|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
23.3.2009 14:38:33   
gala
No, pa sem nazaj z vetrovne rekreacije user posted image user posted image . Pokica, super ideja za kosilo, sliši se prav slastno.
Tudi jaz sem pri prvi, tko kot Dudica prekuhavala stekleničke, imela pa sem črpalko, ker sem vmes šla za 14 dni na teren in je dopoldan moj dragi čuval malčico. Dude sprva nisem imela namena imeti, pa je imela mala že v porodnišnici take krče, da so mi jo potem kar tam dali. In smo ostali pri njej vse do skoraj drugega leta. Zdaj jo bom pa kar s sabo nesla v porodnišnico.
Tudi mene obletavajo misli o prezgodnjem porodu, ne vem kaj je to, pri prvi se nikoli nisem obremenjevala s tem. Zdaj pa imam kar občutek, da bo zagotovo prehitel.
Zdaj odhajam po svojo Malčico v vrtec, zvečer grem pa 'rock opero' Neron (z Zrnecem v glavni vlogi) gledat. Se že cel teden veselim.
Punce, imejte se lepo, pa še kaj se posladkajte...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.3.2009 14:40:46   
Dudica1
ZMAJAMA IMAŠ ZS

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.3.2009 14:47:01   
KatMat
lepo se imej gala!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.3.2009 14:47:19   
petra a
aha, dodi sem spregledala, bom mogla it za nazaj brat...dodi, en lep pozdravček iz moje straniuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.3.2009 14:52:15   
mayflower
Drage moje. Prejšnji teden sem bila en dan odsotna in sem rabila cel vikend, da sem vas ulovila pri čvekanjuuser posted image user posted image user posted image

Najprej kar se tiče prijaznosti sester- večinoma je res tako, da, če si z njimi prijazen, so tudi one s tabo. čeprav se v vsaki porodnišnici najde kakšen poseben karakter. Že v LJ porodnišnici je odvisno kje ležiš. Zelo prijazne na oddelku za rizično nosečnost (vrhnji štuk), malo manj na intenzivni po carskem. Kaka zoprna se vmes najde, k ma slab dan.

No, jst sem danes bila na pregledu in ni bilo glih fajn. Sem slabokrvna (ma to ni panike), imam glivično vnetje (tudi to še ni panike). No, potem pa mi naredi UV- po ciklusu sem 33. tednov +4 dni. Tamali je prevelik za dva do tri tedne!!!!! Je naredila vse možne meritve, k jih ima njen UV. In me je kar naravnost vprašala, ali imam kakšne posebne želje pri CR. Pa sem bla kar preč, sem rekla, da ji zaupam. Nič pa ni hotla reč, koliko prej mi bodo delali CR. Ima pa tamali po vseh meritvah 2700 g. Zdej sem pa kar malo iz sebe, ker se je tako zresnila, pa rekla, da ni čudno, da me tako medenica boli, k mam tako velikega otroka.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.3.2009 15:00:34   
lananai
mayflower, vse bo OK. Mogoče boš pa cartala svojega user posted image  že malo prej, kot si mislila. user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.3.2009 15:01:56   
KatMat
...no ja...mislim da je vseeno bolje da imas martina krpančka kot pa rožletka

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.3.2009 15:14:46   
KatMat
PIŠUKA men se tud zdi da sem eno unetje fasala...pa ne boste vrjele od cesa zmer fasem...od unga gela pr ginekologu...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.3.2009 15:18:04   
pokica_
user posted image točno tako mayflower, kot pravi KatMat! Boš se že prej cartala z svojim user posted image , ko bomo še me najbolj čvekale o pravih in lažnih popadkih, čepih, pa kaj še ne vseuser posted image .

Jst sem pa zdaj cote zložila do konca, pa pospravla kuhno, pa spraznila pomivalca, pa kuham govejo juhco, da bo za čez teden, "eksperimentalnega" kosila se pa še nisem lotila! user posted image  Edino čokoladni puding sem že skuhala.
Kaj posteljnino za posteljke in user posted image cotike ste že vse oprale in zlikale?
Jaz pa mam zdaj en problem....hmm...sama sem v Ikei in v Millerju nakupila pleničke, pa še prijateljica mi je prinesla cca. 20, ampak pravi, da te ne bojo dobre za široko povijanje, ker grejo težko zložit, da pride bolj na "ozko" zaradi kolkov. Zdaj pa nevem, kje naj kupim take plenice? user posted image  Pa kolko jih rabim sploh?
Povijalnih mam pa že dost.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 23.3.2009 15:22:35 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.3.2009 15:21:11   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Kaj posteljnino za posteljke in user posted image cotike ste že vse oprale in zlikale?

