|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
23.3.2009 17:31:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znatauser posted image

kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html

in si poglejte oni prispevek kjer je naslov  strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kapuser posted image http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html

Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična user posted image
ja tudi meni ne ,se mi zdi da nekako nista pripravljena,jaz bi vsa z veseljem pripovedovala  ,onadva pa tko koda si nebi želela tega otročkauser posted image

Meni se ta dva zdita prov mau depresivna user posted image Čuden, da niso našli kakšne malo bolj vesele starše, se mi zdi Sonček, da bi bla ti ful bolj primerna, si taka optimistična veselkica user posted image Ta dva govorita, kako jima bo otrok pospravljal posodo iz stroja user posted image Res ne vem zakaj so ju izbrali? Mogoče pa ni bilo velik prijavljenih  user posted image

hvala  samo otroci res niso delovna sila  brez besed sem ostzala res  k sem ju poslušala

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.3.2009 17:32:44 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.3.2009 17:32:38   
sonček85
junona:zdaj si mi pa lušte naredila s tem pecivom,me prav firbecc matra kak je

Jaz sem pa tak požeruhček da sem dragemu pojedla sirov štrudeljuser posted image ,no pa saj  je rekel da lahko če ga čemuser posted image user posted image in seveda jaz se ga ne branimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.3.2009 17:45:41   
Anonimen
Čao babuške!

Sem imela pred kakšno uro že vse napisano, pa me je ven vrglo. user posted image In ker sem seveda tako brihtna user posted image , da nisem upoštevala vašega nasveta, da si vedno skopiraš preden pošlješ, sem kar obupala in šla najprej na pošto in v trgovino. Tako da zdaj vse od začetka. Upam, da se še bom spomnila. user posted image Pa tako fajn sem se razpisala ... user posted image

Sonček85 - Sem ti že odpisala in videla, da si mi tudi ti že odpisala nazaj na ZS. Hvala! user posted image Zakaj mi G na prejšnjem pregledu še ni dala napotnice in papirjev, ne vem. Očitno se ji je 5 tednov pred PDP zdelo prehitro. Očitno še pač ne smem roditi vsaj do 2. aprila, ko imam pregled. user posted image Kaj veš, mogoče sva pa res že odprte in rodiva 9. aprila na polno luno? user posted image Malo te dražim, v resnici pa izzivam samo sebe, ha. user posted image user posted image user posted image Ima pa gotovo nmag prav, da ko bo prišel naš čas, gotovo ne bomo dvomile, a je to zdaj to ali ne. Na Mami Zofi sem dobila odličen odgovor, kako vedeti, kdaj je pravi čas za odhod v P: če so popadki tako močni, da ob njih ni možno več zaspati in ko pride občutek, da sedaj pa res ne bi bila rada več sama, se ne počutim ok in varno.
Bule na bušiju? user posted image Niti ne govori, Ela mi namreč redno svojo ritko tišči na desno stran, tako da imam včasih takšne čudne oblike buši, da o kakšni lepo zaobljeni žogici ne moremo govoriti. user posted image user posted image user posted image Čeprav pa še nisem zasledila, kot nekatere govorijo, prav oblike stopala ali rokice. A to še pride ali tega pač ne vidimo vse? user posted image Sem si pa ravno to noč sanjala, kako mi je ven porinila nogico, da sem jo lahko prijela prav za vse prstke. Pol pa zjutraj nisem vedela, ali je bilo to res ali sem samo sanjala. user posted image user posted image user posted image

jernejav - Sama sem si nabavila čaj za dojenje od Welede, vendar ga bom začela piti šele po porodu, ker ima v sebi tudi nekatera zelišča, ki pomagajo otročku, da nima krčev. Tako da ga bom pila (vsaj to eno škatlico) ne glede na to, kako bo potekalo dojenje. Kupila sem ga v Sanolaborju, toda ne vem pa, če ga prodajajo še kje drugje. 

