|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
23.3.2009 9:29:09   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Pozdravček vsem skupaj!

Že kar nekaj časa me ni bilo na forumu. Malo sem na hitro preletela kaj se dogaja. Vidim,da je kar nekaj novih članov. Super, čestitke vsem novopečenim mamicam.

Tudi pri nas smo pohiteli in naša princeska je prišla na svet  9.2.
Sedaj smo že doma in lepo napredujemo, 5 tednov pa smo preživele v porodnišnici na intenzivni negi.

Toliko od mene.

ČESTITKE TUDI VAMA S TVOJO user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je vse hudo pozabljeno zdaj ko sta doma!user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.3.2009 9:29:22   
Pupa7
no mi šibamo na pregled, držite pesti user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.3.2009 9:44:11   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!

Danes, ko bi lahko spala kolikor mi srce poželi, sem se pa zbudila samo uro kasneje, kot sicer. Zgleda, da sem naspana user posted image
Sem si danes celo že pripravila torbo za v P, čeprav se še nič ne dogaja.

Grem preverit novice user posted image

Imava isti PDP, pa mam jaz torbo pripravljeno že kaka 2 tednauser posted image user posted image user posted image  - ko je bil en lažni alarm!

Ja, čas tako leti user posted image  No, pa saj ni treba ne vem kaj spakirat, tako da bi tudi lahko, ko bi se začelo user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.3.2009 9:45:09   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no mi šibamo na pregled, držite pesti user posted image

Stiskamo, stiskamo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.3.2009 9:45:36   
Nina00

Pozdravček vsem skupaj!

Že kar nekaj časa me ni bilo na forumu. Malo sem na hitro preletela kaj se dogaja. Vidim,da je kar nekaj novih članov. Super, čestitke vsem novopečenim mamicam.

Sedaj smo že doma in lepo napredujemo, 5 tednov pa smo preživele v porodnišnici na intenzivni negi.

Toliko od mene.

ČESTITKE TUDI VAMA S TVOJO user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je vse hudo pozabljeno zdaj ko sta doma!user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
23.3.2009 9:51:37   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

mi še vedno lepo spimo, danes npr. je spal od 8 zvečer do pol 5, se najedel (samo na eni strani) in zaspal nazaj, zdaj ga pa čakam, da se zbudi, pa nič ne kaže na to, mene pa mlekarne že tako tiščijo...

pa še ena frišna slikica, no od včeraj...

user posted image

Tvoj luškan čupavec pa je priden kar se spanja tiče. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.3.2009 9:53:43   
Nina00

drage dame, andreja sporoča:

ŽIVIJO, TEŽKO PRIČAKOVANI JANEZ GAL "ZAMUDNIK" TUKAJ MALO ČEZ 7 SEM PRIJOKAL NA SVET Z KREPKIMI 4690G IN 57 CM IN MOČNO OSREČIL MAMICO IN ATIJA IN V VELIKO ZAČUDENJE STAREJŠEGA BRATCA!!

ČESETITKE DRUŽINICI IN SEDAJ NOVEMU NAJVEČJEMU MARČEVČKU user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 9:56:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina00)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
23.3.2009 9:58:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Dobro jutroooo!!user posted image

dobro jutro!

mi še vedno lepo spimo, danes npr. je spal od 8 zvečer do pol 5, se najedel (samo na eni strani) in zaspal nazaj, zdaj ga pa čakam, da se zbudi, pa nič ne kaže na to, mene pa mlekarne že tako tiščijo...

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi smo ok..spali prvo rundo 5ur, drugo rundo pa 4 ure smo vedno bolj pridni (po mami )

pa dobro.. kako vam to rata???user posted image
js ne vem... meni tudi čez dan zdrži max. 3 ure... ponoči pa niti to ne.. pol pa poje samo 60... za kaj več ga moram že skoraj strest, da se zbudi, da spet naprej jeuser posted image

Jaz si tudi samo želim, da bi bil ta drugi otroček tako priden pri spanju. Prvi je namreč čez dan jedel na 1 do 1,5 ur, ponoči pa je podaljšal na 2 do 3 ure. Prvič je prespal celo noč tam okoli enega leta, ampak takrat so bili to le prebliski na kake dva tedna. V tolažbo povem le, da se navadiš. Kadar sem bila pa posebej zmatrana, sem pa šla še čez dan z njim spat.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.3.2009 9:59:15   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

pondelak se ze dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image dajmo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.3.2009 10:05:10   
sanna
ČESTITKE za novega člana user posted image user posted image user posted image !!! Pa je šlo s tole kilažo normalno?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.3.2009 10:17:43   
sanna
Dobro jutro! Jaz še vedno tukaj, razen špikanja in bolečin v križu nič novega, tako, da še nekaj časa ne bo nič. Mi gre pa folk že pošteno na živce, komaj oči odprem pa že klicarjo, še celo tisti, ki se 3 leta nismo slišal. In zdaj sem že ob desetih zjutraj znervirana.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 812
23.3.2009 10:32:52   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dana

