|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
23.3.2009 13:46:23   
Anonimen
dudi uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
23.3.2009 13:46:56   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dobr se slisi pokica!!!

Sliš se dobro, upam da bo še okusno! Rada eksperimentiram v kuhinji; še dobro da je moj lubi dovzeten za "kulinarične novosti"user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
23.3.2009 13:47:31   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

komu se smejiš menuser posted image user posted image ?

ja no če pa ne vem če je dobruser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
23.3.2009 13:51:28   
KatMat
ja tebi ja...user posted image user posted image user posted image

ja za probat je a ne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
23.3.2009 13:52:39   
lananai
Meni se tud fajn sliši tole kosilce... Zakaj pa ne bi blo dobro? Sej so same dobre stvari noter... njamsi!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
23.3.2009 13:54:28   
pokica_
user posted image user posted image user posted image ma menda bo dobro! Pridi na pokušino Čvekiuser posted image Sj te nem zastruplauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
23.3.2009 14:02:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

user posted image user posted image user posted image ma menda bo dobro! Pridi na pokušino Čvekiuser posted image Sj te nem zastruplauser posted image

ja se je zauprašatuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
23.3.2009 14:05:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

A ti tud ne ješ gob? Moja nona jih ne je, ker pravi, da se lahko zastrupi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
23.3.2009 14:08:38   
KatMat
HEHEHE a veste un vic k jelincic v gozdu nabira gobe pa sreca se enga gobarja k glih misli odrezat rdeco mušnico...pa se zatece prot njemu da ga bo ustavu pa zaupije GOSPOD,GOSPOD!! pa se un obrne:ŠTA JE??pa se jelincic ustavi pa pravi :NAJBOLJSE SO Z JAJCKI

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
23.3.2009 14:09:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

fullllllllll doberuser posted image  user posted image user posted image !!!
js sm lih zdj na netu gledala imena za  mojga pikca,pa nevem res:
  • amadej     
  • enej
  • kevin
  • naj
  • taras
  • anaj
  • tijan
  • tanaj
  • tjan
  • lian

tok je enih imen gor pa sm si jih neki ispisal dol!!

men je najbolj všeč amadej in enej (od mojga bratranca sin je enej, pa se mi full dopade)... ostala mi pa niso kej prveč všeč... 100 ljudi 100 okusov

dudica lan mi je tud všeč

katmat res je... sej že majčice hodijo v bolnišnico, tko da vprašanje kako bomo uspele noge skup držat do maja... jz jih najbrž ne bom... jih bom z veseljem razširila, da je to čim prej za mano in da že pestvamo to našo gajo

sicer tud jz želim bit majčica, ampak če ne bo šlo, bomo pa pač rodili aprila in bomo kljub temu majčice user posted image  user posted image  oz Z-majčice 09

jz se javljam vsako cca uro in pol (ko pogledam en film).. tko da nardim malo premora

kosilo... niti ne razmišljam še o njemu.. niti se mi ne da... k ga morm sam zase dons narest... pa sploh ne vem kaj bi delala...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
23.3.2009 14:09:36   
Blueeyes

HEHEHE a veste un vic k jelincic v gozdu nabira gobe pa sreca se enga gobarja k glih misli odrezat rdeco mušnico...pa se zatece prot njemu da ga bo ustavu pa zaupije GOSPOD,GOSPOD!! pa se un obrne:ŠTA JE??pa se jelincic ustavi pa pravi :NAJBOLJSE SO Z JAJCKI

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
23.3.2009 14:14:20   
KatMat
no sej bom sama ostala...je ze tok ura da ze vse kuhajo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
23.3.2009 14:17:39   
miška 82
končno sem vas prebrala.
Tako punce,vidim da že vse pridno nabavljate še zadnje stvari za user posted image , na žalost moram še tud jaz nekaj nakupit,pa sem tako lena,da bom vsak čas okoli padla.Nevem kaj je to.Daje me že kakšen teden.Spomladanska utrujenost???Ali le izgovor??user posted image user posted image user posted image

Nekaj me res zanima,sem kar v dilemi,zato potrebujem nasvet.Zanima me,če ste nabavile sterilizatorje za stekleničke,duduce,prsno črpalko,ali boste naredile kar po domače in prekuhale v vreli vodi???Ker kolker gledam cene,niso ravno poceni.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.3.2009 14:19:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

