Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:30:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj a si za pogovor???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja? kaj je pa narobe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:31:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:33:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 za poganjalec , če je res tako fajna zadevica, bi pa še ga jaz nabavla. jaz ga sprva nisem videla, sam pol je bila pa Manca zadnjič ko smo bili pri Žanu in Naty, čisto navdušen nad njim pa sem se odločila, da ji ga kupim. samo smo pa vzeli rabljenega, ker so novi too much dragi za moje pojme Ja saj bi tudi jaz vzela rabljenega, nimam pod palcem za novega . To si na Bolhi gledala vidim, kaj prav poganjalec se mu reče? pod poganjalec sem v soboto našla samo enega, pa mi je bil ful predaleč za it iskat je bil iz Gornje Radgore pol sem gledala še pod ostalo opremo iz kje pa si ti? Iz Gornje Radgone pol maš pa enega dobesedno pred nosem za 20€ pokliči in vprašej če ga še ima Sem ga zdaj gledala na Bolhi, samo je drugačen, tak čuden se mi zdi za poganjat, neroden
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:35:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja verjam, sej bodo enkrat boljši časi pa bo , no pa AT bo večja pa bo lahko z mami zažurala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:35:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja Nisi edina, tudi nam ta mesec pošteno škriplje, pa kaj češ, enkrat bo bolje a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:36:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem ga zdaj gledala na Bolhi, samo je drugačen, tak čuden se mi zdi za poganjat, neroden Evo tale je isti kot naš, sam ne vem iz kje je: http://www.bolha.com/oglas382771982/didakticne-igrace-igralni-center-tomy-didakticna-igraca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:37:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja Nisi edina, tudi nam ta mesec pošteno škriplje, pa kaj češ, enkrat bo bolje a ne? nam tudi, že kar nekaj čas, sam kaj čem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:39:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko AB ne prime se vedno kje naprej paca, iz ušes gre na naprej na pljuča. Res bi bilo dobro, da se pregleda levkocite in CRP, mogoče bo dežuri kaj bolj radodaren. Ful me skrbi, da bi ji šlo naprej. Bom šla nazaj z njo, pa naj jo malo bolj pogleda. Nikoli nisem imela težav z AB, ker je vedno bil tist Ceclor, ki je Jaku pomagal. Maji je takrat pomagal Sumamed, drugega AB pa razen Hiconcila, ki ni pomagal ni imela. Pa zdaj tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:39:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj tukaj ti lahko nalimam mobiteli nimajo te možnosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:39:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja saj boš zlezla ven iz težav
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:39:35
|
|
|
|
barbaw
|
Maja spi 2,5 h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:41:12
|
|
|
|
tilči
|
SS..mislim,da si ti enkrat pisala o Aptamilu v steklenički iz Muelerja.kako se obnese? Tilnu sem 2x dala mleko s piškotom od Bebivite v tetrapaku 0,2 l,ki je po 10.mesecu,pa mu je všeč.da ga malo navadim še kaj na drugega,da pije,kot samo Milumil in borovničev čaj.Če kam gremo,da mi ni treba termovke s sabo nosit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:42:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spi 2,5 h. Očitno rabi, saj jo je bolezen pošteno zdelala. To vzami kot dobro. Pa res pojdi do dežurnega in mu zaupaj svoje strahove.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:42:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja? Sedaj spi. Je pa 3 dni ponoči bila budnica, danes pa je spet spala celo noč. Je nič ali max 100g GH na dan, ostalo AM in čaj Je pa še kar prehlajena, na nebu sem videla da ima malo nagubano kožo, rahlo rdeče grlo, pa še zgornje enkice so očitno na pohidu. Skratka eno samo sranje in nimam volje za nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:42:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spi 2,5 h. To pa je zelo sumljivo, da je ne bo še bolj zakuhalo. Jaz se pa sedaj že eno uro matram, da bi zaspal. No sedaj je zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:43:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj tukaj ti lahko nalimam mobiteli nimajo te možnosti Hvala, tudi ti jih poterbuješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:43:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spi 2,5 h. Mogoče je pa samo utrujena .Pa vročina jo je verjetno zdelala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:44:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja? Sedaj spi. Je pa 3 dni ponoči bila budnica, danes pa je spet spala celo noč. Je nič ali max 100g GH na dan, ostalo AM in čaj Je pa še kar prehlajena, na nebu sem videla da ima malo nagubano kožo, rahlo rdeče grlo, pa še zgornje enkice so očitno na pohidu. Skratka eno samo sranje in nimam volje za nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:44:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja saj boš zlezla ven iz težav edinaos: finančne težave so res , samo dokler smo zdravi je to bolj kot ne postranska zadeva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:44:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja? Sedaj spi. Je pa 3 dni ponoči bila budnica, danes pa je spet spala celo noč. Je nič ali max 100g GH na dan, ostalo AM in čaj Je pa še kar prehlajena, na nebu sem videla da ima malo nagubano kožo, rahlo rdeče grlo, pa še zgornje enkice so očitno na pohidu. Skratka eno samo sranje in nimam volje za nič Jaz se kar bojim te pomladi. Prehlajen je full, nosek skoz poln, zgornji zobki so na pohodu, slini se kot polž,... jaz pa čisto brez energije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:46:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja? Sedaj spi. Je pa 3 dni ponoči bila budnica, danes pa je spet spala celo noč. Je nič ali max 100g GH na dan, ostalo AM in čaj Je pa še kar prehlajena, na nebu sem videla da ima malo nagubano kožo, rahlo rdeče grlo, pa še zgornje enkice so očitno na pohidu. Skratka eno samo sranje in nimam volje za nič sej bo, glede hrane sve pa na istem, moj je zjutraj ob 6.00 spil AM in od 10.30 nič- sem mu dala zelenjavno juhico(blek), sadno skuto (blek), no AM je pa zagrabil prec . Namesto da bi začel že normalno jesti je sedaj kot pri 3-4mesecih ko je bil samo na AM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem sori da sem vedla sploh nebi vprašala saj vem veš trenutno mi je teh 40 EUR, ki bi jih dala za karto veliko denarja Nisi edina, tudi nam ta mesec pošteno škriplje, pa kaj češ, enkrat bo bolje a ne? nam tudi, že kar nekaj čas, sam kaj čem ta denar je sam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja spi 2,5 h. bogica mala , zihr jo nekaj matra, ker tako dolgo pančka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?