|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
20.3.2009 22:18:12   
poopsie
katyy26 lep bušiuser posted image

sasa84 ja,če se ti zdi tvoj trebušček bolj mali je pomoje razlog res,da nosiš bolj zadaj. Čisto odvisno od vsake nosečke posebej. Drugače pa.. Nobeno vprašanje ni butastouser posted image  Sej zato pa so forumi,da se kaj izveuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.3.2009 22:30:05   
Muca83
Uuuu keri bušiji user posted image user posted image Men se moj zdi velik ampak potem ko pa svoje nalepite, se mi pa moj zdi majhen user posted image
Brcike uspem čutiti 1x na dan ko se čisto umirim, ampak danes jih še nisem. No, saj imam še nekaj malega časa. Hehe

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.3.2009 22:51:48   
go_ta
hej punce!user posted image  Jst sm z dopusta, sva bla pri njegovi babici na deželi, to je bilo razvajanjeuser posted image  širimo se, širimo ...
Ful lepi bušiji, moj se mi zdi prov majhen, ko primerjam, ampak razlezla sem se pauser posted image bom jutr naštimala svojega, da me slika pa bomo primerjaleuser posted image
vidim, da je bila debata o user posted image  . Meni v nosečnosti res noro paše, sam kaj ko se premalkrat spravimo k deluuser posted image  al sem zaspana al kaj drugega, se pa tud dragi mal zadržuje, kot da ga je strah - 1. nosečnnost pačuser posted image  ga bo treba mal večkrat napastuser posted image
drugače pa bebica brca, sem parkrat že z roko začutila, res norouser posted image
lepo ajajte, pupike, božajte svoje zakladke!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.3.2009 23:44:42   
magnolija1984
hey user posted image !!!

vidim da ze veselo kupujete cotke!

zanima me ali moramo nujno kupovat bodije in majčke na preklop?? nikakor torej nesme novorojenček met majčko ki bi se oblačila čez glavo, kljub temu da ima dva gumbka na vsakem ramenu in je taka luknja da dobim js na glavo??'user posted image

ja pa nujno menda( zvedla od prodajalk, ena kolegica je m.sestra pri novorojenčkih) mora it iz porodnisnice v dolgih rokavih čeprav je avgusta rojen ko bo čez 30 stopinj.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
21.3.2009 7:23:05   
Barbk
Jutro,
madonca kaki lepi bušiji user posted image  in Živa se strinjam s Poopsie res si bila lepa nevesta. user posted image  Vsem čestitke za preglede, nekatere imate že kar morfologijo za sabo user posted image . Pozabljam, da vas je veliko 3 tedne pred mano.
Brcike tud jaz že nekaj časa čutim, no od začetke so to bolj mehurčki, zdaj pa temu lahko rečem brcike, kasneje bodo brceuser posted image .  Vedno pa izmenično brcata, enkrat levi bolj dol, drugič pa desni, ki je višje.
Magnolija kar se tiče bodijev. Meni so res od začetka najbolj odgovarjali na preklop, sploh ker je bila Manca drobčkana (2680g in 48 cm). Kasneje pa sem tudi navadne začela uporabljat. Prijateljica je pa že od začetka uporabljala navadne bodije.
No zdaj se je pa Manca zbudila...šibam. Pridne bodite, božajte svoje bušije, pa še kako slikco lahko pripopate.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
21.3.2009 8:20:16   
Anonimen
jutro.punce! Imam eno vprasanje...a se kateri sanja kaksen bi bil vozice ABC design, letbik 2005/2006. takrat je stal malo cez 200€.
sem ga dobila po simbolicni ceni. samo ga bo treba jit kar dalec iskat, pa me zanima kaksen je, vsaj priblizno. ima pa tudi lupinico.

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
21.3.2009 10:02:37   
poopsie
Dobroo jutro.

Se vredu spale? Jaz sem šla 4× na WC, ob 7ih pa je že Iraya prišla tako,da nisem najbolj naspana.

magnolija ponavadi priporočajo na začetku bodije na preklop ker se lažje oblečejo kot pa da moraš nevem koliko krat vleči bodije čez glavico. Tudi mali dojenčki se ne preoblačijo radi in se mi zdi,da so boljši tisti na preklop.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
21.3.2009 10:28:47   
Tanchy
Še en lep pozdravček od mene.

Tudi jaz vas komaj sledim in, ko pridem do konca s prebiranjem že vem kaj bom napisala, potem me pa zagotovo kdo zmoti in to obstane v zraku... ampak zdaj pa pišem....