Junona - Kako sem se nasmejala ob tvojem opisu nočnega jamranja ob obračanju iz enega boka na drugi. user posted image user posted image user posted image Kot bi poslušala sebe. Moj je v začetku še trzal na to jamranje in me spraševal, če sem ok, sedaj pa kar lepo spi, ko jaz "brundam" vsakič, ko se lotim manevra: obrat. user posted image  user posted image  user posted image Očitno imava res veliko skupnega, razen prepričanj in tega, da sva obe Štajerki. Kar se tiče pijačke, sem seveda takoj za, vendar zame zaenkrat pride v poštev le Ljubljana. Tako da računam na vas Štajersko druščino, ki ste se že povezale (Sonček85, brigita ...), da pridete poleti, ko bomo že vozičkale, na obisk v Ljubljano, da gremo v Tivoli ali v staro Ljubljano. Zadnja poletja je Ljubljana zares čudovita. Kar moram priznati, pa čeprav sem Štajerka. user posted image Najbolje, da mi na ZS pošlješ svoje kontakte (gsm in mail - tega bi že morala imeti zaradi porodnega načrta, a ne? Daj pošlji mi ga še enkrat, nosečniška skleroza user posted image ), od Sončka gsm pa tako že imam, ker bom njej javila, ko bom rodila.

Pat74 - Kar se tiče "nedolžnosti" maske, je maska kar se tiče vpliva na otroka najbolj nedolžna, saj pride najmanj snovi v otrokovo kri (v primerjavi z ostalimi protibolečinskimi zdravili). Ima pa gotovo različne učinke na mame, tako da res nobena ne more vedeti, kako bo vplivala nanjo. Moja prijateljica je med porodom dobivala masko in je rekla, da jo je tako fajn sprostila, da je med popadki celo zaspala in se zato zelo hitro odpirala in tudi rodila kot profesorica. Vsekakor pa tudi maska ni fajn za nas, ki si želimo zares naravno roditi, saj te tako kot vsa protibolečinska zdravila omami. Jaz še vedno verjamem, da je potrebno najprej preizkusiti vse naravne metode in šele v skrajni sili poseči po kemiji. Toda kot pravi Wagner, je bolečina pri porodu nevzdržna predvsem pri umetnih popadkih, ki so ponavadi močnejši kot naravni in so zato protibolečinska sredstva pravzaprav nekaj humanega.

cveta28 - Ta tvoja prijateljica pa se je gnezdenja lotila tako kot je treba. user posted image user posted image user posted image Ubogi mož, saj očitno res ne ve, kaj bi ga čakalo v tretje, če je že v drugo padla hiša. user posted image user posted image user posted image

tema za mamice - Evo mamice, mene niste prepričale, jaz še vedno verjamem v "Vse za eno, ena za vse!" , tako da obljubljam, da bom ostala na tej temi nosečk tudi, ko bom že mamica, če bo ostala še kakšna nosečka. user posted image Tako kot ve sedaj hrabrite mene, se pač počutim dolžno, da tudi čisto ta zadnji nosečki pomagam preživeti čas do poroda. Če bo to pomenilo, da se bom kot časovno preokupirana mamica morala prebiti čez več strani na tej temi, se pač bom. Tako da jaz ostajam na temi nosečk tudi, ko  bom že rodila in se na Aprilske krof(e)ke selim skupaj z zadnjo, ki bo rodila.

Toliko od mene za danes, pa se slišimo jutri. Bodite pridne in v enem kosu, tiste ki si želite čimprej roditi, pa naj pride vaša ura user posted image ,

NenaLena

(odgovor članu Tabletka dOr)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
23.3.2009 17:49:34   
Cveta28
Vprašanje za mamice: koliko časa po porodu ste rabile, da ste nase dale navadna oblačila? Sprašujem namreč zato, ker grem po porodu v KR in sem ravno sredi pakiranja svojih ordinary cotk. Hvala! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.3.2009 17:50:27   
sonček85
nena.ja točno polna luna je 9.4user posted image user posted image user posted image mogoče pa res,samo mislim ,da bo detelja rodila na polno luno in ne 10.4 kot si želiuser posted image user posted image user posted image No pa saj se še res ne mudi glede papirjev,če bi pa bilo potrebno it rodit pa tko lahko greš vseeno in po moje lahko G pošlje potem napotnico in vse če je potrebno

Kako pa veš kdaj ti kaj tišči,meni se zdi da mi nogico ves čas tišči pod desno zizo samo ne vvem če je to to,bom jutri G vprašala kje je kaj da bom vedelauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.3.2009 17:59:03   
Anonimen
Sonček85 - Me prav zanima, koliko jih bo odpeketalo 9-tega user posted image  user posted image  user posted image . Pol Aprilčic user posted image

Za napotnico pa se ne sekiram. Imaš prav, če bi slučajno bilo kaj prej, me pa ja ne bodo poslali domov sredi poroda, ker nimam napotnice user posted image .

