|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
21.3.2009 13:09:58   
čebelica01
En lep pozdrav vsem skupaj, naj bi biv spomladanski, pa zunej spomladanski prhljaj pada in mrzlo je ko hudič . Nič prijetnouser posted image . Bomo se danes samo notri držal in pospravljaliuser posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
21.3.2009 14:36:58   
Sanja23
en lep pozdrav drage user posted image .mal čudno ker nisem več ena izmed vas user posted image  mi smo šele včeraj prišli iz porodnišnice je mel naš mali zlatenco pa smo ga obsevali.komej sm čakala da grem domov.nisem vedla da je še kera user posted image  dolenčica z menoj  v bolnici, bi mela vsaj malo družbe.no sedaj smo že kar vredu, malo smo še rumeni drugače nam pa gre.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz čestitam vsem novim mamicam za čudovite sončke in da bodo vsi zdravi.

vse user posted image  pa še mal zdržte, pa tudi vas čaka ta prečudoviti dogodek user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
22.3.2009 9:53:24   
rea27
Dobro jutro!

Oj, Sanja, si se nam že javila :) Kako si? Kako je malček? Vse ok? Tudi vi veliko spite in jeste, kot pri Infinity1?

No, danes pa imamo malo lepše vreme, a? Vsaj sonček sije..to bodo sprehodi danes...Ne bomo nič kaj dosti klepetale..
Pa vseeno, tia12, kako si? Te boli kaj okoli popka ali si to že dala čez? Kakšne tegobe imaš...Jaz imam en tak čuden občutek, da bova skupaj v porodnišnici...
Mi je zadnjič teta rekla, da imam trebuh za 14 dni večji...a? Se pravi, da sem okol tvojga datuma :) Lahko pa rodim dva dni čez - saj pri teh stvareh nikoli ne veš heheheh

Princeska, kje se skrivaš? Spet kaj dobrega kuhaš?

Majch, ti si tudi že preseljena, a ne? Se verjetno ukvarjaš še s finesami...?

Nč, vse ostale lepo bodite in se beremo..

rea27

(odgovor članu Sanja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
22.3.2009 10:37:00   
čebelica01
Lep dan želim, res je danes je lep sonček uzunej vendar še zmeraj malček mrzlouser posted image . Vendar vseeno iskoristimo dan na sončku user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
22.3.2009 11:54:45   
rea27
cebelica01 dobrodošla...vsaj mislm, da si nova, a ne?

Nam zaupaš svoje podatke (DPD, starost, kraj, spol), da te uvrstim na seznamček in da boš "naša" hehehehe

Me pa danes fuuuul neki špika, ubistvu me ne špika ampak prav prepreže počez čez khm..tam kjer je bil včasih mehur..a se kateri kaj podobnega dogaja?

hvala in čau

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1280
22.3.2009 11:59:04   
čebelica01
Ja res sem nova. Sicer moji otročki so že kar prilično veliki vendar še zmeraj moji dojenčki mali user posted image user posted image . sem iz nm, stara26 . Špika te praviš, kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
22.3.2009 13:56:05   
tia12
ČEBELICA 01 POZDRAVLJENA....

Ja Rea tudi mene včasih kar prereže tam čez....Drgač mam pa jaz občutek, da bomo kaj kmalu potovali v Rim.

Do danes je bil moj korenjak full živahen, čutla brcanje skoz, se kar zvijala od bolečin ko se je premikal in me brcal. Danes pa sem ga mogoče čutla ene 5krat od zjutri pa do zdele...se mi zdi da se je nekako umiril.....

Je imela katera podobne izkušnje predno je odšla v Rim?

LP,

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1282
22.3.2009 14:00:23   
čebelica01
Preden sem šla rodit se mi je falot čisto umiriv in evo ga zlomka ponoči pa sem že šla v "rim"user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
22.3.2009 16:22:51   
rea27
hojla..

ja, mene kar naprej neki zvija in zateguje..sicer brcka, kar je dobro...sem se pa danes res nekaj razburjala, tako da je lahko tudi to krivo...
Sem tečna ko osa, sploh pa ker me nihče ne razume...Moj vidi včasih samo računalnik, jaz s trebuhom pa lahko pospravim celo naselje...In seveda
se mi zdi to smotano, ker ko pa ni pospravljeno je pa cel hudič..Jaz pravim, pospravljat sproti pa bo...sam, ..nekako ne morem vsega sama :(

Ne vem, tole špikanje...hmmm..mal bom še počakala, potem bom pa kr teto poklicala, bom vidla, kaj pravi ona...