Mdva z user posted image se še kar drživa, no bolj klavrno. Namesto v ponedeljek sem šla včeraj na pregled h ginekologinji in ji potožila, da imam še vedno grozne vrtoglavice in slabosti - sploh se ne končajo user posted image user posted image user posted image . Sem bila že ta teden doma zaradi tega sem tekla si bom malo odpočila, potem bo pa vse ok, samo je vse slabše. Kar neki. Ginekologinja mi je takoj napisala 3 tedensko bolniško in da moram nujno biti veliko zunaj in se gibati - ja, ampak kako če mi je tako slabo še v ležečem položaju user posted image Tako, da včeraj user posted image sploh ni veliko pogledala (običajno vedno naredi UZ) in mi kar malo manjka. Na hitro sem videla samo, da je ležal.
Potem smo mogli pa še Leona peljat na Pediatrično zaradi nekih pikic, ki so se mu pojavile - ne moreš verjet večinoma samo čakanje in čakanje, malo pregleda in smo bili pečeni za debelih 6 ur!!! Bila sem takooo user posted image user posted image user posted image , ker se mi zdi da se dohtarji prav norca delajo in naših zakladkov. Še jaz sem komaj zdržala, kaj šele mali. Ti dohtarji pa kar nekaj cincajo in zavlačujejo, otročki naj pa čakajo. Živa katastrofa. No, saj na koncu niso itak povedali nič novega user posted image . Upam in želim vsem, da se nikoli oziroma čim manjkrat prikažete v kakeršnih koli bolnišnicah predvsem z otročki.

Sem videla, da se pogovarjate tudi o cotkicah. Mi jih imamo kar nekaj od Leona tako, da sem pa tja bo kaj novega, imamo pa večinoma od številke 62. Sicer je bil Leon tudi drobcen in mu je bilo v začetku vse preveliko, samo je hitro zrasel. Smo malo privihali kar se je dalo, pa je šlo. Glede bodijev se pa meni tudi za zažetek najbolj dopadejo na preklop, ko ni treba vsega vlečt čez glavico. Klasične bodije smo začeli uporabljati s št. 68 in dalje, pa še 68 ni bilo tako fajn.

No, sem vam mogla malo potarnat, pa upam, da se ve in vaši user posted image bolje držite! Pa bravo vsem za dobro opravljene preglede in user posted image user posted image user posted image tistim, ki to še vedno čakate.

Moj naslednji pregled je 08.04.2009, do takrat imam tudi bolniško. Glede kilogramov pa sem sedaj na +- 0.

Držite se in lep vikend!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
21.3.2009 10:43:51   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

anč: nate pa itak mislim vsak dan.. kako se držiš?user posted image user posted image user posted image

kr uredu, mam občutek, da je najhujše mimo user posted image , pa upam, da me ne vara. zdej se pa že meni vlečejo dnevi za tvoje rezultate ... o mojih sploh še ne razmišljam. za toxo bojo že naslednji teden, na kromosome se bom pa še načakala.  fajn, da si dobila bolniško, če ti to bolj paše. men je ubistvu tole visenje doma kr mal dolgočasno. no, še en teden pol pa akcija. drži se!

lorian  bom držala pesti za tebe! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
21.3.2009 11:15:46   
Ayo
No, se moja malenkost! user posted image

user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
21.3.2009 11:21:00   
aprilčica07
anč: super, da se dobro počutiš.. sej jst sem bla tudi hitro ok, edino mesto vboda me je fejst bolelo, sem ratala vsa modra tam, drgači pa ni blo panike.. oh čakanje ja.. mater zdaj se mi vleče veš.... najbrž med vikendom ne kličejo, kajne? še drug teden bo napeto, pol pa upam, da bom lažje dihala... 
meni pa paše bit doma, da nisem v službi in imam glavo lahko na off, jst se v takih stresnih situacijah zelo težko zberem, sploh je zdaj pr nas v službi napeto, je dosti dela, dosti strank, tako, da je trenutno bolše, da sem doma... drgači pa nisem tip, za bit doma... sem rada stalno v akciji, ampak trenutno mi tudi muving ne paše:(

saj bo bolše. enkrat bomo zvedli kaj je na stvari... a boš ti tudi potem šla na ultrazvok plodovega srčka, če bo amno ok? meni je nmoja g tudi to svetovala in itak, da bom šla...
lorian: tud tebiuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
21.3.2009 11:28:24   
Sulfinija
Ojla!

Zunaj piha ko noro prava sibirija.Sma šla z mojim v nabavo noro je pihalo,popoldne se boma lepo doma na kavču cartala.

