|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
23.3.2009 19:17:18   
Anonimen
Junona - Pogovor rešuje večino težav. Toda ne pa se preveč razburjat, da nam prehitro ne pobegneš v P. Sedaj je na prvem mestu otroček user posted image , pa naj se vsi okrog tebe na glavo postavijo. Jaz imam tudi neke brezvezne zaplete s sestro od mojega dragega glede darila za porod, ki sva si ga zaželela od nje. Sem se na začetku sekirala, toda potem sem si rekla, da ga ni človeka, ki bi bil vreden tega, da bi moja deklica morala zato trpeti, saj vem, da vse čuti z mano. Tako da sem pač zdaj za ljudi okrog sebe hiperzakomplicirana nosečnica in smo zadevo rešili. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
23.3.2009 19:18:27   
brigita23
NenaLena- tudi jst še nisem dobila napotnice za Puser posted image , pa imam naslednji pregled in CTG 6.4., ampak tako kot sonček pravi, če naju prime, nas bodo mogli tudi brez karte spustiti v Rimuser posted image

Super da pride tvoj dragi danes pol ga pa le malo pocartajta z Elouser posted image .
Men tudi ritko vn tišči, pa nogice tak ob strani, mam trebuh na vseh straneh...pa včasih se mi zdi kot da mi bo raztrgal trebuhuser posted image user posted image user posted image , se z mojim tak presmejivauser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.3.2009 19:18:56   
Anonimen
Joj, zdaj pa res grem, moj bo čez slabe pol urce doma. user posted image Lepo spančkajte in lepe sanje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
23.3.2009 19:21:41   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena:ja res je otrok čuti če se veliko pogovarjaš z njim ,jaz se tudi veliko pogovarjam in setudi prav lepo razumevauser posted image user posted image user posted image A misliš da jih bo šlo pol user posted image user posted image user posted image

Joj kako lepo da se bosta z dragim videla,pa pazi na bušija,pa dragi ga bo itak vsega prečubčkaluser posted image user posted image

detelja:ja samo res ,da nas ne bo preveč razpihnilo ,jaz jih bom mela kmal 90 če bom tak jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sam saj nisi ti kriva ,saj mi nič ne tiščiš v usta ,sama siuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr še naprej pripravljaj tko dobre in obilne zajtrke me bomo pa jedleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita.lepo da si malo odremala,a dragi je šel pa na tekmo,no pa saj paše malo da sta sama z bebijem,jaz pa dragega pogrešam k sem ga zdle imela doma  ko   je bil na bolniškiuser posted image

ja, kaj naj, če pa tak dober zajtrk vsak dan naredimuser posted image user posted image user posted image  obljubim, da bo zjutraj bolj zdrav...sicer pa zakaj ne bi bil zajtrk obilen pol pa naj bodo malice in kosilo bolj dietno...glede kg pa mi sploh nič ne govori...me je mal strah, ker ne vem zakaj oz od kod sem dobila skoraj 1 kg...se pravi to bo pri gin. skoraj 2 kg več...in to v enem tednu kao...kot je prej rekla štorkljica tudi jaz imam občutek, da me spet mal zafrkava voda...ker drugače sploh ne jem tolk...

zajtrk mora biti kot za kralja....kosilo za cesarja....večerja pa kot za revežauser posted image , tako da detelja, men tvoj zajtrk čisto odgovarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.3.2009 19:25:26   
Anonimen
brigita23 - Pri meni so tudi tektonski premiki. user posted image user posted image Moj je hotel to še posnet s kamero na fotoaparatu, toda je Ela prava prebrisanka in vsakič, ko je začel snemat, se je vse umirilo. user posted image  user posted image  user posted image Ko pa je odložil fotoaparat, pa spet akcija. user posted image  user posted image  user posted image A misliš, da nam bo ta zadnji mesec še kaj rastel trebušček? Baje bebice sedaj pridobijo tudi do 200 g na teden? Madonca, kam pa se bom še širila user posted image , saj se mi zdi, da sem že zdaj kot balon, ki bo zdaj zdaj počil. user posted image  user posted image  user posted image Imam namreč zelo špičast trebušček, ker sem bolj drobne postave in se ne more širit ne po širini, ne po višini, pol pa samo buhti navzven. user posted image  user posted image  user posted image Bo treba še kakšno fotko naredit pred porodom. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
23.3.2009 19:26:31   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

od dr. Pušenjaka sem že dobila odgovor, ki pa je zopet tako dvoumen da ne vem ali naj začnem s temi tabletami ali neuser posted image ..hm

hmmmm sem prebrala...se mi zdi tko kao, da se to zdravilo v nosečnosti naj ne uporablja, da se samo rabijo stvari za blažitev bolečin...ali kako si ti to razumela? kaj pa če bi probala se umit v kamilicah??...jaz ko me ta zadnja ful peče pa opazim kri si ta zadnjo namažem z bepantenom pa mi pomaga...sam vem ti imaš to že kar fajn boleče...

