|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
23.3.2009 11:40:06   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Dobro jutro..

čebelica 01 seveda smo te vesele..bo vsaj kakšen nasvet več :)

Infinity1: ja bogi Lovlo..sicer pa, hvala Bogu, da še vročičen ni..želim ti, da bi se čimprej pozdravil..

Tudi jaz upam, da bo čimprej boljše, zdej so ga še krčki začel matrat, pa čist zeleno je začel kakat, sem danes mojga poslala po kapljice, mogoče bo kaj bolš.

In evo, še eno težavo sem fasala včeraj: hemeroide..imam en zunanji hemeroid ali pravilno hemoroid..čeprav mi ta beseda, ki je kao pravilna sploh ne potegne..Pa sem se že včeraj mazala z hadenso, ki jo v ta namen vedno kupimo v Avstriji. Ne vem če katera pozn, je naravna zadeva, peče kot tristo vragov, ampak v dveh dneh ni ne duha ne sluha o kakršnik koli ritnih nevšečnostih :)
Ja, pa ledene obkladke sem dajala gor, da bi še mal hitreje uplahnil, tako da eko: danes zjutraj je samo še malenkost..Upam, da bo v naslednjih dnevih bolje..

Še en nasvetek... v porodnišnici po epiziotomijski rani svetujejo šive spirat s čim bolj hladno vodo, če te fajn boli ti tudi v rokavico zavežejo led in si ga položiš na to rano, ampak... dejte punce se pazit, pa probat mal potrpet in ne tolk tega leda prakticirat (isto velja za tvoje hemoroide Rea), da si ne boste prehladile črevesja, boste pol okol dohtarjev letale kot jaz (trapa) z mislijo da imate zlomljeno trtico, v bistvu je pa vse prehlajeno spodaj... šivi so se pa res takoj zecelil in tud boleli ne več. Previdno s tem ledom, da ne bo rita kašljala !!! user posted image

se tipkamo, papa

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
23.3.2009 11:41:57   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Pozdravček vsem skupaj!

Že kar nekaj časa me ni bilo na forumu. Malo sem na hitro preletela kaj se dogaja. Vidim,da je kar nekaj novih članov. Super, čestitke vsem novopečenim mamicam.

Tudi pri nas smo pohiteli in naša princeska je prišla na svet  9.2.
Sedaj smo že doma in lepo napredujemo, 5 tednov pa smo preživele v porodnišnici na intenzivni negi.

Toliko od mene.

Dolči čestitke, kaj pa je bilo z vama?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.3.2009 12:56:54   
Alex01
ISKRENE ČESTITKE DOLČI user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.3.2009 14:10:42   
among_the_clouds
Čestitke za user posted image   user posted image user posted image user posted image

Mene pa je ta vikend napadel trebušni virus in sem oba dneva preživela nad straniščno školjko. Joj, katastrofa. Boga mala pikica v meni je imela najbrž nori žuruser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.3.2009 18:57:27   
Infinity1
http://static.ringaraja.net/1108364297/big/83fe05478dcef869758eda7d140c39cd.jpg

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
23.3.2009 18:59:53   
čebelica01
A to ste v zdravstvenem domu slikani? Ste šli na kontrolo ?

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
23.3.2009 19:09:04   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

A to ste v zdravstvenem domu slikani? Ste šli na kontrolo ?

Ja smo šli, ne na kontrolo, ampak na pregled, ker je naš mali zbolu, kašlja, kiha in oh in sploh je revček user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
23.3.2009 19:10:34   
čebelica01
AHA. Ma kako virozico ? ja so res boščki tako majhni pa bolni .

Neposredna povezava do sporočila: 1308
23.3.2009 19:13:02   
Infinity1
Ma ja, ni hujšega, samo viroza, pa prepoved obiskov, kar je mamici če po pravici pove, kar všeč. Mi gre mal na živce tole obiskovanje, znajo bit eni prou vsiljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
23.3.2009 19:14:26   
Infinity1
Grem našga miška mal pocrkljat, ostalim pa želim prijeten večer.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1310
23.3.2009 19:15:20   
čebelica01
Ja to pa res, zna bit prav nadležno . Prvo se morate sami poštimat in prilagodit, potem pa obiski. Jaz sem mojim znancem rekla naj kar v porodnišnico pridejo pogledat, ko bom pa doma naj me pa pustijo nekaj časa pri miru.

Neposredna povezava do sporočila: 1311
23.3.2009 20:02:13   
among_the_clouds
Punce, a mi lahko katera pove, kdo v NM dela nuhalno svetlino in če jih je več, kdo je najboljši po vaših izkušnjah? Ker pri prvem user posted image  je nisem šla merit v Nm, tako da ne vem.
Tnx!

Neposredna povezava do sporočila: 1312
23.3.2009 20:05:26   
čebelica01
To pa nebi vedla. Sploh koliko jih dela in kdo je najboljši, žal.

