Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:29:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika SS- moja Taja je bla tudi zelooo zgodnja - ob 6 pa 10 ,ampak zdaj sem jo uspela no, malo prej že , spravit nazaj spat, jaz pa kava v miru in RR. pa kaj pri Manc ires nič ne zaleže da bi dlje spala? nop če jo dam kasneje spat je ravno tako zgodaj auf al pa še prej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:35:22
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija uf... slabo cvekate zadnje dni. Se vedno ste na 17 delu jaz ne vidim daleč naokoli nobene konkurence, tako da si lahko privoščimo malce ležernosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:36:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija uf... slabo cvekate zadnje dni. Se vedno ste na 17 delu jaz ne vidim daleč naokoli nobene konkurence, tako da si lahko privoščimo malce ležernosti sky, škoda besed .....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:39:32
|
|
|
|
barbaw
|
Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:42:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. Si mi vzela stavek iz ust
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 10:44:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:45:30
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. a je kakšna zgodba v ozadju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:46:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. Si mi vzela stavek iz ust neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ker mi grejo taki osebki na k**** tko da rajš grem dol z RR da ne bom kej preveč napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:47:38
|
|
|
|
barbaw
|
A se katera ve kako se imenuje "trgovina", ki je imela kataloško prodajo s cenovno dražjimi stvarmi (znamke)? Mislim, da je bila v Trbovljah ali tam nekje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:48:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. a je kakšna zgodba v ozadju Ignoriramo razne "padalce". Drugače pa si zamudila eno štorijo. Če hočeš več inf. jih lahko dobiš ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:50:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. a je kakšna zgodba v ozadju Ignoriramo razne "padalce". Drugače pa si zamudila eno štorijo. Če hočeš več inf. jih lahko dobiš ZS. jst bi več info.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:50:59
|
|
|
|
hijenca
|
Punce, rabim moralno podporo. Ob 14 grem v Mursko Soboto, pa me je strah kot malega kužeka, se peljat nekam, kjer še sama z avtom nisem bila. Sem si že zemljevid sprintala, ampak vseeno. Potem pa slišim, da so še neka dela na avtocesti, ravno pri tistem izvozu, kjer sem hotela it dol z avtoceste.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:51:41
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. a je kakšna zgodba v ozadju Ignoriramo razne "padalce". Drugače pa si zamudila eno štorijo. Če hočeš več inf. jih lahko dobiš ZS. jst bi več info. sem radovedna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:56:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, rabim moralno podporo. Ob 14 grem v Mursko Soboto, pa me je strah kot malega kužeka, se peljat nekam, kjer še sama z avtom nisem bila. Sem si že zemljevid sprintala, ampak vseeno. Potem pa slišim, da so še neka dela na avtocesti, ravno pri tistem izvozu, kjer sem hotela it dol z avtoceste. A moraš it točno ob 14? Nič naj te ne bo strah, ker je avtocesta v redu narejena in če kaj delajo je samo zožanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:59:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, rabim moralno podporo. Ob 14 grem v Mursko Soboto, pa me je strah kot malega kužeka, se peljat nekam, kjer še sama z avtom nisem bila. Sem si že zemljevid sprintala, ampak vseeno. Potem pa slišim, da so še neka dela na avtocesti, ravno pri tistem izvozu, kjer sem hotela it dol z avtoceste. A moraš it točno ob 14? Nič naj te ne bo strah, ker je avtocesta v redu narejena in če kaj delajo je samo zožanje. Ja na žalost, v največji gužvi se bom vozila. Zato pa bi rada šla na 2 izvozu pri Rakičanu dol, pa imam bliže do MS. Kot pa da se vozim skozi Radence. Pa še Vida bom mela sabo, ker nisem varstva dobila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:01:36
