Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 21:57:54
|
|
|
|
gold fish
|
....meta - mislim, da naš tud neke vrste letalo vozi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 21:58:37
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je danes zmazala 180ml zelenjavne juhe.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 21:59:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....meta - mislim, da naš tud neke vrste letalo vozi jaz pa ne razumem o čem je to govora....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:01:26
|
|
|
|
gold fish
|
....sicer ne čisto tak, ampak meni nekak tak zgleda.....al sem pa že čisto od tega.... ....ma ko je na trebuhu, namesto, da bi se obrnil na bok in nazaj na hrbet..se naš frajer zabubi nekam v tla, pa dela brrrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrr, pol pa začne roko cuclat.....ma je res neke komot sorte..... tak pol en čas čaka, pol začne čmevkat, pol se ga pa tak mama že usmili pa ga dvigne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:02:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jaz mu pa kar nekaj v roko dam....ponavadi žlico, da se z njo zamoti, včasih nese proti ustom.....ampak je pa bolj pri miru.... Joj, jaz mu pa vse stran poberem pa še najrajši ga v naročju hranim, da mu lahko roke držim, ker med hranjenjem tak krili, da komaj zvozim s polno žlico do ust. Če bi mu še kaj v roke dala pa tak menda nimam šans
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:03:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....meta - mislim, da naš tud neke vrste letalo vozi jaz pa ne razumem o čem je to govora.... najboljše si boš predstavljala, če boš šla včerajšnje metine slike pogledat..... drugače je pa nekak na trebuhu in roke in noge oponašajo avionček ...kak sem zdaj to napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:04:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....meta - mislim, da naš tud neke vrste letalo vozi jaz pa ne razumem o čem je to govora.... najboljše si boš predstavljala, če boš šla včerajšnje metine slike pogledat..... drugače je pa nekak na trebuhu in roke in noge oponašajo avionček ...kak sem zdaj to napisala Sorry, Saraya, sem spregledala tale tvoj post
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:04:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sicer ne čisto tak, ampak meni nekak tak zgleda.....al sem pa že čisto od tega.... ....ma ko je na trebuhu, namesto, da bi se obrnil na bok in nazaj na hrbet..se naš frajer zabubi nekam v tla, pa dela brrrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrr, pol pa začne roko cuclat.....ma je res neke komot sorte..... tak pol en čas čaka, pol začne čmevkat, pol se ga pa tak mama že usmili pa ga dvigne naša se tud nikoli iz trebuha ne obrne nazaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:04:36
|
|
|
|
gold fish
|
meta- a tu pri tem avionu on noge samo ravno v zrak drži al binca z njimi? ..naš dela tak kot da bi ga dal v bano na bušija in bi plaval gor dol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:06:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jaz mu pa kar nekaj v roko dam....ponavadi žlico, da se z njo zamoti, včasih nese proti ustom.....ampak je pa bolj pri miru.... Joj, jaz mu pa vse stran poberem pa še najrajši ga v naročju hranim, da mu lahko roke držim, ker med hranjenjem tak krili, da komaj zvozim s polno žlico do ust. Če bi mu še kaj v roke dala pa tak menda nimam šans ...meni pa ne je lepo v naročju......, pa se je že tud zgodio, da je fajn po žlici tresnil....pa je šlo vse okrog ....Lari je zdaj že tak slabo ko to vse bere.....če pa jaz dam slike gor, kaki je bil naš pikec, ko sem mu žemljo dala, pol pa je tak en cajt ne bo tu gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:06:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta- a tu pri tem avionu on noge samo ravno v zrak drži al binca z njimi? ..naš dela tak kot da bi ga dal v bano na bušija in bi plaval gor dol ja si predstavljam...v čem pa je sploh fora teh avionov?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:06:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sicer ne čisto tak, ampak meni nekak tak zgleda.....al sem pa že čisto od tega.... ....ma ko je na trebuhu, namesto, da bi se obrnil na bok in nazaj na hrbet..se naš frajer zabubi nekam v tla, pa dela brrrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrr, pol pa začne roko cuclat.....ma je res neke komot sorte..... tak pol en čas čaka, pol začne čmevkat, pol se ga pa tak mama že usmili pa ga dvigne naša se tud nikoli iz trebuha ne obrne nazaj... zgleda, da je tud komot.