|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
24.3.2009 9:40:09   
veveričica
zoja miša  veš kako  ko leži na hrbtu ima čist iztegnjene in trde  nogice .ful me je strah

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.3.2009 9:42:00   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

jutro punce.danes imam pa bolj slabo jutro.pričenja me skrbeti ker lara dela tko trde nogice ko je na hrbtuuser posted image se bojim  da nima kakšno okvaro.nekje sem prebrala da je to lahko znak cerebralne paralize.tud obrača se nič ne  kotaljenje pa sploh ne user posted image res sem žalostna

veveričica, upam, da ni nič hujšega. Mogoče pa smao mišice trenira. Če te bo skrbelo, kar pokliče pediatra pa vprašaj, boš vsaj pomirjena ...

Za obračanje in kotaljenje ima pa še čas - naš Rok se je začel res intenzivno kotalit šele pred 4 dnevi, pa je rojen pred tvojo Laro. Poleg tega je pa tvoja pikica prezgodaj rojena in ima čas, da vse nadoknadi. Še meni so pri P rekli, ko sva pišla na prvi pregled, da ima do 2,5 let 2 tedna fore, ker je 10 dni prezgodaj rojen. Tko da punca, nič se sekirat, vse bo ok, boš videla!

Moram it - je tišina v sobi, pa sem prej pokukala in se naš srček mirno igra s svojo ninico ... zdej se je pa začel pogovarjat, tko da šibam ...

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.3.2009 9:43:03   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja mIša, saj lahko kljub temu prideš na Gorenjsko. Vendar se v Medvodah ustaviš. Pa Naty tudi lahko pride in Buhtlčk, če ne bomo prekrižale njenih načrtov. Ajde punce, kar spakirat, saj znate do mene.

Mi spimouser posted image  Lahko pa prideva po 12 h, če ti takrat ni prepozno.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.3.2009 9:43:21   
tejkaz
Pa Krysia tudi lahko pride. Pa še katera. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.3.2009 9:43:22   
veveričica
tejkaz vem da nesmem pomisliti na najhuje samo ker ima take znake .in veš  da noče bit na trebuhu se takoj začne jokat.nevem če jo lahko pustim da se mi  kr joka.tud spančkat hoče samo na  hrbtu  ,če jo dam  na bok se hitro obrne user posted image drugače pa na nft hodiva edino v ra še nisva šli

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.3.2009 9:45:16   
Ryssa

Ryssa
, daleron je od enega leta naprej. Je pa pomojem bolj močen. Evi caplol ne prime več, ji dajem daleron, Jaši pa calopl. No, enkrat sem mu ga morala do zdaj dati.

Ne, je že za dojenčke. Vsebuje pa ena merica 120mg paracetamola. Se ti ljubi prosim pogledat koliko ga vsebuje calpol? Ker mislim, da je tale daleron manj močen, vsaj tak občutek imam da ni kaj prida. Včeraj zvečer sem mu dala, da ga ne bi matralo, pa je samo dve uri mirno spal.
Je pa taka modra pakunga, odmerja se pa po tretjinah s tako pumpico/injekcijo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.3.2009 9:46:04   
tejkaz
Veveričica če hodita na  nft, potem so ti sigurno rekli, da mora biti čimveč na trebuhu. Ti se uležeš zraven nje in se igrata. Midva tudi hodiva na nft in so mi tako rekli. Nama gre kar dobro. Kako sta pa lahko šli na nft, če nista še bili na RA? Kam pa hodita? Trde nogice so znak ekstenzije. Zato se hodi na fizioterapijo. Isto kot mi. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.3.2009 9:48:34   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ryssa
, daleron je od enega leta naprej. Je pa pomojem bolj močen. Evi caplol ne prime več, ji dajem daleron, Jaši pa calopl. No, enkrat sem mu ga morala do zdaj dati.

Ne, je že za dojenčke. Vsebuje pa ena merica 120mg paracetamola. Se ti ljubi prosim pogledat koliko ga vsebuje calpol? Ker mislim, da je tale daleron manj močen, vsaj tak občutek imam da ni kaj prida. Včeraj zvečer sem mu dala, da ga ne bi matralo, pa je samo dve uri mirno spal.
Je pa taka modra pakunga, odmerja se pa po tretjinah s tako pumpico/injekcijo.

Imam oba pred sabo. Oba imata 120mg/5 ml paracetamoluma. Mogoče je čisto odvisno od otročka do otročka. Evi dajem 5ml (s tisto injekcijo) dalerona in mirno prespi noč, če jo kaj boli, Jaši pa dam pol žličke calpola in je bil ok. Mogoče bo Bambi kaj več povedala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.3.2009 9:48:40   
veveričica
krysiauser posted image ti pa  si res optimistka.veš tale prezgodnji porod je na meni kar pustil nekaj posledic in sicer paniko in pretirano zaskrbljenost.upam da je res tako ampak bov verjetno  že danes poklicala pediatrinjo
.

Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.3.2009 9:52:04   
veveričica
tejkaz  nevem kako  to pediatrinja mi ni dala napotnico dala mi jo je samo za  nft  hodiva pa  v škofjo loko.moram ji rwečt da mi da napotnico da bom bolj mirna  ,sam  veš ko ne pomaga  če se igram z njo vseno začne jokatuser posted image a tvoj kaj spi na  trebuščku

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.3.2009 9:53:30   
Zoja Miša
Za kaj pa je tale Calpol?

