|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
18.3.2009 11:25:11   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: anakarin

Pa domov, pa na sprehod in zvečer komaj čakam migat. Kaj nobena ne mara trebušni ples?user posted image

Jaaa, zelo mi je všeč user posted image kaj hodiš v PO? Samo kaj ko ne vem, če bi lahko jaz to prakticirala. Si pa zelo želim.

Trenutno prebolevam vodene koze, ki jih v mladosti nisem. Saj vročine nisem imela visoke, ampak ti izpuščaji so pa zoprni. Premlevam, kje bi jih lahko dobila in mi ne pride drugega na pamet kot pa v ambulanti pri Primčevi. Ko sem bila s tamalo, je bila ena deklica, ki jih je imela in je dohtarca prej njo pregledalauser posted image Otroci so v varstvu pri tašči, jaz pa kljub bolezni delamuser posted image .
V naslednjem tednu pa pričakujem naval noric pri otrocih...bo najbrž kar na kubik, ker jih še noben ni prebolel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.3.2009 11:26:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Drugače je vse po starem pri meni ,le počasi se odločam,da ne bom več dosti sodelovala na tej debati,ker se mi zdi res smotano,da vas vsake tolko preganjam,potem se vse javite in potem ni par tednov nikjer nobene,user posted image user posted image
Saj če po pravici povem mi je bilo super tukaj sodelovat,samo na tak način mi je pa res brezveze,tako,da drage moje,jaz se zaenkrat poslavljam,prebrala vas bom še kaj...imejte se lepo,z ostalimi se pa slišimo,tiste,ki se poznamo!
Uživajte!
user posted image

user posted image user posted image
Uživajuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.3.2009 17:39:30   
mucka25
Po nekaj dneh se spet oglasim. Mal mi je net nagajal, pri T2 ga kar naprej neki serjejo.

ONA škoda, da se ne boš več oglasla. Mal je res dolgčas postal tuki na tej temi, tud jaz zato bolj mal napišem. Pa morde bo kmalu kaj boljše. Do takrat pa uživaj, te bom pogrešala user posted image user posted image

Jaz sem imela včeraj pregled in sem kar mal v skrbeh za eno od mojih punc. Ena se namreč ne razvija več tako kot bi se morala in če bo šlo tako naporej me bodo morali poslat v LJ, da nardijo carskega. No jaz sem še vedno optimistična ( no včeraj sem bila še malo v solzah), da bomo rodili šele konc aprila in se bo vse poštimalo. Drug teden v petek imam UZ v porodnišnici, ta naj bi bil boljši in natančnejši.
No ta teden imamo kar pestro v hiši, je na obisku še svakinja in njena sedemmesčnica. S tamalim sta taka kolega, bi bil kar naprej pri njej in jo držal v naročju. Je tolk posrečen. Res tud fajn ko je tako lepo vreme in so skoz na sprehodih.

Pri vseh tistih, kjer so prisotne koze, hitro se pocajtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No grem še mal v ležeče, dokler je tamali zunaj. papa

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.3.2009 17:40:30   
mucka25
Aja ANAKARIN predstavlji si mene zdaj na trebušnem plesuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.3.2009 21:39:00   
aprilčica07
Dober večer,

ona: ma ne no, saj se bomo še oglašale, ampak jst sem v eni taki fazi, da mi trenutno ni do nevem kašnega pisanja,, provaj  razumet!
mucka: vse bo ok, boš vidla, pr dvojčkih je v veliki večini primerov tako, da se proti koncu eden razvija ok, ta drugi pa nima več prostora.. ne skrbi, boš vidla, da boste obe pupiki okuser posted image user posted image user posted image

No, mi smo še vedno na čakanju, itak, saj niti 14 dni ni kar sem bla v lj, ampak meni je to tka muka, da je joj...ma saj bo, samo, da se ta negotovost konča... bo pa tudi če bo amnio ok, moja nosečnost do konca živčna vojna. Sledili  bodo obiski v LJ, ker me bodo gor gledali zaradi krvi, ker so mi nekaj na krvi najdli in to moraš hodit na kontrole v LJ, pa itak mi je že moja g rekla, da ona take primerke kot sem jst vedno pošlje še v lj, ker več oči več in bolje vidi. Saj je tako kočno tudi prav. Ah, saj bo bolše.