Neposredna povezava do sporočila: 1313
23.3.2009 20:18:43   
among_the_clouds
Upam, da bo katera vedela. Ker imam za sabo eno dokaj bedno izkušnjo z eno, ki me je pregledala, in bi rada zdej imela kakšnega normalnega dohtarja user posted image  Počasi se pa moram že tut naročiti. Je pa ful drago - 70 evr, men se to zdi norouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.3.2009 20:28:20   
čebelica01
Ja vejo kje se da služituser posted image  Ampak ni kaj! Hvala bogu sem jaz to vse že dala čez. moja mala je stara 6 let in pol mali bo pa 6. mes 5 let

Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.3.2009 20:33:59   
Alex01
OJ

Men je nuhalno svetlino delala dr. Kostanjškova in nimam pripomb. Je res kar drago. Jaz pri prvem otroku, res je tega že skoraj osem let nazaj, tudi nisem šla na nuhalno svetlino. Zdaj pa, glede na tao, da se bližam 34 letu, sem se odločila, da bom to naredila in sem šla, pa tudi na krvno preiskavo (dvojni hormonski test), tako, da je bila preiskava skupaj z nuhalno svetlino mislim da 108 eur, nisme pa 100%.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.3.2009 21:06:20   
Mala_princeska
Infinity user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovlota.
Želim, da čimprej mine.

Rea27user posted image user posted image user posted image
tudi zate in tvoje hemeroide. user posted image user posted image user posted image Sodelavka ima oktobra rok in se že sedaj spopada s to težavo.

Ja, danes sem imela pregled - nič novega, srček bije tika taka user posted image , kilce so šle celo dol user posted image user posted image ali pa sem bila prejšnjič preveč obuta in je vaga preveč potegnila user posted image user posted image
(pred tremi tedni - 75,60 kg, danes 74,70 kg). Dobila sem papir za CSD in svojega osebnega dohtarja za bolniško in to je to.....
(Slabokrvnost, bolečine v križu,...)

Po pregledu sva se z Majch posladkale s sladoledom, hvala za prijeten klepet user posted image ; pa po tamalo sem šibala v vrtec in k sestri tmalo postričt.

Zdaj grem pa kar spat - se mi nič ne da za šolo naredit,

jutri pa obvezno avto v avtopralnico peljat - je moj čist znoru user posted image in me prvič v user posted image spravil skoraj v jok. Zadnjič so neki AC popravljal in v nedeljo sem dobila svinjarijo na avto - full praha, tko da moram avto spedenat.

Čestitke Dolci za user posted image .user posted image user posted image user posted image Kako ste dali princeski ime in kaj je bil razlog prezgodnjega poroda? (Soory za firbčnost).

Rea27 naslednji pregled 21.4., ko mi bo naredila UZ zaradi lege,.....

(22.4. praznujemo 8 obletnico s user posted image , 24.4. ima naša bejba 5 let)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
23.3.2009 21:11:25   
Anonimen
Men je nuhalno tokrat delala dr. Klaričeva in sem bla ful zadovoljna.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
23.3.2009 21:39:20   
rea27
among_the_coluds: meni je delala nuhalno kar moja teta dr. Geršakova...pa ti je ne bom zarad tega hvalila, ker bi ble v sorodu..ampak, ker je resnično strokovnjakinja.
Ona drugače dela v Lj, ampak pride enkrat na mesec v nm - ker imajo to kroženje. Bi se pa pozanimala, kdaj je dr. Geršakova dežurna, saj plačala boš tko ali tko bilo komu..je pa ona res en cukr in ti vse lepo pokaže, razloži, se mal poheca..ne vem, no...ti jo toplo priporočam.
Ne bi pa na tvojem mestu nikamor drugam hodila na NS - ker imamo pri nas v Nm kar se opreme in UZ strojev tiče, najboljše..
Ker ko sva medve delale nuhalno v leonišču v lj, je bilo tako kot bi gledal skozi debelo steklo..akvarij varianta :)

Je pa res, da če ti bo naredila Bučarjeva iz ZD Nm, se tudi ne boš nič pritoževala. Je fina ženskica, vsaj po mojih izkušnjah..

Mala_princeska...kaj sem ti že hotela povedat :) ...sem pozabla...u, madona...to pa je, a?

Infinity1..kakšen bošček je tale vaš Lovlo...se ti kar srček para, a, ko ga takole nebogljenega gledaš...Ampak, vse bo minilo... ni ne vem kaj od tolažbe, a Bog pomagaj..

Aha, princesi..evo, že vem..te že limam na seznamček..lega praviš? A boste gledali če se je že obrnil-a?