Pa še nekaj sem vas želela prositi, če lahko naredite seznam ''domače lekarne'', ki jo je pametno vzeti na pot. Jaz sem pri tem čist zgubljenauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.3.2009 9:53:34   
tejkaz
a tvoj kaj spi na  trebuščku

Skoraj vedno. Se sam obrne. Jaz ga dam na bok, potem se pa po želji obrača in skoraj vedno se obrne na trebuh kljub vreči.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.3.2009 9:55:19   
anita goitan
uf se mi je napovedala mama od mojgauser posted image ..se vrtim po stanovanju 100 na uro da mal poskrijem ropotijouser posted image še dobro da Zoja spijo

Knjigo dobim jutr, sva mal po filingu delala
Noč: ob 20.30 zaspala, ob 1ih jok, se je drla do pol2ih, sem ji potem jest dala, vmes sva jo samo božat hodila..
potem spala do 5ih..sem ji jest dala in spala do 7ih (pisala sem si zato vem ure Tejkaz).
Se je pa fejst drla, hlipat začela, rokice stegovat proti nama, samo res nisva zdržala, sva jo vn vzela in jo k sebi stisnla..vse to v njeni sobici.
Ja tista knjiga in recepture so res hude, vem, imamo premehko srce za take igre, pač mal improvizacije.

Punce, verjetno je ta noč zgolj slučaj..bomo vidli kako bo naslednje dniuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.3.2009 9:55:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še nekaj sem vas želela prositi, če lahko naredite seznam ''domače lekarne'', ki jo je pametno vzeti na pot. Jaz sem pri tem čist zgubljenauser posted image

Bolečine in vročina.

"Domača lekarna"
- calpol in svečke
- linex
- claretin
- gazice in fiziološka
- fenistil (kapljice ali gel)
- prospan ali  slezov sirup
- ... in verjetno še kaj pa se trenutno ne spomnim

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.3.2009 9:57:43   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Noč: ob 20.30 zaspala, ob 1ih jok, se je drla do pol2ih, sem ji potem jest dala, vmes sva jo samo božat hodila..
potem spala do 5ih..sem ji jest dala in spala do 7ih (pisala sem si zato vem ure Tejkaz).
Se je pa fejst drla, hlipat začela, rokice stegovat proti nama, samo res nisva zdržala, sva jo vn vzela in jo k sebi stisnla..vse to v njeni sobici.

V knjigi boš prebrala, da je nikakor ne smeš ven vzet. Ni za mehko srce. Ampak če želiš spati....

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.3.2009 9:59:41   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

V knjigi boš prebrala, da je nikakor ne smeš ven vzet. Ni za mehko srce. Ampak če želiš spati....

vem vem..tud pogovarjat ne, samo roko položit, nič hrant, ..jah jebuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.3.2009 10:00:04 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.3.2009 10:02:03   
Zoja Miša
Tejkaz nič ne bo, mi pridejo emisijo dimnih plinov merit okoli 12huser posted image  Kao redni letni pregled.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.3.2009 10:03:41   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bolečine in vročina.

"Domača lekarna"
- calpol in svečke
- linex
- claretin
- gazice in fiziološka
- fenistil (kapljice ali gel)
- prospan ali  slezov sirup
- ... in verjetno še kaj pa se trenutno ne spomnim

Samo to, jaz sem pričakovala prisek tja do 136 straniuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
24.3.2009 10:04:14   
Zoja Miša
Spisek.
Eh, grem, budna je princeska

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3369
24.3.2009 10:36:16   
buhtlčk

Zoja mIša, saj lahko kljub temu prideš na Gorenjsko. Vendar se v Medvodah ustaviš. Pa Naty tudi lahko pride in Buhtlčk, če ne bomo prekrižale njenih načrtov. Ajde punce, kar spakirat, saj znate do mene.

hmmm, nič posebnega v planu. No kosilo moram skuhat, pa glavo oprat... user posted image Nič ne obljubim, ampak za vsak slučaj - kje pa parkiramo, če nas je več?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
24.3.2009 10:37:24   
buhtlčk

zoja miša  veš kako  ko leži na hrbtu ima čist iztegnjene in trde  nogice .ful me je strah

to naš dela že ene 14 dni, odkar se na noge hoče postavljat. Po moje ni nič hudega - ma kaka vaja najbrž ne bi škodila.

Neposredna povezava do sporočila: 3371
24.3.2009 10:40:46   
žanneža
Sem se namučila s tem filmčkom, ampak mi je uspelo!
Poglejte oz. prisluhnite naši mali čvekici!
http://www.shrani.si/?R/kq/3E9YLy3y/lana7-mesecev.avi]user posted image [/url

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.3.2009 10:44:51   
buhtlčk
žanneža ooooooooooo kolk hudo user posted image user posted image user posted image Gašper je gledal z odprtimi usti. Trikrat user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.3.2009 10:47:28   
buhtlčk
Sem pozabila napisat - naš mali od petka (20.3.) plazi rikverc. Zelo počasi, pa dere se zraven ko da ga mučimo, ampak gre. Najrajš čez rob puzel, da jih lahko potem žveči (sej, hrane pa ne, mora bit tekoča). Je pa zamudil 7 mesecev za en dan. Ma premike on na obmesečnice user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.3.2009 10:57:13   
anaya
Dober dan....

Mi2 grema spet k zdravniku, včeraj sma bili pri nadomestni zdravnici, ker je Neli prespala praktično cel dan in se mi to ne zdi normalno.... Rekla je da sumi na pljučnico in naju poslala domovuser posted image user posted image user posted image . Tako da grema zdaj še k svoji na temeljit pregled. Kr nekaj ne, pomoje te ne pošljejo kr tak domov, če je sum na pljučnico ali pač?? Bom vidla zdaj kaj bo naša rekla...

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.