Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:23:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer.... ..... Mty a imaš ti stolček Stokke....zdej nevem če ga nisi mislila kupit pa si se predomislila ...mah najboljš da ti odgovoriš da ne bom jaz nakladala Ja, imela sva ga namen kupiti, potem pa sva se premislila, ker pride v poštev od cca.8-9 meseca naprej, ko res fiksno, močno sedi (tako nama je svetovala v BC). Tko da sva kupila od PP Prima Pappa diner, ni nama žal. ..jaz ga mam...še od prvega pikeca...pa sploh nisem vedela, da je orignal Stokke , smo ga zadnjič ven privlekli...pa ga čistim in vidim napis Stokke...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:25:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ribica, a si ti spraševala kako to zgleda? Bom jutri probala slikat... ...daj pa mi magari po mailu pošlji, ker je moj mislim da tud začel to delat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:26:51
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tko, sem povedala svoje, zdej grem pa naprej pakirat. pa moj maratonc se itak hoče hvalt po fejsbuku in me meče dol... mirno in doooolgo noč vsem skupaj. sploh offspringu... Zdaj si me spet spomnila. Sem še vedno tako . Ful sem se veselila, da bova šla z Galom tečt na maraton v Radence (letos ne bi bilo tekmovalno, ker bi bil Gal z vozičkom z mano), zdaj se pa onadva ravno na ta dan poročita in ne boma mogla it.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:27:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro. Mi smo že od 5.45 auf. Mamma mia kaka katastrofa. Činki čvebnik pa zdaj drnjoha že pol ure. Veljda, če je norela vmes že dve uri. Jaz sem čisto adijo, ko pa vidim da je nekaj čez osem ura, mi pa kar slabo postane. Daj bog, da se ura že prestavi enkrat. Ponavadi je vsaj nekaj čez šest začela vriskat, danes je pa res pohitela, pol je pa še kup v hlače naredila in je bilo treba vstat. ..mi mam zadnje čase tak skoraj vsak dan..vstajanje mislim....samo pol še čez dan s spanjem štrajka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:28:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Marsy, Lovro že od 2. al 3. tedna spi na hrbtu, ker mi ga ni uspelo nikoli zadržat na boku. Zdaj se pa sam obrne na bok. Jaz mislim, da so že toliko mobilni, da jim lahko pustimo, da spijo kakor jim paše... Se strinjam z Meto! Naša tud spi že od 2. meseca na hrbtu.... naš je tud od 2 meseca na hrbtu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:29:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A tud če mi pri večernem dojenju zaspi in ne podirava kupčka? ...mi kupčkov sploh več ne podiramo, ker ga podre po 2 urah...brezveze.... ...pa včasih mu kar v kinderpet flaško dam....pa normalno zaspi dalje.....saj imajo glavo obrnjeno na stran....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:31:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A tud če mi pri večernem dojenju zaspi in ne podirava kupčka? mi ga že dolgo ne podiramo in mi mala ne bruha in ne poliva več....prej pa je vedno bruhala po kupčku... ...poznano...sicer ne bruhanje...polivanje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:31:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ribica, a si ti spraševala kako to zgleda? Bom jutri probala slikat... ...daj pa mi magari po mailu pošlji, ker je moj mislim da tud začel to delat Bom počakala, da do konca pokomentiraš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:32:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Na trebuščku pa ni še nikoli spala ..naš tud ne....pa mu niti ne paše......tak vsaj zgleda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:32:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Včeraj sem obljubila, da bom poslikala naš avionček. Sem prej kar s telefonom slikala in takole zgleda Lovro na trebuščku (slike so narejene v roku parih minut v tem vrstnem redu): Zdaj pa ne vem... Bi me moralo skrbet evo ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:33:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz?? kake pamperske
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:34:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ribica, a si ti spraševala kako to zgleda? Bom jutri probala slikat... ...daj pa mi magari po mailu pošlji, ker je moj mislim da tud začel to delat Bom počakala, da do konca pokomentiraš prehitevam............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:35:28