Vidite, da nimam kaj pametnega za pisat, kot da tle malo pojokcam... Grem.

Se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.3.2009 21:51:32   
onur
Živjo. Saj hitimo s pisanjem. Ona, sedaj ko sem se komaj pridružila in našla nekaj kraševk, nas pa ja ne boš zapustila. Joj, ma bom tudi jaz mal pojamrala, ma najprej kaj drugega napišem.

Kasso, upam, da čimprej ozdraviš. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mucka25, držim pesti, da bo do konca vse ok in pozitivne misli. user posted image user posted image user posted image user posted image
Aprilčica07, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image in ti želim, da čimprej pridejo dobri izvidi.

Drugač pa jaz bom verjetno prenehala z dojenjem in si mleko črpala, dokler bo, ali pa še to ne. Saj z mojo 'baburo' ne morem nikamor, ker se drugje noče dojiti, pa še doma je začela zavračat dojko. Po flaški pa gre, ampak gospodična mična, bi jedla manjše obroke, pa večkrat, mami se pa fuzla, ker non stop jemo. Ma bomo videli kaj bo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.3.2009 23:02:24   
mucka25
ONUR ne se sekirat glede dojenja, tudi moj je nekako pri 4 mesecih začel štrajkat z dojenjem, mene zavračal na vse strani, samo po flaški je jedu. NO kasneje pa tud flaše ni več maral pa smo kar z gosto hrano začel. Danes je pa prov fajn fant in je vse po vrsti in je zdrav, kar pa je tako vedno najpomembnejše. Ti bodi samo lepo sproščena s Petjo in se ji drugače posveti. Dojenje ni vse!!

APRILČICA saj bodo dobri rezultati, samo verjemi vanje.user posted image user posted image user posted image

Čao čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.3.2009 8:24:14   
trixi
ojla,
mi imamo totalno vse zamešano doma, mali ma še vedno kozice-itak. Včeraj sem mu kupla uni sprej za mazat, da ne tolko srbi, ne dobiš nič na recept, sem se otresla skoro 20 eurov, ma dobro, ne bom zdej šparala na otroku. Ma pa kozice kar nekaj otrok iz njegove skupine, enega je mama morala it iskat celo na medvedje brdo. Imam pa problem z varstvom, tolko časa nisem bila še nikoli doma, vedno so ga popazili tašča in tast, ko je šlo ta hudo mimo, tako, da se je pozdravil do konca, ma zdej je pa tašča v bolnici. Začelo se je s kašljanjem, potem kao prebavne motnje, v ponedeljek je bila popoldne pri zdravniku, v torek je pa moj znorel, da to ni podobno nobeni reči, ker jo je dohtar poslal domov z nasvetom naj je banane, bobi palčke in izostar napitkom, jo je samo malo poslušal, nobene kontrole krvi. No, da skrajšam- na koncu jo je prišel iskat rešilc in leži na intenzivni s hudo pljučnico. Kako in koliko časa se bo zdravila- samo upam, da se pozdravi, da se ne še kaj zakomplicira. Se mi pa zdi tast kar malo izgubljen zdej ko je sam. No, danes bo pazil malega, je že povedal, da bosta pekla palačinke. Da bosta lačna res ni bojazni, itak so v naši familji moški glavni kuharji. 
Punce, čuvajte sebe, otročke in zdravje, nikoli ne veš, kako se lahko v trenutku vse obrne.
Mucka, držim pesti za tvoje pupike, saj vem, da vsak dan pri mami šteje, ma saj zdaj ni več kritično, ali? Ma kar pogumno, daj.
Aprilčica, jaz te razumem, v kakšni situaciji si, ma res pogrešam tvoja jutranja javljanja, ko si bila še v službi. Še koliko časa do rezultatov? Verjetno je od vsega najhujša negotovost ki ne veš pri čem si, ma jaz še vedno upam in ti želim, da bi bilo vse najboljše.
Kasso, ne se hecat z vodenimi kozami. resno, piše na unem listku od spreja, da za otroke niso nevarne, nevarne pa so za dojenčke do 6 mesecev, nosečnice in odrasle, ma dej počuvaj se no.
zdej počakam, da se mali zbudi, potem ga oddam v varstvo in novim delovnim zmagam naproti. Res da bolj ksno, ma bolše ku cel dan doma.
Čau, čau

