Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 17:37:07
|
|
|
|
gogabojan
|
Ah ni mi uspelo. Morda pa zdaj??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 17:37:35
|
|
|
|
gogabojan
|
kdor zna zna
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 17:58:18
|
|
|
|
Pšemek
|
Arena naslednji teden - jaz sem tako ali tako namenjena v BTC v pon. ali tor. Grem še na un konec sodelavke pogledat. Če pa se boste za kak drugi dan zmenile, sva pa tudi zraven.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 18:06:32
|
|
|
|
afnica mala
|
tudi mi2 prideva v torek- razen, če naju patronažna ne obišče da vam povem mami je zakon ; sem šla ob 5h na hitrico v štacuno, Neli je bila že ultra zaspana, ker se je z očijem igrala, pa sem rekla, itak bo zaspala takoj, sam da jo v naročje vzame. Pridem domov tiho ko miška, Neli še vedno v naročju, pa vmes je tečnarla. Jo primem, dam v njeno dnevno posteljico, flaško z vodo- v minutki je zaspala- je rekel, da sem zakon
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 18:39:51
|
|
|
|
janja 27
|
MAME SMO ITAK Z A K O N MEGA BUMBASTIČNE smo pa OKTOBRKE 08 mogoče še jaz uletim v torek bravo L O V E L Y tko se dela določi kraj in uro . kdo pride pride, a ne !!! gogabojan po moje tršico preveč hormoni dajejo sej ji je bojan resnico povedal da bo imela veeeeeeeeeeeellllllllliiiiiiiiikkkkkkkkkkk trebuh, ja itak da ga bo imela
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 18:42:23
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 MAME SMO ITAK Z A K O N MEGA BUMBASTIČNE smo pa OKTOBRKE 08 mogoče še jaz uletim v torek bravo L O V E L Y tko se dela določi kraj in uro . kdo pride pride, a ne !!! gogabojan po moje tršico preveč hormoni dajejo sej ji je bojan resnico povedal da bo imela veeeeeeeeeeeellllllllliiiiiiiiikkkkkkkkkkk trebuh, ja itak da ga bo imela janja super! Še dobro, da je lokal dopoldan skoraj prazen, da se lohka razkomotimo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 18:46:12
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, rabim hitre odgovore. Jaz nameravam delati rižev narastek. Jaz sem ga delala sam enkrat v življenju. A kuhate riž v mleku ali vodi??? Jaz sem ga takrat v vodi, da mi se nebi sprejelo vse skupaj. Kak ga delate ve.==?? Kaj pa še dodate zdraven???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 18:52:14
|
|
|
|
Lovely
|
Gogabojan, am, jaz pa kuhanje? No go... Sori Super Janja, da prideš v torek (btw, ja sem videla da mogoče ampak sem te kar določila da prideš he he) Ej, .100noga in Valla, jaz mam muskafiber!!! Je mogla bit Inya tok pridna... he he... A je una teta kaj napisala glede skupine v LJ?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 19:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:09:17
|
|
|
|
Marisha
|
Gogabojan jaz delam rižev narastek takole. V mleko zmešam sladkor, vanilijev sladkor, jajca, maslo in malo cimeta. Vse skupaj zmešam, vlijem v pekač in dodam riž. Potem pa vse skupaj pečem ca. 30 min. Midva sva to jedla v torek, zraven pa še kompot. Lep pozdrav, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:11:26
|
|
|
|
gogabojan
|
Rižek se že kuha. zame
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:12:57
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. še nekaj sem se spomnila, dream, mislim, da si ti spraševala za posnetek. Če ga boš dala na FB, lahko urediš tudi tako, da ga vidijo samo določene osebe. Tko da ni panike, da bi videli vsi tvoji prijatelji. Če ne veš kako, kar vprašaj. V bistvu ni videoposnetek, temveč skenirana knjiga, ki bi jo dala vam, ki bi ji rade brale. Dve sta se mi javili na ZS, ostale očitno tega ne rabite. Torej, če mi lahko prosim pomagaš, kako tospravit gor, pa brez, da me kdo kaznuje, ker sem verjetno kršila avtorske pravice
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:13:42
|
|
|
|
Lovely
|
Valla, sem se odločila, da boš prestavila uno drugo zadevo v torek in prišla v Areno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:16:31
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, dajte me prosim v rit brcnit, da grem spet malo diplomsko pisat. Že več kot en teden se je nisem niti dotaknila! Jaz se je sploh še nisem, pa sva se z Jolly123 neki menili, da se bova vzpodbujali. Ampak enostavno zdej nimam volje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:17:10
|
|
|
|
gogabojan
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Evo rižek se je že prijel na dno posode . jaz
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:23:11
|
|
|
|
Marisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Evo rižek se je že prijel na dno posode . jaz Ja, bejba bo bilo potrebno bolj mešat ( ), sej se "hvališ", kolk si zgledna državljanka!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:28:49
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, dajte me prosim v rit brcnit, da grem spet malo diplomsko pisat. Že več kot en teden se je nisem niti dotaknila! Jaz se je sploh še nisem, pa sva se z Jolly123 neki menili, da se bova vzpodbujali. Ampak enostavno zdej nimam volje. Premalo se vzpodbujamo punce...moja tud kar stoji. Evo gremo se zmenit, vsak dan vsaj pol ure...to pa že lohk a ne? Če ne cel dan ne smemo na RR
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:29:14
|
|
|
|
laknerš
|
Vsaka stran ima 25 postov tako, da preštej poste in ta 26ti je na novi strani.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:31:14
|
|
|
|
Lovely
|
Tenks LaknerŠ
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:31:59
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, rabim hitre odgovore. Jaz nameravam delati rižev narastek. Jaz sem ga delala sam enkrat v življenju. A kuhate riž v mleku ali vodi??? Jaz sem ga takrat v vodi, da mi se nebi sprejelo vse skupaj. Kak ga delate ve.==?? Kaj pa še dodate zdraven??? V mleku
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:32:32
|
|
|
|
jolly123
|
Kako ste se zmenile za telovadbo? Jaz itak ne morem več hodit, pridem pa lahko na čvek after
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:33:06
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Vsaka stran ima 25 postov tako, da preštej poste in ta 26ti je na novi strani. Ti pa maš cajta, da si šla to gruntat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:34:35
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, rabim hitre odgovore. Jaz nameravam delati rižev narastek. Jaz sem ga delala sam enkrat v življenju. A kuhate riž v mleku ali vodi??? Jaz sem ga takrat v vodi, da mi se nebi sprejelo vse skupaj. Kak ga delate ve.==?? Kaj pa še dodate zdraven??? V mleku Ooooo, mal sem zaj.... riž bi prej pojedli preden bi jaz nasvet dala!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:38:48
|
|
|
|
iraira
|
Joooj pa ve babe ste zmešane kolk ste naklofale sem vas komaj uspela zdaj prebrati . Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res. Gogabojan Jolly
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 19:41:10
|
|
|
|
iraira
|
Mogoče mi pa še celo novo stran rata odpret
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?