ja sem tudi jst tak razumelauser posted image ....sej jih ne bom začela jemat...sam ko te prime una bolečina in je to taka muka, da bi naredu kar kol da neha bolet....pa to konstantno boli, al maš skup noge al narazn al hodiš al sediš...no ko ležim mi malo oblažiuser posted image

Umivam z žajblom, pa tudi z Bepantenom mažem...upam da bo kaj boljeuser posted image , nekje 1 teden traja ali pa do konca nosečnostiuser posted image user posted image user posted image , ker otrok na črevo prtiska in je pol v bistvu tko kot bi se skos napenjalauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.3.2009 19:29:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Junona - Ja res se bo treba dobit! user posted image  user posted image  user posted image
Kar se tiče pomoči drugim, sem pa še prevečkrat preveč pomagala in mi je zmanjkalo energije zase, tako da se sedaj pri 32-ih učim, kako postaviti zdrave meje: kaj še sprejmem na svoja ramena in kaj več ne. Toda ta naš forum na rr nikakor ne spada v to kategorijo. Če vprašaš mene gre pravzaprav bolj za nadomestek tega, kar so ženske v starih družbah dobile od mam, babic, tet in ostalih izkušenih žensk, česar pa je danes žal vedno manj, saj je vedno manj zares povezanih družin in takšnih pozitivnih babjih skupin. Je žensko pomoč in sodelovanje zamenjala uničujoča zavist in bolestna tekmovalnost. Pravih žlahtnih bab je tako danes zelo malo, zato sem vedno vesela, ko kakšno srečam. user posted image user posted image user posted image

To imaš pa čisto prav.

Ja, js sem tut baje zakomplicirana nosečnica. In baje sem konfliktna. Ampak ne vem zakaj, mogoče zato, ker povem svoje mnenje in ker nisem več mala punčka, ki naredi vse kar se ji reče. Sej je fajn živet pri starših, ampak včasih se pa tudi zakomplicira.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.3.2009 19:29:26   
*Junona*

Junona - Pogovor rešuje večino težav. Toda ne pa se preveč razburjat, da nam prehitro ne pobegneš v P. Sedaj je na prvem mestu otroček user posted image , pa naj se vsi okrog tebe na glavo postavijo. Jaz imam tudi neke brezvezne zaplete s sestro od mojega dragega glede darila za porod, ki sva si ga zaželela od nje. Sem se na začetku sekirala, toda potem sem si rekla, da ga ni človeka, ki bi bil vreden tega, da bi moja deklica morala zato trpeti, saj vem, da vse čuti z mano. Tako da sem pač zdaj za ljudi okrog sebe hiperzakomplicirana nosečnica in smo zadevo rešili. user posted image user posted image user posted image  

Tole si full dober napisala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.3.2009 19:30:47   
*Junona*

brigita23 - Pri meni so tudi tektonski premiki. user posted image user posted image Moj je hotel to še posnet s kamero na fotoaparatu, toda je Ela prava prebrisanka in vsakič, ko je začel snemat, se je vse umirilo. user posted image  user posted image  user posted image Ko pa je odložil fotoaparat, pa spet akcija. user posted image  user posted image  user posted image A misliš, da nam bo ta zadnji mesec še kaj rastel trebušček? Baje bebice sedaj pridobijo tudi do 200 g na teden? Madonca, kam pa se bom še širila user posted image , saj se mi zdi, da sem že zdaj kot balon, ki bo zdaj zdaj počil. user posted image  user posted image  user posted image Imam namreč zelo špičast trebušček, ker sem bolj drobne postave in se ne more širit ne po širini, ne po višini, pol pa samo buhti navzven. user posted image  user posted image  user posted image Bo treba še kakšno fotko naredit pred porodom. 

Meni tudi ritko boči in nogice tišči v rebra ali proti desnem boku.user posted image Je tak fajn, ampak včasih pa boli. Ampak kar naj.user posted image
Js sem tut prebrala, da pridobijo okrog 200g na teden. user posted image user posted image user posted image

Z Elo lepo pocartajta atija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.3.2009 19:31:20   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Brigitka, sem prebrala PUšenjakov odgovor. Js definitivno ne bi jemala teh tablet, ker so takšne kot ostale in ne odpravijo te nadloge. Raje nadaljuj z naravnimi zdravili in obkladki.