Nekaj me res zanima,sem kar v dilemi,zato potrebujem nasvet.Zanima me,če ste nabavile sterilizatorje za stekleničke,duduce,prsno črpalko,ali boste naredile kar po domače in prekuhale v vreli vodi???Ker kolker gledam cene,niso ravno poceni.

jz zaenkrat še nism trega kupla.. čeprov razmišljam o tem... cene so res kr solidne user posted image  mogoče ga pa še dobim za darilo

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.3.2009 14:21:36   
miška 82
ja saj.Kaj pa z dudico,ki jo boš nesla zraven v por.al ne boš nesla nobene???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.3.2009 14:22:13   
KatMat
JAZ Sterilizatorja ne bom kupovala...pa tud kaksnega koška za planice ne...ker se mi zdi potrata denarja...glede crpalke bom pa pocakala da vidim ali bomo imeli mlekec in koliko...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.3.2009 14:24:00   
Obelix
Sterilizator je super, če ne boš dojila. Tisto z vrelo vodo je ful zamudno in štorasto. Jaz imam Aventov sterilizator in ga bom prodala, če bo dojenje lepo steklo. Saj nekje po 6 mesecih ni več potrebno prekuhavati cucljev in stekleničk.

Tudi s prsno črpalko lahko počakaš, da vidiš, kako bo dojenje steklo. Če bo potrebno, si kasneje še vedno kupiš ker je škoda to kupovati na zalogo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.3.2009 14:26:02   
Obelix
Dudico bo pa jaz kar nesla v porodnišnico. Ultra zagrizene dojilje bodo to kritizirale, ampak meni se zdi, da dojenčka lahko tako lepo pomiriš, sploh za čas, ko še ni mleka.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.3.2009 14:26:12   
zmajama
elyy meni so vsa našteta imena všeč, pa Luka, Jaka in Leon. Drugače, pa bo naš pubec Tai, če bi bila pa punčka bi bila pa Aja.

Meni je tudi zdaj cel vikend nenormalno trebuh otrdeval, pa nisem nič kaj takšnega delala. No glavno da je danes že ok, sem malo bolj počivala, pa je. Je mene tudi že strah, da me ne bo porod prehitel, pa ne bom majčica user posted image .

No toliko, da se vam malo javim, grem pa zdaj počasi kosilo kuhat, boma jedla danes ajdovo kašo in zelenjavno omakco pa solatko. Nekaj čisto lahkega, je bil včerajšnji gril malo pretežek user posted image .

lp

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.3.2009 14:26:53   
Dudica1
no sterilizatorja nismo imeli in ga tudi ne bomo ...prekuhavam vse v vodi dobi pa se tudi neka tekočina za razkuževanje...
črpalko pa mam od prvega tako da...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.3.2009 14:27:10   
KatMat
super kosilo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.3.2009 14:28:32   
petra a
čao, bejbe-dobr ste držale pesti, več kot zadovolja sem z izpitomuser posted image ...zdej mam pa naslednjega 09.04., uf, zdele bodo šli še trije izpiti kot po tekočem traku, bo že

petra zg-upam da nisem kaj spregledala, vizita je mim, petre od nikoder, po moje so te spustil domov...upam da je vse o.k.

modrooka-hvala ker vedno misliš tudi name, zdaj vem kera pošta je touser posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.3.2009 14:31:30   
KatMat
jest tud drzim pesti da se nam oglasis od doma petrazg!!!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.3.2009 14:35:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

A ti tud ne ješ gob? Moja nona jih ne je, ker pravi, da se lahko zastrupi... user posted image

če imam na izbero raje jih ne jem, samo na pici so dobre pa še to prej probamuser posted image

nč zdej pa grem z našim mal ven k je ful tečen

se pišemo zvečer

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.3.2009 14:36:17   
lananai
miška 82, jst ne bom kupovala teh pripomočkov zaenkrat. Če bo šlo dojenje OK (itak bo šlo!!), potem jih niti rabila ne bom. Tisto dudico bom pa že vrgla v vrelo vodo in počakala enih 15 minut. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!