Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 13:43:56
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: Detece Kaj imaš 2 kg več kot pred nosečnostjo?? Ma to ni nič ljubica, jaz jih imam 14 več. jp...med nosečnostjo sem se 9kg zredila, zdej mam še dve viška Pridna. Za ta 2 kg se pa ne sekiraj, ker se menda sploh ne poznata.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 13:45:05
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee jeee, kak je fajn, ko smo vse tuki zbrane in se menimo! me spominja na tiste nosečniške čase, ko smo cele dneve tu gor visele. in zdaj, ko nam polhci spijo in je vreme drekasto, smo iste - nepoboljšljive opice! LOL fajn ste! Ja je kar gužva tukaj gor nastala.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 13:49:53
|
|
|
|
zverinca
|
ja sploh do besede ne pridem.. pa niso kriva polna usta milke in Kofe, ne, ne poznam, sem zvesta 5ri in njenmu s plakata - vijolični barvi, sploh pa ne maram črne čokolade. Le zakaj?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 13:53:06
|
|
|
|
katja_p
|
Joj, ste se razpisale! Res skor tk kot prej, ko smo ble še okrogle Pr nas se sestavlja kinderpet
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 13:55:35
|
|
|
|
zverinca
|
ja se pozna da so zimski škrati in res spijo..čeprov moj ne, moj mali ima debato s črvom, jest pa kuham... Sem pa danes prvič dala malega v postlco spat, namesto v košek, prej čez dan, in je spal celih 20min... se bo že navadil!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 14:16:22
|
|
|
|
lonja
|
Je zgleda dans res tak dan, midve z Manco s etudi že cel dan valava po postli . No, prej sva imeli krajši skok ven, sva šli na obliuno osebno dat delat, pa je tolk pihal, da sva takoj nazaj prišle in hop nazaj med rjuhe . Kaku paše.... Drgač pa še ena odvisnica od čokolade med vami...glih prej sem zbasala eno ta malo milko. Iz milerja. Te so ta bolš .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 14:24:08
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: Detece Kaj imaš 2 kg več kot pred nosečnostjo?? Ma to ni nič ljubica, jaz jih imam 14 več. jp...med nosečnostjo sem se 9kg zredila, zdej mam še dve viška Pridna. Za ta 2 kg se pa ne sekiraj, ker se menda sploh ne poznata. o ja, se se, resno, pa nobene hlače mi niso prav
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 14:25:45
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Sem pa danes prvič dala malega v postlco spat, namesto v košek, prej čez dan, in je spal celih 20min... se bo že navadil!! zverka veš kaj sem brala v eni izmed starejših revij Mama...da naj otročki čez dan naj ne bi spali v isti postlci kot ponoči...sem se jst ful trudla na začetku, potem pa sem to prebrala, ga pa čez dan dajem kar v košaro od vozička...itak misl da je zuni ker zaspi takoj ...madonca sm žleht
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 14:27:08
|
|
|
|
pike
|
joj zdaj bi še jaz čokolado jedla. tudi moja pupica se je prejle zbudila, hotla zizo, zdaj pa dalje spi. Pa saj, če ponoči spi cca. 8-9 ur, mora pol podnevi še vseeno kakih 5 -6 ur spat. Nekje sem brala potrebe po spanju za dojenčke od 1 - 12 mesecev. Je pa verjetno različno od dojenčka do dojenčka. Mala se že budi...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 14:48:25
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika zverka veš kaj sem brala v eni izmed starejših revij Mama...da naj otročki čez dan naj ne bi spali v isti postlci kot ponoči...sem se jst ful trudla na začetku, potem pa sem to prebrala, ga pa čez dan dajem kar v košaro od vozička...itak misl da je zuni ker zaspi takoj ...madonca sm žleht no, pa povej še zakaj ni dobro dajat otroka v isto postlo spat čez dan kot ponoči???! a je to fejst narobe??? - men spi kot polh čez dan tudi v postli. zverina - ja... sem mislila, da ti je zaradi tega hudo in sem ti hotla pomagat s svojim nasvetom. lol pa vidim, da ti špila, samo da jo lahko ješ!!! sama kupujem milko redkeje, ker ko jo odprem, jo pogoltem v parih minutah. to črno čokolado pa mam par dni!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 14:57:42
