|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
23.3.2009 17:23:27   
Masi
petrazg
Te priprave in pogovor za cr so čist neki enostavnga, sam dolg traja. Dat moraš kri pa vodo pa merijo ti EKG... v glavnem vse kar morajo vedet o tvojem zdravstvenem stanju zaradi operacije. Kar se tiče pogovora z gin pa je samo formalnost. Gin te pogleda in pove kakom zgleda cr. Sicer na hitro in potem dobiš za podpisat papir na katerem so opisana vsa možna tveganja ki pašejo k vsaki operaciji. Predvsem zaradi narkoze. Je pa fino da si že v naprej zapišeš kaj bi rada vprašala, če te kaj v zvezi s tem zanima. Določili pa ti bodo tudi datum, če boš imela določen cr, brez poskusa navadnega poroda. Vsekakor nič takega

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.3.2009 17:32:33   
Anonimen
no pa smo domauser posted image

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.3.2009 17:34:24   
Masi
mayflover
Jest tut mislim da to ni taka panika če je večji otroček. Vsekakor boljš kot pa premajhen. Mogoče pa ste v družini malo večji. Vsaj kdo od vaših ali njegovih. Lahko pa da ste mal prej uštimal kot si misla. Karkoli že je razlog se ne obremenjuj. Tvoja g ti je samo malo bolj štorasto povedala za cr. Ne bodo ti ga delali kar tako. Vse skupaj precenijo do potankosti. Sej veš šparanje itd. Če bo prehitro zrel in pripravljen za porod prej kot si mislila, pa bo že mati narava poskrbela da boš dobila znake poroda prej. Mislim pa da boš tudi malo bolj pod nadzorom sedaj ko ti je postavila tako diagnozo. Vsaj prav bi bilo tako. Če bo naslednjič pozabla kaj ti je rekla, jo pa spomni in vztrajaj da dobiš uz. Vsaj jast bi tako hotela. Sproti se bo pokazalo kaj bo treba narest. Važno je da je dete živahno in da ga normalno čutiš vsaj 10 krat na dan. Prevelik zaradi zdravstvenega stanja je lahko le če so ti odkrili nosečniško sladkorno. Če si dala pregledat že to, pa ni pozitivna, potem pa vsekakor nimaš kaj skrbet.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.3.2009 17:35:02   
Dudica1
tudi mi smo notr...smo malo zunaj bili se igrali...bilo je super...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.3.2009 17:47:02   
Masi
miška 82
Tej tvoji prijateljici pa lepo povej da naj se samo odkrito pogovori s svojim dragim in naj mu tudi lepo razloži da ona pač trenutno rabi tudi kakšen objem in nežen poljub, pa ne glede na to kaj se mu v službi dogaja. Da te stvari ne vzamejo tolk časa in energije da bi se on neki prov posebi matrov ko jo objame. Če mu bo kljub temu še vedno vse skupaj odveč in se ne bo hotel ozirati na njena čustva in potrebe, pa je pač nima več dovolj rad. Kar postavi naj ga pred dejstvo da se ne strinja z njegovimi izgovori ki so nekak za lase privlečeni. Mislim da nobena stvar  ne more zasenčit in zanemarit tega da bo dobil otročka z nekom ki ga ima rad. Za kakšen trenutek verjetno res moraš stresti slabo voljo na pač najbližje, ni pa to opravičilo da se v nedogled grdo vedeš do osebe ki naj bi jo spoštoval, ljubil in stal ob strani v dobrem in v slabem. Če je ta situacija trenuto stanje potem je rešljivo, če pa njemu ni v interesu da ji prisluhne in jo upošteva pa pač ni vreden da še ona troši svoj čas in energijo zanj. Velik jo bo rabila že za otročka in zase. Bo težko ostat sam (vem o čem govorim, ker imam starejšo hči od prej), samo ko zaživiš in pozabiš pa je življenje boljše brez takega desca kot pa z njim. Vse se poštima in zaceli s časom. To ji povej, naredi pa naj ona po svoje in ne po vesti drugih. Itak bo tako naredila kot bo sama hotela.