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.3.2009 13:57:57   
aprilčica07
trixi: za taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koliko do rezultatov? ma nimam pojma.... jst si nekako tako mislim, da če me tja do srede ne pokličejo, da naj bi blo vse ok, pol kadar dobiš pismo dobiš.. važno, da piše notri, da je ok, ne? nevem, ker sem malo brala, pa sem tam prebrala vse sorte in sem ratala vsa zmešana, je pol še moj znorel in skričal name (upravičeno)..user posted image user posted image sem začela kr neki blodit po svoje, pa sem rabla nekoga, da me spravi k sebi..... bomo vidli, upamo itak na najbolše.. sicer ne bo še konc negotovosti, pol sledijo še dodatni pregledi, saj veš, ko si enkrat ožigosan ko tak ko jst, je prav, da te bolj gledajo... pa še s krvjo imam štalo, ker imam ena telesca, ki ni lih dobro, da so tam, ampak je kar je.. saj pravim, upamo na najbolše.... pa sem spet pojamrala.. jao..
mucka: kako si?
onur: glede dojenja.. jst sem dojila 10 dni, pa je tamali lih tako zrastel, ne se obremenjevat, mogoče ji pa tvoje mleko ni več zadosti....   

Si grem skuhat kafe, mi paše še vedno:):):)

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.3.2009 16:54:03   
Anonimen
Dan,
ajej kaj se dogaja. ONA nas zapuščauser posted image . ja pač taka situacija je, kak teden nč, potli pa naval. to je tudi pri drugih debatah.
Mi pa doma bubaniuser posted image , neka viroza z driskanjem in brihanjem. Vsi trije škrati so doma. S sobote na nedeljo je začel mali, nato ta mala in nazadnje še večja. Danes ponoči pa je še moža primlo, mene pa upam, da bo obšlouser posted image .
Hvala bogu so bli prejšnji dnevi dopoldan sončni, zdejle pa tema in čakaš da bo začelo padati.
MUCKA upam, da se bodo moji do nedelje porihtali, da te lahko pridem obiskat v ponedeljek. In drži se! Pošljem ti polnouser posted image , da je vse ok z malimi princeskami.
TRIXI jao teb se tud dogaja doma. kako je zdej s taščo?
KASSO joj ti vrjemem da je zoprno. drži se! pa ne se preveč naprezat z delom.
APRILČICA ti se kr pojokci, zato pa smo tu, da se "poslušamo" in "tolažimo".

Kaj zdej se bodo forumu odpovedale tudi Karolina in MID?
Ja no, imejte se in uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.3.2009 20:35:44   
onur
Živjo. Se mi že fuzla od tega dojenja. Petja ne ve, ali bi po flaški, ali se dojila. Mati pa enkrat črpa, drugič ji da ziziko. Pa sej ne mormo nikamor it, ker ona bi kar skoz jedla. Tudi ko sem ji dajala po flaški, bo ona manjše količine pa večkrat, ji ni glih šlo po 150ml naenkrat, ma sem jo mal pomatrala. Aprilčica07, ma mleka mam zadost, saj sem vidla danes ko sem si črpala in ji dala tudi po 150ml, vendar ni vsega spila. Goste hrane pa ji ne bi še rada ponujala. Mislim predvsem, da se je razvadla, ker je mama dala ziziko ko jo je želela, ma bo že.
Sem pa Petjo spravla spat, moža delat, jaz pa grem zdaj za likalnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.3.2009 12:04:41   
mucka25
OJLA, kako ste kaj?

