zmajama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Sj sploh ne vem če bom rabla široko povijanje! Kr neki kompliciram....nimam več kaj za kupit za ko že vse mam, zdaj pa iščem, če bi še kaj rabla. Pa zdaj sem šla gledat te racmanke na njihovi strani, pa to so neke hlačke. Nisem vedla. Če že široko povijanje, pol bi z navadnimi belimi povijala. Sam kaj pa če jih bom rabla, pa jih nimam doma? Mam kakih 10 belih pleničk, sam nevem kako jih zložit, da bo širina vredu za kolke. Moja prijateljica mi je nekaj skomplicirala da se z mojimi ne da lepo zložit na 4 dele, tako kot je ona pr svojih. Zdaj me pa muči, da nimam dobrih plenic. jaz imam od TOTO tetra plenice, za široko povijanje. Te nam je tudi v MŠ priporočala, pa se dajo lepo na 4 dele zložit, če bo treba široko povijat. Drugač se pa dajo tudi za kaj drugega porabit, jaz sem jih sicer dobila, še zapakirane, k si jih je sestrična ogromno nabavla, pol pa jih je sam enih par rabla. Pri nas je tud tako oblačno vreme, napram včeraj k je bil tak lep sonček. še dobro da mi danes ne bo treba kuhat, (k mi tak ni, pa ne vem kaj sploh bi kuhala) se boma kar k mojim povabila na kosilo . me pa še ena stvar muči, večkrat ko se pogledam v špegl, bolj ogromno se vidim . Do zdej se mi ni zdelo tak grozno. zgleda da sem še navajena, da prej ni blo bušija . No pa, sej ta en mesec še bom zdržala. me od sestre fant zafrkava, kaki trebuh že imam, da je že kar krepko večji od njegovega, pa mu jaz kar rečem, da ga pa jaz čez dober mesec ne bom več mela, on pa bo še kar krepko moral delat, da ga ne bo več mel .
|