Jst še nič. Bom počakala, da končam s šihtom...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.3.2009 15:23:59   
petrazg
No, evo me... sem še v bolnici user posted image , ker bom imela jutri posvet za carski rez. Sej ga še ne bom imela user posted image , samo da mi ne bo treba še enkrat na vse te preglede hodit. Ne vem kako to zgleda, vam jutri javim... Jutri grem pa ob 14 domov user posted image user posted image user posted image Midva sva vredu, vrata so zaklenjena čisto user posted image , tako da ga mami ne spusti ven. Ima še najemnino plačano za nekaj časa...

Kar se tiče prijaznosti v Lj porodnišnici... sem že pisala, da ne grem v Lj rodit, ker so se mi sestre in zdravnice Leonišču totalno zamerile s svojim nečloveškim in arogantnim odnosom. Direkt mi je rekla zdravnica, da nima smisla preiskav delat, ker itak nikoli ne bova imela otroka po naravni poti... brez besed. In v tisto stavbo me žive ne spravijo več. Sedaj pa ležim na E oddelku porodnišnice in moram povedat, da so vse sestre in zdravnice prijazne, nekatere so pravi sončki. Nimam ene same pripombe!!! Tako, da če bo treba na hitrco v Ljubljano rodit, bom šla z lahkim srcem, ker vem, da so ok. Bom pa še vseeno poskušala priti v Celje, mi je lažje zaradi malega in možeka, ker bosta pri mojih in bo vse pošlihtano. Pa tudi zdravnike v večini poznam v Celju, kar je pa tudi prednost. Ampak - v Lj porodnišnici so prijazne sestre!!!

Petra a - čestitke za izpit... sej si itak carica!!! Dodi si pa po mojem na napačni temi pozdravljala...user posted image

Šibam... obiski...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.3.2009 15:27:10   
pokica_
Superca petrazg za jutrišnji odhod domov! user posted image  Pa za vsak slučaj daj raje 2 ključavnici gor, ziher je ziher! user posted image  Doma pa le počivat, nič delat en cajt. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.3.2009 15:29:11   
KatMat
user posted image user posted image user posted image  vsaj nekaj...jutri pa naj si tvoj uzame malo frej pa te razvaja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.3.2009 15:30:31   
KatMat
drugac mi je bla pa najvecja faca una tamočna sestra dol na ambulanti...marija se mi zdi da je...pa brke je mela...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.3.2009 15:30:53   
KatMat
tam nasproti ctg-ja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.3.2009 16:05:53   
miška 82
Ravnokar sem klepetala po tel.s prijateljico,ki ima PDP 27.8.09 in se je boga reva kar zjokala.Ima namreč en velik problem.Njen dragi je pod hudimi pritiski v službi(začeli so jih množično odpuščat),ona je še študentka,tako da so finance postale ?????? zraven tega,si je njen dragi več ne želi.user posted image user posted image mogoče 1x na mes,pa še to zato,ker mu ona gnjavi,niti dotakne se je ne več,lubija pa dobi na ličko ko gre zjutraj v službo.Tako,to je to.
In kaj ji naj svetujem, oz.kak ji naj pomagam???? Z njim se je že pogovorila,pa ji odovori,da je trenutno preveč napet,da bi mislil še na sex in nežnosti.Ona boga reva je cele dneve doma in čaka gospoda da mu lahko k riti prinese večerjo oz. pozno kosilo.A mislite,da je res možen tak hud stres,da si svoje noseče parttnerice ne želiš niti pobožat,kajšele kaj druga????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.3.2009 16:06:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

drugac mi je bla pa najvecja faca una tamočna sestra dol na ambulanti...marija se mi zdi da je...pa brke je mela...