|
|
|
|
petra1978
|
ti pa si faca . Kar komentira vse poste, tiste ki pa so njej namenjeni, pa jih ne vidi. Meta ti hoče nekaj pokazat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:36:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz?? kake pamperske ma tko rečem-za pamperske............za 10% popust.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:38:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Včeraj sem obljubila, da bom poslikala naš avionček. Sem prej kar s telefonom slikala in takole zgleda Lovro na trebuščku (slike so narejene v roku parih minut v tem vrstnem redu): Zdaj pa ne vem... Bi me moralo skrbet ....meta ..pojma nimam... ....sem pa zdaj ugotovila, da naš ne dela aviončka.....vsaj kar se rok tiče.... ..če pa komentiram sredinsko sliko.....naš se še ne dvigne tak gor..... pa kao ni nič narobe...... je baje samo komot ..... tud obračat se mu ne da.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:40:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Celi dan sem bila prijavljena na rr pa sem vas komaj zdaj uspela prebrat za nazaj. Je bil Gal taka sitka danes, pa še neke obiske smo imeli (so prišli vabit na poroko). Mi gremo tudi maja na poroko... pa kaj je to danes..... mene je tud sestrična klicala, pa nekaj o poroki sanjala.....jaz upam, da ne, ker bi rada, da sem njena priča
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:41:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... zdej, ko deca spi, je pa treba likat... jaz bi tud mogla, pa se mi ne da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:42:11
|
|
|
|
meta21
|
Saj ne vem, če je to avionček. Bomo pf počakale, da pove, če je to to. Kaj pa tvoj dela, da si mislila, da je avionček?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:43:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro. Mi smo že od 5.45 auf. Mamma mia kaka katastrofa. Činki čvebnik pa zdaj drnjoha že pol ure. Veljda, če je norela vmes že dve uri. Jaz sem čisto adijo, ko pa vidim da je nekaj čez osem ura, mi pa kar slabo postane. Daj bog, da se ura že prestavi enkrat. Ponavadi je vsaj nekaj čez šest začela vriskat, danes je pa res pohitela, pol je pa še kup v hlače naredila in je bilo treba vstat. ..mi mam zadnje čase tak skoraj vsak dan..vstajanje mislim....samo pol še čez dan s spanjem štrajka kdaj gre pa zvečer spat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:44:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ribica, a si ti spraševala kako to zgleda? Bom jutri probala slikat... ...daj pa mi magari po mailu pošlji, ker je moj mislim da tud začel to delat Bom počakala, da do konca pokomentiraš se približujem.....slikice sem pa že videla in tudi pokomentirala ..... ...se pozna, če nisi gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:45:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... zdej, ko deca spi, je pa treba likat... jaz bi tud mogla, pa se mi ne da jaz ne vem..........non stop likam........ .........sicer je res, da likam sproti, ker ne maram kupov cunj, ampak vseeno......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:45:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 ti pa si faca . Kar komentira vse poste, tiste ki pa so njej namenjeni, pa jih ne vidi. Meta ti hoče nekaj pokazat. ..jaz grem lepo po vrsti..... zjutraj sem ostala na 162 in tam sem nadaljevala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:47:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saj ne vem, če je to avionček. Bomo pf počakale, da pove, če je to to. Kaj pa tvoj dela, da si mislila, da je avionček? ..noge že nekak tak v zrak drži...roke pa naprej...... tak gimnastično kot lovro ziher ne... meni to lovrovo frajersko zgleda.... mogoče kake skoke trenira
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:48:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kdaj gre pa zvečer spat? odvisno.... ponavadi tam okrog 20, danes ob 20.30
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:48:57
|
|
|
|
ključek
|
naša princeska ima spet epizode dretja v vozičku........... ..........in v lupinici....... ........zdej sem pa res živčna.........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?