Jaz sem se včeraj mal preveč živcerala in sem si sprožla že mal popadkov. Ja če si že kdaj rodil točno veš kako izgledajo. No nasrečo sva jih z mojmu pol umirila. Sem popila mal magnezija in boscopan pa velik ležanja in je blo. No včeri je bil pač tak čuden dan. Je namreč umrla nona od mojga in je bilo tako čudno vzdušje. Saj smo pričakovali in nekako tud upali, da bo kmalu umrla, ker je bila že čisto izhirana in v hudih bolečinah, vendar pa , ko pride tistanovica te pa vseeno zadene. Jaz sem skozi malo upala, da bo morde še tolk dolgo živela, da bi videla mali dve, pa je bolje tako. Saj jih vidi z nebes.

ANAKARIN vi se kar poštimajte in velik user posted image user posted image user posted image user posted image za tamale. Če boš lahko prišla kar pridi, drugače pa enkrat drugič.

ONUR saj se bo poštimalo to z dojenjem. Pridejo vmes kaka obdobja, ko otroci malo štrajkajo. Lahko da je bila samo kaka luna kriva user posted image user posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.3.2009 23:02:20   
trixi
ojla,
saj ne vem, kaj naj pišem, joj, mucka sožalje za nono, ja, ma verjemi, da je ona zdaj na lepšem. Tudi nona od mojega je zgleda res počakala na našega tamalega, potem pa nekega lepega poletnega jutra v miru zaspala, naš mali je imel tri tedne. Kakorkoli hudo za ostale, jaz tako slovo vsakemu privoščim, brez trpljenja.
Drugače jaz nimam dobrih novic, aprilčica in ostale, hvala za dobre želje, ma stanje je kritično. Tako mi je hudo gledat mojega, ki trpi.Ben, ne bom jamrala, očitno je danes en tak težek dan, upam, da jutrišnji prinese kaj lepšega. Vam voščim lahko noč, čau

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.3.2009 10:22:19   
mucka25
Živjo.

trixi upam, da se bo s taščo poštimalo. Ko dohtarji zaj...... mormo pa sami vse moči zbrat, da se pozdravmo. Saj bo, prvi dnevi so vedno mal kritični, pol bo šlo pa sam še na bolje verjemi. Ti samo tvojga tolaži, da bo vse dobro.

Pri mas je pa luda kuča. Vse pripravt za pogreb jutri pa že danes imamo polno hišo, pol jim je treba pa še skuhat. Ma še dobro, da je moj že vse pripravil, jaz zdaj sam pazim,da se kaj ne prismodi.  Ma saj človk še žalovat nima časa tolk je enga delauser posted image .

Grem v kuhinjo pogledat, če se še vse vredu kuha.user posted image Ma saj bi drugač vse šlo bolj na izi, pa me tolk trebuh matra zadnje dni, je skoz trd in bolečuser posted image . Ala čao

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.3.2009 10:24:44   
aprilčica07
trixi: jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok, mogoče so le težki dnevi in rabi malo več cajta, da se spravi spet k sebi.. držim pesti za vas in držite se!
mucka: kakor je že trixi napisala, je hudo, seveda je, ampak je pričakovano in je za vse tako najbolše... se spomnim na mojega nonota, ki je umiral tudi en cajt, je bil tako bogi, pa vsi z njim, nona, moja mama in ostali otročki.... je blo hudo ko je umrl, ker veš, da je slovo, ampak gledat človeka kako usiha in dejansko ni več nič od njega, je pa še hujše... držite se. ti pa počivaj, da boš čim dlje v enem kosu:):)

Drgači pa smo ok, edino nič več ne oblečem, ampak tudi v šoping ne grem dokler se stvari ne razjasnijo. Sem pa mojemu šla prej kupit eno srajco, ker ima jutri rd ampak je premajhna. Kg grejo goruser posted image user posted image user posted image tudi njemu iz solidarnosti do mene:) Sem gledala ene lepe čevlje v massu in eno jakno ampak nisem kupla, ker bo počakala na izvide, se mi zdi, da ne bi blo pametno zdej kupovat, kot, da bi cuprala in prcuprala slabe reči....

