Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:41:34
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan dobila sem zs
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:42:24
|
|
|
|
iraira
|
Valla jaz bi tudi paparico pa ti ne morem poslati zs...piše da nočeš razkriti svojega profila
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:43:52
|
|
|
|
jolly123
|
IraIra če hočeš nekomu poslati ZS samo klikneš tisti oblaček kjer piše ZS pod njegovim imenom, tko da ne rabiš gledat njenega profila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:49:14
|
|
|
|
iraira
|
Bom probala jaz sem bolj tako-tako s tem računalnikom Hvala!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:49:45
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, glede telovadbe: za Medvode nas je zdaj premalo, smo samo 3, rabimo jih 5. Smo pa rekle, da bi aprila še hodile, ker bo muhasto vreme... In bo una teta nam poslala info če je skupina v LJ
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:51:25
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IraIra če hočeš nekomu poslati ZS samo klikneš tisti oblaček kjer piše ZS pod njegovim imenom, tko da ne rabiš gledat njenega profila Ratalo hvala Jolly
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:59:10
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, dajte me prosim v rit brcnit, da grem spet malo diplomsko pisat. Že več kot en teden se je nisem niti dotaknila! Jaz se je sploh še nisem, pa sva se z Jolly123 neki menili, da se bova vzpodbujali. Ampak enostavno zdej nimam volje. Premalo se vzpodbujamo punce...moja tud kar stoji. Evo gremo se zmenit, vsak dan vsaj pol ure...to pa že lohk a ne? Če ne cel dan ne smemo na RR Zdej vaju bom vsak dan vprašala, kako napreduje vajina diplomska, OK? Jaz sem si zadala cilj, da ta vikend končam še eno poglavje!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:00:56
|
|
|
|
Pšemek
|
Dream, imaš ZS
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:01:01
|
|
|
|
laknerš
|
Jest mam pa eno super novico. Postala sem BABICA!!! Naše ribice imajo mladičke. So tolk majhne (3mm) da se ti kr mal sfuzla če dolg gledaš. Jaaaaaa imamo naraščaj!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:01:46
|
|
|
|
Pšemek
|
Valla, tudi tebi sem poslala ZS
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:03:45
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa eno super novico. Postala sem BABICA!!! Naše ribice imajo mladičke. So tolk majhne (3mm) da se ti kr mal sfuzla če dolg gledaš. Jaaaaaa imamo naraščaj!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:04:03
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa eno super novico. Postala sem BABICA!!! Naše ribice imajo mladičke. So tolk majhne (3mm) da se ti kr mal sfuzla če dolg gledaš. Jaaaaaa imamo naraščaj!!!!! Katere ribice pa imate? Jaz sem še, ko sem še pri starših imela tudi postala ribja (takrat še) mamica, pa vem, da sem mogla tamale lovit pa ločit od tastarih, da jih ne bi požrle . Smo kupli valilnico za ribice
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:04:37
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa eno super novico. Postala sem BABICA!!! Naše ribice imajo mladičke. So tolk majhne (3mm) da se ti kr mal sfuzla če dolg gledaš. Jaaaaaa imamo naraščaj!!!!! Joj, zdele me je pa skor kap, dokler nisem do konca prebrala novopečena babica!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:06:51
|
|
|
|
Pšemek
|
Dream, ne vem če si dojela, za novo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:09:03
|
|
|
|
gogabojan
|
za naraščaj. Punce, se je oči hotel mal probati v hranjenju kašice Roku. In je jedel. Je pa potem tamal ratal čist hiperaktiven. Pa to ni res, kot da je na speedu. Se z mojim tak smejeva, da se bova polulala od smeha. Mama je rekla, ja ljubica to pa je tako, ko je otrok fajn sit. Joj čist je naspidiran. A še kateri otrok tak brca z nogami, hmmm kak naj opišem, hmmm,..... tak kot če bi ga stopala oz. nart fulll srbela, pa si pomaga z drugo nogo.???? In to naredi fulll hitro in dolgo. V sekundi trikrat dela pa to že kakih 15 min. To sem opazila že prej dopoldne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 20:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:16:14
