Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:13:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Vidim da ste že v polnem zagonu, imam nekaj strani za prečekirat. Spanje je bilo ok, če odštejemo sračkalice sredi noči Sonček se še vztrajno skriva pod oblaki, upam da se razjasni, da boma lahko malce zunaj. Da vidim kaj ste načvekale. jaz ti lahko pošljem sončka , sam zraven dobiš na žalost tudi veter . ne vem več kdaj je bil dan, da tu pri nas ni pihalo. no ja včeraj, ko nas ni bilo doma Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan kak lep dan mi2 sve bile že vzunaj na sončku, sicer je kar naprej nekaj protestirala , tako da sve se večinoma nosile, naj ji bo, zdaj pridno pančka Da vidmo, kdo ima danes roj. dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Vidim da ste že v polnem zagonu, imam nekaj strani za prečekirat. Spanje je bilo ok, če odštejemo sračkalice sredi noči Sonček se še vztrajno skriva pod oblaki, upam da se razjasni, da boma lahko malce zunaj. Da vidim kaj ste načvekale. jaz ti lahko pošljem sončka , sam zraven dobiš na žalost tudi veter . ne vem več kdaj je bil dan, da tu pri nas ni pihalo. no ja včeraj, ko nas ni bilo doma Hvala enako pri nas pa danes HB nič ne piha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:14:56
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam za zdaj, ker delam vabila za roj. dan. Maja še spi in upam, da bo dobre volje ko se zbudi, ker spi že 2h. Me malo skrbi, ker tako dolgo spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:15:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali je P vzela kri Maji? Mogoče sploh ni bakterija ampak virus. Potemtakem AB seveda ne prime. CPR nad 8 bi mogla naredit sanfort, pa bo dobila primerni AB. Ne vem kako lahko tako na slepo predpisujejo AB Naša P nikoli ne vzame kri. Niti Jaku je nikoli ni vzela v vseh skoraj 4-ih letih. Samo Vidku je pa vzela kri pri 6. mescih, ko je bil prvič hudo prehlajen, vzela mu je kri, pa vodo. Seveda se kri ne jemlje kar tako, samo v primeru Maje pa bi lahko, ker z AB se res ni za igrat in jih na slepo predpisat. Če prvi ne prime, je potrebno vzti kri in pogledati kako je. Pri Andražu je dala P najprej Ceclor, pa ni prijel, potem pa sumamed in je prijel za 2 dni pa spet vročina. Potem so nas poslali v LJ na pediatricmo in ko je videla kako mu je predpisala AB je totalno znorela in povedala, da bi praviloma otrokom morali vzeti kri in šele nato predpisavat AB. Sumamed je vse zapacal in tako nise vedelo kaj prevzaprav Andražu je. HB so nekako potem ugotovili, da gre za adenovirozo in pljučnico, naredila sanfort in mu dali ta prav AB, ki je prijel v 2 dneh. za bruhat so ti doktorji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:15:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je naša Manca med proučevanjem golobov: Takole se skriva in miži, ko ji piha in ji ni všeč Takole pozirata z atijem: Pa še ena z mamico na pomolu: Takole pa me ati vozi naokoli, jaz pa kot kraljična uživam na sončku:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:15:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Skye a si malo priredila sliko iz naslovnice. Angelček in hudiček??? ful dobr pride se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:15:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa še en kratek video kako Manca šiba po hodniku s poganjalcem. Najboljša mi je na koncu, ko pride do stene in se krega ker ne more naprej Ma je posrečena, ful. K bi naša mala lenčina tko šibal z poganjalcam pa noče, sam v hodulci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:17:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 za poganjalec , če je res tako fajna zadevica, bi pa še ga jaz nabavla. jaz ga sprva nisem videla, sam pol je bila pa Manca zadnjič ko smo bili pri Žanu in Naty, čisto navdušen nad njim pa sem se odločila, da ji ga kupim. samo smo pa vzeli rabljenega, ker so novi too much dragi za moje pojme Ja saj bi tudi jaz vzela rabljenega, nimam pod palcem za novega . To si na Bolhi gledala vidim, kaj prav poganjalec se mu reče? pod poganjalec sem v soboto našla samo enega, pa mi je bil ful predaleč za it iskat je bil iz Gornje Radgore pol sem gledala še pod ostalo opremo iz kje pa si ti?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:17:27
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je naša Manca med proučevanjem golobov: Takole se skriva in miži, ko ji piha in ji ni všeč Takole pozirata z atijem: Pa še ena z mamico na pomolu: Takole pa me ati vozi naokoli, jaz pa kot kraljična uživam na sončku: lušno jazzzz bi tud bila na morjuuuuuu zdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:17:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je naša Manca med proučevanjem golobov: Takole se skriva in miži, ko ji piha in ji ni všeč Takole pozirata z atijem: Pa še ena z mamico na pomolu: Takole pa me ati vozi naokoli, jaz pa kot kraljična uživam na sončku: Prava pozerka , pa dobrovoljček tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:19:51
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa še en kratek video kako Manca šiba po hodniku s poganjalcem. Najboljša mi je na koncu, ko pride do stene in se krega ker ne more naprej dobro šiba pravi Schumacher
