Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 13:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dudi uživaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 13:46:56
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dobr se slisi pokica!!! Sliš se dobro, upam da bo še okusno! Rada eksperimentiram v kuhinji; še dobro da je moj lubi dovzeten za "kulinarične novosti"
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 13:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat komu se smejiš men ? ja no če pa ne vem če je dobr
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 13:51:28
|
|
|
|
KatMat
|
ja tebi ja... ja za probat je a ne??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 13:52:39
|
|
|
|
lananai
|
Meni se tud fajn sliši tole kosilce... Zakaj pa ne bi blo dobro? Sej so same dobre stvari noter... njamsi!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 13:54:28
|
|
|
|
pokica_
|
ma menda bo dobro! Pridi na pokušino Čveki Sj te nem zastrupla
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ma menda bo dobro! Pridi na pokušino Čveki Sj te nem zastrupla ja se je zauprašat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:05:10
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ma menda bo dobro! Pridi na pokušino Čveki Sj te nem zastrupla ja se je zauprašat A ti tud ne ješ gob? Moja nona jih ne je, ker pravi, da se lahko zastrupi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:08:38
|
|
|
|
KatMat
|
HEHEHE a veste un vic k jelincic v gozdu nabira gobe pa sreca se enga gobarja k glih misli odrezat rdeco mušnico...pa se zatece prot njemu da ga bo ustavu pa zaupije GOSPOD,GOSPOD!! pa se un obrne:ŠTA JE??pa se jelincic ustavi pa pravi :NAJBOLJSE SO Z JAJCKI
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:09:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy fullllllllll dober !!! js sm lih zdj na netu gledala imena za mojga pikca,pa nevem res: - amadej
- enej
- kevin
- naj
- taras
- anaj
- tijan
- tanaj
- tjan
- lian
tok je enih imen gor pa sm si jih neki ispisal dol!! men je najbolj všeč amadej in enej (od mojga bratranca sin je enej, pa se mi full dopade)... ostala mi pa niso kej prveč všeč... 100 ljudi 100 okusov dudica lan mi je tud všeč katmat res je... sej že majčice hodijo v bolnišnico, tko da vprašanje kako bomo uspele noge skup držat do maja... jz jih najbrž ne bom... jih bom z veseljem razširila, da je to čim prej za mano in da že pestvamo to našo gajo sicer tud jz želim bit majčica, ampak če ne bo šlo, bomo pa pač rodili aprila in bomo kljub temu majčice oz Z-majčice 09 jz se javljam vsako cca uro in pol (ko pogledam en film).. tko da nardim malo premora kosilo... niti ne razmišljam še o njemu.. niti se mi ne da... k ga morm sam zase dons narest... pa sploh ne vem kaj bi delala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:09:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat HEHEHE a veste un vic k jelincic v gozdu nabira gobe pa sreca se enga gobarja k glih misli odrezat rdeco mušnico...pa se zatece prot njemu da ga bo ustavu pa zaupije GOSPOD,GOSPOD!! pa se un obrne:ŠTA JE??pa se jelincic ustavi pa pravi :NAJBOLJSE SO Z JAJCKI
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:14:20
|
|
|
|
KatMat
|
no sej bom sama ostala...je ze tok ura da ze vse kuhajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:17:39
|
|
|
|
miška 82
|
