|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
24.3.2009 12:09:10   
Obelix
Saj res ne moreš vedeti, kje te bo zagrablo, a ne.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
24.3.2009 12:11:46   
Blueeyes
itak da ne

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
24.3.2009 12:12:53   
pokica_
Ja glede G je pa res bolj tko....js če me kaj konkretno zanima pač vprašam, sj zato je pa tam, da mi odgovori in svetuje, ane. Mene vedno vpraša kako je počutje, kaj je novega, če še kaj rabim,...itd. Je pa bla na začetku tud full neprijazna,....ampak zdaj mi je pa kull, res!
lake,...mi mamo tud danes pire+špinačo...sam bom še zravn hrenovke skuhala.
Uuuu Blueeyes, vi kr obdržte ves sneg, kar ga padauser posted image , bo  za nas manj ostalo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
24.3.2009 12:13:06   
Blueeyes
grem zdej kosilo delat, k se moj buši že pošteno oglaša... se slišimo cca čez 1 uro

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
24.3.2009 12:14:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Uuuu Blueeyes, vi kr obdržte ves sneg, kar ga padauser posted image , bo  za nas manj ostalo.

jaaaaaaa, ti ga kr pošlji na moj konc... jz bi se pa še rada sankala letos user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
24.3.2009 12:17:39   
pokica_
Zdaj sem najdla, kere plenice so za široko povijanje (na mamini čvekalnici).
Racmanke modre in rumene,....priporočila, informacije dobrodošle! Še posebej tiste z izkušnjami! user posted image  

Kolko pa kj stanejo?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
24.3.2009 12:19:11   
Obelix
pokica_ zakaj pa rabiš široko povijanje?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
24.3.2009 12:20:49   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

grem zdej kosilo delat, k se moj buši že pošteno oglaša... se slišimo cca čez 1 uro

Fino skuhaj! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
24.3.2009 12:21:30   
elyy
Sej se tok nesekeram js vem če bo kej narobe z beybijem ej vem d bi jo 100 tožla bi bla pa k zmaj,sam čez mojo G sem js slišala že velik pritožb zard njene malomarnosti in njene hitrosti kr divja po ordinaciji!!!vse sam d se te čimprej znebi***in mi je žao k nism šla samoplačniško vem pa da me zdj nebo hotu noben uzet!!
sej k jo uprašam pa reče -ja sej je vse ured-nezna se pogovorot zmano tko k js hočm!!pač sm prvič noseča in nevem dost stvari in zato mislm d je ona tm in d je zato plačana d mi bo lepo razložila ne pa vse je vredu!to zame ni odgovor,verjamem pa d če bi blo kej bi me poslala u bolnico...sam d pa vse vidi u parih minutah pa res neverjamem!!
zame je dost to kar vidm po tv kaj delajo zdravniki in d se tožjo med sabo tko d men vse jasn,kašni so eni,folk umera zard njih!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
24.3.2009 12:23:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

pokica_ zakaj pa rabiš široko povijanje?

sam res- zakaj bi ti široko povijalauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
24.3.2009 12:24:39   
pokica_
Sj sploh ne vem če bom rabla široko povijanje! user posted image  Kr neki kompliciram....nimam več kaj za kupit za user posted image  ko že vse mam, zdaj pa iščem, če bi še kaj rabla. user posted image