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.3.2009 17:56:55   
Masi
Mam pa sama en drug problem. Tooooook mam zabit nos da komi diham. To se mi vleče ža ceu mesec. Ne morem dihat drugač kot čez usta. Ker nosečnice ne smemo nič takih zdravil jemat za v nos našpricat(operil kapljice ali pa Olynth recimo), sm se sama mogla pregrešit. Nism neki pretiravala s tem. Samo takrat ko je blo res nevzdržno, recimo pred spanjem in preden grem jest, samo me sedaj že pošteno skrbi ker se to dogaja že ceu mesec in ni nič boljše. Vem da nosečnice imajo probleme s sluznico, da se proizvaja več sluzi, samo nisem pa vedla da je to tako nevzdržno in da se to tooook vleče. Povejte mi a ma še katera te težave. Nisem še omenila g., bom pa naslednjič na pregledu. Vem samo da če se ne našpricam v nos da se bom na momente kr zadušila. Že tko lovim sapo zaradi trebuščka, tako jo pa še niti ne morem. Ja pa fiziološka ne pomaga NIČ. Help

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.3.2009 18:01:27   
Biba Maja
Eto, pa smo s pregleda. user posted image  pridno raste, težak je 1806 g, MV je lepo zaprt in dolg tako kot je treba, voda je OK, hemoglobin se mi je popravil, zdej ko pijem Legofer, glede moje kilaže pravi G da je OK. user posted image  je obrnjen že na glavo in pravi G, da bo do poroda tako tudi ostal user posted image user posted image user posted image . Se pa danes spet ni hotel pokazat, je skoz mel rokice pred obrazom user posted image . No, G se je malo potrudila, tako da sva dobili 3D slikico pa tudi CD mi je posnela. So me pa mišice pa hrbet tako boleli, ko je bilo konec pregleda - mi je rekla G, da naj kr počasi vstanem, da se nič ne mudi user posted image . Dobila sem potrdilo o PDP za osebnega zdravnika in CSD. Bom ta teden šla vse uredit.

Naslednji pregled imam 21.04.

Lepo se imejte in božajte svoje bušije in user posted image .

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.3.2009 18:03:05   
Dudica1
biba maja čestitke za pregled...da je vse ok...user posted image ...pokazal se bo pa maja user posted image

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.3.2009 18:08:28   
Anonimen
biba maja: user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
23.3.2009 18:31:10   
Anonimen
no jz vas za dons zapuščam, se pišemo jutri

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.3.2009 18:33:45   
Leela
Masi tudi jaz sem imela te težave in sem zvečer operil uporabljala nekaj časa. Hvalabogu za pušenjaka na monu, da človek z lažjim srcem uporabi kakšno zdravilo, ker nekateri G in zdravniki prepovejo vse, prav tako kot fermacevti. On pravi, da nismo v srednjem veku. Definitivno pa pojdi k zdravniku.

miška 82, jaz pri prvem nisem nič kupovala ne sterilizatorjev, ne stekleničk, pumpico pa sem imela sposojeno. Potem mi dojenje ni steklo in sem vse nabavila. Jaz sem imela sterilizator za mikrovalovko in je bil zlata vreden. Najboljš da kupiš kasneje, če bo potreba, za dudo sterilizirat pa tega res ni treba.

porodnišnica postojna: takoj sem naletela na dve najbolj smotani sestri, ki sta pustili slab vtis. Ostale so čist ok, bila je samo strašna gužva in posledično so imele manj časa. Uglavnem močno sem pogrešala pomoč pri dojenju, ker sem imela probleme. Imam tudi filing, da o tem niso najbolj podučene (o pravilnem pristavljanju itd., mogoče se je kaj spremenilo). Imela sem dve fajn cimri, ki sta mi pomagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
23.3.2009 18:37:03   
petrazg
Biba Maja... super za pregled user posted image in da je vse ok...

