|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
23.3.2009 19:36:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

mi smo pa že doma user posted image user posted image user posted image user posted image

imam ravno pet minut, ker se klarica že začenja prebujati. porodno zgodbo bom napisala drugič. za nazaj bom tudi drugič brala. zdaj bom samo prilimala eno slikico, danas lahko date na seznam. user posted image

user posted image

lej ti našo zamudnicouser posted image
Čebelica lepotička jeuser posted image .. upam,da bova čimprej vozičkali user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
23.3.2009 19:40:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Daaaan! Mi smo doma!user posted image

Najlepša hvala vsem za čestitke in lepe želje.user posted image

Midva sva ok, se še privajamo na nove razmere doma, Taja je ful navdušena nad bratcem, bo pa kar pestro z obemauser posted image .

Čestitke vsem, ki ste te dni rodile user posted image user posted image user posted image Novo, trezika, buksi, suncicica, piruri, andreja, paksi79 za male navihančke! user posted image user posted image user posted image
Tiste, ki še vedno čakate, želim vam,da bo kmalu prišel tudi vaš čas!user posted image user posted image user posted image

Slikica, porodna zgodba in še kaj sledi mogoče jutri ali pa v kratkem.

pa pa

Slikica bi bila pa res dobrodošla. user posted image

Lolita, lepa porodna zgodba. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.3.2009 19:41:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

No da vam povem da je mali jedel včeraj ko je tako sitnaril že ob 22ih da bi še, to je bilo uro po obroku, no je omagal do 23.45....potem pa je spal do 5ih....tako lačen da sem ene 15 x ven vlekla cucelj, ker tudi dihati ni znal zraven, tako je hlastal...no potem pa je spet zaspal za 4 urce..sej ne vem, kaj je boljše da je na 3 ure, bolj mirno, ali da ga v 4ih urah histerija popade, tako je lačen....

Bogi, ne najde ene srednje meje. user posted image
Sem se mogla nasmejat.
Superge so pa itak kulske! user posted image

Čuj, jaz moram pa ZELO pohvalit Lefaxin kapljice, ki mi jih je persida poslala. user posted image  Danes sem ji prvič dala in to pred dvema podojema, da je ne bi popoldan matralo. In res, mala nima problemov! Ponavad se takle čas kar zvija, čeprav ni tak hudo... hudo je to, da zarad krčev hoče ves čas na zizi viset... in ekola, danes lepo mirno spančka, ker je nič ne črviči. user posted image user posted image user posted image  HVALA, persida!!!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.3.2009 19:41:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz pa moram pohvalit mojega moža user posted image danes imava 1 mesec od poroke in me je presenetil in mi kupil za darilo uro user posted image , malemu pa luškano oranžno trenirkico, pravi, da ta bo pa za doma user posted image

Kako je dober, tvoj možek. In vidiš kako lepo, da misli na oba! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 879
23.3.2009 19:42:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

mi smo pa že doma user posted image user posted image user posted image user posted image

imam ravno pet minut, ker se klarica že začenja prebujati. porodno zgodbo bom napisala drugič. za nazaj bom tudi drugič brala. zdaj bom samo prilimala eno slikico, danas lahko date na seznam. user posted image

user posted image

Srček mali!

čebeica maja, tudi vi ste doma, super. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
23.3.2009 19:44:14   
tasa_m
Večer punce moje, kako ste?

Mi smo danes imeli prvo posvetovalnico. In moram povedat da je naša mala žabica zrasla za 2cm in je velika "že" 48 cm in težka 3070g. Tak da smo dosegli 3 kg user posted image
Sma bile pohvaljene da sma zeli pridne z hranjenjem, saj pridobiva okol 200g/teden. V času ko sva prišli iz P. pa do danes je mala frajla pridobila  830g user posted image . Tak da .. bravo midve!

Vsem novim mamicam čestitam in čimveč cartanja user posted image user posted image

punce, katere že imate svoje user posted image mi pa povejte ali boste ceple proti rotavirusu user posted image ?? midva ne vema če bi ali nebi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.3.2009 19:46:13   
Najaa
Bravo za 3 tone, mala Lija! user posted image user posted image user posted image  tasa, pol sta pa najini punci tam tam. Nika je tud okol 48 dolga in ima nekaj čez 3 tone. user posted image
Glede cepljenja pa ne vem. Verjetno ne bomo cepili.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 882
23.3.2009 19:47:51   
tasa_m
lolita ..super porodna zgodba. Sem se te kr predstavljala kako si šla nasmejana v porodno sobo. sicer pa si ti itak stalno nasmejana bla (kolk se spomnim).

pocka, Mala čebelica, čebeica maja in vse katere ste prišle domov user posted image user posted image zdaj pa čimprej najdite svoj ritem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.3.2009 19:48:40   
Dali*
Ejla punce, mamice, mamice na čakanju...

Jaz vam itak ne sledim, pa vseeno vprašam...že imamo svojo temo pod Dojenček - starši čvekamo, ker nisem nič zasledila...

Naši Zvončki in trobentice...al kako že...

Moj mali je pa itak zvonček, ker ima že priimek takšen, tko da sem se še predno je pokukal hecala, da bomo dobesedno imeli spomladanskega zvončka, heh...

Uživajte z bušiji, in malimi navihančki in navihankami...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
23.3.2009 19:50:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bravo za 3 tone, mala Lija! user posted image user posted image user posted image  tasa, pol sta pa najini punci tam tam. Nika je tud okol 48 dolga in ima nekaj čez 3 tone. user posted image
Glede cepljenja pa ne vem. Verjetno ne bomo cepili.
ma midve imava pravi sumo borki user posted image user posted image user posted image .. to ni kr tak da dosežeš 3 tone.