Grem kuhat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.3.2009 14:16:37   
onur
Zivjo. Se oglasam s telefona, ker je racunalnik crknu. Smo prehlajeni, vrocine ni, vendar malo papcamo. Bomo videli kako bo. Mucka moje sozalje, provaj cim vec pocivat in cim manj se zivcirat. Trixi, vse bo ok. Zdaj pa koncam, ker sem s pisanjem prek telefona bolj narodna.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.3.2009 14:16:59   
onur
Zivjo. Se oglasam s telefona, ker je racunalnik crknu. Smo prehlajeni, vrocine ni, vendar malo papcamo. Bomo videli kako bo. Mucka moje sozalje, provaj cim vec pocivat in cim manj se zivcirat. Trixi, vse bo ok. Zdaj pa koncam, ker sem s pisanjem prek telefona bolj narodna.

Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.3.2009 10:26:28   
onur
Zivjo. Nas prehlad je mal bols. Petja je vceraj imela 4 mesece, midva pa 2 leti poroke. Sva hotla it na vecerjo, vendar sva bla rajs doma, ker je bila Petja se slaba. Danes bomo se notri, ceprav je soncek in nic ne piha.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.3.2009 22:16:12   
kasso
trixi, joj upam res, da bo tašča kmalu dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, tudi jaz sem se mazala s to fajn drago peno iz lekarne...zdaj pa bo prišla prav še za otroke. Ravno danes zvečer sem našla na Varji par mehurčkov...tako, da bo pestro, ker bosta najbrž še Petja in Gašper kmalu polna kozic. Ampak kljub temu, da vsi pravijo kako starejši slabo prenašajo, sem jaz zelo dobro. Mogoče zato, ker sem mlada po srcuuser posted image
mucka, sožalje za nono user posted image user posted image . Pazi na trebušček.
onur, upam,d a bo Petja čimprej zdrava.
anakarin, upam, da so prebavne motnje mimo...ker to je pa res zoprno.
aprilčica...drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.3.2009 23:59:10   
trixi
ojla,
kasso, še dobro, da si mlada po srcu, veš kolko sem se spomnila nate s temi kozami, vsak tavelik k jih je mel, kar sem jih jaz do zdaj imela priliko slišat, je povedal, da je blo grozno. Res sreča zate, upam, da ti bojo tudi otroci tako dobro odnesliuser posted image user posted image . Ben, sej so po mami, ne!
onur, čestitke za obletnicouser posted image , Petji pa user posted image   za zdravje
aprilčica, kako gre?user posted image user posted image
mucka, in vi punce, kako se držite?user posted image user posted image user posted image
zdaj pa še tisti najbolj žalostni del mojega pisanja. Moja tašča je v kritičnem stanju na intenzivni, v umetni komi, polna cevk in cevčic, diha na aparat, dohtarji bi jo radi spravili na infekcijsko v Ljubljano, ker ima pljučnico povzročeno z okužbo gljivic. Ful redka zadeva, moraš met strašansko smolo, da jo dobiš. Moji fantje so čisto out. Včeraj sva šla z mojim na obisk, zvečer še tast, ampak on je šel še s teto- njegovo sestro, tako, za moralno podporo. Danes sem šla jaz sama, moj je bil kar bled, če sem mu samo omenila bolnico. Ma jaz jih razumem vse skupaj, moja tašča je itak že dala raka skoz- ko je bila stara približno toliko kot jaz zdaj, prvi otroček jim je umrl star 20 mesecev zaradi se mi zdi možganskega tumorja. In še vedno jo usoda preizkuša, koliko prenese. Danes je bila malo zbujena, se mi zdi, da je slišala, spoznala, da sem tam. No, potem ji je sestra dala zdravilo proti bolečinam in spet uspavalo, da ni preveč nemirna in se ne martva. V najboljšem možnem scenariju se bo stvar vlekla dolgo, ker je res hudo, ma jaz sem na čase otimist, potem spet me je strah, kaj bo in tako grejo dnevi. Se nam je vsem življenje kar nekam ...ma kaj jaz vem, tako, ku da nekaj težkega visi v zraku.
Joj, se opravičujem, če sem vas zamorila, nisem tip za jamrat, raje nič ne napišem, samo tako pač je, to je bil naš vikend, jutri pa spet nov dan. Mirno noč, prvim jutranjim bralkam pa dobro jutro.
čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 23.3.2009 0:03:11 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.3.2009 11:23:18   
onur
Zivjo. Joj Trixi, upam da tasca cim prej ozdravi. Vem pa da je hudo cakat kaj bo in gledat familijo kako trpi. Kasso cim prej se pocajtajte. Mi smo danes slabs. Petja slabo je in kar pokasljuje tako, da gremo verjetno popoldan do zdravnika. Sem pa se vedno brez racunalnika.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.3.2009 11:23:24   
onur
Zivjo. Joj Trixi, upam da tasca cim prej ozdravi. Vem pa da je hudo cakat kaj bo in gledat familijo kako trpi. Kasso cim prej se pocajtajte. Mi smo danes slabs. Petja slabo je in kar pokasljuje tako, da gremo verjetno popoldan do zdravnika. Sem pa se vedno brez racunalnika.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.3.2009 13:35:04   
aprilčica07
trixi: joj, držim pesti za taščo, da se pocajta... ti verjamem, da je težko gledat tasta in ostale kako trpijo ko jo gledajo vso nebogljeno, sploh če je že tolko dala skozi..... joj, saj nevem kaj naj ti napiešm v tolažbo, edino to, da za vsakim dežjem posije sonček....  user posted image user posted image user posted image user posted image in saj veš, da tle gori lahko jamraš kolkor hošeč, to nobene ne moti, saj zato smo tudi tle, ne?
onur: za Petjouser posted image user posted image user posted image

