|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
23.3.2009 14:21:50   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tinka- kje se skrivaš?

malo tu malo tam
berem še kdaj pa kdaj, pisat nekot nimam volje...
se pa še vseen kdaj oglasim user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.3.2009 14:25:19   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tinka- kje se skrivaš?

malo tu malo tam
berem še kdaj pa kdaj, pisat nekot nimam volje...
se pa še vseen kdaj oglasim user posted image

Poznam občutek user posted image  Čeprav danes že preveč pišem, da grem kuhat user posted image

Vse najboljše za 7-ko user posted image user posted image user posted image user posted image

Ciaoooooooooooooooooooooooooooooo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.3.2009 14:35:52   
veveričica
hvala neža 7 ampak nevem kako da mi ne uspe tole.user posted image lara je bila rojena z 33 tednom sam tvoja je bla pa orng punca glede na to da si  rodila samo z tednom razlike.zakaj si pa imela prezgodnji porod

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.3.2009 14:42:00   
sayuri
Da se še jaz malo oglasim. Dopoldne sem bila z L&Z v LJ. Sem šla dobesedno na "far pošto" v Kolinsko po mleko. JAz imam resnično na sumu, da L&Z driskata zarad Aptamila iz Mullerja. ZAčela sta tisti dan, ko sem začela dajat mleko iz Mullerja. Sta čist ok, vesela, živahna, vročina je bla le 3 dni, potem je izginila. AMpak driskata še vedno. user posted image  PA sem vse mogoče poskušala - borovničev čaj, šipkov čaj, riž, banana...nič bolje. Jesta normalno, pijeta ful....kaj če bit druzga, kot mleko. PA še Zara ne poje cele flaše, kot je ponavadi, ampak se kar neki zmrduje user posted image  No, danes bosta dobila tistega standardnega, ki smo ga vedno dajali. Bomo videli, kako bo. MAlce sem mogla it še v Supernovo pošpegat,user posted image pa Lucija je na kafe prišla, pa smo počvekali...prav fajn je blo. Prejle smo domov prišli, L&Z sta pojedla in zdaj spita.

Grem prečekirat, kaj ste napisale. user posted image

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.3.2009 14:48:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

vem, da sm za nespanje kriva sama, in mi je hudo, ma zdej nimam kaj, kar je blo je, in potem mi še moj user posted image očita (in takrat nima srčkov v očeh) da le zakaj ga nisem poslušala in bi Zoja zdej že par m lepo spala (ma sm skoz misnla da bo kar na lepem le začela spat, kako pa vsi drugi user posted image spijouser posted image user posted image ) in da me izkorišča itd...jah vsak večer, vsak večer..napetost se stopnjuje, jaz neprespana

Zakaj si pa ti kriva? Kaj bi ga pa mogla poslušat? Zoja te ne izkorišča. Potrebuje te.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.3.2009 14:51:23   
tejkaz
Sayuri, če bi bil kakšen virus, bi ga že zdavnaj drugi tudi dobili, tako da je nekaj kar pojesta. In v vašem primeru verjetno res mleko. Zdaj ko boš menjala mleko bo verjetno še par dni trajalo, da se bo čisto izločilo.

Midve z Naty sva po dolgem času malo poklepetali in malo zapravljali. Bilo super. Zdaj ko bodo lepi dnevi, bova lahko to večkrat ponovili. vendar brez zapravljanja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.3.2009 15:55:21   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

vem, da sm za nespanje kriva sama, in mi je hudo, ma zdej nimam kaj, kar je blo je, in potem mi še moj user posted image očita (in takrat nima srčkov v očeh) da le zakaj ga nisem poslušala in bi Zoja zdej že par m lepo spala (ma sm skoz misnla da bo kar na lepem le začela spat, kako pa vsi drugi user posted image spijouser posted image user posted image ) in da me izkorišča itd...jah vsak večer, vsak večer..napetost se stopnjuje, jaz neprespana

Zakaj si pa ti kriva? Kaj bi ga pa mogla poslušat? Zoja te ne izkorišča. Potrebuje te.

ma tale tretma: v svojo sobo, postelco..ne na vsak jok odreagirat oz prilaufat k njej..podaljševat čas ko prideš k njej..to

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.3.2009 15:57:58   
anita goitan
matejchi že nazajuser posted image jaz pa še šla nism in ne vem če grem ta teden

Glede izkoriščanja- v smislu da je razcertana ker ve da bom ob vsakem pisku (recimo) odreagirala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.3.2009 16:00:54   
kaja02
naj gre vse nekam.......vse napišem pol pa me ven vrže, pa ne pomaga nič!

