Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:06:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw in hijenca: a donc bomo samo me čivkale??? Zdaj še lahko, ko mi Maja spi, potem pa bo ........ me ne bo do večera verjetno. pol pa le izkoristi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:07:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw in hijenca: a donc bomo samo me čivkale??? Zdaj še lahko, ko mi Maja spi, potem pa bo ........ me ne bo do večera verjetno. Jaz pa še moram kake pol urce zdržat, pa gre potem Videk spat. Trenutno je v hojici in uničuje kuhinjo. Če ga grem sedaj previjat, mi ne bo hotel več v hojici bit in potem sem pečena, da lahko pol ure hodima. Pa kinderpet moram oblečt, ker sem posteljnino dala prat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:08:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dokler je še samo to, smo še na konju, če se bo po meni vrgel, smo nastradali, ker jaz sem imela fetiš, uničevanje štramplčkov. Vsak dan sem ene uničla. Sem namreč zanke ven vlekla in sem imela naenkrat triko, posebaj pa zokenčke. Vzgojiteljica je že naprej mami povedala, da so danes ponovno eni štrampli šli k vragu. Pri meni bi dobila hlače in basta. Pozimi ne morem met samo hlač. Ko smo šli k počitku, smo bili samo v štramplih in ker nisem mogla spat, sem se nekak mogla zaposlit Aja, to je bilo. Bi ti pa volnene dala. Bombažne pa res, ampak bolj debele. Ne spomnim pa se, če si jih prej dobil tako kot danes. Tudi tiste sem uničla, ker sem si še kakšno buciko poiskala, pa sem vlekla in vlekla. Sem bila pravi mali . ojej, boga tvoja mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:08:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw in hijenca: a donc bomo samo me čivkale??? Zdaj še lahko, ko mi Maja spi, potem pa bo ........ me ne bo do večera verjetno. Jaz pa še moram kake pol urce zdržat, pa gre potem Videk spat. Trenutno je v hojici in uničuje kuhinjo. Če ga grem sedaj previjat, mi ne bo hotel več v hojici bit in potem sem pečena, da lahko pol ure hodima. Pa kinderpet moram oblečt, ker sem posteljnino dala prat. Jaz sem našo hojico že prodala. Sem jo dala na bolho in jo prodala v parih minutah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:10:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw aha , pa čakam naslednje, ker se vidi skozi dlesen in je vse napeto, bog ve katero noč ne bom spala ojoj kdaj je pa Jaka dobil zadnji mlečni zobek? Pri 2-eh letih. ajej, sam upaš lohka da bo pri Maji prej mimo, ane? Jaz sem sedaj študirala, da je Videk dobil prvi zobek 24.2, danes smo 21.3 in ima že 5 zobkov, ima pa malo zatečeno od zgoraj za obe zgornji dvojki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:10:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee blagor vam, hitr ga pošli v naš konec Če ti pošljem sonček, dobiš zraven še ornk dozo vetra, ker takoooooooooooooooooooooooooo piha, da je joj, Zdej pa izbirej kaj boš?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:11:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za vsa darilca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:11:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw in hijenca: a donc bomo samo me čivkale??? Zdaj še lahko, ko mi Maja spi, potem pa bo ........ me ne bo do večera verjetno. Jaz pa še moram kake pol urce zdržat, pa gre potem Videk spat. Trenutno je v hojici in uničuje kuhinjo. Če ga grem sedaj previjat, mi ne bo hotel več v hojici bit in potem sem pečena, da lahko pol ure hodima. Pa kinderpet moram oblečt, ker sem posteljnino dala prat. Jaz sem našo hojico že prodala. Sem jo dala na bolho in jo prodala v parih minutah. No super. Če je ne rabiš, potem je brezveze, da jo imaš še doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:11:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, mene čaka verjetno peklenska noč, ker je Alč res tako prehlajena, zato se poslavljam. Mirno nočko vsem mamicam in hroščkom! Estrella, kako je bilo ponoči? Ste kaj spali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:12:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za vsa darilca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:13:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: kako je s Filipom? sitn 100 na uro , cmerast, pikice pa še kar ne izginejo . mrknil je pred 15minutami no če bi še dalj rogovili ti povem da bi res rabila že tablet za norce, ker se je men tud že počasi snel mafi, kako je danes? kako je bio ponoči? naša je bila par dni nazaj tud v nulo sitna, in se mi je zvečer že pošteno kisalo v glavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:14:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee blagor vam, hitr ga pošli v naš konec Če ti pošljem sonček, dobiš zraven še ornk dozo vetra, ker takoooooooooooooooooooooooooo piha, da je joj, Zdej pa izbirej kaj boš? Jaz bi raje imela oblake brez vetra kot tole "burjo".
