Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:14:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...a iz trebuha pa se ne spravi nikamor... ...jaz sem pa že mislila, da je samo naš pikec tak komot, pa vidim, da ima družbo...hvalabogu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:15:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz bi rekla, da si s tem samo krepi mišice, ne pa da je kaj narobe ...... ma bom točno naslednjič vprašala..... Daj, pa še meni povej prosim!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:17:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...a iz trebuha pa se ne spravi nikamor... ...jaz sem pa že mislila, da je samo naš pikec tak komot, pa vidim, da ima družbo...hvalabogu.... Lovro se je že lepo obračal nazaj na hrbet potem je pa parkrat mal na hitro in na trdo pristal na hrbtu pa je za nekaj časa očitno zaključil s tem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:18:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lovro se je že lepo obračal nazaj na hrbet potem je pa parkrat mal na hitro in na trdo pristal na hrbtu pa je za nekaj časa očitno zaključil s tem e bogec..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:19:14
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:19:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta- a tu pri tem avionu on noge samo ravno v zrak drži al binca z njimi? ..naš dela tak kot da bi ga dal v bano na bušija in bi plaval gor dol Ja, brca gor in dol. Saraya, pf pravi, da so ji v razvojni rekli, da to naj ne bi delali. Sem pa danes klicala P in vprašala pa so mi rekli, da naj bom pozorna na njegove gibe, da naj izvajam pravilni handling in ga imam čim več na ravni površini (deka pa na tla) in čim manj v raznih stolčkih. Pf je še dodala, da mu je treba naprej popravljat rokice in razpirat dlani. Bom zdaj to nekaj časa delala pa da vidimo. Če ne bo drugače grem pa v posvetovalnico čez kakšen mesec. ...naš ima roke spredaj, pa razprte samo pol jih da občasno na stran, kot da nekaj išče, pa parkrat zakrili, pol pa spet naprej, potem jih pa začne cuclat..... eh po moje to ni to...... .....ga pa večkrat tak nad mizo dam in vlačima roke....po stilu bubijinih slik od bubija...pa se ful pozna..... skoraj nima več zaprtih dlani....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:47:20
|
|
|
|
Virtualna
|
Lahko noc...grem spat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 7:42:51
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 7:45:31
|
|
|
|
arabela*
|
naša babika je spet celo noč prespala.Skoraj ne morem verjet,da je to res.... Od 20h-7h
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:08:31
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Mi smo pa že ob 5.20 vstali, ponoči pa spet 3x jedli. Jaz ne vem več kaj naj naredim. Včasih sem že čist adijo zjutraj, ko se moram vstat. Če ima katera kakšen predlog, kaj naj naredim bom zelo vesela (razen tega, da naj ga pustim jokat, ker to ga ne bom).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:08:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro dobro jutro še od mene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:09:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša babika je spet celo noč prespala.Skoraj ne morem verjet,da je to res.... Od 20h-7h
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:12:20
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša babika je spet celo noč prespala.Skoraj ne morem verjet,da je to res.... Od 20h-7h Sem ti fauš.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:14:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro! Mi smo pa že ob 5.20 vstali, ponoči pa spet 3x jedli. Jaz ne vem več kaj naj naredim. Včasih sem že čist adijo zjutraj, ko se moram vstat. Če ima katera kakšen predlog, kaj naj naredim bom zelo vesela (razen tega, da naj ga pustim jokat, ker to ga ne bom). No, mi smo imeli tudi eno obdobje (od 2-4. meseca) težave z 3-4x hranjenjem na noč. Pa se je potem kar naenkrat samo umirilo, odkar smo na GH pa jemo 0-1x na noč. No, sem pa takrat tudi jaz besno spraševala naokrog kaj naj in so mi rekli, da naj 1. probam uspavat nazaj brez hrane; 2. ponudim vodo ali čaj namesto mleka; 3. naj bom potrpežljiva s točko 1. & 2. - da slej ko prej bo pokapirala, da se zaradi malo vode ne splača zbujat No in ravno, ko smo hoteli točko 1 & 2 realizirat, je kar naenkrat spet začela lepo spat. Tko, da Petra, ne vem če ti to kaj pomaga, ampak držim pesti, da bo tudi pri vas kar naenkrat nehalo, ker približno vem v kakem stanju se zjutraj zbujaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:18:33
|
|
|
|
gold fish
|
...naš pa spet tečnaril celo noč.. ...ob 2 prvič auf (jaz šla spat ob polnoči ), pol pa niti ne vem kolikokrat....kar nekaj kriči, pa jamra, pol pa takoj utihne ...pa spet čez kako minuto...... ...pred 6 smo seveda že auf.... najrajši bi mu dala svečko (samo mi je to ful grozno)...in kaj naj zdaj...pa še vreme tu pri nas je za ....ful piha spet.... ...je ponoči tak pihalo, da je kar lestev železno podrlo ..... še sreča, da je "rušt" ostal pokonci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:19:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša babika je spet celo noč prespala.Skoraj ne morem verjet,da je to res.... Od 20h-7h Sem ti fauš. jaz tud po eni strani, po drugi pa hvalabogu, da vsaj nekje spijo.... petra..midve si pa kar roke podajva..... kaj čema...pubeci..so pač pubeci... ..že zdaj svojo gonijo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:20:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jutro pa še eno za vas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:21:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Tko, da Petra, ne vem če ti to kaj pomaga, ampak držim pesti, da bo tudi pri vas kar naenkrat nehalo, ker približno vem v kakem stanju se zjutraj zbujaš. ...ta del bom pa še kar jaz za tolažbo vzela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:21:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jutro pa še eno za vas o, jutro... kavico imam kuhano...bom si kar še ta rogljiček postregla...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:22:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro! Mi smo pa že ob 5.20 vstali, ponoči pa spet 3x jedli. Jaz ne vem več kaj naj naredim. Včasih sem že čist adijo zjutraj, ko se moram vstat. Če ima katera kakšen predlog, kaj naj naredim bom zelo vesela (razen tega, da naj ga pustim jokat, ker to ga ne bom). mi smo stvar rešili tako,da sem ji začela hrano kar v spanju dajat,da je dobesedno v spanju jedla in pol dalje zaspala.....Ker če sem pustila,da se je zbudila,so bilin problemi..upam,da vam čimprej poštima
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:22:28
|
|
|
|
gold fish
|
...pa ne morem več čvekat, že imam delavce tu ..., pa mali tečko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:22:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša babika je spet celo noč prespala.Skoraj ne morem verjet,da je to res.... Od 20h-7h Sem ti fauš. jaz tud po eni strani, po drugi pa hvalabogu, da vsaj nekje spijo.... petra..midve si pa kar roke podajva..... kaj čema...pubeci..so pač pubeci... ..že zdaj svojo gonijo.... niso sam pubeci pubeci tut pupe so pupe pr nas tut celo noč neki jamra jah preveč poslušajo ko po tv govorijo o krizi pol pa v spanju jamrajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:23:52
|
|
|
|
arabela*
|
,kaj pikeca zobki jezijo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:24:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa ne morem več čvekat, že imam delavce tu ..., pa mali tečko... hiter porihtaj ene in druge pa prit nazaj da skup spijeva kafe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:25:49
|
|
|
|
arabela*
|
kako imate kaj vreme? jaz bi šla na sprehod,pa ne vem....al misli bit dež al ne??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?