Ceplenje.. ni poceni konc koncev to ceplenje,ampak če pomislim da smo lahko zarad tega v bolnišnici pa user posted image No, saj imamo do 20.4 čas da se odločimo. Bomo vidli če bodo babice pa dediji prispevali kaj zraven user posted image user posted image (vedno sem optimist).

dali* .. nimamo še tam teme, ker smo rekle da bomo počakale da vse rodijo da se ne porazgubimo. In kako si drugače??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 885
23.3.2009 19:51:19   
Najaa
tasa, koliko pa pride cepljenje?

Dali, ni še odprte teme, ker bomo počakale, da vse rodijo. user posted image
Si dobila moj zs?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 886
23.3.2009 19:53:47   
Dali*

Si dobila moj zs?

cepljenje je nekje 130 - 150 €

dobila zs...kdaj boš kaj v ce?

tok mal spremljam vse skupaj...ecco še zdej mam malega v naročju, ker ga kr neki črviči...kak predlog?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 887
23.3.2009 19:56:09   
Najaa
Dali, jaz sem ravno danes sprobala Lefaxin kapljice in moram rečt, da ji res pomagajo. Pa ni mela nekih hudih krčev, sam tam okol 18h jo je mal zvijal, ravno toliko, da je skoz hotla bit na joški. Danes pa sva se temu izognile.
V Ce bom za veliko noč... in dan kasneje. Takrat se lahko kaj vidimo.
Moja sestrična je tud rodila, veš. Punčko. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
23.3.2009 19:59:50   
Dali*

Dali, jaz sem ravno danes sprobala Lefaxin kapljice in moram rečt, da ji res pomagajo. Pa ni mela nekih hudih krčev, sam tam okol 18h jo je mal zvijal, ravno toliko, da je skoz hotla bit na joški. Danes pa sva se temu izognile.
V Ce bom za veliko noč... in dan kasneje. Takrat se lahko kaj vidimo.
Moja sestrična je tud rodila, veš. Punčko. user posted image

Lefaxin...to je nekaj iz Avstrije...hmmm...mam koroške, pa še sama ne vem če pomagajo al kaj...mam feeling, da mi hoče vedno v naročju kakat, lulat, prdet...včasih traja par minut in je že OK...zadnjič pa 2 uri...poskusila sem od zize dalje vse...ma sej drugače je pa full priden...

Čestitke tvoji sestrični... Moj je ugotovil, da sta z njenim bila skupaj v vojski, ker je šel zadnjič nabavljat lak, tja kjer on dela in sta se videla in je rekel, d že odštevajo in da bo vska čas...kdaj je pa rodila?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 889
23.3.2009 20:01:35   
Dali*
joj...mam neko drugo tipkovnico in mi kr spušča črke...sorry

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.3.2009 20:01:37   
tasa_m

Si dobila moj zs?
Cepljenje pride 1.doza 78 €, potrebni pa sta 2. dozi , se pravi 156€.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.3.2009 20:02:32   
Najaa
Pri Tiji koroške niso pomagale. Sam polizala je z dude in čao, je duda letela ven! user posted image
Lefaxin so iz Avstrije, ja.
Drugače pa jim ful paše bit v naročju, ko imajo krčke. Ali pa da ti napol sedi na nogah, tako da ima zadnjico dvignjeno. Masirat si ga probala?

Mi je rekla ja, da se s tvojim poznata. user posted image  Rodila je pa 19., v četrtek.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.3.2009 20:03:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Si dobila moj zs?

Je kar drago glede na to, da ni 100%user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.3.2009 20:03:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Lefaxin...to je nekaj iz Avstrije...hmmm...mam koroške, pa še sama ne vem če pomagajo al kaj...mam feeling, da mi hoče vedno v naročju kakat, lulat, prdet...včasih traja par minut in je že OK...zadnjič pa 2 uri...poskusila sem od zize dalje vse...ma sej drugače je pa full priden...
jop, to je iz Aus. Meni je danes pediatrinja rekla da so tiste nove kapljice neke Gaia ali nekaj podobnega dost boljše kot pa te Lefaxin in Sab simplex. Tak da mi je rekla naj te uporabim, drugače pa jo naj čimveč dam  na trebušček in jo čimveč masiram v smeri urinega kazalca.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.3.2009 20:06:07   
Dali*

Pri Tiji koroške niso pomagale. Sam polizala je z dude in čao, je duda letela ven! user posted image
Lefaxin so iz Avstrije, ja.
Drugače pa jim ful paše bit v naročju, ko imajo krčke. Ali pa da ti napol sedi na nogah, tako da ima zadnjico dvignjeno. Masirat si ga probala?

Mi je rekla ja, da se s tvojim poznata. user posted image  Rodila je pa 19., v četrtek.

sej moj tudi poliže z dude...fajn sladke, ne...pol a še mal cuza in duda ven...

ja ga mam v naročju, masiram po trebuščku v smeri urinega kazalca...pa še kaj...pa sej ni tko hudo...ampak tistih par minut, bi pa raje na sebe vzela bolečino...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.3.2009 20:08:01   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Si dobila moj zs?

Je kar drago glede na to, da ni 100%user posted image
ma to vejo ki lahko cene nabijejo gor. Pač naša država user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.3.2009 20:10:07   
Dali*
pa pa punce...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.3.2009 20:13:36   
tasa_m

pa pa punce...

a se gresta cartat??

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.3.2009 20:18:28   
Najaa

pa pa punce...

Oglasi se še kaj. user posted image

tasa, kaj pa Lija dela?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.3.2009 20:20:55   
Pupa7
lahko noč vam voščim in lepe sanje user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!