trixi
|
ojla, mi imamo totalno vse zamešano doma, mali ma še vedno kozice-itak. Včeraj sem mu kupla uni sprej za mazat, da ne tolko srbi, ne dobiš nič na recept, sem se otresla skoro 20 eurov, ma dobro, ne bom zdej šparala na otroku. Ma pa kozice kar nekaj otrok iz njegove skupine, enega je mama morala it iskat celo na medvedje brdo. Imam pa problem z varstvom, tolko časa nisem bila še nikoli doma, vedno so ga popazili tašča in tast, ko je šlo ta hudo mimo, tako, da se je pozdravil do konca, ma zdej je pa tašča v bolnici. Začelo se je s kašljanjem, potem kao prebavne motnje, v ponedeljek je bila popoldne pri zdravniku, v torek je pa moj znorel, da to ni podobno nobeni reči, ker jo je dohtar poslal domov z nasvetom naj je banane, bobi palčke in izostar napitkom, jo je samo malo poslušal, nobene kontrole krvi. No, da skrajšam- na koncu jo je prišel iskat rešilc in leži na intenzivni s hudo pljučnico. Kako in koliko časa se bo zdravila- samo upam, da se pozdravi, da se ne še kaj zakomplicira. Se mi pa zdi tast kar malo izgubljen zdej ko je sam. No, danes bo pazil malega, je že povedal, da bosta pekla palačinke. Da bosta lačna res ni bojazni, itak so v naši familji moški glavni kuharji. Punce, čuvajte sebe, otročke in zdravje, nikoli ne veš, kako se lahko v trenutku vse obrne. Mucka, držim pesti za tvoje pupike, saj vem, da vsak dan pri mami šteje, ma saj zdaj ni več kritično, ali? Ma kar pogumno, daj. Aprilčica, jaz te razumem, v kakšni situaciji si, ma res pogrešam tvoja jutranja javljanja, ko si bila še v službi. Še koliko časa do rezultatov? Verjetno je od vsega najhujša negotovost ki ne veš pri čem si, ma jaz še vedno upam in ti želim, da bi bilo vse najboljše. Kasso, ne se hecat z vodenimi kozami. resno, piše na unem listku od spreja, da za otroke niso nevarne, nevarne pa so za dojenčke do 6 mesecev, nosečnice in odrasle, ma dej počuvaj se no. zdej počakam, da se mali zbudi, potem ga oddam v varstvo in novim delovnim zmagam naproti. Res da bolj ksno, ma bolše ku cel dan doma. Čau, čau
|