|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
20.3.2009 23:25:00   
Dream
a zdej sem pa js sama tle gor? Vse samo berete al kaj? (Gogabojan, tebi ni treba pisat, ker vemo, kaj delaš user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.3.2009 23:25:12   
gogabojan
kuku

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.3.2009 23:25:47   
Dream
Evo, pa še novo stran sem vam odprla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.3.2009 23:26:46   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

a zdej sem pa js sama tle gor? Vse samo berete al kaj? (Gogabojan, tebi ni treba pisat, ker vemo, kaj delaš user posted image user posted image user posted image )

nič user posted image user posted image user posted image user posted image je mami preveč zmatrana. čustveno in psihično, je bil naporen dan. pa še vznimerljiv, ker smo jedli GH. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
20.3.2009 23:31:31   
Dream
user posted image user posted image user posted image  Bo pa jutri dvojna porcija! user posted image user posted image user posted image  za GH! Jaz sem vsak dan na novo vesela, ker lahko uvajamo, saj se polivanje počasi zaključuje...

Neposredna povezava do sporočila: 2655
20.3.2009 23:36:04   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ne polivate.

Jutri hmmmm mogoče pa bova že navsezgodaj zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj mi telo več ne funkcionira tak kot bi moralo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
20.3.2009 23:37:37   
irma78

user posted image user posted image user posted image  Bo pa jutri dvojna porcija! user posted image user posted image user posted image  za GH! Jaz sem vsak dan na novo vesela, ker lahko uvajamo, saj se polivanje počasi zaključuje...

Pri nas tudi, samo zelo, zelo počasi, ker mu za enkrat dajem samo en obrok GH. Sem se pa odločila, da čez 10 dni, ko bo pa star že 6 mesecev, bom pa počasi prešaltala na 2 obroka. Je danes namreč spet tako polival, da je bilo groza.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
20.3.2009 23:38:59   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ne polivate.

Jutri hmmmm mogoče pa bova že navsezgodaj zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Al pa čez par urc, ko se malo spočiješ. Moj dragi se ponavadi sredi noči zbudi in bi hotu seksat. Halo, jaz pa sredi spanja in po možnosti najlepših sanj o ....

Neposredna povezava do sporočila: 2658
20.3.2009 23:39:07   
Dream
Nič čudnega glede na to, kaj vse prestajaš... Meni telo ne funkcionira dobro, če imam dosti manj težav kot ti... Tako da: kot sem že rekla - kapo dol pred tabo!!! Bojan se bo pa tut "naglihu" čez vikend user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
20.3.2009 23:39:52   
gogabojan
Hmmm irma

nam je patronažna rekla, da čez dan sadne ali zelenjavne kašice, zvečer pa naj dobi riževo kašico ali keksovo kašico.

da ni tak pomembno to večerno kašico, ker je narejena iz mojega mleka. tak da ta okus že pozna.

ZDAJ PA ME RAZUMI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
20.3.2009 23:41:30   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Al pa čez par urc, ko se malo spočiješ. Moj dragi se ponavadi sredi noči zbudi in bi hotu seksat. Halo, jaz pa sredi spanja in po možnosti najlepših sanj o ....

... o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s princem na belem konju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
20.3.2009 23:45:04   
Dream

Hmmm irma

nam je patronažna rekla, da čez dan sadne ali zelenjavne kašice, zvečer pa naj dobi riževo kašico ali keksovo kašico.

da ni tak pomembno to večerno kašico, ker je narejena iz mojega mleka. tak da ta okus že pozna.

ZDAJ PA ME RAZUMI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mu dajem kar dva obroka, ker vidim, da zelo rad je in je hkrati čez dan dosti manj polivanja. Obrok okrog kosila je sadje ali zelenjava, popoldanski obrok pa kašica. Zvečer se mu ne da jesti, ker je očitno preveč utrujen in bolj pali dojenje + steklenička.

Neposredna povezava do sporočila: 2662
20.3.2009 23:47:46   
Dream
Grem tudi sama počasi spat, ker se mi ne da več tle viset, pa še oči me neki pečejo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
20.3.2009 23:47:55   
gogabojan
hMMMMM

Ja jaz pa mu še nimam obrokov razporejenih, ker se je tako pogosto dojil. Mi smo se dojili na pol ure do dve ure. Tak da, nimam pojma, kdaj mu bomo izbrali čas za kašice.

