![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:40:09
|
|
|
|
veveričica
|
zoja miša veš kako ko leži na hrbtu ima čist iztegnjene in trde nogice .ful me je strah
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:42:00
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica jutro punce.danes imam pa bolj slabo jutro.pričenja me skrbeti ker lara dela tko trde nogice ko je na hrbtu se bojim da nima kakšno okvaro.nekje sem prebrala da je to lahko znak cerebralne paralize.tud obrača se nič ne kotaljenje pa sploh ne res sem žalostna veveričica, upam, da ni nič hujšega. Mogoče pa smao mišice trenira. Če te bo skrbelo, kar pokliče pediatra pa vprašaj, boš vsaj pomirjena ... Za obračanje in kotaljenje ima pa še čas - naš Rok se je začel res intenzivno kotalit šele pred 4 dnevi, pa je rojen pred tvojo Laro. Poleg tega je pa tvoja pikica prezgodaj rojena in ima čas, da vse nadoknadi. Še meni so pri P rekli, ko sva pišla na prvi pregled, da ima do 2,5 let 2 tedna fore, ker je 10 dni prezgodaj rojen. Tko da punca, nič se sekirat, vse bo ok, boš videla! Moram it - je tišina v sobi, pa sem prej pokukala in se naš srček mirno igra s svojo ninico ... zdej se je pa začel pogovarjat, tko da šibam ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:43:03
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Zoja mIša, saj lahko kljub temu prideš na Gorenjsko. Vendar se v Medvodah ustaviš. Pa Naty tudi lahko pride in Buhtlčk, če ne bomo prekrižale njenih načrtov. Ajde punce, kar spakirat, saj znate do mene. Mi spimo Lahko pa prideva po 12 h, če ti takrat ni prepozno.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:43:21
|
|
|
|
tejkaz
|
Pa Krysia tudi lahko pride. Pa še katera.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:43:22
|
|
|
|
veveričica
|
tejkaz vem da nesmem pomisliti na najhuje samo ker ima take znake .in veš da noče bit na trebuhu se takoj začne jokat.nevem če jo lahko pustim da se mi kr joka.tud spančkat hoče samo na hrbtu ,če jo dam na bok se hitro obrne drugače pa na nft hodiva edino v ra še nisva šli
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:45:16
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ryssa, daleron je od enega leta naprej. Je pa pomojem bolj močen. Evi caplol ne prime več, ji dajem daleron, Jaši pa calopl. No, enkrat sem mu ga morala do zdaj dati. Ne, je že za dojenčke. Vsebuje pa ena merica 120mg paracetamola. Se ti ljubi prosim pogledat koliko ga vsebuje calpol? Ker mislim, da je tale daleron manj močen, vsaj tak občutek imam da ni kaj prida. Včeraj zvečer sem mu dala, da ga ne bi matralo, pa je samo dve uri mirno spal. Je pa taka modra pakunga, odmerja se pa po tretjinah s tako pumpico/injekcijo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:46:04
|
|
|
|
tejkaz
|
Veveričica če hodita na nft, potem so ti sigurno rekli, da mora biti čimveč na trebuhu. Ti se uležeš zraven nje in se igrata. Midva tudi hodiva na nft in so mi tako rekli. Nama gre kar dobro. Kako sta pa lahko šli na nft, če nista še bili na RA? Kam pa hodita? Trde nogice so znak ekstenzije. Zato se hodi na fizioterapijo. Isto kot mi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:48:34
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ryssa, daleron je od enega leta naprej. Je pa pomojem bolj močen. Evi caplol ne prime več, ji dajem daleron, Jaši pa calopl. No, enkrat sem mu ga morala do zdaj dati. Ne, je že za dojenčke. Vsebuje pa ena merica 120mg paracetamola. Se ti ljubi prosim pogledat koliko ga vsebuje calpol? Ker mislim, da je tale daleron manj močen, vsaj tak občutek imam da ni kaj prida. Včeraj zvečer sem mu dala, da ga ne bi matralo, pa je samo dve uri mirno spal. Je pa taka modra pakunga, odmerja se pa po tretjinah s tako pumpico/injekcijo. Imam oba pred sabo. Oba imata 120mg/5 ml paracetamoluma. Mogoče je čisto odvisno od otročka do otročka. Evi dajem 5ml (s tisto injekcijo) dalerona in mirno prespi noč, če jo kaj boli, Jaši pa dam pol žličke calpola in je bil ok. Mogoče bo Bambi kaj več povedala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:48:40
|
|
|
|
veveričica
|
krysia ti pa si res optimistka.veš tale prezgodnji porod je na meni kar pustil nekaj posledic in sicer paniko in pretirano zaskrbljenost.upam da je res tako ampak bov verjetno že danes poklicala pediatrinjo .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:52:04
|
|
|
|
veveričica
|
tejkaz nevem kako to pediatrinja mi ni dala napotnico dala mi jo je samo za nft hodiva pa v škofjo loko.moram ji rwečt da mi da napotnico da bom bolj mirna ,sam veš ko ne pomaga če se igram z njo vseno začne jokat a tvoj kaj spi na trebuščku
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:53:30
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Za kaj pa je tale Calpol? Pa še nekaj sem vas želela prositi, če lahko naredite seznam ''domače lekarne'', ki jo je pametno vzeti na pot. Jaz sem pri tem čist zgubljena
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:53:34
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica a tvoj kaj spi na trebuščku Skoraj vedno. Se sam obrne. Jaz ga dam na bok, potem se pa po želji obrača in skoraj vedno se obrne na trebuh kljub vreči.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:55:19
|
|
|
|
anita goitan
|