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:20:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa še en kratek video kako Manca šiba po hodniku s poganjalcem. Najboljša mi je na koncu, ko pride do stene in se krega ker ne more naprej Kako ste pa vi hudobni, da ste tam steno nardili. Čisto prav, da se jezi. Samo hitra pa je, Manca. ja sam res ane, ne vem kako smo lahko steno tam postavili ja ful je hitra. sem se bala, da ji bo na hodniku drselo, ampak ona se ne da, in vztrajno potiska poganjalec gor in dol. če ji pa spodrsne se pa na hitro pobere in šiba naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:21:18
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 za poganjalec , če je res tako fajna zadevica, bi pa še ga jaz nabavla. jaz ga sprva nisem videla, sam pol je bila pa Manca zadnjič ko smo bili pri Žanu in Naty, čisto navdušen nad njim pa sem se odločila, da ji ga kupim. samo smo pa vzeli rabljenega, ker so novi too much dragi za moje pojme Ja saj bi tudi jaz vzela rabljenega, nimam pod palcem za novega . To si na Bolhi gledala vidim, kaj prav poganjalec se mu reče? pod poganjalec sem v soboto našla samo enega, pa mi je bil ful predaleč za it iskat je bil iz Gornje Radgore pol sem gledala še pod ostalo opremo iz kje pa si ti? Iz Gornje Radgone
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:21:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali je P vzela kri Maji? Mogoče sploh ni bakterija ampak virus. Potemtakem AB seveda ne prime. CPR nad 8 bi mogla naredit sanfort, pa bo dobila primerni AB. Ne vem kako lahko tako na slepo predpisujejo AB Naša P nikoli ne vzame kri. Niti Jaku je nikoli ni vzela v vseh skoraj 4-ih letih. Samo Vidku je pa vzela kri pri 6. mescih, ko je bil prvič hudo prehlajen, vzela mu je kri, pa vodo. Seveda se kri ne jemlje kar tako, samo v primeru Maje pa bi lahko, ker z AB se res ni za igrat in jih na slepo predpisat. Če prvi ne prime, je potrebno vzti kri in pogledati kako je. Pri Andražu je dala P najprej Ceclor, pa ni prijel, potem pa sumamed in je prijel za 2 dni pa spet vročina. Potem so nas poslali v LJ na pediatricmo in ko je videla kako mu je predpisala AB je totalno znorela in povedala, da bi praviloma otrokom morali vzeti kri in šele nato predpisavat AB. Sumamed je vse zapacal in tako nise vedelo kaj prevzaprav Andražu je. HB so nekako potem ugotovili, da gre za adenovirozo in pljučnico, naredila sanfort in mu dali ta prav AB, ki je prijel v 2 dneh. Tole z AB je samo sranje. Pri nas je videla vneta ušesa in je dala tale Cedax. Po 2 dneh je dobila vročino in sem klicala in je rekla, da je to normalno. Sva šli na kontrolo in je rekla, da še ni ok in sva jemali naprej, in sva šli še 1x na kotrolo in je imela še vedno nadražena ušesa in je rekla, da naj ga do konca porabimo. Danes je 14. dan AB in je spet dobila vročino. Zato pa bi jo raje peljala k dežurnemu, ker bo mogoče kaj boljše. Če kaj sovražim je to, da se moram kregat. Bom videla kako bo ko se bo zbudila. Če bo še vedno vročična bom popizdila in šla itak nazaj k P in znorela. Ko AB ne prime se vedno kje naprej paca, iz ušes gre na naprej na pljuča. Res bi bilo dobro, da se pregleda levkocite in CRP, mogoče bo dežuri kaj bolj radodaren.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:22:16
|
|
|
|
mafi
|
Estrella: a si v redu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:24:41
|
|
|
|
nia5
|
Suzy85 imaš zs
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju z Emilijo tudi od nas vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:25:17
|
|
|
|
mafi
|
zgleda da bodo pri nas menjal streho , sam bi lahko še mal počakal vsaj dokler grem jaz na šiht da mi ni treba poslušat direndaja. No zdej se kao bunim, a jaz sem naredila celo hajko da je treba menjat streho, ker mi je na balkonu začel zamakat, če je bil orenk naliv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:26:23
|
|
|
|
mafi
|
edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:26:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:28:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 za poganjalec , če je res tako fajna zadevica, bi pa še ga jaz nabavla. jaz ga sprva nisem videla, sam pol je bila pa Manca zadnjič ko smo bili pri Žanu in Naty, čisto navdušen nad njim pa sem se odločila, da ji ga kupim. samo smo pa vzeli rabljenega, ker so novi too much dragi za moje pojme Ja saj bi tudi jaz vzela rabljenega, nimam pod palcem za novega . To si na Bolhi gledala vidim, kaj prav poganjalec se mu reče? pod poganjalec sem v soboto našla samo enega, pa mi je bil ful predaleč za it iskat je bil iz Gornje Radgore pol sem gledala še pod ostalo opremo iz kje pa si ti? Iz Gornje Radgone pol maš pa enega dobesedno pred nosem za 20€ pokliči in vprašej če ga še ima
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali kam greste za prvomajske praznike? Rada bi izkoristila te tri dni,ko bo doma,pa da gremo na ene mini počitnice .Ali je katera že bila v Umagu v apartmajih? Saj za kopat tako še ne bo,čeprav sem se jaz pred dvemi leti že kopala ravno za 1. maja v Opatiji.Zanima me,kako je tam s sprehajalnimi potmi za voziček? mi bomo bili kr doma , no money ......... mi tudi pa itak bomo imeli manjši party za Mančin RD mi bomo tudi za miškin 1 RD pripravili veeeelik piknik , komaj čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:29:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si v redu Ne najbolj kako je Alja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 11:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi edinaos, estrella; a sta šli v soboto na koncert???? nič ne omenjata kako je bilo ne me spominjat , na žalost nisve šle, ker sem jaz totalno v k z denarjem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?