Ko mi tišči ritko (ali zvit hrbet) vem, ker je taka okroglina, jo lahko prav pobožam po njej. Glede na to, da je obrnjena z glavico navzdol, sklepam, da so potem kakšne manjše bulice spodaj od rokic (teh je manj, pa tudi bolj nežne so, primerne rokicam), toda ko pa porine ven stopalo ali koleno, pa lahko z roko čutim pravi špiček v zgornjem delu trebuha. Včasih pa se mi zdi, da nekako čutim, da je stopalo. Toda to vse čutim tako, da imam roko na bušiju in jo božam, ona pa potem pleše po bušiju in se "dotikava". user posted image Ko sem to počela prvič, sva se prav pogovarjali, jaz sem ji naročila, kaj naj naredi in me je "razumela" in ubogala. Zdaj pa sva že pravi mojstrici. Če mi kaj tišči okrog popka, kjer me kar zelo boli, saj so se mi nekoliko razmaknile mišice, ji kar rečem, naj se malo premakne, da me boli. In se res premakne. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
23.3.2009 18:08:33   
Anonimen
Še malo, pa pride moj dragi po dveh dneh domov iz hribov. user posted image  user posted image  user posted image Komaj čakam, da se mu vržem v objem. Joj, bom morala paziti, da se oba ne raztreščiva po hodniku, sedaj ko sem že čez 60 kg. user posted image  user posted image  user posted image Kar ne morem verjeti, da imam jaz 63 kg?! user posted image  user posted image  user posted image Pravijo, da imam vse v trebuščku, toda malo me je "zalilo" čez celo telo. user posted image  user posted image  user posted image Povsod imam eno tako baročno plast, toda zanimivo, da vse še kar nekam stoji in ne izgleda mlahavo user posted image  user posted image  user posted image . Detelja kaj če bi nam ti ta zadnji mesec za zajtrk naštimala bolj sadje in jogurte, pa brez sladkarij, da se ne bomo zadnji mesec preveč poredile? Bi šlo? user posted image Kaj menite babe, je to dobra ideja, ali ga biksam? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
23.3.2009 18:09:57   
brigita23
ojla punce

jst sem malo počivala in mal zadremuckalauser posted image  je bila noč bolj tak-tak.....hemeroidi so še boleči, pravzaprav sem se že skoraj navadla na to nemogočo bolečinouser posted image , sam da sem zdej od bolečin še vročino fasala....bom vzela lekadoluser posted image  upam da mi vsaj malo omili.....

Moj bebi je danes nekako bolj miren, kot bi čutil kako mamico matrauser posted image  angel moj.... pa trebuh mam trd ko žoga.

Vseeno sem zlikala še planičke, tako da sem zdaj uradno fertik samo spakiram še za Rimuser posted image

Moj dragi je šel gledat tekmo v MB....igra moj nečak, je svetovno prvenstvo v hokeju...midva z bebijem bova pa kr po tv navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...je premrzlo v dvorani za naju, pa itak ne morem sedetuser posted image

od dr. Pušenjaka sem že dobila odgovor, ki pa je zopet tako dvoumen da ne vem ali naj začnem s temi tabletami ali neuser posted image ..hm

No vas grem mal prebratuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.3.2009 18:17:52   
sonček85
nena:ja res je otrok čuti če se veliko pogovarjaš z njim ,jaz se tudi veliko pogovarjam in setudi prav lepo razumevauser posted image user posted image user posted image A misliš da jih bo šlo pol user posted image user posted image user posted image