čebelica01 evo, takoj te prilimam na seznam...a že veš kaj pričakujete?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1284
22.3.2009 16:24:44   
rea27
aja, čebelica01 ne morem te dat naseznam, ker ne vem, kdaj imaš rok...
Daj dobiši te malenkosti, tako da boš še danes zasijala na seznamu :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
22.3.2009 16:25:47   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Dobro jutro!

Oj, Sanja, si se nam že javila :) Kako si? Kako je malček? Vse ok? Tudi vi veliko spite in jeste, kot pri Infinity1?

Sem se prehitro pohvalila, naš mali je nekje staknil prehladek in poleg spanja in papcanja sedaj še kiha in kašlja in mal pobruha, hvala bogu brez vročine. Spiramo nosek s fiziološko in ga veliko cartamo. Upamo da bo kmalu bolje, čeprav me mika, da bi ga kar peljala k pediatru. Je res revček user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
22.3.2009 16:28:00   
čebelica01
Moj rok je že potekev , vsaj za enkrat ha ha ha . Hja večen križ z temi dečki in pospravljanjem . Moj je peljav čričke ven, tko da jaz lahko pospravljam ha ha ha pa sem kar na forumu pa zraven seveda še kaj nardim.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
22.3.2009 16:28:40   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hojla..

ja, mene kar naprej neki zvija in zateguje..sicer brcka, kar je dobro...sem se pa danes res nekaj razburjala, tako da je lahko tudi to krivo...
Sem tečna ko osa, sploh pa ker me nihče ne razume...Moj vidi včasih samo računalnik, jaz s trebuhom pa lahko pospravim celo naselje...In seveda
se mi zdi to smotano, ker ko pa ni pospravljeno je pa cel hudič..Jaz pravim, pospravljat sproti pa bo...sam, ..nekako ne morem vsega sama :(

Ne vem, tole špikanje...hmmm..mal bom še počakala, potem bom pa kr teto poklicala, bom vidla, kaj pravi ona...

čebelica01 evo, takoj te prilimam na seznam...a že veš kaj pričakujete?

Rea še preveč dobro te razumem, tudi pri nas imamo danes tiho mašo zaradi tega pospravljanja. Sem zjutraj prosila če bi lahko kaj naredu namest mene, pa je blo že preveč, ah brez veze, sploh se ne sekirat zarad tega. Če ti paše se uležt to tudi naredi, ne glede če je okoli tebe vse v razsulu, bo že kdo pospravil, al pa tud ne. Vem pa tud kako je to, ko si tak človek in ne preneseš umazanije in te čist znervira in pol pospraviš sama - nekako tako je to pri nas user posted image

mim grede, vse nove nosečkice dobrodošle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
22.3.2009 16:37:18   
čebelica01
Jaz sem se vseen prfočkala čeprav nisem noseča. Sem pa bila dvakratuser posted image user posted image user posted image . Pa upam, da ste tudi mene vesele, vseen user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
22.3.2009 16:41:31   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Jaz sem se vseen prfočkala čeprav nisem noseča. Sem pa bila dvakratuser posted image user posted image user posted image . Pa upam, da ste tudi mene vesele, vseen user posted image

Seveda čebelica01, veseli smo te user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
22.3.2009 16:51:34   
čebelica01
user posted image user posted image  juhuu

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
23.3.2009 7:30:26   
kaminek
dobro jutro dolenjke!

vidim, da se vrtite okol pospravljanja; jah, jst kar lahko naredim, pač nardim, ostalo pa ne. sicer pa mi možek pomaga: posesa in pomije po tleh, skuha za jest , pomije posodo...seveda, kadar jst ne morem. se nič ne pritožuje. včeraj me je presenetu in reku, jst grem pa vn nabrat regrat, ga bova jedla za večerjo. jst ga sam debel pogledam, nasmejem in rečem, ja jst te bom pa kr na kavču počakalauser posted image user posted image user posted image . morm rečt, da mi je zelo v oporo!

no, pustmo to. naj povem, da imamo doma že voziček, čakamo pa še posteljco, da jo dostavijo. sm že začela, kot mačka mlade, skup vlečtuser posted image user posted image . ni kej, se vidi, da mam več cajta zase in user posted image !

lepo se mejte in pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1292
23.3.2009 8:57:23   
rea27
Dobro jutro..