Miška... po mojem je malo v krizi tale njen fant. Po moje ga je malo strah odgovornosti, poleg vsega pa ima še probleme v službi. Pa ga je sigurno strah, kako bo svojo mlado družinico preživel. Pa ga skrbi 100 na uro, da pozablja da ga sedaj njegova najbolj potrebuje, kakšno toplo besedo ali pa samo poljubček. Ampak nekateri so pač taki, raje se zaprejo vase, kot pa partnerko obremenjevati s tem. Nekateri niso imeli doma takšne vzgoje, niso se pogovarjali in je težko takšnega moškega kar naenkart spreobrniti. Imam podoben primer doma in je bilo potrebno veliko energije, da je videl da že sam pogovor reši milijon stvari... ampak hudo je, če tega prej ni poznal... Niti se ne zaveda kakšno škodo dela odnosu. Jst verjamem, da je pri njenem dečku ta težava in da jo bosta skupaj rešila. Naj se obremenjuje, mogoče rabi samo vzpodbudo za pogovor... mogoče bo na začetku morala vleči iz njega... Veliko sreče ji želim.

Masi - hvala ti za razlago.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
23.3.2009 19:10:50   
Dudica1
no a ste šle že vse spančkat...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
23.3.2009 19:25:06   
Dudica1

user posted image

1.   Z-majčki 2009 (Blueeyes, Cveka30, lananai, Leela, kasija, Biba   Maja, zmajama, mayflower, zoja10, BarbyD, mary12, maja1488, dito, gala, k.tja, Rebeka, petra a, lunica77, Hanaja)

IIIIIIIIIIIIIIIIIII    19 glasov

2.   Z-majčki kobacajčki 2009
(Dudica1, KatMat, pokica_, elyy, lake, petrazg, copka, AKP, tanja_, ledenka, OliveOyl)

IIIIIIIIIII  11 glasov

user posted image        

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
23.3.2009 19:25:11   
Dudica1

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
miska 82 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
23.3.2009 19:25:15   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                              122 cm
2.     krempelček                                                                  118 cm
3.     mani2                                                                          114 cm
4.     leela, KatMat                                                               113 cm
5.     petra a                                                                        111 cm
6.     Lalica1                                                                         110 cm
7.     cveka30                                                                       109 cm
8.     Biba Maja                                                                     108 cm
9.     zmajama, meduzica, k.tja                                            107 cm
10.   mayflower, maja1488                                                  106 cm
11.   elyy, Blueeyes                                                             105 cm
12.   Chiara82, andrejka, Petrazg                                       104 cm
13.   peneja                                                                         103 cm
14.   christiana21, pokica_                                                   102 cm
15.   OliveOyl                                                                       101 cm
16.   dito, dudica1, copka                                                    100 cm
17.   ledenka                                                                        99 cm
18.   lunica77                                                                        98 cm
19.   vanilla, mary12                                                             97 cm
20.   U_SURDI, palacinka,BarbyD                                          96 cm
21.   lake, lananai                                                                 95 cm

22.   Hanaja, miška 82                                                          94 cm  
23.   Masi                                                                              88 cm
24.   Tanja_                                                                          82 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
23.3.2009 20:00:28   
Dudica1
no naj še katera kaj napiše da ne bo dolgčas...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
23.3.2009 20:41:05   
Tanja_
Hej punce!
petrazg super, da te bojo spustil domovuser posted image
No, jaz sem se že stuširala, pa bom zdej Gospodinje gledala.
Joj, a ni ful luštn, k je tako lepo vreme? Sm šla dons v spomladanskem plaščku v službo, prou super, sam kaj k bo jutr spet neki mrzlo. No, ja, upam, da bo od naslednjega tedna lepše, k bom na dopustu.