Joj kako lepo da se bosta z dragim videla,pa pazi na bušija,pa dragi ga bo itak vsega prečubčkaluser posted image user posted image

detelja:ja samo res ,da nas ne bo preveč razpihnilo ,jaz jih bom mela kmal 90 če bom tak jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sam saj nisi ti kriva ,saj mi nič ne tiščiš v usta ,sama siuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr še naprej pripravljaj tko dobre in obilne zajtrke me bomo pa jedleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita.lepo da si malo odremala,a dragi je šel pa na tekmo,no pa saj paše malo da sta sama z bebijem,jaz pa dragega pogrešam k sem ga zdle imela doma  ko   je bil na bolniškiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.3.2009 18:18:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Še malo, pa pride moj dragi po dveh dneh domov iz hribov. user posted image  user posted image  user posted image Komaj čakam, da se mu vržem v objem. Joj, bom morala paziti, da se oba ne raztreščiva po hodniku, sedaj ko sem že čez 60 kg. user posted image  user posted image  user posted image Kar ne morem verjeti, da imam jaz 63 kg?! user posted image  user posted image  user posted image Pravijo, da imam vse v trebuščku, toda malo me je "zalilo" čez celo telo. user posted image  user posted image  user posted image Povsod imam eno tako baročno plast, toda zanimivo, da vse še kar nekam stoji in ne izgleda mlahavo user posted image  user posted image  user posted image . Detelja kaj če bi nam ti ta zadnji mesec za zajtrk naštimala bolj sadje in jogurte, pa brez sladkarij, da se ne bomo zadnji mesec preveč poredile? Bi šlo? user posted image Kaj menite babe, je to dobra ideja, ali ga biksam? user posted image  user posted image  user posted image

jaz se zdaj trudim, da jeste bolj kalorično, ker nikoli ne veš kdaj boste ostale brez zajtrka, ker bom jaz odpotovala v rim in pol boste imele čas za postuser posted image user posted image user posted image  če pa imate željo pa lahako dobite sadje, jogurt, musli...itd...user posted image user posted image user posted image  lahk pa sam kavo in vodo tudiuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.3.2009 18:21:43   
detelja

nena:ja res je otrok čuti če se veliko pogovarjaš z njim ,jaz se tudi veliko pogovarjam in setudi prav lepo razumevauser posted image user posted image user posted image A misliš da jih bo šlo pol user posted image user posted image user posted image

Joj kako lepo da se bosta z dragim videla,pa pazi na bušija,pa dragi ga bo itak vsega prečubčkaluser posted image user posted image

detelja:ja samo res ,da nas ne bo preveč razpihnilo ,jaz jih bom mela kmal 90 če bom tak jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sam saj nisi ti kriva ,saj mi nič ne tiščiš v usta ,sama siuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr še naprej pripravljaj tko dobre in obilne zajtrke me bomo pa jedleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita.lepo da si malo odremala,a dragi je šel pa na tekmo,no pa saj paše malo da sta sama z bebijem,jaz pa dragega pogrešam k sem ga zdle imela doma  ko   je bil na bolniškiuser posted image

ja, kaj naj, če pa tak dober zajtrk vsak dan naredimuser posted image user posted image user posted image  obljubim, da bo zjutraj bolj zdrav...sicer pa zakaj ne bi bil zajtrk obilen pol pa naj bodo malice in kosilo bolj dietno...glede kg pa mi sploh nič ne govori...me je mal strah, ker ne vem zakaj oz od kod sem dobila skoraj 1 kg...se pravi to bo pri gin. skoraj 2 kg več...in to v enem tednu kao...kot je prej rekla štorkljica tudi jaz imam občutek, da me spet mal zafrkava voda...ker drugače sploh ne jem tolk...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 336
23.3.2009 18:27:44   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

od dr. Pušenjaka sem že dobila odgovor, ki pa je zopet tako dvoumen da ne vem ali naj začnem s temi tabletami ali neuser posted image ..hm