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:14:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw aha , pa čakam naslednje, ker se vidi skozi dlesen in je vse napeto, bog ve katero noč ne bom spala ojoj kdaj je pa Jaka dobil zadnji mlečni zobek? Pri 2-eh letih. ajej, sam upaš lohka da bo pri Maji prej mimo, ane? Jaz sem sedaj študirala, da je Videk dobil prvi zobek 24.2, danes smo 21.3 in ima že 5 zobkov, ima pa malo zatečeno od zgoraj za obe zgornji dvojki. To je ful dobro, ker je tako hitro vse dobil. Ti mu samo noska fejst čisti pa ne bo šlo naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:14:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali opa, še ena slavljenka zamenjali? sej veš, sem blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:14:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw aha , pa čakam naslednje, ker se vidi skozi dlesen in je vse napeto, bog ve katero noč ne bom spala ojoj kdaj je pa Jaka dobil zadnji mlečni zobek? Pri 2-eh letih. ajej, sam upaš lohka da bo pri Maji prej mimo, ane? Nimam neke izbire.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:15:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee blagor vam, hitr ga pošli v naš konec Če ti pošljem sonček, dobiš zraven še ornk dozo vetra, ker takoooooooooooooooooooooooooo piha, da je joj, Zdej pa izbirej kaj boš? Jaz bi raje imela oblake brez vetra kot tole "burjo". jaz tudi, vsej ven bi lahko šla, tako pa niti ven ne upam, ker tako brije tale veter
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:15:49
|
|
|
|
Skye
|
Tako jaz sem nazaj....frači spita...upam da vsaj za kakšno uro IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw aha , pa čakam naslednje, ker se vidi skozi dlesen in je vse napeto, bog ve katero noč ne bom spala ojoj kdaj je pa Jaka dobil zadnji mlečni zobek? Pri 2-eh letih. ajej, sam upaš lohka da bo pri Maji prej mimo, ane? Jaz sem sedaj študirala, da je Videk dobil prvi zobek 24.2, danes smo 21.3 in ima že 5 zobkov, ima pa malo zatečeno od zgoraj za obe zgornji dvojki. uh...potem pa tvojemu Vidku zobki rastejo, kot plevel Naši dve sta prvega dobile na začetku novembra in jih imata do sedaj 6
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:17:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali opa, še ena slavljenka zamenjali? sej veš, sem blond Bom 30
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:17:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ej punce morem vam povedat, da smo včeraj zvečer sedeli v enem lokau v Šk.Loki in je noter prišel "ta nov Čuk". Joj kolk je ta človek naduvan. Misli, da je lep, pametern, oh in sploh, .... Ma da ne govorim o njegovi bejbi, ..... čist neokusno obnašanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:17:33
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali opa, še ena slavljenka zamenjali? sej veš, sem blond jaz sicer nisem blond, pa tud ne štekam
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:18:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali opa, še ena slavljenka zamenjali? sej veš, sem blond Bom 30 aha, obe 2 v 3 in 9 v 0 se vidi, sa sem blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:18:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce morem vam povedat, da smo včeraj zvečer sedeli v enem lokau v Šk.Loki in je noter prišel "ta nov Čuk". Joj kolk je ta človek naduvan. Misli, da je lep, pametern, oh in sploh, .... Ma da ne govorim o njegovi bejbi, ..... čist neokusno obnašanje To so pa slovenski estradniki. oz. imajo se. Kot naš Mariborski slavček Damjan Murko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:19:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako jaz sem nazaj....frači spita...upam da vsaj za kakšno uro IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw aha , pa čakam naslednje, ker se vidi skozi dlesen in je vse napeto, bog ve katero noč ne bom spala ojoj kdaj je pa Jaka dobil zadnji mlečni zobek? Pri 2-eh letih. ajej, sam upaš lohka da bo pri Maji prej mimo, ane? Jaz sem sedaj študirala, da je Videk dobil prvi zobek 24.2, danes smo 21.3 in ima že 5 zobkov, ima pa malo zatečeno od zgoraj za obe zgornji dvojki. uh...potem pa tvojemu Vidku zobki rastejo, kot plevel Naši dve sta prvega dobile na začetku novembra in jih imata do sedaj 6 naša je tudi prva 2 zobka dobila 1.11, zdej jih ima pa 6. je ravno včeraj do konca ven pogledal 6 zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:19:15
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali opa, še ena slavljenka zamenjali? sej veš, sem blond Bom 30 a tako jaz sem mislila dobesedno zamenjale...npr. 29 na 92 Se samo šalim, da ne boste mislile, da se mi je skisalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:19:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za vsa darilca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali Zakaj pa se ?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?