Bom hvala. Sem se tudi sama tako odločila, brezveze jih bi začela jemat, ker koker sem jst razumela lahko več škodijo mojemu bebiju kot pa koristijo meniuser posted image . Za svojega bebija pa bom potrpela magari še 1 mesec, samo da je najbolje zanjga, mojga srčeka zlategauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.3.2009 19:33:14   
*Junona*

od dr. Pušenjaka sem že dobila odgovor, ki pa je zopet tako dvoumen da ne vem ali naj začnem s temi tabletami ali neuser posted image ..hm

hmmmm sem prebrala...se mi zdi tko kao, da se to zdravilo v nosečnosti naj ne uporablja, da se samo rabijo stvari za blažitev bolečin...ali kako si ti to razumela? kaj pa če bi probala se umit v kamilicah??...jaz ko me ta zadnja ful peče pa opazim kri si ta zadnjo namažem z bepantenom pa mi pomaga...sam vem ti imaš to že kar fajn boleče...

ja sem tudi jst tak razumelauser posted image ....sej jih ne bom začela jemat...sam ko te prime una bolečina in je to taka muka, da bi naredu kar kol da neha bolet....pa to konstantno boli, al maš skup noge al narazn al hodiš al sediš...no ko ležim mi malo oblažiuser posted image

Umivam z žajblom, pa tudi z Bepantenom mažem...upam da bo kaj boljeuser posted image , nekje 1 teden traja ali pa do konca nosečnostiuser posted image user posted image user posted image , ker otrok na črevo prtiska in je pol v bistvu tko kot bi se skos napenjalauser posted image

Brigitka, js upam, da tole mine in da ti med porodom ne bo še bolj šlo ven.user posted image
Je moja mami to dobila po porodu in od takrat ma skos probleme, se pojavi in gre in spet pojavi in gre... Ji pa najbolj pomaga krema Hadensa, ampak se jo da dobit samo v Avstriji. Ampak ne vem, če je primerna za nosečnice.

Neposredna povezava do sporočila: 361
23.3.2009 19:34:25   
*Junona*
Tule sem nekaj našla o tej kremi:

http://www.ringaraja.net/forum/m_627161/mpage_1/key_/tm.htm#627161

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.3.2009 19:35:00   
brigita23

Junona - Ja res se bo treba dobit! user posted image  user posted image  user posted image
Kar se tiče pomoči drugim, sem pa še prevečkrat preveč pomagala in mi je zmanjkalo energije zase, tako da se sedaj pri 32-ih učim, kako postaviti zdrave meje: kaj še sprejmem na svoja ramena in kaj več ne. Toda ta naš forum na rr nikakor ne spada v to kategorijo. Če vprašaš mene gre pravzaprav bolj za nadomestek tega, kar so ženske v starih družbah dobile od mam, babic, tet in ostalih izkušenih žensk, česar pa je danes žal vedno manj, saj je vedno manj zares povezanih družin in takšnih pozitivnih babjih skupin. Je žensko pomoč in sodelovanje zamenjala uničujoča zavist in bolestna tekmovalnost. Pravih žlahtnih bab je tako danes zelo malo, zato sem vedno vesela, ko kakšno srečam. user posted image user posted image user posted image

Pod tole se pa podpišem...pol pa ti vsi pobirajo energijo namesto da bi ti jo dajaliuser posted image , pa sej kot je že junonca napisala se da razbrat katere ste take pozitivke in luštne čvekice....sigurno se bomo kdaj srečaleuser posted image .

Midve z Junonco ko sva se prvič videli, sva tako čvekali kot da se poznava že ne vem kolk let, isto z Sončkom, a ne punce?????user posted image  
Bo res fino če bomo skupaj v P, jst sem kr zato da gremo že 9.4.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.3.2009 19:35:20   
štorkljica
Jaz mam pa novo frizurooooooouser posted image user posted image
Sem mela prejle glih frizerko doma in me je pobarvala pa še super postrigla in na koncu sem ugotovila da grem lahko kar rodit ker bom verjetno porodnica z najlepšo frizuro...user posted image
Pa še tamalo mi je postrigla.
Uf kak se dobro počutimuser posted image

Zdaj pa grem nekaj papcat, ker me je ta frizerska seansa čisto izstradala..

Lep večer še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 364
23.3.2009 19:36:00   
*Junona*
Ali pa tole, preberi zadnji post od Pie.

http://www.ringaraja.net/forum/m_490354/mpage_1/key_/tm.htm#490354

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.3.2009 19:36:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Jaz mam pa novo frizurooooooouser posted image user posted image
Sem mela prejle glih frizerko doma in me je pobarvala pa še super postrigla in na koncu sem ugotovila da grem lahko kar rodit ker bom verjetno porodnica z najlepšo frizuro...user posted image
Pa še tamalo mi je postrigla.
Uf kak se dobro počutimuser posted image

Zdaj pa grem nekaj papcat, ker me je ta frizerska seansa čisto izstradala..

Lep večer še naprej!