O, marija!user posted image Pa ja ne misliš tisto, ki jo imam zdaj jaz v mislih... Faca gor al pa dol, ko je gledala koliko sem odprta, me je bilo strah ko malo ovčko pred medvedomuser posted image Tiste rokavice si je dala gor tako, da me je kar zvilo- če do takrat nisem bila odprta, sem se pomoje odprla v tisti sekundiuser posted image

Drugač pa imajo punce fuuul različne izkušnje z vsemi porodnišnicami. Možnosti, da dobimo slabo osebje, so povsod iste pomoje. Zato jaz nič ne kompliciram- samo upam, da bom dobila dobro babco in dobro zdravnico (če me bo treba kej šivat). Ostalo me ne briga, bom že poskrbela zase in malegauser posted image . Sem se že naučila, da je pri dohtarjih treba imet trdo kožo in skos nekaj gnjavit, če se mi zdi potrebno. Pa mi prav dol visi kolk se zraven pritožujejo. Res je bedno, ampak zase in svoje se bom pred njimi vedno postavila! Izkušnje pač delajo svoje...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.3.2009 16:11:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82
A mislite,da je res možen tak hud stres,da si svoje noseče parttnerice ne želiš niti pobožat,kajšele kaj druga????

Ja. Žal mislim, da je temu lahko tako. Še posebej, če prej ni bil tak. Tudi z ogromno mero podpore in razumevanja s strani partnerice je moški v takem položaju pod hudo obremenitvijo (ker želijo za svojo družino poskrbeti- pa jim je to ušlo iz rok).

Jaz bi ga pustila na miru, ga spodbujala in mu pomagala po najboljših močeh in mu ne bi težila za naklonjenost. To bo prišlo nazaj, ko bo spet prepričan sam vase in v to, da bo poskrbel za dom. Potrpljenja bo najbrž potrebno ogromno, ampak če je samo to težava, se jo da premagat. Če pa mu do nje ni zaradi česa drugega, je pa spet druga pesem...

SREČNO! user posted image user posted image user posted image

PS- midva sva folgala z malimuser posted image , čeprav oba študenta. Pa prav fajn nam je bilo! Če je rešen stanovanjski problem, sploh ni panike- vse se dauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.3.2009 16:25:15   
pokica_
miška82, ....verjem, da nikomur nebi bilo do user posted image , če bi imel take težave na šihtu, kot jih ima tvoja prijateljica. Jaz jo zastopim da je kot user posted image željna večje pozornosti in občudovanja, ampak mora se pa postavit tudi na njegovo mesto. Le kako se počuti kot moški, ki "morda" nebo mogel finančno poskrbet za svojo primarno družinicouser posted image user posted image Mene kr srce zaboli, ko na to pomislim. Jst vem, da bi se mojmu "zmešalo", da bi blo temu tako.user posted image  Kaj šele, da bi mi na misel prišlo da bi pa jst user posted image user posted image . Nevem no, meni se zdi njegova reakcijo čisto upravičena in normalna, za normalnega čustvenega človeka. Sicer pa, ko je moj na šihtu zarad tolkih projektov malo bolj "napet" mi kr pove, da mu pa zdaj ni do slončkanja, pa da naj ne zamerim,....enkrat ni njemu, enkrat pa men ne. Je treba zastopit partnerje. user posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.3.2009 16:25:39   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 24.03., PO user posted image +6kg
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 31.03., 22 let Šempeter user posted image +8kg

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03.,
29 let  PTUJ user posted image
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 27.03., 28 let +9kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 08.04., 29 let LJ user posted image +14kg

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 30.03., 26 let LJ  user posted image  +16kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 28 let  CE user posted image +6kg

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ); user posted image  user posted image
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image   
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? , 32 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 07.04., 29 let CE user posted image +11,5kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 10.04.; 
25 let KRANJ user posted image +8kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled 30.03., LJ user posted image +4kg
* lake (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 06.04.; 29 let LJ user posted image +7kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03., PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 17.04.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.03.,
28 let +6kg
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.04., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 08.04. ; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +11kg

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 03.04., 34 let PO ali MB user posted image +6kg
* Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let
MS user posted image +15kg
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let user posted image
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image
* zmajama ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.04., 26 let PTUJ user posted image +6,4kg

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04. , 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled ?; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.03. ; 25 let
PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.04., 33 let , PO user posted image
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.04., 28 let , user posted image +7kg

