|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
20.3.2009 21:33:49   
arabela*
naša user posted image se je zbudila in noče več zaspat.....za znoret,sedi in jucka tu že pol ure...user posted image
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
20.3.2009 21:34:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Bubi - a ta valj imajo samo v Intersparu?   v QL si ga ti nabavila?   Ma se mi ne da v mesto vozituser posted image , jaz ponavadi v križišču spodaj desno zavijem ...smer Auser posted image

po moje ga imajo tudi v BC in še kje drugje... ta naš je od UNIKATOY, te igrače prodajajo povsod.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4002
20.3.2009 21:35:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša user posted image se je zbudila in noče več zaspat.....za znoret,sedi in jucka tu že pol ure...user posted image
user posted image

evo, se ji je bubika pravkar pridružila user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
20.3.2009 21:35:58   
arabela*

user posted image user posted image user posted image   opasna si...

kolko ti jih je še ostalo?

uf...še dosti...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4004
20.3.2009 21:39:32   
Jazzy1

jazzy - a boš vsaj ti kaj napisalauser posted image

Evo me....sem nekaj brskala po netu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4005
20.3.2009 21:40:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

evo, se ji je bubika pravkar pridružila user posted image user posted image user posted image  

sta se zmenleuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
20.3.2009 21:42:33   
Jazzy1
Lija pa odkar je v svoji sobi in na gosti hrani spi nekako takole: okorg 8h zaspi in spi nepretgroma do cca. 6h, ko ji dam za jest, ampak potem je to to...Noče in noče več nazaj zaspat.

Saj niti ne vem, kaj mi je boljše: al to kot je bilo prej, torej da se je zbudila enkrat okrog 3h ponoči in potem nekje do 7h, pol 8h zjutraj spala. Al to da sedaj spim v kosu do 6h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znamo bit mame tudi mal čudne ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
20.3.2009 21:44:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja, pa smo spet na istem kot pri uvajanju GH user posted image user posted image user posted image

glej, mene so pri bubiju učili, da zgornjo nogo pokrčim in prevalim preko. Bubika pa se sama obrača tak, da obe nogi v zrak dvigne (vzame zalet user posted image ) in se prekucne.

Točno tako. Meni je bilo tudi rečeno, da mora bit ena noga stegnjena, druga pokrčena ko jih obračaš. Ampak zdaj se itak sama na trebuh in s trebuha, tko da to ni več tolk aktualno. Je pa pri meni isto bubi - Lija tudi vzame zalet z obema in potem se prevrne. Stvar sekunde.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
20.3.2009 21:46:08   
Virtualna
pf ... mi imamo ze slabi mesec avtosedez za Leylo...in sicer Römer King...in smo prav zadovoljni z voznjo user posted image  v njem...pa tudi Leyla je zadovoljna v njem user posted image  ...lupinico je  prerasla po dolgem in po cez ze v tretjem mesecu...tako, da smo se kar kmalu odlocili za avtosedez....in nama ni zal...
Pa na netu se da dobiti tudi tabela, kjer je opisan vsak Römerov avtosedez...tako, da se lahko odlocis kaj je za vaju in za vajinega user posted image  najbolje.... user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
20.3.2009 21:54:41   
Jazzy1
No, goldfish, kje si zdaj???? Si prišla do svojih 6000 in pobegnila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
20.3.2009 22:04:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babike,izpit sem naredla....vse možne točke....user posted image
zdaj pa imam za vikend lenarjenje.......

.... v glavnem... pravim, da razturaš.... user posted image

Sem še nekaj napisala, potem pa se mi je naenkrat označilo in ko sem stisnila še eno črko, vse skupaj zbrisalo.... grrr

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
20.3.2009 22:06:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, goldfish, kje si zdaj???? Si prišla do svojih 6000 in pobegnila user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa je tri dni ne bo..user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
20.3.2009 22:12:59   
Lara Croft

o, larika pa lovi mojga pikeca user posted image ......    gledam seznamuser posted image

ma celo prehitela ga je.... je ratala ena velika mangiona... ko ptiček odpira ustka... user posted image

Aja, pa jaz bi recept za prespat celo noč ....  (tu pride od  saraye smaili, ki prosi....hahaha)...