Danes je 17 dan od amnio in počasi bom še začela upat, da je kromosomsko res vse ok, pol še srček in če bo še tle vs bp, bom končnooo začela uživat nosečnost:)

Grem pojest malo torte, je imel moj rd, pa nam je ostalo. nisem pekla, sem jo kupla in je odličnauser posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.3.2009 14:44:45   
mucka25
Živjo.

Kako ste kaj?

No pri nas se je sneg zdaj lepo stopil in ni ga treba več do zime. Prov pogrešam sonček, da gremo s tamalim lahko vsajmalo ven. No mal je začel spet smrcat, pa ni sile. Jaz sem vredu, poskušam nabrat do petka čimveč gramov (kil ne bo, kar nekam uidejouser posted image ).

Trixi za tvojo taščo res vse naj naj, da bo šla tale zadeva s plučnico čimprej mimo. No sodeč po vsem kar si napisala, da je morala dat tvoja tašča že skozi v življenju verjamem, da je borka in se ne bo pustila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da bojo tvoji fantje vse skupaj zdržal.

Onur za tvojo Petjo tud nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi. Pa čestitke za obletnicouser posted image

Anakarin tudi za tvojo malčico nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo boljše.

AH vam bom kar vsem poslala nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa

Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.3.2009 14:46:11   
mucka25
ja če prehitro prtiskaš po miški aneuser posted image user posted image user posted image .

Sem vam hotla poslat še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Predvsem tebi Aprilčica.

čao

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.