Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 7:43:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Javljam se vam iz mini počitnic pri tašči. Vzeli smo kar vikend paket all inclusive, je najbolj ugodno pametno Spanje: fenomenalno, brez zbujanja!!!!!!!!! Spala je od 21ih do 5.30!!!!!!!!!!! bravo Manči tko naprej. Počutje: lohka bi blo bolje, ampak je kar vredu, glede na to, da smo spali brez zbujanja. Sam ati in mami sta šla včer večer mal ven in sta posledično mal naspana Zajtrk: ga lubi že kuha, gres mmm men se ga ne da tko zgodaj kuhat, jst sm pa kr mal pice od včeraj si prvoščla. Kafe: ga bo pa tašča al pa tast skuhov pr nas bo verjetno tašča al pa babica Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee blagor vam, hitr ga pošli v naš konec
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 7:46:22
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spanje zadnje dni ni več celonočno, ampak vsaj naspimo se z zbujanji. DRAGI MOJ NEJČEK SAJ NE MOREM VERJET DA IMAŠ ŽE 11 MESECEV IN DA GREŠ ČEZ PAR DNI V VRTEC. Z ATIJEM TE IMAVA NESKONČNO RADA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:00:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za darila, najlepše je pa itak od otrok
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:00:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pa se še jaz odpavim spat, ampak bom bolj malo, ker mi hodi davčni obračun po glavi, olajšave.... Sanje bodo hude nočko Upam, da si vseeno dobro spala. Kaj je bolj slaba davčna napoved, da te muči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:00:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Javljam se vam iz mini počitnic pri tašči. Vzeli smo kar vikend paket all inclusive, je najbolj ugodno Spanje: fenomenalno, brez zbujanja!!!!!!!!! Spala je od 21ih do 5.30!!!!!!!!!!! Počutje: lohka bi blo bolje, ampak je kar vredu, glede na to, da smo spali brez zbujanja. Sam ati in mami sta šla včer večer mal ven in sta posledično mal naspana Zajtrk: ga lubi že kuha, gres Kafe: ga bo pa tašča al pa tast skuhov Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee za spanje, to delaj mamici Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:01:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll NEJC VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESCEV NIA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:01:37
|
|
|
|
barbaw
|
Pa dobro jutro. Zdaj pa grem na kafe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:03:09
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Noč je bila katastrofa. Ob 2h alarm, ob 5h alarm, meni se malo meša. Spali na obroke. Ob 5 je šel ati v akcijo in uspaval malo budilko. Potem nisem mogla več zaspat, ati tudi ne in je šel že ob 6.30 na parcelo. Je pa zunaj tako mrzlo, taki ledeni veter piha, ko po zimi. Grem zdaj malo prebrat za nazaj, pa kavico spit, potem pa bo tako že mali auf.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:08:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč je bila katastrofa. Ob 2h alarm, ob 5h alarm, meni se malo meša. Spali na obroke. Ob 5 je šel ati v akcijo in uspaval malo budilko. Potem nisem mogla več zaspat, ati tudi ne in je šel že ob 6.30 na parcelo. Je pa zunaj tako mrzlo, taki ledeni veter piha, ko po zimi. Grem zdaj malo prebrat za nazaj, pa kavico spit, potem pa bo tako že mali auf. Pri nas danes ne piha zaenkrat. Upam, da bo tudi pri vas nehalo, da bosta šla kaj ven. Kako pa zobek napreduje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:12:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč je bila katastrofa. Ob 2h alarm, ob 5h alarm, meni se malo meša. Spali na obroke. Ob 5 je šel ati v akcijo in uspaval malo budilko. Potem nisem mogla več zaspat, ati tudi ne in je šel že ob 6.30 na parcelo. Je pa zunaj tako mrzlo, taki ledeni veter piha, ko po zimi. Grem zdaj malo prebrat za nazaj, pa kavico spit, potem pa bo tako že mali auf. Pri nas danes ne piha zaenkrat. Upam, da bo tudi pri vas nehalo, da bosta šla kaj ven. Kako pa zobek napreduje? Spodnji zobek je že pririno ven in raste, sedaj se je zbudil, ga grem porihtat, pa vročino zmerit, pa nekaj mora jest. Jaz tudi kašljam, pa vse me boli, le kaj me bo doletelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:16:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč je bila katastrofa. Ob 2h alarm, ob 5h alarm, meni se malo meša. Spali na obroke. Ob 5 je šel ati v akcijo in uspaval malo budilko. Potem nisem mogla več zaspat, ati tudi ne in je šel že ob 6.30 na parcelo. Je pa zunaj tako mrzlo, taki ledeni veter piha, ko po zimi. Grem zdaj malo prebrat za nazaj, pa kavico spit, potem pa bo tako že mali auf. Pri nas danes ne piha zaenkrat. Upam, da bo tudi pri vas nehalo, da bosta šla kaj ven. Kako pa zobek napreduje? Spodnji zobek je že pririno ven in raste, sedaj se je zbudil, ga grem porihtat, pa vročino zmerit, pa nekaj mora jest. Jaz tudi kašljam, pa vse me boli, le kaj me bo doletelo. za zobka za vaju, upam, da je samo muha enodnevnica zaradi slabega spanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:18:15