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa eno super novico. Postala sem BABICA!!! Naše ribice imajo mladičke. So tolk majhne (3mm) da se ti kr mal sfuzla če dolg gledaš. Jaaaaaa imamo naraščaj!!!!! mislm halo sem že štela leta od otrok če maš še kako najstnico doma oz. najprej sem pobulla v ekran ja čestitke za mlado ribjo držino
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:17:43
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A še kateri otrok tak brca z nogami, hmmm kak naj opišem, hmmm,..... tak kot če bi ga stopala oz. nart fulll srbela, pa si pomaga z drugo nogo.???? In to naredi fulll hitro in dolgo. V sekundi trikrat dela pa to že kakih 15 min. To sem opazila že prej dopoldne. Moja to dela non-stop, morem skoz nohtke na nogicah strižti drugače je čisto popraskana
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:18:17
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A še kateri otrok tak brca z nogami, hmmm kak naj opišem, hmmm,..... tak kot če bi ga stopala oz. nart fulll srbela, pa si pomaga z drugo nogo.???? In to naredi fulll hitro in dolgo. V sekundi trikrat dela pa to že kakih 15 min. To sem opazila že prej dopoldne. naša tud to dela,sedaj pa ji je še ratalo zanimivo če noge dviguje v luft zraven pa vriska sedaj je manca poleg nje in imata operne arije aaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla thanks za paparico
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:21:39
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A še kateri otrok tak brca z nogami, hmmm kak naj opišem, hmmm,..... tak kot če bi ga stopala oz. nart fulll srbela, pa si pomaga z drugo nogo.???? In to naredi fulll hitro in dolgo. V sekundi trikrat dela pa to že kakih 15 min. To sem opazila že prej dopoldne. Moja to dela non-stop, morem skoz nohtke na nogicah strižti drugače je čisto popraskana Neli že nekaj časa- kot bi jo kaj srbelo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:21:59
|
|
|
|
timnala
|
Oj punce! Mi2 sva pa dans sopingirala v Celju pa s sodelavci sva sla na cvekec ob njihovi malci..jih je blo tolk lustno videt Mali je bil priden skoz pa spal ni skor nic, tak da upam, da bo ponoci ful Gogabojan in Jolly123 - in za vse prestano! Valla. mas moj ZS Krst..mi2 sva se odlocila, da krstila ga bova, bova ga mal vzgajala v duhu vere (ne religije, ker jst verna sem in verjamem, da je nekaj nad nami, v Cerkev kot institucijo pa ne verjamem in se pozvizgam nanjo, ker je marsikaj zgreseno, zmanipulirano in narejeno..skratka ). Sama zase sem se odlocila, da bom vzela od vere tisto, kar me naredi dobro osebo (hvaleznost, ljubezen, dobroto, socutje... - to pa tako oznanjajo vse religije). Aja..sem mal zasla..ja, krstila ga bova, naprej pa se naj sam odloci, kako bo cutil do te teme. Jolly123 in Lakners..vi2 se kar kregajta za avtorske, pripadajo tak meni, ker sm to prva objavila na forumu Grem pogledat kaj delata moja dva ljubcka, k se spat spravljata..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:26:49
|
|
|
|
afnica mala
|
valla- sem dobila, hvala- je res obsežna , to bo papcala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:32:09
|
|
|
|
iraira
|
valla hvala, bomo jutri takoj probali kakšno stvar.......je pa fulll obsežna, super
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:39:34
|
|
|
|
Pšemek
|
Valla, tudi jaz sem dobila, hvala. Bom preštudirala, pol pa hitro začeti z uvajanjem!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 20:48:18
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A še kateri otrok tak brca z nogami, hmmm kak naj opišem, hmmm,..... tak kot če bi ga stopala oz. nart fulll srbela, pa si pomaga z drugo nogo.???? Ja, tut naša je nekajkrat že to naredila, da bi pa skos to delala, pa ne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?