Aja rekla pa je, da je najbolje sadne kašice dopoldne dati, ker prejme veliko vitaminčkov. Ko pa kuhaš sadje, naj je v čimmanjši posodi, da se čimveč vitaminčkov obdrži gor na sadju.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
20.3.2009 23:48:29   
gogabojan

... o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s princem na belem konju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si napisala touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
20.3.2009 23:48:45   
irma78

točno to, pa princi so vedno drugi. Pa ponavadi mulati. Oh, kdo bi me razumel, že od nekdaj padam na mulate, moj srček je pa bel kot jorgut, pa ga imam tako rada, da ga ne bi zamenjala za nobenega mulata. In to rečem po 13. letih. Jao, že skoraj pol življenja sem z njim, kako gre hitro čas.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
20.3.2009 23:49:41   
Dream
Nočko vsem skupaj, pa lepe sanje in krasen vikend vam želim!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.3.2009 23:51:25   
irma78

Hmmm irma

Jaz mu dajem kar dva obroka, ker vidim, da zelo rad je in je hkrati čez dan dosti manj polivanja. Obrok okrog kosila je sadje ali zelenjava, popoldanski obrok pa kašica. Zvečer se mu ne da jesti, ker je očitno preveč utrujen in bolj pali dojenje + steklenička.

Mah jaz se mu ne upam dat prevečkrat kašice, ker naš je tak jedec in sploh ne zan nehat, jaz pa tudi ne vem, kdaj ima dovolj. In posledica je, da je tak debelušček. Me prav zanima, kaj bo pediatrinja rekla 1.4., ko bova imela pregeld. Upam, da me ne bo kregala.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.3.2009 23:52:44   
Dream

točno to, pa princi so vedno drugi. Pa ponavadi mulati. Oh, kdo bi me razumel, že od nekdaj padam na mulate, moj srček je pa bel kot jorgut, pa ga imam tako rada, da ga ne bi zamenjala za nobenega mulata. In to rečem po 13. letih. Jao, že skoraj pol življenja sem z njim, kako gre hitro čas.

Ja, sej ponavadi sanjamo o tistem, česar nimamo, a ne? user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.3.2009 23:55:32   
gogabojan

Hmmm irma

Mah jaz se mu ne upam dat prevečkrat kašice, ker naš je tak jedec in sploh ne zan nehat, jaz pa tudi ne vem, kdaj ima dovolj. In posledica je, da je tak debelušček. Me prav zanima, kaj bo pediatrinja rekla 1.4., ko bova imela pregeld. Upam, da me ne bo kregala.

Ne ne bo te kregala. Rekla ti bo da ste ŽIVI in ZDRAVI. To je najbolj pomembno. Bojan je bil tudi fulllllllll debelušček, ko je bil mali, zdaj pa taka trlica, kot da ne bi bil moj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom tudi počasi odpravila spati, če ne bom dolgo spet visela pokonci, in bom preveč utrujena da bi zaspala.

Tak da irma, počakam še na tvoj komentar, potem pa vsem zašelim mirno noč in lepe sanje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.3.2009 0:00:25   
irma78

Hmmm irma

Ne ne bo te kregala. Rekla ti bo da ste ŽIVI in ZDRAVI. To je najbolj pomembno. Bojan je bil tudi fulllllllll debelušček, ko je bil mali, zdaj pa taka trlica, kot da ne bi bil moj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom tudi počasi odpravila spati, če ne bom dolgo spet visela pokonci, in bom preveč utrujena da bi zaspala.

Tak da irma, počakam še na tvoj komentar, potem pa vsem zašelim mirno noč in lepe sanje.

Ja sanjamo res o tem kar nimamo. Ne boste verjele, ampak velikokrat pa sanjam tudi mojega sošolca iz osnovne šole, v katerega sem bila noro zaljubljena, pa ni bilo nič med nama, čeprav je bila simpatija obojestranska. Ampak najbolj noro je pa to, da izgleda v mojih sanjah točno tak, kot je bil v OŠ, samo starejši. Vidla ga pa itak nisem od OŠ, torej 15 let. Kdo bi razume dogajanje v moji buči??? Če bi bil dr. Rugelj še med nami, bi me gotovo k njemu napotili.

Drugač pa upam, da bo res kar praviš, glede obiska pri pediatrinji.

