HuAnita
|
Juhu. Morda za ene čisto običajno, zame pa tu mač. Sem kar dopust vzela in se zdaj sekiram & zgražam nad sab. Potem ko sem navsezgodaj z Jančikino in Janejino pomočjo le znavgirala glavo, kam moram do Dr. Darje33, zželim prižgati avto - pa se presneti stvor še oglasi ne???!!! Vse se mi je resetiralo, ura, prevoženi km, vse??? Tu mač. Mala dva sta se zadaj ful smejala, ker sem si brundala kletvice v brado - nista pa seveda nobene slišala... In akcija, težit mami, da mi pripelje avto, teti, da mi deco v vrtec pelje, očeta, da mi privleče tak mehanika, ki mi bo še danes lahko popravil avto - sumila sem, da je šel akumulator. Tako z zamudo sem prispela do Darje33, ji povem štorijo...No, pa sem se kar zamislila, ko je rekla, da se ji včasih zdi, da se meni ful dogaja... Ampak se mi res, no- saj sem menda rojena pod srečnimi zvezdami, ampak naj za hip nehajo delovati???? Vem pa, kolikor se pogovarjam z vami 'off the net', da imate tudi ve štorije, ampak mord ajih ne pišete toliko D arja, toliko v opravičilo, saj jamram že 40 % manj, kot sem včasih, toliko v evidenco Aja, najhuje - dedc je šel pa, potem ko ga prejšnji teden ves teden ni bilo, še za nekaj dni na seminar... (ne bo spal doma, je lepo na morju ). Tako da sama samcata, pa ta pokvarjen avto. Potem me še mama pošilja v Kalio po neko seme, pa konjski gnoj, mi še zdaj smrdijo roke, ko sem ga tovorila, pridem pa domov, mi je pa mehanik celo že avto popravil - seveda nov akumulator. Nisem mogla verjeti, ker sem se bala, da bo nekaj dni trajalo, da se bo primajal Go, go, srečne zvezde....
|