugam kot tam, kjer ti je najbližje.

Sej drugač se pa lahko zmisliš, da so te pač popadki zagrabli, ko si bila ravno na obisku pri prijateljih. In si šla v najbližjo P. user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?