Evo sedaj vam bom pa tudi jaz nehala težit. Sem zato še zmeraj tukaj gor, ker čakam, da mi pralni stroj opere žehto, da dam lahko naslednjo prat.

Neposredna povezava do sporočila: 2671
21.3.2009 0:01:51   
Dream

hMMMMM

Ja jaz pa mu še nimam obrokov razporejenih, ker se je tako pogosto dojil. Mi smo se dojili na pol ure do dve ure. Tak da, nimam pojma, kdaj mu bomo izbrali čas za kašice.

Aja rekla pa je, da je najbolje sadne kašice dopoldne dati, ker prejme veliko vitaminčkov. Ko pa kuhaš sadje, naj je v čimmanjši posodi, da se čimveč vitaminčkov obdrži gor na sadju.

Mi imamo samo 4 obroke dnevno in se da lepo razporedit. Pri tebi je to res težje zaradi tako pogostega dojenja. Mogoče pa bo sedaj bolje, ko boš pričela z uvajanjem GH, saj se zna zgodit, da bo zaradi tega Rok povečeval čas med obroki.

Jaz mu pripravim za 2 obroka naenkrat, kar je seveda količinsko zelo malo in niti ne morem kuhat v velikem loncu ali posodi. Menda je pa še vseeno najbolje kuhanje nad soparo, saj v tem primeru zelenjava in sadje obdržita skoraj vse vitaminčke.

Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.3.2009 0:05:07   
corti
Čer

Evo mene...končala za danes...še pod tuš skočim in grem v mižule. Jutri me čaka samo še peka torte in likanje cunj. 

Lovely joj v torek ne vem če mi bo uspelo....mam že najavljene obiske...mogoče pa vseeno vprašam obiske če bi skupaj šli (je ravno med nami oktobrkamiuser posted image ).

Laknerš joj sm tud jst tko že premišljevala kje za boga sem zgrešila da imaš še eno hčerko in sina. user posted image  

Gogabojan...kako....si zdaj že bolje? user posted image user posted image  zate.

Ampak punce vidim da smo se res fajn najdle...ko se ti enkrat dogajajjo take stvari pomisliš joj pa zakaj ravno meni....in zdaj vidim da nas je kar nekaj takih gor ko imamo vsaj eno tako zelo grenko izkušnjo. Ampak Jolly tko k praviš po vsem tem ti čisto ni ne manjka. In res je. 

Nič grem pod tuš...že komaj sedim tukaj za mizo.
Lepe sanje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.3.2009 0:08:44   
irma78
Nič mamice, jaz grem tudi počasi v pančevo deželo. Še stuširma se, pa novo žehto da prat, potem pa malo oči spočit. Moram jutri že navsezgodaj v šoping po fassungo. Nimam pojma, kako bom vstala.

Ajd, lepe sanje vsem, ki že spite in ostalim nočnim pticam!

Nočko!!!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.3.2009 3:44:16   
Lovely
Prvič se zgodi, da sem sama gor. Inya nama je danes čisto podrla ritem. Ob 19h je naenkrat zaspala po obroku, nekaj sva se z mojim možekom pogovarjala, on jo je držal za kupčka podret ona pa zaspi. In sva rekla OK, jo dava v pižamco okoli 22h ko bo spet jedla. In se valda ni hotla zbudit, nama se je pa smilila, da bi jo na grobo zbudila... No in se je zdaj začela premetavat, sem jo poskusila v spanju hranit, pojedla 60ml in zdaj spet spi. Jaz pa no way nazaj zaspat.

Sem se odločila, da grem naslednji teden dohtarju zarad unega podkožnega mozolja. Je na takem mestu, da me ful mori k se nikamor ne premika - ne ven ne nič. In me občasno kar zapeče, zaboli. Ravno na začetku joške, pod pazduho. Preveč zgodb slišim, hočem, da mi on reče da je res mozolj al kaj takega. A ne da je.

ič, grem še malo cajtng brat, joj kok mi je žal Cavazze... po moje se ga je moral napit za rd in se v spanju zato zadušil... kaj pa vem kaj bi lahko drugače bila razlaga, bomo videli kaj bodo rekli po obdukciji.

Uuuuuuuuu, kake morto teme a?

Bo zjutraj bolje, upam, da ne bo pihalo kot danes, da bomo šli kaj ven.

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?