hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja? Sedaj spi. Je pa 3 dni ponoči bila budnica, danes pa je spet spala celo noč. Je nič ali max 100g GH na dan, ostalo AM in čaj Je pa še kar prehlajena, na nebu sem videla da ima malo nagubano kožo, rahlo rdeče grlo, pa še zgornje enkice so očitno na pohidu. Skratka eno samo sranje in nimam volje za nič sej bo, glede hrane sve pa na istem, moj je zjutraj ob 6.00 spil AM in od 10.30 nič- sem mu dala zelenjavno juhico(blek), sadno skuto (blek), no AM je pa zagrabil prec . Namesto da bi začel že normalno jesti je sedaj kot pri 3-4mesecih ko je bil samo na AM Jaz res ne razumem, da se to dogaja Naša tudi prej ko je bila samo na joški, ni popila veliko, bolj kot piščanec, potem sem ji dajala GH in je z veseljem jedla, sedaj pa tako sranje Vrtec je že tik pred vrati, mi pa nazadujemo, namesto, da bi šli naprej Estrella, v vrtcu bo primorana jest, ali pa bo lačna. Ponavadi otroci bolj jedo v vrtcu, ko gledajo ostale otroke. Poglej malo piko od špelin@, sedaj pa je kot velika. Ja vem, da ponavadi v vrtcu raje jedo. Samo mala pika od Špeline rada je nasplošno in je bila samo muha v vrtcu, naša frača pa ni nevem kakšen jedec. No saj shirala ne bo, bo pač bolj drobna, samo da mi jo vsaka sapca ne bo podrla Pa saj bo jedla. Pa v vrtcu nonstop nekaj jejo. Zajtrk, dopoldansko malico(sadje ponavadi), kosilo, popoldansko malico, ne bo shirala. Estrella, preveč se sekiraš zaradi hranjenja, po moje, tvoja psiha deluje na Aljo, ker si že čisto napeta, ko gresta jest. Pa ne me zdaj čudno gledat, ampak jaz sem prepričana v to, da si sami prikličemo težave, ker imamo v podzavesti, da npr. tako in tako ne bo jedla in evo. Zadost sedaj, se vidi, da sem ono knjigo brala.