se mi ne da ponovno komentirat!, mogoče zvečer

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.3.2009 16:49:13   
matejchi
tejkaz nečak vesel, dosegel vse možne točkeuser posted image

eh, to je čisto po teti.. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
Nekaj gledam vozičke,...bi kupla eno marelo, pa ne vem kako.
Gledala pa sem to marelo:
http://www.youtube.com/watch?v=lU8-JT_jZE8

Kaj ti rabiš voziček al torbo za golf?? user posted image

No tak je če predolgo živiš blizu gorenjske... ko sem pakirala, sem odnesla še pilota od TV... namesto od DVD-ja...user posted image Grem preverit, če nisem še kaj noter dala.. smo pa skoraj doktorat postavli včeraj, ko smo iskali 4 koščke puzzel.... Žiga jih je pod omaro spravil..user posted image - glavno, da so se našle. So mogli omare razšraufat..
Maruša bo pa verjetno zob dobila - prava sitka je...
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
buhtlčk in Gašper ter matejchi in Maruša (žal bolj temna slika-HVALABOGUuser posted image )
user posted image

Hvala vsem za čestitke za 7-ko!
barbarinha znana se mi zdiš... kam te lahko "vtaknem"? Pa hvala za kavo.user posted image

anita a ti ne greš na burjo se sušit... aja jaz sem bolj pršutu podobna....user posted image .. no vseeno kdaj greš damu?
Jaz bom šla še večkrat v MB.. nekdo mi je pospravil ...user posted image

krysia Erin in Neža meni se tudi ponoči ene parkrat na leto zgodi.. trdno zaspim, ko kar naenkrat začutim ne preveč kosmato pošast.. pa nekaj trdega ma.... ah ne bom nadaljevala...user posted image

Problem s cunjami je pomoje v tem, ker z vozičkom se je smotano po kabinah drenjat.. pol pa raje preskočimo trgovine za odrasle.. no jaz sem v MB tudi zase našla cunje.. pa še (vauu kok fensi) belo plombico in (buhtlčk, ko te dobim ti vse kosti zdrobim) injekcijo proti bolečinam... mislim, da sem prvič pila kavo po slamici...user posted image
zdaj moram pa zaključit, ker brala itak nobena ne boo.. kaj se bom pol matrala...
Maja T. naslednjič te poiščem..., sem si zapomnila labirint..user posted image user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.3.2009 17:17:46   
matejchi
http://www.zurnal24.si/dojke-mleko-kopel-otrok/magazin/bizarno/98785
no, da ne bo katera mislila, da ima veliiiike...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.3.2009 17:50:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tejkaz nečak vesel, dosegel vse možne točkeuser posted image

eh, to je čisto po teti.. user posted image

ja ja sigurno, nisva ble ravno frendici z mato

Mah ta teden n grem dol, napovedan je dežuser posted image , bi pa rada šla na Čaven pa mal po bližnjih kucljih, z Zojo in mamo..sicer pa dns začnemo  eno čudno stvar uvajat pr naši hiši..imenovano spanjeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.3.2009 17:54:11   
bella02
matejchi, kaj norišuser posted image Itak, da beremo, vsaj jaz, komentarji pa padejo enkrat ja, drugič pa ne, kolikor se mi dauser posted image . Tako pošast bi pa tudi jaz kdaj sanjalauser posted image user posted image user posted image .
Kaj se ti je pa buhtlč zamerilauser posted image Jaz pomoje tud ust ne bi odprla, če mi ne da injekcije. Raje potrpim pol tisto oteklino in tudi kavo bi po slamici pila (sam ponavadi mi takrat itak ne pašeuser posted image ). Sem zadnji obisk pol eno uro mislila, da imam spodnji žnabel pol metra naprejuser posted image user posted image user posted image . Pa glih zdej sva šli s kolegico na kavo in sem jo skoz spraševala, čemi slučajn kaj zraven teče, ker nisem čutila nič. Bi se takrat še depilacija splačala, ČE bi bila potrebna, pa HB niuser posted image user posted image user posted image .
Aja, pa pri nas je kljub velikim mlekarnam zmanjkalo mleka. Kaj čmo, recesija ...

anita, to so pa moški

tejka in naty, super za pohajkovanje, sem vama kar mal fouš

veveričica, saj bo, kar poskusi še. Jaz dam na velikost 320, pa ne pozabi prej označit kljukice v kvadratku. Potem skopiraj kodo za forum. Ostalo ti je pa neža lepo napisala

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.3.2009 18:13:34   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

hvala neža 7 ampak nevem kako da mi ne uspe tole.user posted image lara je bila rojena z 33 tednom sam tvoja je bla pa orng punca glede na to da si  rodila samo z tednom razlike.zakaj si pa imela prezgodnji porod

