rea27
|
Dobro jutro.. čebelica 01 seveda smo te vesele..bo vsaj kakšen nasvet več :) Infinity1: ja bogi Lovlo..sicer pa, hvala Bogu, da še vročičen ni..želim ti, da bi se čimprej pozdravil.. Kar pa se tiče mojega moža..sej se ne pritožujem ves čas..sej je priden in tudi on zelooo veliko naredi po hiši..so pa dnevi, sploh zdaj, zadnje dni, ko mu tisti njegov hobi nekaj nagaja in je potem ves živčen in predvsem gluh..Ga moram najmanj ene 3x vprašat, preden sploh odreagira :) smotan!!! Ampak, na splošno, bi ga pa še enkrat možila :) Kuha sicer res ne, je pa dober odjemalec :) :) :) Pospravi pa..o, ko ima dan, pospravi bolje kot jaz..regrat pa ne gre nabirat ker smo doma sredi novega trga, tako da .. une prelulane regrate naj poje kdo drug :) malo za hec!!! :) In evo, še eno težavo sem fasala včeraj: hemeroide..imam en zunanji hemeroid ali pravilno hemoroid..čeprav mi ta beseda, ki je kao pravilna sploh ne potegne..Pa sem se že včeraj mazala z hadenso, ki jo v ta namen vedno kupimo v Avstriji. Ne vem če katera pozn, je naravna zadeva, peče kot tristo vragov, ampak v dveh dneh ni ne duha ne sluha o kakršnik koli ritnih nevšečnostih :) Ja, pa ledene obkladke sem dajala gor, da bi še mal hitreje uplahnil, tako da eko: danes zjutraj je samo še malenkost..Upam, da bo v naslednjih dnevih bolje.. Tako..aha..pa včeraj sem pekla eno pecivo, ki mi je od začetka izgledalo tako, da takoj ko bo timer potekel, jo bom skoz okn zabrisala..potem, se je pa nekak lepo spekla in bila zelooo dobra!!! Heheheh, vsaj tako pravijo moji :) Evo, nekaj je v zraku..sem se razpisala ko tavelka :) se tipkamo, papa
< Sporočilo je popravil rea27 -- 23.3.2009 8:58:59 >