uf se mi je napovedala mama od mojga ..se vrtim po stanovanju 100 na uro da mal poskrijem ropotijo še dobro da Zoja spijo Knjigo dobim jutr, sva mal po filingu delala Noč: ob 20.30 zaspala, ob 1ih jok, se je drla do pol2ih, sem ji potem jest dala, vmes sva jo samo božat hodila.. potem spala do 5ih..sem ji jest dala in spala do 7ih (pisala sem si zato vem ure Tejkaz). Se je pa fejst drla, hlipat začela, rokice stegovat proti nama, samo res nisva zdržala, sva jo vn vzela in jo k sebi stisnla..vse to v njeni sobici. Ja tista knjiga in recepture so res hude, vem, imamo premehko srce za take igre, pač mal improvizacije. Punce, verjetno je ta noč zgolj slučaj..bomo vidli kako bo naslednje dni
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:55:56
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Za kaj pa je tale Calpol? Pa še nekaj sem vas želela prositi, če lahko naredite seznam ''domače lekarne'', ki jo je pametno vzeti na pot. Jaz sem pri tem čist zgubljena Bolečine in vročina. "Domača lekarna" - calpol in svečke - linex - claretin - gazice in fiziološka - fenistil (kapljice ali gel) - prospan ali slezov sirup - ... in verjetno še kaj pa se trenutno ne spomnim
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:57:43
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Noč: ob 20.30 zaspala, ob 1ih jok, se je drla do pol2ih, sem ji potem jest dala, vmes sva jo samo božat hodila.. potem spala do 5ih..sem ji jest dala in spala do 7ih (pisala sem si zato vem ure Tejkaz). Se je pa fejst drla, hlipat začela, rokice stegovat proti nama, samo res nisva zdržala, sva jo vn vzela in jo k sebi stisnla..vse to v njeni sobici. V knjigi boš prebrala, da je nikakor ne smeš ven vzet. Ni za mehko srce. Ampak če želiš spati....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 9:59:41
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Noč: ob 20.30 zaspala, ob 1ih jok, se je drla do pol2ih, sem ji potem jest dala, vmes sva jo samo božat hodila.. potem spala do 5ih..sem ji jest dala in spala do 7ih (pisala sem si zato vem ure Tejkaz). Se je pa fejst drla, hlipat začela, rokice stegovat proti nama, samo res nisva zdržala, sva jo vn vzela in jo k sebi stisnla..vse to v njeni sobici. V knjigi boš prebrala, da je nikakor ne smeš ven vzet. Ni za mehko srce. Ampak če želiš spati.... vem vem..tud pogovarjat ne, samo roko položit, nič hrant, ..jah jeb
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.3.2009 10:00:04 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:02:03
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz nič ne bo, mi pridejo emisijo dimnih plinov merit okoli 12h Kao redni letni pregled.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:03:41
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Za kaj pa je tale Calpol? Pa še nekaj sem vas želela prositi, če lahko naredite seznam ''domače lekarne'', ki jo je pametno vzeti na pot. Jaz sem pri tem čist zgubljena Bolečine in vročina. "Domača lekarna" - calpol in svečke - linex - claretin - gazice in fiziološka - fenistil (kapljice ali gel) - prospan ali slezov sirup - ... in verjetno še kaj pa se trenutno ne spomnim Samo to, jaz sem pričakovala prisek tja do 136 strani
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:04:14
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Spisek. Eh, grem, budna je princeska
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:36:16
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Zoja mIša, saj lahko kljub temu prideš na Gorenjsko. Vendar se v Medvodah ustaviš. Pa Naty tudi lahko pride in Buhtlčk, če ne bomo prekrižale njenih načrtov. Ajde punce, kar spakirat, saj znate do mene. hmmm, nič posebnega v planu. No kosilo moram skuhat, pa glavo oprat... Nič ne obljubim, ampak za vsak slučaj - kje pa parkiramo, če nas je več?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:37:24
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica zoja miša veš kako ko leži na hrbtu ima čist iztegnjene in trde nogice .ful me je strah to naš dela že ene 14 dni, odkar se na noge hoče postavljat. Po moje ni nič hudega - ma kaka vaja najbrž ne bi škodila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:40:46
|
|
|
|
žanneža
|
Sem se namučila s tem filmčkom, ampak mi je uspelo! Poglejte oz. prisluhnite naši mali čvekici! http://www.shrani.si/?R/kq/3E9YLy3y/lana7-mesecev.avi] [/url
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:44:51
|
|
|
|
buhtlčk
|
žanneža ooooooooooo kolk hudo Gašper je gledal z odprtimi usti. Trikrat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:47:28
|
|
|
|
buhtlčk
|
Sem pozabila napisat - naš mali od petka (20.3.) plazi rikverc. Zelo počasi, pa dere se zraven ko da ga mučimo, ampak gre. Najrajš čez rob puzel, da jih lahko potem žveči (sej, hrane pa ne, mora bit tekoča). Je pa zamudil 7 mesecev za en dan. Ma premike on na obmesečnice
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 24.3.2009 10:57:13
|
|
|
|
anaya
|
Dober dan.... Mi2 grema spet k zdravniku, včeraj sma bili pri nadomestni zdravnici, ker je Neli prespala praktično cel dan in se mi to ne zdi normalno.... Rekla je da sumi na pljučnico in naju poslala domov . Tako da grema zdaj še k svoji na temeljit pregled. Kr nekaj ne, pomoje te ne pošljejo kr tak domov, če je sum na pljučnico ali pač?? Bom vidla zdaj kaj bo naša rekla...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.