To pa je razlika za samo 1 teden user posted image  
Jaz sem imela popadke v 30.t, da so me kar peljali v Ljubljano porodnišnico. Zato, ker sem bila 3cm odprta sem morala v porodnišnici ostat.
V 34.t so ugotovili prek UZ, da ima naša še vedno medenično lego in da sem imela samo malo plodovnice, da so se odločili, da moram na CR preden dobim še kakšne popadke.
Imeli smo srečo, ker se Neža rodila zelo zdrava in brez težav user posted image  Samo njeno posteljico je rabila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.3.2009 18:18:27   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

buhtlčk in Gašper ter matejchi in Maruša (žal bolj temna slika-HVALABOGUuser posted image )
user posted image

user posted image user posted image user posted image  KAKO FINO user posted image user posted image user posted image

krysia Erin in Neža meni se tudi ponoči ene parkrat na leto zgodi.. trdno zaspim, ko kar naenkrat začutim ne preveč kosmato pošast.. pa nekaj trdega ma.... ah ne bom nadaljevala...user posted image

user posted image user posted image  Dobra si user posted image user posted image  mmmmmmm nekaj trdega in ne preveč kosmato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prosim te! da ne bom sedaj na moža skoćila user posted image  Saj Neža že spi, da bi šlo....................................... user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.3.2009 18:19:35   
matejchi
anitauser posted image !!!

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.3.2009 18:19:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

veveričica, saj bo, kar poskusi še. Jaz dam na velikost 320, pa ne pozabi prej označit kljukice v kvadratku. Potem skopiraj kodo za forum. Ostalo ti je pa neža lepo napisala

Se trudim user posted image  Hvala bellao2, ker si tako prijazna user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.3.2009 19:09:05   
naty13
Čerrrrrrr.

Jošti spančka. user posted image  Danes en krasen dan, sploh zame, ker sem se spet lahko mal potepala. user posted image

Tejka ja za kofetkanje in sprehode velja, šoping pa še kakšen tudi pade user posted image  Danes je bil šoping nujen. user posted image  Mi2 sva še en krog nardila, da je Jošt odspal, sva do pošte šibala položnico plačat, potem pa po nejca, notri hitro pojest in spet ven vozičkat. user posted image  Je bilo pa res super toplo. user posted image

Šibam telefon,....

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.3.2009 19:51:20   
betty
daja28 - ful huda fotka je tale z angelckom. vidim, da so skoraj vsi otrocicki ze bili v bazenu. mi pa se ne :( imam ze kupljen tale obroc. pa ga bomo ocitno najprej sprobali v domaci bani.

neza7- lustne fotke!

tejkaz - sej vem ,da bodo zobki :) samo malo jih ze cakam .... neucakana mami :) se bom pa takoj pohvalila, ko bo zrastel

Krysia, buhtlcek,barbarinha - hvala za cestitko za naso sedmico!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.3.2009 20:02:09   
veveričica
čer punce.joj kok sem živčnauser posted image ..ne gre in ne gre tole z slikcami.a ne obstaja nobena druga variantauser posted image user posted image ne morem jih gor spravt.neža 7 si pa imela srečo v nesreči bi rekla.važno je da  z našimi sončki ni nič narobe pa tudi če so pokukali malce prej na svet.user posted image dons mi nobena ni dala idejo za kosilo za laro.user posted image mogoče me nekatere ne sprejmete najbolje ker sem šele sedaj upadla  v  vašo debatouser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.3.2009 20:26:31   
tejkaz
Naty, Jaša je pa potem bedel do petih user posted image Potem ga je v vozičku zmanjkalo za pol urce, večerno je pa šel spat ob pol osmih.

Bella
, drugič se nama pa pridruži. Aprila bom zaradi dežja srečanje kar pri meni organizirala. Imam dovolj prostora. Kdaj prideta? user posted image

Veverička, Jaša je danes jedel polento z bučkami in korenjčkom. Že spet. To namreč obožuje in hitro je pripravljeno. Drugače je pa z vsemi forumi tako - z obeh strani je treba en feedback. Če recimo ti komentiraš druge, potem drugi komentirajo tebe. Res da se me poznamo dlje časa ampak kljub temu sprejmemo vse, ki znajo čvekat. S slikicami pa lahko poskusiš tudi tako da na www.moj-album.com ustvariš svoj album. Pač slediš navodilom in potem objaviš link do svojega albuma. Recimo moj album je http://tejkaz.moj-album.com notri so pa vse moje slikice na enem mestu.

Betty
, jaz tudi vsak dan šarim po teh ustah in čakam zobke. Dva že ima in moje bradavice bodo po končanem dojenju potrebne lepotne operacije. Že zdaj sem čisto obgrižena, kaj šele bo.