..... avgusta sem nazadnje tak spalauser posted image  ...

Ma jaz bi ti ga rade volje dala.... Naša bejba je inkarniran angel.... ne vem, kaj nej drugega rečem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
20.3.2009 22:13:51   
Jazzy1
Nočko vsem!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
20.3.2009 22:19:43   
pf
user posted image sem bila jezna zdajle. Spet me je odjavilo samo od sebe iz ringaraje. Sem pol še geslo pozabila in sem mogla na novo zaprosit za geslo. Ne vem kak to.
Lara Croft a tvoja babika še spi na trebuščku? Koliko je sploh težka?
Bubi sem gledala tu pri nas in ni nič kaj Romerjev razstavljenih. En safefix je bil in to je to. V celem mestu. Jaz bi imela bolj tak material kot je v lupinici. Ne pliša, pa ne neke plastike.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
20.3.2009 22:23:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

user posted image sem bila jezna zdajle. Spet me je odjavilo samo od sebe iz ringaraje. Sem pol še geslo pozabila in sem mogla na novo zaprosit za geslo. Ne vem kak to.

mene nonstop odjavlja.če sem 15 min gor me kar odjavi....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
20.3.2009 22:25:15   
Lara Croft

Bubi - a ta valj imajo samo v Intersparu?   v QL si ga ti nabavila?   Ma se mi ne da v mesto vozituser posted image , jaz ponavadi v križišču spodaj desno zavijem ...smer Auser posted image

Jutri grem pohajat.... in se bom ustavla na vsezgodaj v ljubljanskem interšparu, da kupim ta valar... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
20.3.2009 22:28:42   
pf
Grem spat, čeprav nisem  zaspana. Naša bejba hoče zizo ob dveh, treh. Sploh zdaj ko jo zobki dajejo. Pol pa vrabec nič ne je, samo priklopi se in je to, to. Pol jo pustim dve minuti in odnesem nazaj in je mir do jutra. Saj še to ne bi, ampak zajokca, ker jo zobki jezijo in se mi zasmili, pa itak v tistem ne vem vredu kje sem in zakaj se gre in jo pač priklopim. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
20.3.2009 22:30:08   
Lara Croft

Lara Croft a tvoja babika še spi na trebuščku?

Nee, že kar nekaj časa več ne.... user posted image   7300 gramov je imela včeraj....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
20.3.2009 22:31:00   
pf
Lara a bosta telovadle z Lariko? Ta valj je ful ok. Midve ga imava že kar dolgo in ji je všeč. Pa poceni je in slovenska igrača.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
20.3.2009 22:32:14   
pf
Ja pol je pa res pravi jedec mali. A si ji že kaj dala skutke ali pa navadnega jogurta 3,2?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
20.3.2009 22:32:45   
Lara Croft

Lara a bosta telovadle z Lariko? Ta valj je ful ok. Midve ga imava že kar dolgo in ji je všeč. Pa poceni je in slovenska igrača.

Bova malo, ja... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
20.3.2009 22:33:54   
arabela*
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
grem hišo groze gledat

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
20.3.2009 22:35:17   
pf
Jaz sem ji že zdaj trikrat dala zvečer 50:50 mleka in vode z riževimi kosmiči. Ima rada, pa saj je res fini okus. Svežega mleka, ne alpskega, da ne bo pomote. Sveže mleko od Ljubljanskih mlekarn sem kupila in ga prekuham. Sem še mogla lonec za mleko kupit. Me je bilo malo strah, če bo kaj reakcije , ampak je ok. Zdravnica mi je svetovala to z mlekom. Mislim da je MTY rekla, da LN že je jogurt in skutke. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
20.3.2009 22:35:45   
Lara Croft

Ja pol je pa res pravi jedec mali. A si ji že kaj dala skutke ali pa navadnega jogurta 3,2?

Sem ji včeraj kupila skuto, tisto, ki ni kisla.... če ji zmešam s kašico je kar zadovoljna.... jogurt pa sem ji kupila saden, ker kislega ne mara...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?