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 02.04., 
34 let LJ user posted image +6kg

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 26.03., 38 let MB user posted image +17kg
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image +10kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 20.04.;  31 let LJ user posted image +10kg
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 23.03.; 26 let Izola user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.03., 28 let CE user posted image +4kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
+22kg
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 01.04., 26 let PO user posted image +9kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled 24.03.; NM  user posted image  +11kg

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.03., 27.03., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 01.04.; 24 let LJ  user posted image +11kg

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image
TEJA 30 (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled ?; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.03.; 28 let LJ user posted image +6kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 27 let MS  user posted image +7,5kg
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 23.03., CE user posted image +14kg
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 22 let PO user posted image
+15kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* lunica77 ( 1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled 03.04., 31 let PO user posted image +12kg

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image )  user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 01.04., PO +7,2kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03.,  27 let LJ user posted image +5kg
* daisy24  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 
* palacinka (1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let MB user posted image  +10kg 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ
* elyy ( ? user posted image  ; ? user posted image  ); pregled 10.04. ; 20 let LJ user posted image  +25kg

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ?, LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 06.04., 31 let LJ  user posted image +8kg

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +4kg

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled ?; 31 let; LJ user posted image +10kg

skupaj : 115
pričakujemo : 119

user posted image              24

user posted image               31

user posted image             18

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.3.2009 16:29:45   
KatMat
jaz bi ji svetovala glih obratno...zal...tako je moje mnenje...do neke mere se lahko spodbujas pa stojis ob strani...sam ce si to on zeli-ce je pa tok dalec da jo komi pogleda pa jest pravim da je vsakrsno nadaljevanje bi bilo zavlacevanje neizogibnega...jest bi ji rekla da ce rabi pomoc bi ji pomagala po najboljsih moceh ampak rekla bi ji naj se vrne domov(sklepam da nista porocena in da je se mlada) in zacne znova...ko pridejo tezki casi vidis pravi obraz cloveka...in takrat se je treba uprasat ali hoces to dozivljat vsakic ko zivljenje naleti na ovire...

odvisno je pac kaj si zeli...skrbnega oceta in partnerja na katerega se lahko zaneses ali samo predstavo o tem v glavi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.3.2009 16:30:59   
KatMat
sej se ne gre za user posted image ,gre se zato da si tudi dostojnega poljuba ne zasluzi!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.3.2009 16:32:56   
KatMat
midva sva tud obadva po 2.000 v minusu komi greva cez mesec se nic nimava za bebiko pripravljenga poloznice se nabirajo...pa se glih tako poljubiva pa drug drugega potolaziva...jah tko je...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.3.2009 16:41:28   
miška 82
Saj sem jaz tud mnenja,da ko so težave,ti ravno ni do slončkanja in vsega kar zraven spada,ampak,ko gremo na kavico,se obnaša glih tak,kot da je nekdo ki je z marsa priletel in pač sedi zraven njega.Nevem,jaz to ne razumem,moj dragi pa pravi,da bi on verjetno isto reagiral na njegovem mestu.Saj nevem kaj ji naj rečem,se bojim,da bom rekla kaj preveč,pa bom pol jaz kriva za njun prepir.

Mah,bosta že uredila,upam,ker na začetku sta se imela zelo zelo rada.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.3.2009 17:17:21   
pokica_
Sj maš v bistvu prav KatMatuser posted image . Poljubček je res najmanj kar lahko partnerju pokloniš. V takih težavah je že objemčkek in poljubček čisto dovolj. Pa pol človek itak pozabi na slončkanje, aneuser posted image .
Je pa res, da je odvisno od moškega do moškega in od tega kako zelo pokaže čustva. Eni raje v sebi držijo, da ne izbruhnejo....in se počasi odmikajo, drugi pa raje potožijo in si želijo pozitivne besede in vzpodbude od partnerja.
Miska82, upam da bo tvoja prijateljica poštimala tale kratkotrajni nesporazum in se odraslo pomenila z njim. Mogoče bi se pa rad pogovoril, pa si ne upa, ali ne zna začet pogovora.
Na tvojem mestu bi pa js svetovala kaj le v primeru, če bi me prijateljica prosila,....pač kako bi ti postopala pr tem vsem...

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!