Ponoči sme super spala mle enkrat me je moj ruknil zadaj v ta zandjo joj sem se zdrla pazi na mojo user posted image  hi,hi.
Drugače se mi zdi,da sem jo danes že čutila.

Cunje,cunje.Nimam pojma kak se bom znašla se bom že.Jaz mam dva bodija na preklop ki sem ju sama kupila,dobila sem vse one čez glavo bom še enih pe tkomadov številke 56 vzela na preklop.Koliko velikost boste kupile bele majčke oziroma benkice jaz imam eno 62 in tudi mislim da bom takole vzela,ali naj vzamem kaj manjših recimo številko 56?

Bušiji,bušiji meni se moj zdi ogromen,vendar ko vidim vaše se mi zdi moj mali,bnom kasneje nalimala slikico me bo moj fotkal in bomo primerjale velja?

akole komaj čakam kosilo iz kuhinje mi noro diši.Jedli bomo hrenovkovo mlečno juhico,ter pečena sv.rebra+mladi krompir za sladico sladoled in jagode,ter banano mjami in eno pivico z limonado po kosilo vedno eno spijem,kaj pa ve?

Bi mogoče katera moj apetit malo brezplačno vzela k sebi?

Tkaole šibam,ker sem včeraj in danes polna energije nazaj na delo.

LP Mojcauser posted image 19t2dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
21.3.2009 12:15:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??  

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-24.03.
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 09.04.

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), MF-27.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), MF-23.03.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), MF-23.03.

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , MF-25.03.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.03.
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , 07.04. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-25.03.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), MF-30.03.

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +5, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 26.03.

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , 01.04.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.04., MF-03.04.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +4,9, MF-01.04.
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +5, user posted image , 26.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +5, MF-30.03.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, MF-02.04.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), MF-06.04.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, 06.04.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , 31.03.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), -1, user posted image , MF-07.04.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 31.03.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), 03.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), ??  
kargo   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), -5, user posted image , MF-26.03. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 27.03.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-10.04.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 31.03., MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-14.04. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),-2, MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), ?? 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , ??
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , MF-09.04.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +2, MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), MF-09.04.   

23.08.
gabi05  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, 08.04. 

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), MF-14.04.  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2,5, ??
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, 30.03., AC-24.03. 
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), -2, MF-14.04.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 91 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
21.3.2009 12:24:16   
HeGa
Ojla user posted image !

Jst sem tud mal lena ker se pisanja tiče.

Glede bodijev mi je pa čisto vseeno kakšni so. Oboji so mi ok. Važno mi je samo, da so ta navadni dovolj široki, da jih brez problema potegneš čez glavico. Sem pa tako navajena teh navadnih, da so mi bolj všeč. Pri unih na preklop mi je bil vedno odveč ves tist blago, ki je potem spredaj. Majčk pa sploh ne bom nobenih uporabljala, samo puloverčke za čez bodije, ko bo potrebno. So mi tko nepraktične ker skoz gor lezejo.

Opatija, kar se pa noric tiče sem jih jaz prebolela dvakrat. Enkrat v otroštvu, drugič pa ene 7 let nazaj. No, če verjamem zdravnici, da so bile to drugo tudi norice. Drugo obolenje je bilo: vročina, pa rdeče lise po telesu - manjše in večje, nepravilnih oblik, pa bolele so ko sam user posted image . So pa zgledale kot kakšna alergija, nobenih mehurčkov. Ampak ta druga varianta naj ne bi bila nevarna.

Zdej pa šibam naprej kuhat kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
21.3.2009 12:26:37   
Anonimen
podatek za seznamcek:
MF: 20.4.

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
21.3.2009 13:15:25   
hel32
Da vam se javim,
tudi jaz sem se opogumila in prilepila slikice svojega bušija,
je kr velik,user posted image kuhat nazaj.
Lep vikend želim vsem in pridno cartajte svoje bušije!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
21.3.2009 15:12:19   
Flora2
Evo, končno sem spet prišla do neta, da se mal naslikam tukaj gor.
Včeraj se mi je pet min pred koncem službe nalimala starnka in se nisem mogla več javit, zato eee35 oprost, ker sem se ti hotela še javit pa žal ni šlo.
Ayo vi pa kar v nakup nove hišice oz. stanovanja, superuser posted image , čeprav si zdaj ne predstavljam da bi šla še enkrat skozi to da bi morala vse na novo postavit, je pa seveda svojeevrsten užitek. Naju čaka še prenova otroške sobe, komaj čakam da začnemo in da pridemo do faze ko bom začela z opremo in dekoriranjem.
Aja pa mene tudi trebuh srbi ko sto user posted image . Zdaj sem si kupila olje od Welede, ki je prav proti strijam in za nosečnice je malo boljš, prej ko sem se mazala s kremami proti strijam me je pa srbelo za znoret.

