|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
23.3.2009 10:47:37   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Marčevka Paksi79 ponosno sporoča:

23. marca je ob 5:10 na svet prijokala Tara, težka 3830 g in velika 55 cm! Očka in mami sta presrečna! Lep pozdrav vsem in pogumno! Se splača čakat, punce!

Paksi, iskrene čestitke za novo članico družinice, želimo vam čim prejšnji odhod domov in obilico lepih skupnih trenutkov!

user posted image  

ČESTITKE DRUŽINICI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.3.2009 10:48:24   
Nina00

no, zdaj imam 3000 postov, mogoče se pa zdaj kej premakne user posted image user posted image user posted image

Držim pesti user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.3.2009 10:56:17   
mama_milchy
Ojla,

kaj dogaja danes tukaj gor?

Najaa; hvala; sej jaz ji tudi kapnem fiziološko noter in jo pol podojim in pol kihne tako da ji gre ven kar je viška v nosku;
glede vrtca: mi ga imamo ta teden doma, ker neki šmrca ma nič kaj resnega ampak da ne bi še kaj staknil in prinesel domov pa da Lea kaj dobi pol user posted image .....A Tija je pa vorozo staknila?

Pupa; a tvoj user posted image  pa zdaj protestira al kaj? Prej je silil ven, zdaj pa štrajkauser posted image , mi je očitno lepo v bušiju pri mamici; dobro opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image

ada2, iiii tvoj pa lepo spi user posted image

andreja, čestitke za korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image

dolči, čestitke za princesko user posted image user posted image user posted image user posted image

Paksi, čestitke za Taro user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi2 z Leo sva OK; se pridno dojiva, to noč smo spali od 21:30 pa do 01:15 in pol do 06-te; tako da je tudi mama naspana....

Kako ste pa ve mamice?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.3.2009 11:07:46   
Pupa7

23. marca je ob 5:10 na svet prijokala Tara, težka 3830 g in velika 55 cm! Očka in mami sta presrečna! Lep pozdrav vsem in pogumno! Se splača čakat, punce!

Paksi, iskrene čestitke za novo članico družinice, želimo vam čim prejšnji odhod domov in obilico lepih skupnih trenutkov!

user posted image  

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.3.2009 11:09:57   
Pupa7
no mi smo iz pregleda, itak ravna črta....

naslednji pregled 26.3.

andreja sporoča, da je bil porod lažji od prvega čeprav je imel mali 1 kg več, ima par šivov več kot v prvo in počutita se dobro user posted image

jaz sem slabe volje čist in grem spat, ker spet nisem ponoč vse skup nič spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.3.2009 11:34:17   
Lorencia
Ah, jaz sem tudi tečna...se mi zdi, da imam vedno bolj miren ctg glede popadkov...3 tedne nazaj, mi je kazalo že prav lepe popadke, zdaj pa samo ravne črte.

Imela sem brzinski UZ...in G. mi je povedal res nekaj, kaj sama ne vem : " Ja, ja...veste...počasi pa bo."
Ah ne, res al kaj...19.3 sem imela pdp in valda, da počasi boooo...jaz si samo želim, da je hitro ne počasiuser posted image user posted image

No, to je vse kar sem izvedela...naslednji pregled v petek 27.3.09

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.3.2009 12:17:15   
Lolita23
Živjo!!!!

Pupa kaj čakaš!user posted image

Vse, ki ste rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse ki čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter za vse, ki rojevate, da čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.3.2009 12:30:25   
Anonimen
andreja, dolči, Paksi, čestitke !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
23.3.2009 12:46:36   
sanna

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image     ČESTITKE!!!  Obilo lepih trenutkov in crkljanja!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.3.2009 12:46:40   
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vse, ki ste rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse ki čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter za vse, ki rojevate, da čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 835
23.3.2009 12:52:35   
sanna

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Jaz še vedno tukaj, razen špikanja in bolečin v križu nič novega, tako, da še nekaj časa ne bo nič. Mi gre pa folk že pošteno na živce, komaj oči odprem pa že klicarjo, še celo tisti, ki se 3 leta nismo slišal. In zdaj sem že ob desetih zjutraj znervirana.

ma, ne se preveč sekirat, po svoje pa razumem folk, ko pokliče, v bistvu s tem ne mislijo nič slabega, kvečjem želijo pokazat interes.

Saj jih razumem, ampak po drugi strani je pa psihično čisto preveč. Danes sem se že tako najokala, enostavno mi je prekipel, sej sem šele dva dni čez rok, pa me gnavjo če mislim do konca leta nosit. Človek začne malo bolj uživat s trebuhom, še celo spim dobro, me je treba pa psihično potolčt!user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.3.2009 13:12:59   
lejca
Pozdravljene...

sprememba nacrtov...user posted image user posted image user posted image ..ma zdej me pa ze res hecajo....vceri sem govorila z G in mi je reku,da ima raje ,ce grem jutri v P ,ker je danes odsoten...tak da grem danes popoldne samo na ctg..in potem jutri zjutraj v P ( ce ne bo spet kaksnih spremembuser posted image user posted image user posted image )...kaj moram ,tak je to...
Torej drgace sem v redu, vceri sva z mojim udarla eno akcijouser posted image , ce bi kaj pomagalo..pa sem potem mela samo krce ki so podobni menstrualnim in zjutraj se je vse umirilo...ampak vsaj poskusla sva z naravno metodo, jutri pa potem z gelom...
mali se vedno zivahen,sem pa opazila da manj kot prej ,morda se bo pa do jutri kaj spontanega razvilo iz tega...upajmo..user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 837
23.3.2009 13:19:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

pondelak se ze dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image dajmo user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo kmalu. user posted image

lejca zate tud držim pestke! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 838
23.3.2009 13:19:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Pozdravček vsem skupaj!