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee [no, pa povej še zakaj ni dobro dajat otroka v isto postlo spat čez dan kot ponoči???! a je to fejst narobe??? - men spi kot polh čez dan tudi v postli. no lej mam mamo v rokah pa ne piše zakaj, piše samo:"čez dan naj otrok počiva drugje kot ponoči.podnevi lahko spi npr. v vozičku, atvosedežu,...pri tem pa ga pustite pri dnevni svetlobi in ne zagrinjajte oken da bi zatemnili prostor." jst sem ga dajala v postlco pa je blo vse okrog bolj zanimiv kot pa to da bi spal.tut če grem z njim v taveliko postlo noče spat z mano ampak bi se on mal pogovarju...v košari pa takoj zaspi.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 15:39:29
|
|
|
|
pike
|
kam pa ste zdaj šle? verjetno so se tudi vaši polhci zbudili? Našo zdaj dedi nosi in ji poje. Naša spi podnevi in ponoči v svoji posteljici. dopoldan spi 1,5 ure in popoldan v kosih skupaj kake 3 ure. Sem kar zadovoljna z njenim ritmom.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 15:40:17
|
|
|
|
petruscha
|
Ojla! Čokolada: dokler sem mislila, da ga bo zvijalo v trebuščku se je nisem dotaknila, sedaj itak nima več problemov z zvijanjem, tako da se tud jaz nisem mogla več upirat žretju čokolade . Jo res obožujem, na svojo žalost.... (sem se navezuje naslednji odstavek..) Kilogrami: + 6 od pridelanih okoli 25kg med nosečnostjo. Hlače stare že navlečem gor na guzo , ampak nek šlauf pol visi čez pas . Si vedeno rečem, sedaj bom pa pazila na hrano in bla blabla, pa jaz vseeno tako rada jem . Telovadba: nekje 5 tednov po porodu sem že začela gonit orbitrec 30 min na dan, pa še trebušnjaki na ABrocketu- samo to vse skupaj ni nič, ker sem se pred nosečnostjo kar intenzivno ukvarjala s športom,... predvsem tek... Saj sploh ne vem, če znam še laufat. Skratka aprila začnem s tekom, da bo malo več kondicije, saj takrat ko se orenk zgonim, takrat sem čist happy,.... se izloča hormon sreče . Vozičkanje: moj je bil prejšni teden bolan, zato nisem nič vozičkala, ta teden pa nama je samo enkrat ratalo biti v vozičku. Kar nekaj protestira,..... ga ne bom nič silila,.... saj ga ponosim zunaj pa mu to ful paše,... Me kliče, šibam.........
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 15:41:37
|
|
|
|
pike
|
modrčki za dojenje - kje se da kupiti kakega bolj privlačnega na oko. Zdaj imam 2 liscina ampak bi imela še kakšnega. Sem v Neckermanu naročila enga lepega, pa ga ravno nimajo na zalogi.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 16:11:02
|
|
|
|
martka
|
halo ste se razpisale... ne morem verjet. no, moja pupa pa ne spi. je v igralnem centru in gleda igraćče, z eno roko drži žirafo za nogo, drugo si pa v usta tišči. pa zdaj jo bom dala spat. je njen čas. ja, čez dan spi v najini postelji ali v košari od vozička. pri dnevni svetlobi in normalnem našem govorenju. zakaj? da loči med dnevom in nočjo. tako sem nekje prebrala. pol že...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 16:18:19
|
|
|
|
Vplanu
|
OJla punce, Jaz sem že 3 dni kot cunja. Naša tamala čez dan ne spi skoraj nič - po 10 minut ene 3x. Prej je pa dopoldne spala 30 minut, popoldne pa 3 ure v vozičku. Sploh ne vem kaj se ji dogaja. Jaz sem zvečer kot cunja, sam padem v posteljo. Kilogrami - jaz sem -5 kg kot pred nosečnostjo. Kile so šle kar same dol in bi se rada zredila nazaj, ker izgledam kot okostnjak, pa še vsi me sprašujejo zakaj sem tok suha. Pa še prav zanič se počutim nasploh. Sem šla pa zdravniku, da mi vzame kri in zdravnica sumi, da mi ščitnica malo preveč dela. Ker jem normalno, kile grejo pa dol -hm? Čokolada - nisem bila nikoli ljubiteljica le te. Ko sem bila pa noseča mi je pa prav pasala. Nič, moram it -mala kliče.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 16:30:27
