Nejka23
|
DOber vecer! Evo, pri nas gre stanje na bolje, Jaka se malo pokasljuje, pa KONCNO je yopet stari Jaka!! Kar pomeni,da se smeje,vriska...in se rad igra...Ydej je tk fajn, ko ga dam sedet,pa se zamoti,tako da lahko kaj postorim na hitro...In obožuje svojo sestrico,kar naprej jo za laske cuka,se dobro,da se ji fajn zdi A še katera deva Ferrum Lek ??? Jaka ga ne mara kej preveč,mava kr borbe ko ga dobi pri večerji...Danes je zopet yačel jesti,je bil par dni sedaj kar na zizah Bolanček,se mu oprosti... VEVERIČKA, za kosilo naš Jaak poje polento ali gres na goveji juhi z zelenjavo ' korenček,bucke...To ima zelo rad...Obožuje tudi proseno kašo ki jo na vodi skuham,potem pa malo zmešam z milupino kašico,da je malo bolj sladko...To pa poje celo skodelico ... Jutri bo prvič pojedel rumenjak,bomo videli,kako mu bo kaj všeč...Pa zelenjavno juhico ima tudi rad. Gajka,kdaj imata naslednjo fizio?Mi2 imava ob četrtkih, Metoda je tudi super,midva sva pa pr Tatjani...Prejšnjič je jokal,ker je revež zbolel...Drugače pa zlo rad hodi na fizio,se nikol ne pritožuje... Ali imate svoje še v bundicah?? No, mi smo sedaj itak kar notri,moram pa nekje kupit )ups, se opravičujem) nekaj prehodnega,ampak ne te tanke slinaste jaknce,ko jih je vsepovsod polno... V petek imamo kontrolo v Lj pri dr Zavrlovi,pa bom skošila pol v Supernovo v CA sem videla tudi ya tavečjo lušne jaknce...Seveda če bojo še sploh kaj imeli... ANITA, nič nisi ti kriva za nespanje...Se pač rada crklja ali nekaj takega,ji že kaj manjka...Jaz se tudi včasih jezim na Jaka ponoči,ko ga biksa,pa kaj moremo...Ta večja je spala ko lord,od prvega meseca dalje,tudi ko se je zbudila,se je podojila in je že spala naprej...Ta mulo pa kar nekaj bluzi vsake tolko...Sej bojo zrastli...Naj pa tvoj dragi malo prevzame,pa bo...Jaz se kar gluho in zakomirano nardim,pa ga gre iskat Nič,zdej se pa grem še učit...Ja,prav ste prebrale... pa se mi ne da,ampak morem...ker je izpit drag... Se kaj beremo Mirno noč, vsem bolančkom pa en kup pikapok,pa upam,da ste že zdravi,sem v zaostanku!!!!