Že kar nekaj časa me ni bilo na forumu. Malo sem na hitro preletela kaj se dogaja. Vidim,da je kar nekaj novih članov. Super, čestitke vsem novopečenim mamicam.

Tudi pri nas smo pohiteli in naša princeska je prišla na svet  9.2.
Sedaj smo že doma in lepo napredujemo, 5 tednov pa smo preživele v porodnišnici na intenzivni negi.

Toliko od mene.

Čestitke.
A na EINT sta bili? No, sam da je vse ok z vama. Kako je pa ime princeski?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 839
23.3.2009 13:19:57   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: yania

user posted image user posted image user posted image user posted image Najaa    3000 objav user posted image user posted image user posted image user posted image
kake čvekulje ste to....ne pa mojih ubogih 600.....

Bravo za Najo user posted image user posted image user posted image

Ja hvala. Felix, sej sva tam tam. user posted image  Čestitke tud teb! Zdej pa že pejt no! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 840
23.3.2009 13:20:00   
Najaa

Se pridružujem čestitki. Imamo pa nekaj pravih korenjakov med marčevskimi dojenčki! user posted image user posted image user posted image
Srčkana mala punčka je. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 841
23.3.2009 13:23:04   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image Najaa    3000 objav user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja hvala. Felix, sej sva tam tam. user posted image  Čestitke tud teb! Zdej pa že pejt no! user posted image

iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 842
23.3.2009 13:23:17   
Najaa
Smo šle do trgovine jaz, Nika in moja mama in je Nika tako produžila spanje, da mi je dobesedno joška skoraj eksplodirala. Premočilo mi je čez blazinico in sem bila vsa mokra po majci, pa bolelo je ko user posted image . Tak da sem si doma hitro malo spumpala (60ml user posted image ), pa še Nika se je najedla samo iz nje (ponavad ji dam še mal iz druge) in zaspala ko top. Mi je pa fajn tole s pumpanjem (hvala za idejo, tasa user posted image ), ker bom dala v hladilnik in je bo zvečer panika, bo namesto AM dobila MOJE mleko! user posted image

mamaM, ja Tija ima virozo. Ful kašlja. Z h zdravniku sicer ni, sam nos je treba skoz spirat in praznit. Beda v glavnem, tako hitro spet. user posted image  Tak da če ti zlaufa, kar mej doma Žigca.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 843
23.3.2009 13:23:21   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Pozdravljene...

sprememba nacrtov...user posted image user posted image user posted image ..ma zdej me pa ze res hecajo....vceri sem govorila z G in mi je reku,da ima raje ,ce grem jutri v P ,ker je danes odsoten...tak da grem danes popoldne samo na ctg..in potem jutri zjutraj v P ( ce ne bo spet kaksnih spremembuser posted image user posted image user posted image )...kaj moram ,tak je to...
Torej drgace sem v redu, vceri sva z mojim udarla eno akcijouser posted image , ce bi kaj pomagalo..pa sem potem mela samo krce ki so podobni menstrualnim in zjutraj se je vse umirilo...ampak vsaj poskusla sva z naravno metodo, jutri pa potem z gelom...
mali se vedno zivahen,sem pa opazila da manj kot prej ,morda se bo pa do jutri kaj spontanega razvilo iz tega...upajmo..user posted image

lejca, go girl! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 844
23.3.2009 13:23:54   
Najaa

iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Misliš v ušesa tvojega user posted image ? Razen če malega bogeca nosiš! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 845
23.3.2009 13:25:41   
felix7

Smo šle do trgovine jaz, Nika in moja mama in je Nika tako produžila spanje, da mi je dobesedno joška skoraj eksplodirala. Premočilo mi je čez blazinico in sem bila vsa mokra po majci, pa bolelo je ko user posted image . Tak da sem si doma hitro malo spumpala (60ml user posted image ), pa še Nika se je najedla samo iz nje (ponavad ji dam še mal iz druge) in zaspala ko top. Mi je pa fajn tole s pumpanjem (hvala za idejo, tasa user posted image ), ker bom dala v hladilnik in je bo zvečer panika, bo namesto AM dobila MOJE mleko! user posted image

Najaa, koliko časa pa lahko mleko stoji v hladilniku?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 846
23.3.2009 13:28:34   
felix7

Misliš v ušesa tvojega user posted image ? Razen če malega bogeca nosiš! user posted image

Glede na to, kako se pusti nosit, je najbrž res mali bogec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 847
23.3.2009 13:30:21   
Najaa

Najaa, koliko časa pa lahko mleko stoji v hladilniku?

V hladilniku 24 ur. Tako so mi v P rekli. Sam jaz ga bom prej porabla. Če ne, ga bom pa dala v zmrzovalnik.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 848
23.3.2009 14:01:52   
Pupa7

Glede na to, kako se pusti nosit, je najbrž res mali bogec user posted image user posted image user posted image

pol je moj mali buda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 849
23.3.2009 14:14:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pol je moj mali buda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol je pa mogoče čas, da vero zamenjaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Kje živite?
sashy

v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!