Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:02:59
|
|
|
|
petra1978
|
Celi dan sem bila prijavljena na rr pa sem vas komaj zdaj uspela prebrat za nazaj. Je bil Gal taka sitka danes, pa še neke obiske smo imeli (so prišli vabit na poroko). Tudi Gal zvečer po dojenju nikoli ne podere kupčka; jaz ga sicer dan spat na bok ampak je po 5 minutah že na hrbtu. Pa itak imajo glavico na stran obrnjeno, ko spijo na hrbtu. Na trebuhu pa tudi Gal še ni nikoli spal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:24:30
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.3.2009 20:28:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:33:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bubi - a ta valj imajo samo v Intersparu? v QL si ga ti nabavila? Ma se mi ne da v mesto vozit , jaz ponavadi v križišču spodaj desno zavijem ...smer A Jutri grem pohajat.... in se bom ustavla na vsezgodaj v ljubljanskem interšparu, da kupim ta valar... mi smo ga včeraj nabavili..... Lara se ga ful boji.... sem ga potem na drugi konec denevne dala in ko je k njemu pogledovala je vsakič zajokala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:36:51
|
|
|
|
arabela*
|
čer kaj danes pa ste poniknile ,ali gledate rop
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:38:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara se ga ful boji.... sem ga potem na drugi konec denevne dala in ko je k njemu pogledovala je vsakič zajokala... boščica mala..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:44:54
|
|
|
|
meta21
|
Včeraj sem obljubila, da bom poslikala naš avionček. Sem prej kar s telefonom slikala in takole zgleda Lovro na trebuščku (slike so narejene v roku parih minut v tem vrstnem redu): Zdaj pa ne vem... Bi me moralo skrbet
< Sporočilo je popravil meta21 -- 22.3.2009 20:46:56 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:48:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara se ga ful boji.... sem ga potem na drugi konec denevne dala in ko je k njemu pogledovala je vsakič zajokala... Lovro se ga je prvič tudi ful bal potem smo ga pa nekak počasi pripravli do tega, da se zdaj celo sam hoče igrat z njim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:49:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Celi dan sem bila prijavljena na rr pa sem vas komaj zdaj uspela prebrat za nazaj. Je bil Gal taka sitka danes, pa še neke obiske smo imeli (so prišli vabit na poroko). Mi gremo tudi maja na poroko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:50:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kje ste pa danes vse??? Ampak res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:54:09
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you kaj naj rečem je me doletelo teh 30 in evo vsak dan odkrijem nov par sivih las, tako da se vam kr predstavljam kot
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:56:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kje ste pa danes vse??? Ampak res Cel dan smo pohajale, ker je blo lepo vreme... zdej, ko deca spi, je pa treba likat in kuhat.... hahaha Jst sem tle.. nič novega..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:58:11
|
|
|
|
leda
|
Marsy ne sekiraj se nisi edina ki ni še začela z GH naš Timi je star že 6,5 m pa sva šele ta teden začela tut naša ela ma že pol leta i kusur, pa sva glih začeli. pa še to ne ravno konsistetno; dons smo cel dan pohajal, pa je mela mlečen dan (če lohk unmu kar priteče iz jošk rečemo mleko)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 20:59:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Me to you kaj naj rečem je me doletelo teh 30 in evo vsak dan odkrijem nov par sivih las, tako da se vam kr predstavljam kot Ja, babi pol pa vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:00:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Me to you kaj naj rečem je me doletelo teh 30 in evo vsak dan odkrijem nov par sivih las, tako da se vam kr predstavljam kot ...........grandma.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:01:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kje ste pa danes vse??? Ampak res Cel dan smo pohajale, ker je blo lepo vreme... zdej, ko deca spi, je pa treba likat in kuhat.... hahaha Jst sem tle.. nič novega.. ja lara, kaj si pridna!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:03:16
|
|
|
|
leda
|
zdej je pa tudi gdaj na hrbtu sam ko sem ziher da je podrl kupček... naša je na hrbtu že 5 mescov, kupčkov pa nikol nisva ponoč podirali. in kolkr je čez dan na veliko polivala, čez noč ni nikoli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:05:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you glede na to, da bo šla naša v vrtec,mislim, da ni nič narobe, če ji dajem tisto, kar lahko že je. v vrtcu bo itak dobila vse, kar lahko in kar ne sme jesti. pa z 11 meseci gre v jasli, tko da........ ..jaz tud tak gledam na to...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:05:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja lara, kaj si pridna!!user posted image user posted image user posted image O ne, ne, ne jaz.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:08:02
|
|
|
|
leda
|
tko, sem povedala svoje, zdej grem pa naprej pakirat. pa moj maratonc se itak hoče hvalt po fejsbuku in me meče dol... mirno in doooolgo noč vsem skupaj. sploh offspringu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:08:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes sem si za večerjo naredila jajca..... pa sem potočala malo kruha notri v rumenjak in dala Lari.... ma vam garantiram, da je rekla: NJAM... .... No pol med kopanjem je pa zbruhala,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:08:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: miko Pozdravljene, Marsy ne sekiraj se nisi edina ki ni še začela z GH naš Timi je star že 6,5 m pa sva šele ta teden začela saj ga po vsaki hrani črviči da se nam že vsem meša, on pa tudi ne pridobiva na teži tako bi moral.Upam da se vse kmalu porihta saj mi počasi že volje in moči zmanjkuje. ....saj bo...... naš je tud imel od začetka probleme...se pozna, da je 1 mesec prehiteval...pa sma lepo počasi uvajala , no še uvajama...pa nekak gre, ampak še vedno počasneje kot pri drugih se m zdi........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:09:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve z Lijo sva se danes ponoči zadnjič dojile. Cel teden sva zmanjševale število podojev, na koncu sva imeli enega čez dan in nočnega. SKratka, potem ko sva zaključili in je zaspala, sem se zjokala ko dež!!!! Bilo je tako čustveno, da sploh ne znam povedat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:11:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tko, sem povedala svoje, zdej grem pa naprej pakirat. pa moj maratonc se itak hoče hvalt po fejsbuku in me meče dol... mirno in doooolgo noč vsem skupaj. sploh offspringu... Leda...... tisto flaško refoška, ki sem jo zrihtala zate, bom pač komu drugemu dala.... Lepo se imejte...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:19:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro. Mi smo že od 5.45 auf. naša tudi zadnje dni.........naj se ta ura že prestavi........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:20:20
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara se ga ful boji.... sem ga potem na drugi konec denevne dala in ko je k njemu pogledovala je vsakič zajokala... Lovro se ga je prvič tudi ful bal potem smo ga pa nekak počasi pripravli do tega, da se zdaj celo sam hoče igrat z njim. Gal pa ta valj obožuje. Non stop se igra z njim ini se mu smeji.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?