hmmmm sem prebrala...se mi zdi tko kao, da se to zdravilo v nosečnosti naj ne uporablja, da se samo rabijo stvari za blažitev bolečin...ali kako si ti to razumela? kaj pa če bi probala se umit v kamilicah??...jaz ko me ta zadnja ful peče pa opazim kri si ta zadnjo namažem z bepantenom pa mi pomaga...sam vem ti imaš to že kar fajn boleče...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 337
23.3.2009 18:31:11   
sonček85
detelja.ja saj res k greš ti bomo postileuser posted image user posted image user posted image user posted image ja res je če ti doma pokaže +1 pomeni pri G +2user posted image user posted image user posted image na pa bom res pri 90user posted image user posted image user posted image user posted image
ti kr še naprej delaj tko delicious breakfast's in se nič ne sekiraj,če nebi imele tebe še to nebi jedleuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.3.2009 18:41:55   
nmag
Cveta,tako se zmenva,če greš ti za svoj roj.rodit,takoj sporoči pridem za tabo,če ne pa bom šla pol 10.mi je vseen za veliko noč,čeprav se res zbere vsa familija,no svakinje itak ne maram tako,da nič škode,bi blo pa fajn zarad otrok,ker bi bili lepo doma in še pon.je frej,torej,če rodim v petek sem v pon.doma,pa moj možek bi bil tudi bolj frej in bi lahko bolj v miru prišli k meni.Ko imaš enkrat že otroke potem na vse računaš.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.3.2009 18:56:54   
Anonimen
Detelja - Ja veš, sem malo razmislila in imaš prav. user posted image Kaj pa pol, ko ne bo tvojih zajtrkov? user posted image user posted image user posted image Saj nas bo kar pobralo brez kalorij, pa tako bomo rabile še dodatne kalorije, ker bomo dojile. Kaj č'mo Sonček85, bo treba malo bolj na hitrco it čez tisti sladki del, pa se bolj na dolgo ustavit pri zdravem delu. user posted image user posted image user posted image Je pa res, da nam nič detelja ne tišči v usta. Samo v glavo. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nmag)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
23.3.2009 18:58:08   
brigita23
sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompotuser posted image , te povabima....sem si ornk večerjo privoščilauser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.3.2009 18:59:11   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znatauser posted image
kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html
in si poglejte oni prispevek kjer je naslov  strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kapuser posted image http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html

Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična user posted image

Vidla, prebrala, pozabila - k'r neki. Ste mi tukaj na RR vse bolj simpatične kot pa te dva. Mogoče jima delam krivico ampak mene ne potegneta. Jima pa želim vso srečo in upam, da bo njena nosečnost potekala brez težav.

tudi mene ne potegneta ,jima privoščim da bosta starša tko k me ,samo se mi pa ne zdita glih primerni par za tle,mogoče bi bil kateri bolj primerenuser posted image

Po moje se nek "normalen" par ne bi šel prijavit. Se mi zdi, da je nosečnost nekaj, kar še dodatno poveže dve osebi, ne pa celo Slovenijo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.3.2009 19:01:00   
*Junona*

Čao babuške

Junona - Kako sem se nasmejala ob tvojem opisu nočnega jamranja ob obračanju iz enega boka na drugi. user posted image user posted image user posted image Kot bi poslušala sebe. Moj je v začetku še trzal na to jamranje in me spraševal, če sem ok, sedaj pa kar lepo spi, ko jaz "brundam" vsakič, ko se lotim manevra: obrat. user posted image  user posted image  user posted image Očitno imava res veliko skupnega, razen prepričanj in tega, da sva obe Štajerki. Kar se tiče pijačke, sem seveda takoj za, vendar zame zaenkrat pride v poštev le Ljubljana. Tako da računam na vas Štajersko druščino, ki ste se že povezale (Sonček85, brigita ...), da pridete poleti, ko bomo že vozičkale, na obisk v Ljubljano, da gremo v Tivoli ali v staro Ljubljano. Zadnja poletja je Ljubljana zares čudovita. Kar moram priznati, pa čeprav sem Štajerka. user posted image Najbolje, da mi na ZS pošlješ svoje kontakte (gsm in mail - tega bi že morala imeti zaradi porodnega načrta, a ne? Daj pošlji mi ga še enkrat, nosečniška skleroza user posted image ), od Sončka gsm pa tako že imam, ker bom njej javila, ko bom rodila.

tema za mamice - Evo mamice, mene niste prepričale, jaz še vedno verjamem v "Vse za eno, ena za vse!" , tako da obljubljam, da bom ostala na tej temi nosečk tudi, ko bom že mamica, če bo ostala še kakšna nosečka. user posted image Tako kot ve sedaj hrabrite mene, se pač počutim dolžno, da tudi čisto ta zadnji nosečki pomagam preživeti čas do poroda. Če bo to pomenilo, da se bom kot časovno preokupirana mamica morala prebiti čez več strani na tej temi, se pač bom. Tako da jaz ostajam na temi nosečk tudi, ko  bom že rodila in se na Aprilske krof(e)ke selim skupaj z zadnjo, ki bo rodila.

