metuljcek321
|
ksenci, ti bom potem slikala mizo, k bo vse suho & sestavljeno - ni tko zapleteno narediti tiste skatle spodaj, je pa fuuuul fajn, k so VSI kabli pospravljeni, pa elektrika je na stekarcek ... ma, ful nobel, res. Kako noga? Upam, da sta slikici kaj pomagali & zmanjsali bolecine - enako tudi za neboglasnico, seveda .... congrats se tule za 5 pik, bejbi - you rock!!!! dzanika, kako si kaj danes? Any better? Upam. Pa za zobka nr. 3! populis, kako prezivljata dan home alone? Kaj zurirata? Pridemo pomagat navijat musko? Galerija Grad - ja, res je tudi v Rozni dolini, a me se dobimo pod Emporiumom, kot so ti ze napisale punce - auroraa, prides? Evo, nanka, pri nas je ritka en mau boljsa - kupila sem prasko pasto & ji mazem. Kakala je pa danes 3x ... pricakujem, da bo najbrz se 1x po popoldanski malici ... me prav zanima, ce bo zdaj zob ven prigural al kaj je to za en sment?! Aaaaa, berem naprej & je Natki ze pokukal na plano 2. zobek Spodaj? Oujes, ilatic, samo, da sta doma - zdaj bo vse OK, bos videla. Fino se crkljajta in uzivajta v domacem okolju. maja, prima, da je Ela bolje ... za miting pa velja: see ya next time. hd, te ze dlje casa matra tole ponoci, da ne mores zaspat? tims, tvoje porocilo vcerajsnjega dneva se je bralo prav sanjsko - vse do konca, ko si nam povedala, da si zbolela - ma, shit, no! Naj bo hitro mimo. Meni so prehladi tko smotani - k ne mores prav nic, samo cakat, da mine. Pocutis se grozno, nemocno, nc konkretnega ti ne manjka, ampak vsak vdih in izdih je problem ... grrr ... likanje sem jaz zdaj, ko sem v porodniski, zelo zminimalizirala - prej sem likala od a do z vse, zdaj pa veliko stvari poravnam z rokami in zlozim, pazim ze, da jih strepljam, ko jih dajem iz pralnega stroja, pa potem jih previdno obesim na strik, da se cim bolj ravnajo itd. So far deluje, mam precej manj dela. Enkrat mi je moj rekel, naj neham tolk komplicirat, pa sem As simple as that. Vsi bolanckani & vse neprespane mamice - (btw: zakaj ni pikapolonica tule levo od tega okna??? Naj to nekdo preuredi , da ne bo treba klikat "vec smeskov" - a waste of time) vsem za nove zobke. mirjam, slikni kiklco & majcko, pliiiiz. Ko ze glih omenjas kiklco, meni je pa prijateljica zadnjic za Anjo prinesla eno za poleti - ma, je tko cortlih --- kva bojo lustne, te nase pupike Testenine - se nisem dala. Inigo, a to kar naenkrat Brin strajka & noce bit v vozeku al kako? Kaj je to PODIM? Hm, populis, rdeca barva vrat, pravis? Hja, a rjava je tud OK? Saj je kar podobna mirjam, jaz sem naso zvagala 2 dneva nazaj & ima manj kil kot pred enim tednom - je kar mal shujsala, k tolk kaka. Je ful, kaka pa se bolj ful Superca, 3jemi, se vidjamo pojutrisnjem. Tetica s Krvavca je ze vedla, kdaj se mora pojavit. Majuska, Aleksander bi pa lahko ze kaksen modni katalog za Kik posnel, kaj? Pridno ti to nakupujes tam. netki, pridna, pridna! Blacky, what's up, baby? Almera, je jet lag mimo?