Pa zdaj sem šla gledat te racmanke na njihovi strani, pa to so neke hlačke. Nisem vedla. user posted image  Če že široko povijanje, pol bi z navadnimi belimi povijala. Sam kaj pa če jih bom rabla, pa jih nimam doma? user posted image
Mam kakih 10 belih pleničk, sam nevem kako jih  zložit, da bo širina vredu za kolke. Moja prijateljica mi je nekaj skomplicirala da se z mojimi ne da lepo zložit na 4 dele, tako kot je ona pr svojih. Zdaj me pa muči, da nimam dobrih plenic. user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 24.3.2009 12:26:49 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
24.3.2009 12:26:55   
Obelix
pokica_, vse se da še kupiti user posted image . Drugače ti jih bom pa jaz poslala, ker mi hodijo viška. Racmank ne poznam, sem pa slišala iz prve roke, da se ful težko posušijo in niso preveč praktične za nas Pampers razvajenke. Drugače pa že v porodnišnici izveš, ali je potrebno široko povijanje - vsaj v lj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
24.3.2009 12:30:46   
pokica_
Saj pr nas tudi v P pol šele povejo, če je nujno široko povijanje, sam kolko vem povečini je, če že ne nujno pa vsaj preventivno tako povejo. Ma sj tam mi bojo že pokazali kako se široko povija in kere naj kupim.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
24.3.2009 12:32:33   
Obelix
V ljubljanski porodnišnici nič široko ne povijajo, razen če je nujno. Drugače nam je še v MŠ rekla, da je brezveze, ker ni posebne koristi. Ne vem.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
24.3.2009 12:34:59   
lake
Čim manj komplicirat. Itak bomo pomoje šele pol vidle kaj nam manjka in bomo letale po otroških trgovinah. Jst ne bom nč več nabavla zaenkrat, ker mislm da mam vse, razen kozmetike. Glih nekih stvari k jih pa nujno ne rabm pa ne mislm kupovat. 

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
24.3.2009 12:42:30   
zmajama

Sj sploh ne vem če bom rabla široko povijanje! user posted image  Kr neki kompliciram....nimam več kaj za kupit za user posted image  ko že vse mam, zdaj pa iščem, če bi še kaj rabla. user posted image

Pa zdaj sem šla gledat te racmanke na njihovi strani, pa to so neke hlačke. Nisem vedla. user posted image  Če že široko povijanje, pol bi z navadnimi belimi povijala. Sam kaj pa če jih bom rabla, pa jih nimam doma? user posted image
Mam kakih 10 belih pleničk, sam nevem kako jih  zložit, da bo širina vredu za kolke. Moja prijateljica mi je nekaj skomplicirala da se z mojimi ne da lepo zložit na 4 dele, tako kot je ona pr svojih. Zdaj me pa muči, da nimam dobrih plenic. user posted image

jaz imam od TOTO tetra plenice, za široko povijanje. Te nam je tudi v MŠ priporočala, pa se dajo lepo na 4 dele zložit, če bo treba široko povijat. Drugač se pa dajo tudi za kaj drugega porabit, jaz sem jih sicer dobila, še zapakirane, k si jih je sestrična ogromno nabavla, pol pa jih je sam enih par rabla.

Pri nas je tud tako oblačno vreme, napram včeraj k je bil tak lep sonček. še dobro da mi danes ne bo treba kuhat, (k mi tak ni, pa ne vem kaj sploh bi kuhala) se boma kar k mojim povabila na kosilo user posted image .

me pa še ena stvar muči, večkrat ko se pogledam v špegl, bolj ogromno se vidim user posted image . Do zdej se mi ni zdelo tak grozno. zgleda da sem še navajena, da prej ni blo bušija user posted image . No pa, sej ta en mesec še bom zdržala. me od sestre fant zafrkava, kaki trebuh že imam, da je že kar krepko večji od njegovega, pa mu jaz kar rečem, da ga pa jaz čez dober mesec ne bom več mela, on pa bo še kar krepko moral delat, da ga ne bo več mel user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
24.3.2009 12:45:23   
lananai

Hehe, ti pa si! Glavno, da se za bebico kupuje, ane? user posted image
Nam je sestra v MŠ povedala, da so včasih preventivno vse user posted image  široko povijali, zdej ti pa v P povejo, če je potrebno. Na začetku zložiš tetra pleničko na 4x (navadna tetra - mislim, da 70x70cm), potem pa na 3x. Vsako pleničko lahko zložiš po moje. Daš pa spodi najprej pampersko, povrh pa še 1 ali 2 tetra. Edino, kar bi v tem primeru še rabila, bi bila povijalna plenica, da bi to vse zavezala. Ma če bo treba, lahko skoči tudi tvoj kupit, ko boš ti še v P. Sigurno ti (vama) bodo v P povedali, kaj rabita za široko povijanje.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
24.3.2009 12:47:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
jaz imam od TOTO tetra plenice, za široko povijanje. Te nam je tudi v MŠ priporočala, pa se dajo lepo na 4 dele zložit, če bo treba široko povijat. Drugač se pa dajo tudi za kaj drugega porabit, jaz sem jih sicer dobila, še zapakirane, k si jih je sestrična ogromno nabavla, pol pa jih je sam enih par rabla.

