irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Hmmm irma nam je patronažna rekla, da čez dan sadne ali zelenjavne kašice, zvečer pa naj dobi riževo kašico ali keksovo kašico. da ni tak pomembno to večerno kašico, ker je narejena iz mojega mleka. tak da ta okus že pozna. ZDAJ PA ME RAZUMI Jaz mu dajem kar dva obroka, ker vidim, da zelo rad je in je hkrati čez dan dosti manj polivanja. Obrok okrog kosila je sadje ali zelenjava, popoldanski obrok pa kašica. Zvečer se mu ne da jesti, ker je očitno preveč utrujen in bolj pali dojenje + steklenička. Mah jaz se mu ne upam dat prevečkrat kašice, ker naš je tak jedec in sploh ne zan nehat, jaz pa tudi ne vem, kdaj ima dovolj. In posledica je, da je tak debelušček. Me prav zanima, kaj bo pediatrinja rekla 1.4., ko bova imela pregeld. Upam, da me ne bo kregala. Ne ne bo te kregala. Rekla ti bo da ste ŽIVI in ZDRAVI. To je najbolj pomembno. Bojan je bil tudi fulllllllll debelušček, ko je bil mali, zdaj pa taka trlica, kot da ne bi bil moj. Jaz se bom tudi počasi odpravila spati, če ne bom dolgo spet visela pokonci, in bom preveč utrujena da bi zaspala. Tak da irma, počakam še na tvoj komentar, potem pa vsem zašelim mirno noč in lepe sanje. Ja sanjamo res o tem kar nimamo. Ne boste verjele, ampak velikokrat pa sanjam tudi mojega sošolca iz osnovne šole, v katerega sem bila noro zaljubljena, pa ni bilo nič med nama, čeprav je bila simpatija obojestranska. Ampak najbolj noro je pa to, da izgleda v mojih sanjah točno tak, kot je bil v OŠ, samo starejši. Vidla ga pa itak nisem od OŠ, torej 15 let. Kdo bi razume dogajanje v moji buči??? Če bi bil dr. Rugelj še med nami, bi me gotovo k njemu napotili. Drugač pa upam, da bo res kar praviš, glede obiska pri pediatrinji. Evo sedaj vam bom pa tudi jaz nehala težit. Sem zato še zmeraj tukaj gor, ker čakam, da mi pralni stroj opere žehto, da dam lahko naslednjo prat.