čebelica 01 seveda smo te vesele..bo vsaj kakšen nasvet več :)

Infinity1: ja bogi Lovlo..sicer pa, hvala Bogu, da še vročičen ni..želim ti, da bi se čimprej pozdravil..

Kar pa se tiče mojega moža..sej se ne pritožujem ves čas..sej je priden in tudi on zelooo veliko naredi po hiši..so pa dnevi, sploh zdaj, zadnje dni, ko mu tisti njegov hobi nekaj nagaja in je potem ves živčen in predvsem gluh..Ga moram najmanj ene 3x vprašat, preden sploh odreagira :) smotan!!! Ampak, na splošno, bi ga pa še enkrat možila :) Kuha sicer res ne, je pa dober odjemalec :) :) :)
Pospravi pa..o, ko ima dan, pospravi bolje kot jaz..regrat pa ne gre nabirat ker smo doma sredi novega trga, tako da .. une prelulane regrate naj poje kdo drug :) malo za hec!!! :)

In evo, še eno težavo sem fasala včeraj: hemeroide..imam en zunanji hemeroid ali pravilno hemoroid..čeprav mi ta beseda, ki je kao pravilna sploh ne potegne..Pa sem se že včeraj mazala z hadenso, ki jo v ta namen vedno kupimo v Avstriji. Ne vem če katera pozn, je naravna zadeva, peče kot tristo vragov, ampak v dveh dneh ni ne duha ne sluha o kakršnik koli ritnih nevšečnostih :)
Ja, pa ledene obkladke sem dajala gor, da bi še mal hitreje uplahnil, tako da eko: danes zjutraj je samo še malenkost..Upam, da bo v naslednjih dnevih bolje..

Tako..aha..pa včeraj sem pekla eno pecivo, ki mi je od začetka izgledalo tako, da takoj ko bo timer potekel, jo bom skoz okn zabrisala..potem, se je pa nekak lepo spekla in bila zelooo dobra!!! Heheheh, vsaj tako pravijo moji :)

Evo, nekaj je v zraku..sem se razpisala ko tavelka :)

se tipkamo, papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 23.3.2009 8:58:59 >

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
23.3.2009 9:23:45   
dolči
Pozdravček vsem skupaj!

Že kar nekaj časa me ni bilo na forumu. Malo sem na hitro preletela kaj se dogaja. Vidim,da je kar nekaj novih članov. Super, čestitke vsem novopečenim mamicam.

Tudi pri nas smo pohiteli in naša princeska je prišla na svet  9.2.
Sedaj smo že doma in lepo napredujemo, 5 tednov pa smo preživele v porodnišnici na intenzivni negi.

Toliko od mene.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
23.3.2009 9:36:01   
čebelica01
o to pa ni prijetno, tele hemeroidi. Iz novega trga si ja lepo. Pol se pa kej srečamo jaz sem iz grma.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
23.3.2009 9:44:29   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

o to pa ni prijetno, tele hemeroidi. Iz novega trga si ja lepo. Pol se pa kej srečamo jaz sem iz grma.

no, fino...smo blizu..:)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1296
23.3.2009 9:45:45   
čebelica01
nič zdaj pa moram it se še pol tipkamo posu kliče.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
23.3.2009 9:46:24   
rea27
dolči!!!!!
Ja, kaj pa nič ne sporočiš???? Ja, čestitke!!!! Bravo za moalo princesko, malo nam je povprečje (fantovsko) ppravila :) :) Kako ji je pa ime?
Se dobro počutiš? Si pa pohitela, madona Dolči?!? Upam, da je bil porod lahkeh in da nisi imela preveč zapletov :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
23.3.2009 9:50:46   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********* MAREC **********

1. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

2. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

********** APRIL **********

3. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image

4. matt--------11.4.-----------------------user posted image

5. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 2.4.

6. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

7. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

8. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 24.3.

9.majčica20---20.5.--------Nm-------user posted image

10.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

11. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

12. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 23.3.

13. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

14. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

15. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

16. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 2.4.

17. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 27.3.

18. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

19. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

20. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

21. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

********** NOVEMBER **********

22. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

PREGLEDI:

23.3.=mala_princeska
24.3.=krempelček
27.3.=alex01

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
23.3.2009 9:51:19   
rea27
..
Mala_Princeska...držimo pesti zate danes..pa kaj lepega nam sporoči!!!

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.