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro še od mene Včeraj zvečer smo malo bolj dolgo ostali v kitajski restavraciji, zato se nisem nič oglasila. Spali smo super, eni še spijo , mami bi pa tudi pa jo kliče delo. Hja kaj čmo, je treba delat Aja, pri nas piha spet kot pri norcih NEJC in NIA vama pa vse najboljše Pa dober tek
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:20:20
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka jaz bi tudi bila raje v kitajski rest. kot na RR. Pa ne preveč delat, da ne boš utrujena. Moja mala tečka je že zaspana, ker se je malo pred 7h zbudila. Jo bo treba spat spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:24:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka jaz bi tudi bila raje v kitajski rest. kot na RR. Pa ne preveč delat, da ne boš utrujena. Se bom probala držat tvojega nasveta Moja mala tečka je že zaspana, ker se je malo pred 7h zbudila. Jo bo treba spat spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:25:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč je bila katastrofa. Ob 2h alarm, ob 5h alarm, meni se malo meša. Spali na obroke. Ob 5 je šel ati v akcijo in uspaval malo budilko. Potem nisem mogla več zaspat, ati tudi ne in je šel že ob 6.30 na parcelo. Je pa zunaj tako mrzlo, taki ledeni veter piha, ko po zimi. Grem zdaj malo prebrat za nazaj, pa kavico spit, potem pa bo tako že mali auf. Pri nas danes ne piha zaenkrat. Upam, da bo tudi pri vas nehalo, da bosta šla kaj ven. Kako pa zobek napreduje? Spodnji zobek je že pririno ven in raste, sedaj se je zbudil, ga grem porihtat, pa vročino zmerit, pa nekaj mora jest. Jaz tudi kašljam, pa vse me boli, le kaj me bo doletelo. Za spanje in za zobek. In pa za oba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:26:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za prisrčna darila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:30:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Javljam se vam iz mini počitnic pri tašči. Vzeli smo kar vikend paket all inclusive, je najbolj ugodno Uživajte Spanje: fenomenalno, brez zbujanja!!!!!!!!! Spala je od 21ih do 5.30!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeej Manca Počutje: lohka bi blo bolje, ampak je kar vredu, glede na to, da smo spali brez zbujanja. Sam ati in mami sta šla včer večer mal ven in sta posledično mal naspana Bo bolje. Tudi mene malo glava boli, ker sem spila eno kitasjko pivo preveč Zajtrk: ga lubi že kuha, gres Priden Kafe: ga bo pa tašča al pa tast skuhov Super, jaz si ga bom mogla pa sama. Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee Pri nas je tudi, samo kaj ko tako piha
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:32:34
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella za tvoje uspehe pri hujšanju. Pa upam, da noč le ni bila preveč peklenska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:32:55
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa nekaj jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:33:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: lepo so se izkazali tvoji najbljižniji Upam, da se tudi Gregi izkaže in bo začel spati, to bi bilo najlepše darilo. Naša je nekaj stokala in se ob enih zbudila, da sva spucale noska, čajček in v 5 min sva zaključile Zaspala je do 6 , pa se še nekaj oglašala na kvatre, vstale pa sva ob 7.30h Še kar zadovoljna, čeprav sem zaspana, saj sem do enih praktično bedela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:34:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Javljam se vam iz mini počitnic pri tašči. Vzeli smo kar vikend paket all inclusive, je najbolj ugodno Spanje: fenomenalno, brez zbujanja!!!!!!!!! Spala je od 21ih do 5.30!!!!!!!!!!! Počutje: lohka bi blo bolje, ampak je kar vredu, glede na to, da smo spali brez zbujanja. Sam ati in mami sta šla včer večer mal ven in sta posledično mal naspana Zajtrk: ga lubi že kuha, gres Kafe: ga bo pa tašča al pa tast skuhov Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee Manca , le tako naprej!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:34:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem bla tud na telovadbi - body pump, ma kaj ko sem čez dan jedla ....ah, nebi o tem estrella, jaz tvojih cm tud ne zastopim. dej ti raje povej koliko si zgubila v pasu cm, za - kg pa svaka čast To je seštevek minus obsega rok, pasu, bokov, stegenj in meč. Obseg pasu je manjši za 10cm Sedaj se počasi začne kazat, da imam pas in boke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:34:55
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:36:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem bla tud na telovadbi - body pump, ma kaj ko sem čez dan jedla ....ah, nebi o tem estrella, jaz tvojih cm tud ne zastopim. dej ti raje povej koliko si zgubila v pasu cm, za - kg pa svaka čast To je seštevek minus obsega rok, pasu, bokov, stegenj in meč. Obseg pasu je manjši za 10cm Sedaj se počasi začne kazat, da imam pas in boke Zdaj pa verjetno tudi sama vidiš napredek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:36:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Njecu in Nii VSE NAJ NAJ ZA MINI RD!!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?