Hočemo slikico!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.3.2009 19:37:00   
*Junona*

Pod tole se pa podpišem...pol pa ti vsi pobirajo energijo namesto da bi ti jo dajaliuser posted image , pa sej kot je že junonca napisala se da razbrat katere ste take pozitivke in luštne čvekice....sigurno se bomo kdaj srečaleuser posted image .

Midve z Junonco ko sva se prvič videli, sva tako čvekali kot da se poznava že ne vem kolk let, isto z Sončkom, a ne punce?????user posted image  
Bo res fino če bomo skupaj v P, jst sem kr zato da gremo že 9.4.user posted image

Js tut!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
23.3.2009 19:37:43   
brigita23

Js sem se pa neki z mojim atijem spičla...user posted image joj, ko so včasih starši tako težki...

Pride tak Junonca, ne se sekirat, boš vidla da bosta kmalu zopet oba nasmejana in se cartalauser posted image ... Malo naši hormoni malo pa tudi moramo razumeti da imajo oni kdaj slab dan....in evo BUM....ampak za dežjem kmalu posije sonček, tako da nasmeh na ustauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.3.2009 19:38:59   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr
punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znatauser posted image
kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html
in si poglejte oni prispevek kjer je naslov  strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kapuser posted image http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html

Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična user posted image

Vidla, prebrala, pozabila - k'r neki. Ste mi tukaj na RR vse bolj simpatične kot pa te dva. Mogoče jima delam krivico ampak mene ne potegneta. Jima pa želim vso srečo in upam, da bo njena nosečnost potekala brez težav.

tudi mene ne potegneta ,jima privoščim da bosta starša tko k me ,samo se mi pa ne zdita glih primerni par za tle,mogoče bi bil kateri bolj primerenuser posted image

Po moje se nek "normalen" par ne bi šel prijavit. Se mi zdi, da je nosečnost nekaj, kar še dodatno poveže dve osebi, ne pa celo Slovenijo.

se podpišem...mislim, da je pri tem bila glavna motivacija denar...sicer vsak lahako dela kar želi, ampak meni je to tako čudno...ne vem, da bi jaz z vsakim vse delila itd...in pol naj je kaj narobe itd...no ne vem..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.3.2009 19:40:02   
brigita23

Brigitka, js upam, da tole mine in da ti med porodom ne bo še bolj šlo ven.user posted image
Je moja mami to dobila po porodu in od takrat ma skos probleme, se pojavi in gre in spet pojavi in gre... Ji pa najbolj pomaga krema Hadensa, ampak se jo da dobit samo v Avstriji. Ampak ne vem, če je primerna za nosečnice.

Moja mami isto...pa pravijo da je dedno tudi malouser posted image .
Kremo sem naročila in se lahko uporablja med nosečnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je včeraj ena punca dala naslov, upam da čimprej dobimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.3.2009 19:41:39   
sonček85

Sonček85 - Jaz imam svojo Elo na sumu, da potem, ko bo enkrat izven mojega trebuščka, ne bo tako ubogljiva kot sedaj. Ne vem, zakaj. user posted image  user posted image  user posted image Toda saj preveč ubogljivi otroci niso zdravi otroci, določena mera nagajivosti je potrebna. Kot da smo mi odrasli pridni. Samo nas nosečke kdo pogleda, pa je konec vzgledov pridnih in "po reglcah" nosečk user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi ti sladko spančkaj in le stisnta se z Elo k dragemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.3.2009 19:41:41   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr
punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znatauser posted image
kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html
in si poglejte oni prispevek kjer je naslov  strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kapuser posted image http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html

Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična user posted image

Vidla, prebrala, pozabila - k'r neki. Ste mi tukaj na RR vse bolj simpatične kot pa te dva. Mogoče jima delam krivico ampak mene ne potegneta. Jima pa želim vso srečo in upam, da bo njena nosečnost potekala brez težav.

tudi mene ne potegneta ,jima privoščim da bosta starša tko k me ,samo se mi pa ne zdita glih primerni par za tle,mogoče bi bil kateri bolj primerenuser posted image

Po moje se nek "normalen" par ne bi šel prijavit. Se mi zdi, da je nosečnost nekaj, kar še dodatno poveže dve osebi, ne pa celo Slovenijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.3.2009 19:41:43   
sonček85

sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompotuser posted image , te povabima....sem si ornk večerjo privoščilauser posted image user posted image user posted image
joj z veseljem

sam a veš kak je to k nimam avta doma,jem pa pravkar pašteto s paradižnikom in mlekecuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 373
23.3.2009 19:41:48   
detelja

pri nas je isto...se včasih tako nasmejim...ali pa ko moj boža je tak mir, da mislim, da spi...ko da roko vstran pa akcija....user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.3.2009 19:41:56   
sonček85
nena.bomo pa šle na tretji del iskat naše zajtrke user posted image user posted image user posted image user posted image
štorkljica.bravo za novo frzurco ,jaz bom pa v četrtek lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?