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
24.3.2009 6:08:17   
AKP
Dobro jutro!
Moji mirni dopoldnevi so mimo, saj imam moža doma in ta teden še sina. Zdaj še je odšel mož zadnjič v svojo staro službo. Ste bile pridne popoldan in imam kar nekaj strani za prebrat. Bom pa raje, kar sproti odgovarjala.
Pokica jaz sem včeraj tudi gledala. Vsak dan pregledam če je slučajno kakšna oddaja o dojenčkih, porodih, nosečnostih...
Zoja ni rečeno, da bo tako dolgo trajalo. Jaz sem prvega rodila v 3 urah in 45 minutah. Ena znanka je tudi predlani rodila v 4 urah. So ji rekli v porodnišnici, da je imela prav šolski porod.
Gala držim pesti za tvojo sestro.
Cveka jaz sem danes tudi sanjala, da sem rodila user posted image .
Mayflower imaš pa res veliko dete. Jaz imam tudi tak občutek, da je moja miška velika. Bom zagnjavila mojega g za kak ultrazvok.
Pokica jaz sem kupila pleničke iz blaga v DM. 5 plenic  je stalo okrog 5 EUR.  Novih sem kupila 10 kom, pa rabljenih imam okrog 10 kom. Mislim, da jih več ne bom potrebovala, če pa bo potreba pa jih bom dokupila.
Sterilizatorja nisem imela ne pri prvem in ne pri drugem, pa tudi pri tretjem ne bo. Bom, kar v vodi prekuhavala. Pumpico si tudi ne bom nabavila prej, če bo sila si jo bom kasneje nabavila.
Zdaj pa grem še malce počivat in pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
24.3.2009 7:37:05   
Anonimen
dobro jutro

samo na hiterco, ker grem na pregledeuser posted image

spali smo enkratno sam naš fantič nekaj kašla tako da smo spali samo napol in z enim ušesom poslušali kaj se dogajauser posted image no ja zjutraj je bilo vse vredu, tako da je šel v vrtecuser posted image user posted image
jz sem se pa uštimala da grem na pregled tako da samo še svakinjo počakam da me pride iskat in da greve skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da slišim srček mojgauser posted image

lep dopovdne, se pišemo ko pridem domov z novimi podatkiuser posted image

pa ne preveč da ne bom mela veliko delauser posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
24.3.2009 8:01:38   
Blueeyes
dobro jutro.. za mano spet grozna noč, pa še bolj grozen včerajšnji dan... sem pojedla kos makove potice, pol sam pa celo popoldne brugala mak... sem bla čist hin... pa še grlo me je začelo bolet... tko da sem ob 19.30 šla že spat,,... oz sem poskušala spat.. pa sem se itak na vsako uro zbujala... - rezultat - podočnjaki do kolen user posted image

današnje vreme bo baje kriza... full vetrovno, sneg do 500m so rekl... baje na notranjskem možnost da zapade 10cm user posted image  user posted image  user posted image  zame veselje, za druge bolj šok

mayflower hm.. velik user posted image  bo... ampak ni panike... vse bo ok

petrazg kako si kej'??

petra a čestitke za izpit

miška 82 u sranje glede prijateljice.... tko ti rečem, ne vem kakšen je bil njen partner pred nosečnostjo... niso vsi romantiki... moj tud ni... pa mu skoz naprej mečem da bi se rada kdaj pa kdaj crkljala, da bi rada da mi boža trebuščka,... pa ni nč od tega... mu morm kr roko vzet in jo dat na trebuščka če hočem da čuti brcanje... jz vem da je tak od samga začetka, zato me "ne gane" tok, ampak zdej k sem pa bolj občutljiva, bi pa tud jz rada mal nežnosti user posted image  je pa hud problem glede službe... tud sama zdej ne vem kaj bo z mano - recesije so. bom vidla kako bo šlo to vsae naprej.. upam da me šiht počaka... slončkanje - men v ptartu tud ni blo ker sem mislila samo na šiht in na to če me bojo odpustili in kako bo šlo naprej... sm mela kr krizo. stres - to pa itak, ker možno da razmišlja o tem da ji ne bo mogu nič nudit, pa je potem še slabše... kot pravi tudi FLASK_A, nej ga vzpodbuja...

katmat čestitke za tvoje stanje... je pa res da se človekov obraz pokaže v najboljši luči šele takrat k so na vidiku problemi  takšni ali drugačni

biba maja čestitke za pregled... objavi kakšno slikco tvojga user posted image ...

cveka, krempelček in dudica dobro opravite danes na pregledu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 24.3.2009 8:15:48 >

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
24.3.2009 8:15:20   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ?, PO user posted image +6kg
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 31.03., 22 let Šempeter user posted image +8kg

