Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:33:42
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Najprej spanje: če se ne bi ati vstal danes ob 4h bi spali, ampak Videk izkoristi vsako premikanje in je auf. Tako je bil ob 4.30 čisto auf, dobre volje, Videk je mislil, da je jutro in je že bil v elementu. Sem ga previla, dala flašo, ga vzela k sebi v postlo in je ob 5.30 nazaj zaspal, sedaj pa me že kliče iz kinderpeta. Smo šli včeraj na rojstni dan, sem se toliko upognila, zaradi nečaka, ampak smo po dobri uri že šli. Je pa šel tudi zraven, ni mu bilo lahko, ampak šel pa je. Sedaj pa moram it Vidka porihtat, ker bo vse iz kinderpeta zmetal. mali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:34:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej grem pa mal na tla k Mančiti, ker me non stop vleče za hlače. sej itak pol ne bom več zanimiva ko bom na tleh zraven nje, ampak naj bo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:34:55
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tudi od naju z Vidkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:35:20
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Kje dobite tako lepe slikice http://friends18.com/ http://www.glitterfy.com/ [/quote uh to je vse v angleščini to pa ni zame] pa sej samo klikneš povezavo pol pa mal klikaš pa prideš do slikic Res ste prave mojstrice jes ne upam nč klikat,če bom kej kliknla taga da bom kje kej zbrisala me bodo moji otroci linčal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:35:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilnova priljubljena škatla za vstajanje : Tudi bratec pride prav : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:37:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje st pa šefica in VD donc skrivata? ne vem Bosta dobili po , če se hitro ne javita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:37:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:37:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:38:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Kje dobite tako lepe slikice http://friends18.com/ http://www.glitterfy.com/ [/quote uh to je vse v angleščini to pa ni zame] pa sej samo klikneš povezavo pol pa mal klikaš pa prideš do slikic Res ste prave mojstrice jes ne upam nč klikat,če bom kej kliknla taga da bom kje kej zbrisala me bodo moji otroci linčal kar pogumno, saj tako ne moreš nič pokvarit. Če ne pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:38:38
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro spanje in še zdej spi , s tem da se je ob 6.00 zbudil in popil AM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:40:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. ojej pa da se dragi čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:40:10
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spali smo vredu, razen tega da Nejc po novem spet 2x je ponoči, in tega da je lubi skos visel na wc-ju. tilči luškane slikce. špelin@ jst bi mu kr za vrat skočla,upam da ugodno rešiš na zavarovalnici. hijenca ob 4.30 auf ? mi smo takrat tudi papcali. nina7 lepa torta. Ta teden se bom oglasila do tebe ok? mafi super da so pikice šle papa. SS pri nas je isto, hoče me na tleh ,pol pa nisem zanimiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:40:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje st pa šefica in VD donc skrivata? ne vem Bosta dobili po , če se hitro ne javita.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:40:56
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, hvala za vse objemčke Sem bila že navsezgodaj na policiji in sem izpolnila vlogo za pridobitev osebnih podatkov tega *****. Zdaj moram čakati 2-3 dni, da rešijo vlogo, ker tako narekuje zakon o varstvu osebnih podatkov... Prej ne morem ničesar urejat, ker nimam pojma, katero zavarovalnico ta drek ima. Bruha se mi, ko stopim iz bloka in vidim njegov balkon Aja, a veste, kako je njegova baba včeraj obešala cunje? Na balkon je hodila rikverc, ker ni imela jajc, da bi me pogledala Da pa je ironija še večja, je pred 1,5 leta moj na igrišču pobiral njegovega smrkavca, ki se je grdo potolkel, ko je padel s kolesom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:41:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej grem pa mal na tla k Mančiti, ker me non stop vleče za hlače. sej itak pol ne bom več zanimiva ko bom na tleh zraven nje, ampak naj bo to mi je pa nekam znano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:42:15
