Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:15:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan Dan kako smo kaj? Vredu, in vi? mi smo spali skoraj nič , sem danes razmišljala, da od kar sem rodila se nisem niti en dan naspala , niti en dan nismo spali več kot do 7:30h , no po tanovem smo itak že ob 6h auf Edina, saj bo bolje, boš videla. Sej nas je zelo veliko takih, ki se še nismo pošteno naspali, če izuzamemo Estrello in Aljo smo bili že pri kolegici z 14-mesečnim fantom na kavici, miška je kljub temu da je celooo noč nagajala spala jutranjo dozo 30 min Bo nocojšnja noč boljša, boš videla!!!! tako, zdaj se pa v LJ odpravljamo, se gremo malo potepat, ker vzunaj je tak veter, da se gremo raje po šoping centrih šetat Uživejte! lep dan vam želim tudi vam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:15:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan kako smo kaj? mi smo spali skoraj nič , sem danes razmišljala, da od kar sem rodila se nisem niti en dan naspala , niti en dan nismo spali več kot do 7:30h , no po tanovem smo itak že ob 6h auf smo bili že pri kolegici z 14-mesečnim fantom na kavici, miška je kljub temu da je celooo noč nagajala spala jutranjo dozo 30 min tako, zdaj se pa v LJ odpravljamo, se gremo malo potepat, ker vzunaj je tak veter, da se gremo raje po šoping centrih šetat lep dan vam želim Pa pazi, da ne boš čisto osušila denarnice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:16:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še od mene vse najboljše Nii in Nejcu ob obmesečnicah Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:16:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za vsa darilca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali Zakaj pa se ? Ker bom že stara baba. Lepo te prosim. Kaka stara baba? Zdaj boš komaj začela prav živet. Pa še enega otročka moraš naštimat, službo dobit, hišo porihtat, ........ Kaj vse te še čaka. Jaz bi najprej službo, potem hišo, potem pa končno da pride moja težko pričakovana Ana jaz pa službo, pol pa še enega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:17:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan kako smo kaj? mi smo spali skoraj nič , sem danes razmišljala, da od kar sem rodila se nisem niti en dan naspala , niti en dan nismo spali več kot do 7:30h , no po tanovem smo itak že ob 6h auf smo bili že pri kolegici z 14-mesečnim fantom na kavici, miška je kljub temu da je celooo noč nagajala spala jutranjo dozo 30 min tako, zdaj se pa v LJ odpravljamo, se gremo malo potepat, ker vzunaj je tak veter, da se gremo raje po šoping centrih šetat lep dan vam želim Naspat se je zelo relativna stvar. Jaz sem srečna, če spim 6 ur z 2 prekinitvima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:17:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo toliko, da vam povem, da mi je en kreten fajn polepšal RD: na parkingu mi je razbil avto Imam pa srečo, ker sta dve sosedi vse videli in tudi pričali, ko so ju policisti vprašali Točno vemo, kateri prasec je to bil, me prav zanima, kaj bo rekel, ko mu bodo policaji potrkali na vrata ojoj Špelin šele sedaj berem kaj ti je en kreten naredil HB da sta ga sosedi videli kaj je naredil. Sporoči kako boste uredili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:17:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan kako smo kaj? mi smo spali skoraj nič , sem danes razmišljala, da od kar sem rodila se nisem niti en dan naspala , niti en dan nismo spali več kot do 7:30h , no po tanovem smo itak že ob 6h auf smo bili že pri kolegici z 14-mesečnim fantom na kavici, miška je kljub temu da je celooo noč nagajala spala jutranjo dozo 30 min tako, zdaj se pa v LJ odpravljamo, se gremo malo potepat, ker vzunaj je tak veter, da se gremo raje po šoping centrih šetat lep dan vam želim Nia je v vseh teh mesecih enhrat prespala noč in to je bilo nekje pri 2 mesecih
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:17:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija Ti imaš pa 2x letno gužvo. Maja in junija, pa potem še decembra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:18:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan! Se včeraj nisem bla sposobna zvečer več javit. Z mami sva ble v Sauni, ati je bil kindra...vmes mu je prišla na obisk moja sestra in nečakinja in so se imeli baje brez mami prav fajn. Jaz pa tudi brez njih. brez slabe vesti. Sem se takoooooooo zrelaksirala, odpočlla pogovorila sama s seboj...super sprostitev res. sem pogrešala. mi je to pred res bil vsakotedenski ritual. upam, da se vrne . in zvečer sem padla v posteljo že ob pol desetih.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:18:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še od mene vse najboljše Nii in Nejcu ob obmesečnicah Hvala Fak, napačnega smajlija sem kliknila: mislila sem tega pod ta žalostnim: !!!!!!!!!!!!! Takle mamo, če se ti dva otroka pod nogami motata...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:18:49
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija ti pa rada delaš poleti. a to poletje bo tudi kaj akcije? (mal heca špelin@ )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:18:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija A vsi so se rodili maja? To pa si fajn splanirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:19:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