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03.,
29 let  PTUJ user posted image
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 27.03., 28 let +9kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 08.04., 29 let LJ user posted image +14kg

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 30.03., 26 let LJ  user posted image  +16kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 28 let  CE user posted image +6kg

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ); user posted image  user posted image
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image   
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? , 32 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 07.04., 29 let CE user posted image +11,5kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 10.04.; 
25 let KRANJ user posted image +8kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled 30.03., LJ user posted image +4kg
* lake (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 06.04.; 29 let LJ user posted image +7kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03., PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 17.04.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.03.,
28 let +6kg
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.04., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 08.04. ; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +11kg

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 03.04., 34 let PO ali MB user posted image +6kg
* Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let
MS user posted image +15kg
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let user posted image
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image
* zmajama ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.04., 26 let PTUJ user posted image +6,4kg

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04. , 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled ?; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.03. ; 25 let
PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.04., 33 let , PO user posted image
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.04., 28 let , user posted image +7kg

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 02.04., 
34 let LJ user posted image +6kg

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 26.03., 38 let MB user posted image +17kg
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image +10kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 20.04.;  31 let LJ user posted image +10kg
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled ?; 26 let Izola user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.03., 28 let CE user posted image +4kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
+22kg
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 01.04., 26 let PO user posted image +9kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled?; NM  user posted image  +11kg

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.03., 27.03., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 01.04.; 24 let LJ  user posted image +11kg

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image
TEJA 30 (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled ?; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?; 28 let LJ user posted image +6kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 27 let MS  user posted image +7,5kg
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 21.04., CE user posted image +14kg
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 22 let PO user posted image
+15kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* lunica77 ( 1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled 03.04., 31 let PO user posted image +12kg

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image )  user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 01.04., PO +7,2kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03.,  27 let LJ user posted image +5kg
* daisy24  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 
* palacinka (1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let MB user posted image  +10kg 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ
* elyy ( ? user posted image  ; ? user posted image  ); pregled 10.04. ; 20 let LJ user posted image  +25kg

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ?, LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 06.04., 31 let LJ  user posted image +8kg

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +4kg

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled ?; 31 let; LJ user posted image +10kg

skupaj : 115
pričakujemo : 119

user posted image              24

user posted image               31

user posted image             18

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
24.3.2009 8:27:22   
Blueeyes
                          user posted image

1.   Z-majčki 2009 (Blueeyes, Cveka30, lananai, Leela, kasija, Biba   Maja, zmajama, mayflower, zoja10, BarbyD, mary12, maja1488, dito, gala, k.tja, Rebeka, petra a, lunica77, Hanaja)

IIIIIIIIIIIIIIIIIII    19 glasov

2.   Z-majčki kobacajčki 2009
(Dudica1, KatMat, pokica_, elyy, lake, petrazg, copka, AKP, tanja_, ledenka, OliveOyl)

IIIIIIIIIII  11 glasov

user posted image         

GLASOVANJE KONČANO... SE STRINJAMO?? ZMAGAL JE NASLOV Z-MAJČKI 2009...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
24.3.2009 8:29:06   
Blueeyes
kako pa to da dons ni nobena aktivna?? ok, cveki oprostimo k ma pregled.,.. kaj pa ostale??? kje se skrivate?? a vas je že sneg zamedel??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
24.3.2009 8:43:33   
lananai
miška 82, svetovat ti ne vem kaj... Vem pa zase, da bi mi veliko pomenilo, če bi moj partner iskal tolažbe v težkih trenutkih pri meni. Ne pa, da se obrne proč od mene in noče svoje stiske deliti z mano. Ker je vedno tudi meni hudo, če je njemu hudo. In zame je najboljša tolažba njegov objem, kjer lahko pokažem, kako ranljiva sem in da pač nisem vsemogočna in da tudi mene kdaj kakšna stvar zlomi.
Jst ga ne bi zapustila, kot pravi KatMat, bi se pa poskusila z njim pogovorit v tej smeri. Da pač tudi mene boli, ko ga vidim, da trpi. Da posledično trpiva oba in noben od naju ni potolažen. Zakaj ne bi trpela skupaj? V dvoje se namreč stiska deli, radost pa množi.

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?