Anita, dolgo in predvsem mirno noč ti želim.

... in seveda vsem ostalim

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.3.2009 20:35:24   
matejchi
Maja T. kateri seznam si pa gledala??? na mojmu je barbarinha gor user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_3779665/mpage_112/key_/tm.htm

V Idriji v trgovini Ljubljančan kupuje salamo:

Ljubljančan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške.

Prodajalka: A zrižem?

Ljubljančan: Hmmm, deset dek pariške, prosim.

Prodajalka: Ja, a zrižem?

Ljubljančan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset det mortadele.

Prodajalka: Ja, prou, mortadelo. A zrižem???

Ljubljančan (že mal jezen): ma ne z rižem, brez riža no!

Prodajalka: Ja če vam jo zrižem al kej???

Cela vrsta zadaj se pa reži.

RD RR

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.3.2009 20:42:41   
Nejka23
DOber vecer!
Evo, pri nas gre stanje na bolje, Jaka se malo pokasljuje, pa KONCNO je yopet stari Jaka!! Kar pomeni,da se smeje,vriska...in se rad igra...Ydej je tk fajn, ko ga dam sedet,pa se zamoti,tako da lahko kaj postorim na hitro...In obožuje svojo sestrico,kar naprej jo za laske cuka,se dobro,da se ji fajn zdi user posted image user posted image user posted image
A še katera deva Ferrum Lek user posted image ???  Jaka ga ne mara kej preveč,mava kr borbe ko ga dobi pri večerji...Danes je zopet yačel jesti,je bil par dni sedaj kar na zizah user posted image Bolanček,se mu oprosti...
VEVERIČKA, za kosilo naš Jaak poje polento ali gres na goveji juhi z zelenjavo ' korenček,bucke...To ima zelo rad...Obožuje tudi proseno kašo ki jo na vodi skuham,potem pa malo zmešam z milupino kašico,da je malo bolj sladko...To pa poje celo skodelico ... Jutri bo prvič pojedel rumenjak,bomo videli,kako mu bo kaj všeč...Pa zelenjavno juhico ima tudi rad.
Gajka,kdaj imata naslednjo fizio?Mi2 imava ob četrtkih, Metoda je tudi super,midva sva pa pr Tatjani...Prejšnjič je jokal,ker je revež zbolel...Drugače pa zlo rad hodi na fizio,se nikol ne pritožuje...

Ali imate svoje user posted image še v bundicah?? No, mi smo sedaj itak kar notri,moram pa nekje kupit  )ups, se opravičujem) nekaj prehodnega,ampak ne te tanke slinaste jaknce,ko jih je vsepovsod polno...
V petek imamo kontrolo v Lj pri dr Zavrlovi,pa bom skošila pol v Supernovo v CA sem videla tudi ya tavečjo lušne jaknce...Seveda če bojo še sploh kaj imeli...

ANITA, nič nisi ti kriva za nespanje...Se pač rada crklja ali nekaj takega,ji že kaj manjka...Jaz se tudi včasih jezim na Jaka ponoči,ko ga biksa,pa kaj moremo...Ta večja je spala ko lord,od prvega meseca dalje,tudi ko se je zbudila,se je podojila in je že spala naprej...Ta mulo pa kar nekaj bluzi vsake tolko...Sej bojo zrastli...Naj pa tvoj dragi malo prevzame,pa bo...Jaz se kar gluho in zakomirano nardim,pa ga gre iskat user posted image

Nič,zdej se pa grem še učit...Ja,prav ste prebrale...user posted image user posted image user posted image    pa se mi ne da,ampak morem...ker je izpit drag...

Se kaj beremo
Mirno noč, vsem bolančkom pa en kup pikapok,pa upam,da ste že zdravi,sem v zaostanku!!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.3.2009 21:19:16   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]dons mi nobena ni dala idejo za kosilo za laro.user posted image mogoče me nekatere ne sprejmete najbolje ker sem šele sedaj upadla  v  vašo debatouser posted image user posted image

Kosila: v hladilniku imam korenček, cvetačo, brokoli, bučke, kolerabo... Vzamem dve al pa tri vrste zelenjave in dam kuhat, potem pa mešam al s krompirjem, polento al pa kupljeno riževo kašico oz. grisom. Pa 2x na teden mu dajem meso zraven (piščanec, govedina) pa mal oljčka zraven (tri kapljice).

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.3.2009 21:25:53   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: betty

daja28 - ful huda fotka je tale z angelckom. vidim, da so skoraj vsi otrocicki ze bili v bazenu. mi pa se ne :( imam ze kupljen tale obroc. pa ga bomo ocitno najprej sprobali v domaci bani.

Hvala. Pa pejte se kopat, naš ful uživa.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.