končno sem vas prebrala. Tako punce,vidim da že vse pridno nabavljate še zadnje stvari za , na žalost moram še tud jaz nekaj nakupit,pa sem tako lena,da bom vsak čas okoli padla.Nevem kaj je to.Daje me že kakšen teden.Spomladanska utrujenost???Ali le izgovor?? Nekaj me res zanima,sem kar v dilemi,zato potrebujem nasvet.Zanima me,če ste nabavile sterilizatorje za stekleničke,duduce,prsno črpalko,ali boste naredile kar po domače in prekuhale v vreli vodi???Ker kolker gledam cene,niso ravno poceni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:19:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 Nekaj me res zanima,sem kar v dilemi,zato potrebujem nasvet.Zanima me,če ste nabavile sterilizatorje za stekleničke,duduce,prsno črpalko,ali boste naredile kar po domače in prekuhale v vreli vodi???Ker kolker gledam cene,niso ravno poceni. jz zaenkrat še nism trega kupla.. čeprov razmišljam o tem... cene so res kr solidne mogoče ga pa še dobim za darilo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:21:36
|
|
|
|
miška 82
|
ja saj.Kaj pa z dudico,ki jo boš nesla zraven v por.al ne boš nesla nobene???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:22:13
|
|
|
|
KatMat
|
JAZ Sterilizatorja ne bom kupovala...pa tud kaksnega koška za planice ne...ker se mi zdi potrata denarja...glede crpalke bom pa pocakala da vidim ali bomo imeli mlekec in koliko...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:24:00
|
|
|
|
Obelix
|
Sterilizator je super, če ne boš dojila. Tisto z vrelo vodo je ful zamudno in štorasto. Jaz imam Aventov sterilizator in ga bom prodala, če bo dojenje lepo steklo. Saj nekje po 6 mesecih ni več potrebno prekuhavati cucljev in stekleničk. Tudi s prsno črpalko lahko počakaš, da vidiš, kako bo dojenje steklo. Če bo potrebno, si kasneje še vedno kupiš ker je škoda to kupovati na zalogo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:26:02
|
|
|
|
Obelix
|
Dudico bo pa jaz kar nesla v porodnišnico. Ultra zagrizene dojilje bodo to kritizirale, ampak meni se zdi, da dojenčka lahko tako lepo pomiriš, sploh za čas, ko še ni mleka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:26:12
|
|
|
|
zmajama
|
elyy meni so vsa našteta imena všeč, pa Luka, Jaka in Leon. Drugače, pa bo naš pubec Tai, če bi bila pa punčka bi bila pa Aja. Meni je tudi zdaj cel vikend nenormalno trebuh otrdeval, pa nisem nič kaj takšnega delala. No glavno da je danes že ok, sem malo bolj počivala, pa je. Je mene tudi že strah, da me ne bo porod prehitel, pa ne bom majčica . No toliko, da se vam malo javim, grem pa zdaj počasi kosilo kuhat, boma jedla danes ajdovo kašo in zelenjavno omakco pa solatko. Nekaj čisto lahkega, je bil včerajšnji gril malo pretežek . lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:26:53
|
|
|
|
Dudica1
|
no sterilizatorja nismo imeli in ga tudi ne bomo ...prekuhavam vse v vodi dobi pa se tudi neka tekočina za razkuževanje... črpalko pa mam od prvega tako da...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:27:10
|
|
|
|
KatMat
|
super kosilo!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:28:32
|
|
|
|
petra a
|
čao, bejbe-dobr ste držale pesti, več kot zadovolja sem z izpitom ...zdej mam pa naslednjega 09.04., uf, zdele bodo šli še trije izpiti kot po tekočem traku, bo že petra zg-upam da nisem kaj spregledala, vizita je mim, petre od nikoder, po moje so te spustil domov...upam da je vse o.k. modrooka-hvala ker vedno misliš tudi name, zdaj vem kera pošta je to
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:31:30
|
|
|
|
KatMat
|
jest tud drzim pesti da se nam oglasis od doma petrazg!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ma menda bo dobro! Pridi na pokušino Čveki Sj te nem zastrupla ja se je zauprašat A ti tud ne ješ gob? Moja nona jih ne je, ker pravi, da se lahko zastrupi... če imam na izbero raje jih ne jem, samo na pici so dobre pa še to prej probam nč zdej pa grem z našim mal ven k je ful tečen se pišemo zvečer
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 14:36:17
|
|
|
|
lananai
|
miška 82, jst ne bom kupovala teh pripomočkov zaenkrat. Če bo šlo dojenje OK (itak bo šlo!!), potem jih niti rabila ne bom. Tisto dudico bom pa že vrgla v vrelo vodo in počakala enih 15 minut.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!