Toliko od mene za danes, pa se slišimo jutri. Bodite pridne in v enem kosu, tiste ki si želite čimprej roditi, pa naj pride vaša ura user posted image ,

NenaLena

Se bo treba dobit, kajne?user posted image user posted image user posted image

Za temo si pa tako lepo napisalauser posted image user posted image user posted image ...si oseba, ki rada pomaga in stoji ob strani, kajne? Se mi zdi, da se skozi poste da razbrat, katera je takšna tudi v realnem življenju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.3.2009 19:01:17   
*Junona*

junona:zdaj si mi pa lušte naredila s tem pecivom,me prav firbecc matra kak je

Jaz sem pa tak požeruhček da sem dragemu pojedla sirov štrudeljuser posted image ,no pa saj  je rekel da lahko če ga čemuser posted image user posted image in seveda jaz se ga ne branimuser posted image user posted image

Js pa zdle Kiki bonbone mažem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 344
23.3.2009 19:02:55   
Anonimen
Sonček85 - Jaz imam svojo Elo na sumu, da potem, ko bo enkrat izven mojega trebuščka, ne bo tako ubogljiva kot sedaj. Ne vem, zakaj. user posted image  user posted image  user posted image Toda saj preveč ubogljivi otroci niso zdravi otroci, določena mera nagajivosti je potrebna. Kot da smo mi odrasli pridni. Samo nas nosečke kdo pogleda, pa je konec vzgledov pridnih in "po reglcah" nosečk user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
23.3.2009 19:03:24   
*Junona*
Punce, js komaj čakam, da rodim... meni se nosečnost tako vleče.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.3.2009 19:05:23   
*Junona*
Brigitka, sem prebrala PUšenjakov odgovor. Js definitivno ne bi jemala teh tablet, ker so takšne kot ostale in ne odpravijo te nadloge. Raje nadaljuj z naravnimi zdravili in obkladki.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.3.2009 19:05:48   
*Junona*

Sonček85 - Jaz imam svojo Elo na sumu, da potem, ko bo enkrat izven mojega trebuščka, ne bo tako ubogljiva kot sedaj. Ne vem, zakaj. user posted image  user posted image  user posted image Toda saj preveč ubogljivi otroci niso zdravi otroci, določena mera nagajivosti je potrebna. Kot da smo mi odrasli pridni. Samo nas nosečke kdo pogleda, pa je konec vzgledov pridnih in "po reglcah" nosečk user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.3.2009 19:11:34   
Anonimen
Junona - Ja res se bo treba dobit! user posted image  user posted image  user posted image
Kar se tiče pomoči drugim, sem pa še prevečkrat preveč pomagala in mi je zmanjkalo energije zase, tako da se sedaj pri 32-ih učim, kako postaviti zdrave meje: kaj še sprejmem na svoja ramena in kaj več ne. Toda ta naš forum na rr nikakor ne spada v to kategorijo. Če vprašaš mene gre pravzaprav bolj za nadomestek tega, kar so ženske v starih družbah dobile od mam, babic, tet in ostalih izkušenih žensk, česar pa je danes žal vedno manj, saj je vedno manj zares povezanih družin in takšnih pozitivnih babjih skupin. Je žensko pomoč in sodelovanje zamenjala uničujoča zavist in bolestna tekmovalnost. Pravih žlahtnih bab je tako danes zelo malo, zato sem vedno vesela, ko kakšno srečam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
23.3.2009 19:11:57   
*Junona*
Js sem se pa neki z mojim atijem spičla...user posted image joj, ko so včasih starši tako težki...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?