No jaz se tudi odpravljam spat, čeprav ne vem koliko bom kaj spala.
Jutri imam pregled v P, ker sem pač 1 teden čez rok, in po eni strani si ful želim, da bi me obdržali, po drugi strani bi pa še kak dan počakala. No, če me ne bo nič gor jutri, pomeni, da so me obdržali noter. Bo že felix sporočila, če bo kaj.

razen če ti ne pridem družbo delat user posted image user posted image user posted image  ampak zaenkrat še nič ne kaže, da bi ti jo...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.3.2009 10:33:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix, dana in ostale user posted image . Če se bo kaj dogajalo, vam želim vse dobro. Če ne, pa lahko noč. user posted image

Hvala Najaa, kot vidiš, je noč potekala brez večjih težav, še nič se ne dogaja user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.3.2009 10:33:15   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

user posted image user posted image user posted image user posted image Najaa    3000 objav user posted image user posted image user posted image user posted image
kake čvekulje ste to....ne pa mojih ubogih 600.....

Bravo za Najo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.3.2009 10:33:18   
felix7

in taši, kako si kaj? ste spali vredi?

jaz si moram še glavo oprat, mam ob 10.00 CTG... da grem gledat ravno črto user posted image

jaz pa držim pesti, da bodo vseeno ovinki gor user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.3.2009 10:33:30   
felix7

dobro jutro!

pa še ena frišna slikica, no od včeraj...

user posted image

iiiiiiii, kakšen srček, se je pa kar precej spremenil od tiste prve slikice iz seznama user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.3.2009 10:33:36   
felix7

Dobro jutro!
Meni po dolgih 10ih dneh KONČNO spet dela internet! NE, NISEM ŠE RODILA! Ve pa že na 10. strani!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa grem na brzino pregledat rojstva in dojenčkeuser posted image

jaz sem bila pa zihr, da si nam že ušla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
23.3.2009 10:33:41   
felix7

drage dame, andreja sporoča:

ŽIVIJO, TEŽKO PRIČAKOVANI JANEZ GAL "ZAMUDNIK" TUKAJ MALO ČEZ 7 SEM PRIJOKAL NA SVET Z KREPKIMI 4690G IN 57 CM IN MOČNO OSREČIL MAMICO IN ATIJA IN V VELIKO ZAČUDENJE STAREJŠEGA BRATCA!!

ČESETITKE DRUŽINICI IN SEDAJ NOVEMU NAJVEČJEMU MARČEVČKU user posted image user posted image user posted image

Bravo, _andreja_ user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke za novega rekorderja, upam, da porod ni bil prehud, glede na to, kakšen korenjak se je rodil!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.3.2009 10:33:47   
felix7

Pozdravček vsem skupaj!

Toliko od mene.

o, dolči, pozdravljena spet user posted image  daj nam še kakšen podatek, da vaju uvrstimo na seznam, si bila namreč dolgo pogrešana.

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.3.2009 10:33:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Jaz še vedno tukaj, razen špikanja in bolečin v križu nič novega, tako, da še nekaj časa ne bo nič. Mi gre pa folk že pošteno na živce, komaj oči odprem pa že klicarjo, še celo tisti, ki se 3 leta nismo slišal. In zdaj sem že ob desetih zjutraj znervirana.

ma, ne se preveč sekirat, po svoje pa razumem folk, ko pokliče, v bistvu s tem ne mislijo nič slabega, kvečjem želijo pokazat interes.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.3.2009 10:34:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

pondelak se ze dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image dajmo user posted image user posted image user posted image

bravo pondelak, drži seeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.3.2009 10:35:13   
felix7
Marčevka Paksi79 ponosno sporoča:

23. marca je ob 5:10 na svet prijokala Tara, težka 3830 g in velika 55 cm! Očka in mami sta presrečna! Lep pozdrav vsem in pogumno! Se splača čakat, punce!

Paksi, iskrene čestitke za novo članico družinice, želimo vam čim prejšnji odhod domov in obilico lepih skupnih trenutkov!

user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.3.2009 10:39:17   
felix7
Pa še slikice male Tare:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.3.2009 10:44:32   
felix7
no, zdaj imam 3000 postov, mogoče se pa zdaj kej premakne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!