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:06:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....meta - mislim, da naš tud neke vrste letalo vozi jaz pa ne razumem o čem je to govora.... najboljše si boš predstavljala, če boš šla včerajšnje metine slike pogledat..... drugače je pa nekak na trebuhu in roke in noge oponašajo avionček ...kak sem zdaj to napisala Sorry, Saraya, sem spregledala tale tvoj post Aja, sej ga nisem mogla videt...sem misnla, da je še od dopoldne . Men se zdi, da bom mogla it spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:06:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jaz mu pa kar nekaj v roko dam....ponavadi žlico, da se z njo zamoti, včasih nese proti ustom.....ampak je pa bolj pri miru.... Joj, jaz mu pa vse stran poberem pa še najrajši ga v naročju hranim, da mu lahko roke držim, ker med hranjenjem tak krili, da komaj zvozim s polno žlico do ust. Če bi mu še kaj v roke dala pa tak menda nimam šans jaz jo zdaj v stolčku hranim in sem kupila podlogo, na katero prilepim skodelico. Tako da imam eno roko fraj za hranjenje, z drugo pa njene rokice lovim in držim, da jih ne rine v krožnik al pa usta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:07:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta- a tu pri tem avionu on noge samo ravno v zrak drži al binca z njimi? ..naš dela tak kot da bi ga dal v bano na bušija in bi plaval gor dol ja si predstavljam...v čem pa je sploh fora teh avionov? naj ne bi tega delal... zakaj...pojma nimam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:08:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni pa ne je lepo v naročju......, pa se je že tud zgodio, da je fajn po žlici tresnil....pa je šlo vse okrog jaz sem tudi že riževo kašico v naročje dobila hitra je bubika, pa daljše roke ima kot si včasih mislim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:09:01
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz bi rekla, da si s tem samo krepi mišice, ne pa da je kaj narobe ...... ma bom točno naslednjič vprašala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:09:19
|
|
|
|
arabela*
|
grem v postlo....z psihologijo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:10:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jaz mu pa kar nekaj v roko dam....ponavadi žlico, da se z njo zamoti, včasih nese proti ustom.....ampak je pa bolj pri miru.... Joj, jaz mu pa vse stran poberem pa še najrajši ga v naročju hranim, da mu lahko roke držim, ker med hranjenjem tak krili, da komaj zvozim s polno žlico do ust. Če bi mu še kaj v roke dala pa tak menda nimam šans jaz jo zdaj v stolčku hranim in sem kupila podlogo, na katero prilepim skodelico. Tako da imam eno roko fraj za hranjenje, z drugo pa njene rokice lovim in držim, da jih ne rine v krožnik al pa usta Isto, sam da nimam podloge ampak kar silikonski podstavek za kozarec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:10:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni pa ne je lepo v naročju......, pa se je že tud zgodio, da je fajn po žlici tresnil....pa je šlo vse okrog jaz sem tudi že riževo kašico v naročje dobila hitra je bubika, pa daljše roke ima kot si včasih mislim se mi zdi, da so že zdaj prebrisani ti naši lumpi mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:10:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz bi rekla, da si s tem samo krepi mišice, ne pa da je kaj narobe ...... ma bom točno naslednjič vprašala..... ...ker naša je drugač full gibčna,se obrača,na nogicah čist trdno že stoji,če jo držim,vse...a iz trebuha pa se ne spravi nikamor...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:11:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Isto, sam da nimam podloge ampak kar silikonski podstavek za kozarec jaz pa jo v njenem ležalniku hranim,jo čist gor posadim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:12:28
|
|
|
|
gold fish
|
...zadnjič sem pikeca probala v stolček dat..leseni....pa je bil taki miceni drobižek noter....da sem ga kar odnesla....na čakanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:13:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta- a tu pri tem avionu on noge samo ravno v zrak drži al binca z njimi? ..naš dela tak kot da bi ga dal v bano na bušija in bi plaval gor dol Ja, brca gor in dol. Saraya, pf pravi, da so ji v razvojni rekli, da to naj ne bi delali. Sem pa danes klicala P in vprašala pa so mi rekli, da naj bom pozorna na njegove gibe, da naj izvajam pravilni handling in ga imam čim več na ravni površini (deka pa na tla) in čim manj v raznih stolčkih. Pf je še dodala, da mu je treba naprej popravljat rokice in razpirat dlani. Bom zdaj to nekaj časa delala pa da vidimo. Če ne bo drugače grem pa v posvetovalnico čez kakšen mesec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 22:13:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz bi rekla, da si s tem samo krepi mišice, ne pa da je kaj narobe ...... ma bom točno naslednjič vprašala..... ...ker naša je drugač full gibčna,se obrača,na nogicah čist trdno že stoji,če jo držim,vse...a iz trebuha pa se ne spravi nikamor... ji ni potrebe. Očitno ji je všeč na trebuhu. Bubika se zna na hrbet prekotalit, ampak se v naslednjem trenutku nazaj na trebuh. Zdaj gre v obe smeri preko istega boka, se ne kotali več toliko. Danes se je začela ful nazaj odrivat. Joj, kak se jezi, ko se oddaljuje od igrače namesto približuje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?