Nia in Nejc S Tajo vama želiva
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:20:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še od mene vse najboljše Nii in Nejcu ob obmesečnicah Hvala Fak, napačnega smajlija sem kliknila: mislila sem tega pod ta žalostnim: !!!!!!!!!!!!! Takle mamo, če se ti dva otroka pod nogami motata... Sploh opazla nebi, če ne bi zdaj rekla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:20:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija ti pa rada delaš poleti. a to poletje bo tudi kaj akcije? (mal heca špelin@ ) A se še jaz zaderem???? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:21:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Se včeraj nisem bla sposobna zvečer več javit. Z mami sva ble v Sauni, ati je bil kindra...vmes mu je prišla na obisk moja sestra in nečakinja in so se imeli baje brez mami prav fajn. Jaz pa tudi brez njih. brez slabe vesti. Sem se takoooooooo zrelaksirala, odpočlla pogovorila sama s seboj...super sprostitev res. sem pogrešala. mi je to pred res bil vsakotedenski ritual. upam, da se vrne . in zvečer sem padla v posteljo že ob pol desetih. Zakaj pa bi imela slabo vest? Fajn da si se malo spočila in sprostila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:21:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija ti pa rada delaš poleti. a to poletje bo tudi kaj akcije? (mal heca špelin@ ) A se še jaz zaderem???? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sem razumela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:22:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija A vsi so se rodili maja? To pa si fajn splanirala Točno na 14 dni imajo RD-je. Velika 5.5., mali 19.5., mala pika pa 2.6.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:22:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija ti pa rada delaš poleti. a to poletje bo tudi kaj akcije? (mal heca špelin@ ) A se še jaz zaderem???? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ej bobnčki mi bodo popokal , mal tiše mi boš še Filipa zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:23:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super Maja in začetek junija name raje ne računajte, ker imajo takrat vsi trije moji sončki RD-je in bom že s tem praktično vse vikende zasedene Pa še na morje gremo junija A vsi so se rodili maja? To pa si fajn splanirala Točno na 14 dni imajo RD-je. Velika 5.5., mali 19.5., mala pika pa 2.6. u madonca to pa si uštimala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:23:37
|
|
|
|
sesil
|
barbaw, veš kaj jaz dam aneji in ima dela še pa še. škatlo, notri pa so svinčniki (sami taki, da se ne more poškodovat). in imam mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:26:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo ne znese mi brat nazaj, grem počasi kuhat, pa prah me še čaka Edino sem obljubla da povem kako je blo včeraj pri revmatologinji Najprej...se spomnite , da sem dobila za včeraj brzinski datum...in sem bla prepričana da se je, glede na to, da naročajo za leto 2010 zmotla v letnici. Ne se ni, ...sledi presenečenje in potrditev da so na sveto še dobri ljudje in to kr tako . tissta sestra, pri kateri sem se hotela naročit, mi je na svojo roko dala ta termin, sem se ji zasmilila, pa edina sem bla ki je nisem nadrla zaradi čakalnih vrst. ej nisem morala verjet, in sem jo vprašala..kaj je to bilo je rekla, tak nekaj sem začutla med nama, da vam moram kako pomagat , in tako sem bla včeraj na vrsti, eno leto hitreje Zlata ženska. pa saj ni nič kriva ona. da bi njo nadiral, poleg tega imajo zaposleni vedno kako luknjo za svoje ljudi .. sem se ji kasnjeje odolžila z Merci čokoladicami. joj, lubi čisti solato , ne more k Taji, se zbuja, grem jo malo nazaj zazibat. pa pol dalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:28:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, veš kaj jaz dam aneji in ima dela še pa še. škatlo, notri pa so svinčniki (sami taki, da se ne more poškodovat). in imam mir jz dam naši kavljčke za cunje obesat in škaf od cunj al pa plastično posodo in kohalnico, pa mam en cajt mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:28:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo ne znese mi brat nazaj, grem počasi kuhat, pa prah me še čaka Edino sem obljubla da povem kako je blo včeraj pri revmatologinji Najprej...se spomnite , da sem dobila za včeraj brzinski datum...in sem bla prepričana da se je, glede na to, da naročajo za leto 2010 zmotla v letnici. Ne se ni, ...sledi presenečenje in potrditev da so na sveto še dobri ljudje in to kr tako . tissta sestra, pri kateri sem se hotela naročit, mi je na svojo roko dala ta termin, sem se ji zasmilila, pa edina sem bla ki je nisem nadrla zaradi čakalnih vrst. ej nisem morala verjet, in sem jo vprašala..kaj je to bilo je rekla, tak nekaj sem začutla med nama, da vam moram kako pomagat , in tako sem bla včeraj na vrsti, eno leto hitreje Zlata ženska. pa saj ni nič kriva ona. da bi njo nadiral, poleg tega imajo zaposleni vedno kako luknjo za svoje ljudi .. sem se ji kasnjeje odolžila z Merci čokoladicami. joj, lubi čisti solato , ne more k Taji, se zbuja, grem jo malo nazaj zazibat. pa pol dalje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?