Jst sem pa mislila, da so tetra plenice pač enotnih dimenzij... user posted image  70x70 al neki takega. A ni tko?

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
me od sestre fant zafrkava, kaki trebuh že imam, da je že kar krepko večji od njegovega, pa mu jaz kar rečem, da ga pa jaz čez dober mesec ne bom več mela, on pa bo še kar krepko moral delat, da ga ne bo več mel user posted image .

Dobra. user posted image  user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
24.3.2009 12:52:13   
maja1488
V postojni pa vsi široko povijajo in po enem mesecu se gre na UZ kolkov. Taka je praksa. Jaz sem mojo tamalo povijala 3 mesece in imela sem ogromno tetra plenic, ker sem bla lena za likanje in sem to počela 1x na 14 dni. No tetra plenic imam kakih 40. Pa ful so mi ble uporabne za kopanje (jih še zdaj rabimo), pa za brisanje kake bruhice in podkladanje glavice v postelji (namesto povštra)...

Tistih povijalnih za čez tetra, pa sem imela kakih 7. Ne vem kako se jim reče, so s tistimi trakci za zavezat.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
24.3.2009 13:01:19   
Tanja_
lananai se strinjam s tabo. Ene res preveč komplicirate. Mene tud nikol nima dlje kot 5 min notr, pa do zdej sm mela sam 3 UZ, s tem da sem bila na amniocentezi, pa ji zaupam. Ne verjamem, da bi kak zdravnik namerno delal v slabo svojih pacientov. Se mi zdi, da se mal preveč na tale laična mnenja, k jih na netu preberete zanašate, pol pa najdete vse sorte znake tud pri sebi. Punce, čim manj komplicirat. elly če pa veš, da če bi blo kaj narobe, da bi te G naprej poslala, potem res ne vem, kje je problem?

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
24.3.2009 13:07:30   
pokica_
lananai, hvala user posted image . Tiste povijalne pa že mam, tk da nem rabla dokupit. Idem zdaj js te moje plenice merit, da vidim kolko cm so user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
24.3.2009 13:14:55   
pokica_
Zmerla,...te ko sem sama kupila v Ikei in Millerju, oboje bombažne so 70x70cm. Tiste ko mi je pa prijateljica prinesla so pa 60x70cm.
Sam če oboje probam zložit na 4 dele po dolžini, se mi vseeno zdi to malo preširoko za dat med user posted image nogice. Ali mora biti tako široko? To pol nanese 16cm širine med obema nogicama. user posted image

A vse kuhate kosilo?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
24.3.2009 13:16:03   
maja1488
Mi smo zložili na tri dele. Je blo še širše user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
24.3.2009 13:25:02   
pokica_
user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
24.3.2009 13:27:30   
lananai

Zmerla,...te ko sem sama kupila v Ikei in Millerju, oboje bombažne so 70x70cm. Tiste ko mi je pa prijateljica prinesla so pa 60x70cm.
Sam če oboje probam zložit na 4 dele po dolžini, se mi vseeno zdi to malo preširoko za dat med user posted image nogice. Ali mora biti tako široko? To pol nanese 16cm širine med obema nogicama. user posted image

A vse kuhate kosilo?

Jst mam doma zaenkrat samo 2 paketa iz Ikee (skupaj 6 plenic). Bomo vidli, mogoče bo zadost. Jst izkušenj nimam, ampak v MŠ so nam rekli, da se zlaga na 4 dele oz. ko malo zrase na 3 dele. Sej fora je ravno v tem, da mu nogice narazen drži, najbrž že mora bit taka širina.

Jst grem na pico za kosilo! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?