Aprilčica07 a je uspelo lepotno presenečenje za možauser posted image ?

Kolk ste nekatere s kg pridne, jaz sem jih imela pred nosečnostjo 58-59 na 169 višine, zdaj sem že na 64user posted image , ampak kaj ko je tako fino jest pa prej sem bila športno aktivna vsak dan zdaj pa za 80% manj in se pozna.
Vse ste že pridno nalimale bauhije, se moram še jaz sprevit, da naredimo eno klubsko slikicouser posted image .

Živa25 pri tebi sem pogledala še album s poroke, iiiiii sta bila lepa.

Katy luškan buši.

Go_ta super za dopustek in razvajanje, pri meni trenutno to še ne bo kmalu zaradi službe, ampak v sredini maja greva pa za teden dni v Toskano, če bo vse kot mora biti.

Zaenkrat toliko, ko pridem nazaj vas preberem, če se boste spravile k tipkanjuuser posted image .

Imejte se lepo....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
21.3.2009 15:52:10   
Sulfinija
Evo,da se še jaz malo pobaham z bušijem.19t2dni

LP Mojcauser posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
21.3.2009 16:07:29   
sonček85
sulfi:lep buši ,vse imate tko lepe mickene,še malo pa bote imele velike.

Sulfi jaz bi na tvojem mestu kupila več cot št.56 kot pa 62 saj se vsi otročki rodijo med 48-54 cm,malo jih je ki bi bili večji,če pa bi bilo potrebno bi pa potem kasneje lahko šel tvoj kupit

Srečno vsem avgustovkam,joj avg.se spomnem k sem zagledala plusek 18.8user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
21.3.2009 16:11:18   
Sulfinija
Sonček hvala ti.Ja bom vzela vsekakor pajaceke tudi 56 62 jih mam dovolj potem kaj več kasneje to je bilo le za prve lušte.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
21.3.2009 16:14:04   
irency84
Hey nosečke, vidim da vam bušek tudi lepo raste.

Podatek, ki manjka na seznamu je, da imam naslednji MF pregled 7.4. juhuhu takrat bom zvedla tudi spol otročka. Že odštevam dneve do pregleda, naj čimprej minejo. Upam in želim si, da bodo naši pikeci zdravi, vse ostalo ni pomembno.

Nosečke lep vikend želim. Irena

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
21.3.2009 20:18:03   
eee35
Flora 2: Ni panikeuser posted image , jaz pa sem prej šla iz službe, ker nisem nič imela za delat, sredo, pa četrtek pa sem sedela do 19-ih, tako da vsaj malo sem šla počivat!user posted image
Sulfinja: Trebušček raste kot vidim, bravo!

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
21.3.2009 22:23:27   
magnolija1984
hvala za odgovore! ja sej sam bom tudi kupla na preklop bodije za zacetek, sam za ven iz bolnice bi pa mela lep kompletek in ti na preklop,.....sploh tiste majčke ko majo one trakce-na tem mi ni nič lepega.

no in pol nočem da mi tam v bolnici tezi kaka sestra zakaj mu nisem kupila na preklop!

kok ste se pa zredile? js sem 19t 2/7 3 kg

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.3.2009 8:47:03   
Bety11
Za Sulfinijo...

Oglej si malo to stran in razvijanje nosečnosti po tednih, mogoče dobiš odgovor na svoja vprašanja. Zasledila sem, da te skrbijo čudne bolečine v trebuhu in mogoče te te strani pomirijo....

http://otrocarije.blogspot.com/2008/08/nosenost-po-tednih-13-teden.html

Srečno vsem!

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.3.2009 8:53:13   
šivilja
Magnolija1984 - v porodnišnici (vsaj Ljubljanski), te nihče ne glede, kaj oblačiš otroka za domov. Imajo preveč dela in takrat moraš biti po njihovem mnenju že ekspert. je pa red, da so na začetku veliko bolj praktične obleke na preklop, saj se otroci ne marajo preoblačit, sam si pa še zelo štorast. je pa tako, da mora imeti ortoček itak dve plasti in daš lahko spodaj majčko na preklop, čes pa lepo jopico oz. kompletek, ki se zapre spredaj in si brez problemov.
Jaz si pri prvem nisem upala kaj velki delat z glavo, ker imajo mečave (mehke dele brez kosti) in vse je tako drobno in nežno in se kar bojiš šarit okoli glave. V resnici so bolj odporni, kot si mislimo, ampak vse je tako novo in dragoceno.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.