|
|
|
|
nadya
|
No dans je pa velik za prebrat Moj pa že tri dni spi od 22.00-8.00 in je hudo dobr (zame), no sej prej je pa od 24.00-10.00. Ampak mi ta nova varianta bolj paše Lovro se tut tok nazaj usloč tko da me zdej kar mal skrbi , upam da bo minilo. Konc meseca mava pediatra pa bom povedala. Pri dveh mesecih je tut Lovro full stiskal pesti v pest, zdej je pa ok. Sem ga velik božala po rokicah in mu jih razpirala, pa igračke dajala v rokce. Se je obrestovalo, ker ma zdej večino časa čist sproščene rokice.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 17:15:32
|
|
|
|
katja_p
|
Pr nas se je kinderpet sestavu, dans bo Tjaša prvič spala v novi postli, prvič v svoji sobi ... js pa baby phone na ful Ne govorte o sladkarijah, ko vsak dan kaj dam v usta Naša je stakim zanimanjem dans gledla polete, da adijo pamet pr dediju v naročju in sta z zanimanjem opazovala te fantiče, pol mu je pa na rokah zakinkala, zdaj spančka v ležalniku pa sumim, da bo kmal budna ... bo treba jest, ker pol mami gre na teren
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 17:49:32
|
|
|
|
tinca123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu OJla punce, Jaz sem že 3 dni kot cunja. Naša tamala čez dan ne spi skoraj nič - po 10 minut ene 3x. Prej je pa dopoldne spala 30 minut, popoldne pa 3 ure v vozičku. Sploh ne vem kaj se ji dogaja. Jaz sem zvečer kot cunja, sam padem v posteljo. Jaz mam tko že cel mesec - sploh ga ne prepričam da bi spal čez dan več k pol urce...... Zato pa tud nimam časa se javlat ali pa vas vsaj prebirat.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 18:09:51
|
|
|
|
katja_p
|
A lahk otročki spijo že na pouštrčkih?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 18:22:47
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A lahk otročki spijo že na pouštrčkih? Ne bi vedela. Mi uporabljemo že od začetka tistega, ki je rahlo privzdignjen, namenjem dojenčkom. In ga bomo verjetno še kar nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 18:57:47
|
|
|
|
Vplanu
|
Tinca123 - . To je res grozno. Se ponoči naj ga začnejo srati pa smo tam..................Jaz si bom kar eno teto omislila za po 4 ure na dan če bo šlo tako naprej. Jaz ne morem res čisto nič narediti. Na fax si sploh ne upam pomisliti - se en izpit imam pa diplomo - kdaj pa, če je pikica non stop budna, pa ona bi samo mamico..... Pa sej so srčki...nimam kaj reči...ampak meni počasi zmanjkuje idej glede animacije......
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 19:01:18
|
|
|
|
pumpkin23
|
martka a si ti sprasevala za Rakitno? Ce se resno zanimas se lahko pozanimam ker mam pol zlahte tm gor. Kukr pa jz vem so tam samo vikendi in domacini ki mogoce kdo kej oddaja.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.3.2009 19:24:41
|
|
|
|
tasa.m
|
Danes ste pa vse bile na RR. Če mi čez dan zaspi jo pustim kar na kavču oz. v najini pojstli z istim razlogom kot martka, da loči noč in dan, in se čez dan normalno pogovarjamo, imamo prižgano TV..., zvečer pa jo uspavam v temi in v tišini.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
maxi cosi tobi vs. romer kingsirenettatest avtosedežev by uporabnice RR :)zelo zadovoljna z romer king (
29%)
nezadovoljna z romer king (
0%)
zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (
19%)
nezadovoljna z maxi cosi tobi (
1%)
imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (
46%)
imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (
5%)
Število vseh glasov: 405Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!