Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 21.3.2009 23:01:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 8:22:16
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Mi smo že od 5.45 auf. Mamma mia kaka katastrofa. Činki čvebnik pa zdaj drnjoha že pol ure. Veljda, če je norela vmes že dve uri. Jaz sem čisto adijo, ko pa vidim da je nekaj čez osem ura, mi pa kar slabo postane. Daj bog, da se ura že prestavi enkrat. Ponavadi je vsaj nekaj čez šest začela vriskat, danes je pa res pohitela, pol je pa še kup v hlače naredila in je bilo treba vstat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 9:21:22
|
|
|
|
Marsy
|
Men se tud zdi vsak dan daljši, ura je komaj 9, sosedje imajo rolete še dol, Kaja pa je ravnokar zaspala, saj je ubožica utrujena, ker se je morala ob 6h zjutri začet igrat. Je sesula vrtiljak s postelje, očitno je zdaj prenizek. Zvečer je pa zaspala ob 21h. A se ne govori, da otroci spijo 12 ur? Tud jaz čakam prestavitev ure, po mojem da prvič . Upam no, da mi ni treba skrbet, kako se med spanjem naštima in leži, sam včasih se postavi v tak položaj, da je čist čudn...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 9:23:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Marsy, Lovro že od 2. al 3. tedna spi na hrbtu, ker mi ga ni uspelo nikoli zadržat na boku. Zdaj se pa sam obrne na bok. Jaz mislim, da so že toliko mobilni, da jim lahko pustimo, da spijo kakor jim paše... Se strinjam z Meto! Naša tud spi že od 2. meseca na hrbtu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 9:34:08
|
|
|
|
Marsy
|
A tud če mi pri večernem dojenju zaspi in ne podirava kupčka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 9:44:58
|
|
|
|
pf
|
Marsy zdaj je že velika pupa in ni več tako pomembno kako spi. Midve sva samo mesec zdržale na boku, pa še to je imela založeno za hrbtom brisačo, da se mi ni zasukala. Tak da le pogumno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 9:49:44
|
|
|
|
Marsy
|
Evo, zdej ko Kaja spi in sva z lubijem včeraj vse pospravila in sem v bistvu sama, sem pa spet pri računalniku in mal z vami klepetam . Prav smešen občutek (da se ne bom preveč hvalila). Zdaj je Kaja ugotovila, da ima zobke in da lahko ugrizne, kar jo nadvse zabava. Mene pa pri dojenju prav nič. Mislim, tako zaboli, ona se mi pa pol smeji, ko zavpijem. Tako mala, pa že nagajiva.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 10:00:05
|
|
|
|
Marsy
|
Evo, je že pokonc
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 11:42:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A tud če mi pri večernem dojenju zaspi in ne podirava kupčka? ...takrat ga jaz dam na bok ...smo pa do 6 mescov tko spali,zdej je pa tudi gdaj na hrbtu sam ko sem ziher da je podrl kupček... ...mogoče kompliciram sam sem bolj mirna...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 11:42:56
|
|
|
|
gloria
|
...dan...lepo nedeljo vama želim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 12:51:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, goldfish, kje si zdaj???? Si prišla do svojih 6000 in pobegnila zdaj pa je tri dni ne bo.. ..ni blo glih tri dni ...samo mi res ne znese nekam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 12:54:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bubi - a ta valj imajo samo v Intersparu? v QL si ga ti nabavila? Ma se mi ne da v mesto vozit , jaz ponavadi v križišču spodaj desno zavijem ...smer A Jutri grem pohajat.... in se bom ustavla na vsezgodaj v ljubljanskem interšparu, da kupim ta valar... mi smo ga včeraj nabavili.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 12:54:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja pol je pa res pravi jedec mali. A si ji že kaj dala skutke ali pa navadnega jogurta 3,2? jaz ja......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 12:59:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi je P rekla, da čez dva meseca bi lahko Lana že skoraj vse jedla, no razen živil, ki so na seznamu da ne do leta dni. Jagod ji jaz ne upam dat, niti sama ne jem nič jagodnega zaradi dojenja. nam je enako rekla.... pri 9m lahko ima prehrano družine. Z izjemami seveda Jaz zagotovo ne bom dajala svinjine, arašidov (smokijev z arašidi!), jagod, meda. ..no vsaj tu jih je večina pediatrov enotnih ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 13:26:54
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan me pa smo danes pohajkovale po mestu,pa z našimi mariborčankami smo kofetkale in je bilo tak super vreme,pa tavečje šmrkljice so se naigrale na igralih.... zdaj pa smo se najedle, sem dala danes skuto,noter pa banano.najprej se je kremžila,nato pa cel svoj lonček tega zmazala Glede spanja na hrbtu-naša že tud od drugega meseca spi,ma kaki bok,ni šans...enkrat sem jo celo na trebuhu našla,ampak tu pa sem zelo previdna...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.3.2009 13:27:16 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 13:30:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A tud če mi pri večernem dojenju zaspi in ne podirava kupčka? mi ga že dolgo ne podiramo in mi mala ne bruha in ne poliva več....prej pa je vedno bruhala po kupčku...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 13:31:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Hočem rečt, da pogrešam čase, ko sem vzela s sabo samo mleko in vodo pa je blo vse rešeno. Ja, zdej je glih eno tako obdobje, ko ne moreš dat jesti (dati jest) vsega.... Jaz sem danes celo kuhinjo nosila s sabo.... za marendo sem ji naredila hruško in slive in sem to spakirala v en kozarček od frutka... za kosilo cvetačo, korenje in rižek - spet v kozarček od frutka... za popoldne pa kašico... vsaj vodo sem nažicala v kafiču.... meni pa je zdaj lažje,ko ni vedno treba flaške...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 13:33:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jagod ji jaz ne upam dat, niti sama ne jem nič jagodnega zaradi dojenja. kašice so tud z vsemi možnimi sadji...borovnice....tam od 6.meseca naprej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 13:33:45
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem nekaj koristnega delat....se tipkamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 15:23:55
|
|
|
|
*bubi*
|
bubika pa še vedno na boku zaspi. Se tak stisne v kot. Potem pa se na bok zvrne. Na trebuščku pa ni še nikoli spala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 18:38:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A tud če mi pri večernem dojenju zaspi in ne podirava kupčka? Pomoje da brez problema.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 19:41:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
Kje ste pa danes vse???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 19:55:26
|
|
|
|
ključek
|
dober večer...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 19:56:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 19:58:09
|
|
|
|
ključek
|
pridem kasneje, ko bo kaj življenja tukaj............
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?