|
|
|
|
mafi
|
evo neki čivka iz postelje , letim v čeking
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:42:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. Ponavadi ima človek vsega boga v denarnici, potem pa tega ni več, imaš samo sran...., delo, pa stroške. Je zadnjič našel moj denarnico na hitri cesti, ker nisva lastnika doklicala, sma nesla na policijo. Nato se je lastnik javil in je prineso za nagrado ves denar, ki ga je imel v denarnici. Čeprav ni hotel vzet, ampak je tisti gospod vztrajal. Je pa imel ta model v denarnici vse pin kode in vse. Bi mu lahko orng škodo nardili, če bi bili pokvarjeni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:42:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ jst bi mu kr za vrat skočla,upam da ugodno rešiš na zavarovalnici. Se moram najprej ohladiti in potem hladnokrvno razmišljati za naprej: maščevanje je jed, ki je najboljša, če je servirana hladna!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:43:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. Ponavadi ima človek vsega boga v denarnici, potem pa tega ni več, imaš samo sran...., delo, pa stroške. Je zadnjič našel moj denarnico na hitri cesti, ker nisva lastnika doklicala, sma nesla na policijo. Nato se je lastnik javil in je prineso za nagrado ves denar, ki ga je imel v denarnici. Čeprav ni hotel vzet, ampak je tisti gospod vztrajal. Je pa imel ta model v denarnici vse pin kode in vse. Bi mu lahko orng škodo nardili, če bi bili pokvarjeni. hijenca jana81, žal mi je, da imata zdaj tole sr.anje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:44:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, hvala za vse objemčke Sem bila že navsezgodaj na policiji in sem izpolnila vlogo za pridobitev osebnih podatkov tega *****. Zdaj moram čakati 2-3 dni, da rešijo vlogo, ker tako narekuje zakon o varstvu osebnih podatkov... Prej ne morem ničesar urejat, ker nimam pojma, katero zavarovalnico ta drek ima. Bruha se mi, ko stopim iz bloka in vidim njegov balkon Aja, a veste, kako je njegova baba včeraj obešala cunje? Na balkon je hodila rikverc, ker ni imela jajc, da bi me pogledala Da pa je ironija še večja, je pred 1,5 leta moj na igrišču pobiral njegovega smrkavca, ki se je grdo potolkel, ko je padel s kolesom... Špelin@ nimam besed za tega pokvarjenca. Upam samo, da boš hitro rešila zadevo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:45:07
|
|
|
|
špelin@
|
za vse pridne in zdrave. ter za vse utrujene in bolne. Same si jih "potalajte", danes nisem v elementu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:46:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo neki čivka iz postelje , letim v čeking Moj enih 10 minut že čivka v postelji, ampak jaz še skoz sedim in kavico pijem. Grozna mama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:46:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:47:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Najprej spanje: če se ne bi ati vstal danes ob 4h bi spali, ampak Videk izkoristi vsako premikanje in je auf. Tako je bil ob 4.30 čisto auf, dobre volje, Videk je mislil, da je jutro in je že bil v elementu. Sem ga previla, dala flašo, ga vzela k sebi v postlo in je ob 5.30 nazaj zaspal, sedaj pa me že kliče iz kinderpeta. sam da je zaspal nazaj! Smo šli včeraj na rojstni dan, sem se toliko upognila, zaradi nečaka, ampak smo po dobri uri že šli. Je pa šel tudi zraven, ni mu bilo lahko, ampak šel pa je. za , da se je ojunačil in šel z vama! Sedaj pa moram it Vidka porihtat, ker bo vse iz kinderpeta zmetal. mali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:49:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za vse pridne in zdrave. ter za vse utrujene in bolne. Same si jih "potalajte", danes nisem v elementu... vse razumljivo... ti se samo umiri in boš videla vsak pride 1x na svojo kahlo, in ta bo tud prišel, zate pa verjamem da se bo dobro poštimalo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?