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro Še ena težka noč je za nami.Gal se je kar naprej zbujal s kašljem . Še vedno ima vročino in je res bogi moj mali mišek. Ker sem čez dan sama z njim tudi sodelovati na RR-ji ne morem. Upam, da ste vsi vi dosti na boljšem z zdravjem. Edinaos - nisem ti še uspela poslati knjige in nabaviti kroglic. Bom probala čimprej. Špelin@ - upam, da s tisto barabo ne boste imeli preveč sr.anja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:01:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, rabim moralno podporo. Ob 14 grem v Mursko Soboto, pa me je strah kot malega kužeka, se peljat nekam, kjer še sama z avtom nisem bila. Sem si že zemljevid sprintala, ampak vseeno. Potem pa slišim, da so še neka dela na avtocesti, ravno pri tistem izvozu, kjer sem hotela it dol z avtoceste. A moraš it točno ob 14? Nič naj te ne bo strah, ker je avtocesta v redu narejena in če kaj delajo je samo zožanje. Ja na žalost, v največji gužvi se bom vozila. Zato pa bi rada šla na 2 izvozu pri Rakičanu dol, pa imam bliže do MS. Kot pa da se vozim skozi Radence. Pa še Vida bom mela sabo, ker nisem varstva dobila. Če greš po avtocesti prideš malo pred MS dol. V bistvu si tako rekoč v MS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:02:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Še ena težka noč je za nami.Gal se je kar naprej zbujal s kašljem . Še vedno ima vročino in je res bogi moj mali mišek. Ker sem čez dan sama z njim tudi sodelovati na RR-ji ne morem. Upam, da ste vsi vi dosti na boljšem z zdravjem. Edinaos - nisem ti še uspela poslati knjige in nabaviti kroglic. Bom probala čimprej. Špelin@ - upam, da s tisto barabo ne boste imeli preveč sr.anja. Katere pumpice imata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:03:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, rabim moralno podporo. Ob 14 grem v Mursko Soboto, pa me je strah kot malega kužeka, se peljat nekam, kjer še sama z avtom nisem bila. Sem si že zemljevid sprintala, ampak vseeno. Potem pa slišim, da so še neka dela na avtocesti, ravno pri tistem izvozu, kjer sem hotela it dol z avtoceste. Nič bat, Murska Sobota pa ja ni bav bav . Verjetno si že pisala o tem, a ne utegnem brati za nazaj - kaj pa boš v naših krajih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:03:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Še ena težka noč je za nami.Gal se je kar naprej zbujal s kašljem . Še vedno ima vročino in je res bogi moj mali mišek. Ker sem čez dan sama z njim tudi sodelovati na RR-ji ne morem. Upam, da ste vsi vi dosti na boljšem z zdravjem. Edinaos - nisem ti še uspela poslati knjige in nabaviti kroglic. Bom probala čimprej. Špelin@ - upam, da s tisto barabo ne boste imeli preveč sr.anja. Katere pumpice imata? Berodual 3 krat 2 vpiha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:05:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Še ena težka noč je za nami.Gal se je kar naprej zbujal s kašljem . Še vedno ima vročino in je res bogi moj mali mišek. Ker sem čez dan sama z njim tudi sodelovati na RR-ji ne morem. Upam, da ste vsi vi dosti na boljšem z zdravjem. Edinaos - nisem ti še uspela poslati knjige in nabaviti kroglic. Bom probala čimprej. Špelin@ - upam, da s tisto barabo ne boste imeli preveč sr.anja. Katere pumpice imata? Berodual 3 krat 2 vpiha. Samo berodual? A samo kašlja ali ima prav bronhitis? Če ima napade kašlja in ne neha kašljat, lahko daš berodual na 15 min, da mu razširi pljučka in pride do zraka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:05:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je prav zanimalo, če boste vse zdržale brez komentarja. a je kakšna zgodba v ozadju Ignoriramo razne "padalce". Drugače pa si zamudila eno štorijo. Če hočeš več inf. jih lahko dobiš ZS. kaj sem zamudila? Jaz bi tudi rada vedela
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:06:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, rabim moralno podporo. Ob 14 grem v Mursko Soboto, pa me je strah kot malega kužeka, se peljat nekam, kjer še sama z avtom nisem bila. Sem si že zemljevid sprintala, ampak vseeno. Potem pa slišim, da so še neka dela na avtocesti, ravno pri tistem izvozu, kjer sem hotela it dol z avtoceste. Nič bat, Murska Sobota pa ja ni bav bav . Verjetno si že pisala o tem, a ne utegnem brati za nazaj - kaj pa boš v naših krajih? Grem po atija, ima neke zadeve za porihtat, pa grem po njega. Daj mi povej, je boljše če grem dol v Lipovcih kot pa en izvoz prej???
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 11:07:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Še ena težka noč je za nami.Gal se je kar naprej zbujal s kašljem . Še vedno ima vročino in je res bogi moj mali mišek. Ker sem čez dan sama z njim tudi sodelovati na RR-ji ne morem. Upam, da ste vsi vi dosti na boljšem z zdravjem. Edinaos - nisem ti še uspela poslati knjige in nabaviti kroglic. Bom probala čimprej. Špelin@ - upam, da s tisto barabo ne boste imeli preveč sr.anja. Katere pumpice imata? Berodual 3 krat 2 vpiha. Samo berodual? A samo kašlja ali ima prav bronhitis? Če ima napade kašlja in ne neha kašljat, lahko daš berodual na 15 min, da mu razširi pljučka in pride do zraka. Ni ravno bronhitis le močan kašelj, ki ga zbuja. In se mi zdi, da ima že vse razdraženo notri, ker včasih ob kašlju kar jokat začne . Pa s temi vpihi imava fajn težave, saj mi odrinja jogurtov kozarček. Sploh je težko, ko to izvajam sama.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?