Tia12..neko zatišje je pri tebi, da mi nisi odromala v Rim...

tako, drage moje...pošiljam vam eno bolho za lahko noč...

c ya tomorrow

< Sporočilo je popravil rea27 -- 23.3.2009 21:42:36 >

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
23.3.2009 22:09:41   
majčica20
ojla nosečke in tiste, ki to niste več.
jaz še kar naprej počivam, sem se že pošteno ulenila. imam skrajšan MV, pa nekakšen lijak, pole tega sem pa še krče dobila, ki so se na srečo umirili.
Počasi urejam (no, večinoma skače okoli moj dragi) papirje na CSD.
Kako pa kaj pripravljate svoje ta velike bratce in sestrice na prihod novega člana? naš je za enkrat prav presenetljivo navdušen in razumevajoč. je rekel da je sestrica njegova in bo spala pri njem v postelji, h he. user posted image
samo ne vem kako bo to v praksi...
dobro spite in (s)mejte se.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.3.2009 6:21:34   
rea27
Dobro jutro..

Malo bolj zgodnja sem..to pa zato, ker se je moj dragi pravkar odpravil na sejem v Nemčijo in ga cel teden ne bo!!!! :(
Tako da svmo me tri babe ostale same (naša princeska, psička in jaz)..Že vidim, da mi bo dolgočasno in brezveze, a veste kako pravijo.
Treba je izkoristiti tudi čas ko si sam :), sicer mi bo malo smotano, ker vedno skrbim ko je na poti, pač se mi zdi da je tale 1200 km razdalja dandanes že kar zalogaj, ob vseh nesrečah, ki se dogajajo.A z črnimi mislimi stran!!!! VSe bo ok in prav :)

Vsem, ki imate danes pregled pa želim vse dobro!!

Se tipkamo..

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.3.2009 9:44:42   
Anonimen
Evo, zdej sm pa še jst doma ostala. Nič več službeuser posted image . Menda mam tam dol vse mehko, pa sm šele 25. teden. Sicer G pravi, da počitek pomaga(pa Buscopan tutuser posted image ). No, pa da vidmo. Mam pa PDP prestavljen na 6.7.2009, ker malček  menda najbolj ustreza tem meram. Men je OK, tri dni gor al pa dol. Naslednji pregled bo 21.4.2009, ta ki je bil predviden 2.4.2009, pa odpade, saj sem bla včeri tam.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 24.3.2009 9:46:25 >

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.3.2009 9:51:47   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********* MAREC **********

1. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

2. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

********** APRIL **********

3. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image

4. matt--------11.4.-----------------------user posted image

5. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 2.4.

6. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

7. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

8. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 24.3.

9.majčica20---20.5.--------Nm-------user posted image

10.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

11. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

12. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

13. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

14. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

15. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

16. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

17. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 27.3.

18. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

19. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

20. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

21. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

********** NOVEMBER **********

22. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

PREGLEDI:

23.3.=mala_princeska
24.3.=krempelček
27.3.=alex01

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.3.2009 9:56:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Treba je izkoristiti tudi čas ko si sam :), sicer mi bo malo smotano, ker vedno skrbim ko je na poti, pač se mi zdi da je tale 1200 km razdalja dandanes že kar zalogaj, ob vseh nesrečah, ki se dogajajo.A z črnimi mislimi stran!!!! VSe bo ok in prav :)

Rea27 tako je s črnimi mislimi stran in prav lep bo ta dan. user posted image Izkoristi urice miru, preberi kakšno dobro knjigo, razvajaj se s kopeljo, čvek s kolegicami (in z nami user posted image ), počivaj......
Boš videla- na koncu tedna boš rekla, a je že nazaj moj dragi?user posted image user posted image user posted image

Ja, mi bomo v 32. tednu pikico pogledali kako leži, me je sestra malo zastrašila včeraj in mi razložila kaj sledi če se ne obrne v pravi položaj - prvo nasveti kako ležat, da kak preval naredi, potem pa če se res ne obrne posvet v porodnišnici glede načina poroda.

Pri nas dežuje in jaz trapa sem šla avto že zjutraj ob 8 h v avtopralnico peljat(ker me je moj včer tak grdo napi....)user posted image , zdaj zajtrkujem, nekaj še za šolo postorim - čeprav je moja volja za študij trenutno bolj user posted image user posted image user posted image kot user posted image user posted image user posted image .
Na hitrco bom spacala makarone za južno (ker daljših stvari se mi ne da kuhat in sem brez poštenih kuharskih idej kaj počaka potem na druga dva člana).

Uživajte user posted image in mamice.

Kako je pa kaj z dvojčkoma od Maje? user posted image user posted image Se večkrat na njih spomnim. Pošiljam jim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.3.2009 9:59:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Naslednji pregled bo 21.4.2009, ta ki je bil predviden 2.4.2009, pa odpade, saj sem bla včeri tam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se! Počivaj draga so user posted image . In se mogoče srečamo 21.4. , moja ura je 13.45 user posted image , pa k Bučarjevi hodim - pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.