|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
20.3.2009 11:50:31   
zverinca
joj jest sem prov požeruh na čokolado... en dan mi je bilo prav slabo in sem si zadala da začnem trebušnjake delat. Vsaj nekaj. sem in tja nardim pilates 20min, sam bi mogla vsak dan, za kar pa ni časa. In pa vozičkanje.
Kile so že prednosečniške, sam je šlaufek...

evo, si grem nov podpis zrihtatuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.3.2009 12:43:04   
blackcoffee
evo naju doma.
sva obiskala fiziaterapevtko. uro dolgo sva bila pri njej..
stvar je pa taka. tamali ima res prisoten ekstenzijski vzorec ampak je v mejah normale in se ga bo dalo po njenem mnjenju kmalu odpraviti. pokazala mi je na kaki način naj ga dvigujem in kake vaje pridejo v poštev, kar pa težko opišem tukaj.

vse kar je potrebno, je to, da se ga v medenici naštela ob vsakem njegovem iztegovanju nazaj.
pri vsem skupaj je najpomembnejše to, da otrok zavzame vbočeno linijo in ne iztegnjeno ali izbočeno. in ko pogleda nazaj, se mu ne popravlja glavice z rokami ampak se ga popravi v medenici! potem mi je pokazala vaje za obračanje v levo in desno, pa pogledala je, kako pase kravice.. in ugotovila, da previsko dvigne glavico. 
skratka.. nekaj krat jo bom še obiskala. neverjetna ženska - kako lepo je ravnala z njim, da sem bila kar fascinirana in za trenutek dobila željo, da bi tudi sama bila otroška fizioterapevkta!! - vse dokler mi ni bilo treba z anjo ponoviti gibov - potem mi je postalo konkretno vroče zravn.. madona.. ni ravno enostavno tole! user posted image

gromki se je na začetku prav zabaval in se smejal. potem pa, ko mu je postalo naporono, se je spomnil, da bi bil čas za zizo in začel klicat na pomoč. user posted image pa smo ga vmes podojili... reveža sesradanega. lol

hja.. tudi jaz imam kile nazaj - tiste pred nosečnostjo. mi je pa tudi en šlaufek ostal in opazila sem, da imam zdaj večji popek! user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.
zverina!
poznaš temno Gorenjkino Mistica čokolado - okus brusnice in jabolka? - ej zakon! dobra ko satan!!!  odkrila sem jo pred parimi dnevi..  pa garantiram, da je boš manj pojedla - vsaj jaz ne morem cele. sem pa imela obdobje, ko sem bila mahnjena na milko in pojedla tudi po tri na dan! user posted image user posted image user posted image
drgač pa trenutno mlatim po kavinih napolitankah od Podravke - tiste duple v zlatem papirju! lol user posted image sem čist obsedena z njimi.
kile pa nič gor ne grejo, ker naši majhni 'paraziti' skrbijo za to. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.3.2009 12:57:01 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.3.2009 12:52:44   
Detece
Jaz sem pa ena tistih srečnic kateri so kile šle gor in ne doluser posted image user posted image .

Nikoli nisem imela težav s kilogrami in tudi v nosečnosti sem se zredila povprečano (18kg). V dobri veri, da gre z dojenjem vse dol se nisemkaj preveč obremenjevala. In glej me po dobrih treh mesecih imam še vedno 14kg+. In zdaj sem se začela sekirati, ker sem imela vedno lepo postavo, zdaj imam pa 72 kg in konfeksijsko 42, 44. Nimam nič za oblečt, joške do koroške (85 E mi je premali). In sem zdaj že 4 dan na dieti. user posted image user posted image
Ne jem kruha, ne sladkarij, obrok končam preden sem čisti sita. Drage moje ni mi lahko. Z aprilom se vračam k intenzivni vadbi. A mislite, da je 4 mesece po carskem rezu to prihitro?

No toliko o kg.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.3.2009 12:53:59   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

evo naju doma.
stvar je pa taka. tamali ima res prisoten ekstenzijski vzorec ampak je v mejah normale in se ga bo dalo po njenem mnjenju kmalu odpraviti. pokazala mi je na kaki način naj ga dvigujem in kake vaje pridejo v poštev, kar pa težko opišem tukaj.

vse kar je potrebno, je to, da se ga v medenici naštela ob vsakem njegovem iztegovanju nazaj.
pri vsem skupaj je najpomembnejše to, da otrok zavzame vbočeno linijo in ne iztegnjeno ali izbočeno. in ko pogleda nazaj, se mu ne popravlja glavice z rokami ampak se ga popravi v medenici! potem mi je pokazala vaje za obračanje v levo in desno, pa pogledala je, kako pase kravice.. in ugotovila, da previsko dvigne glavico. 
skratka.. nekaj krat jo bom še obiskala. neverjetna ženska - kako lepo je ravnala z njim, da sem bila kar fascinirana in za trenutek dobila željo, da bi tudi sama bila otroška fizioterapevkta!! - vse dokler mi ni bilo treba z anjo ponoviti gibov - potem mi je postalo konkretno vroče zravn.. madona.. ni ravno enostavno tole! user posted image

gromki se je na začetku prav zabaval in se smejal. potem pa, ko mu je postalo naporono, se je spomnil, da bi bil čas za zizo in začel klicat na pomoč. user posted image pa smo ga vmes podojili... reveža sesradanega. lol

hja.. tudi jaz imam kile nazaj - tiste pred nosečnostjo. mi je pa tudi en šlaufek ostal in opazila sem, da imam zdaj večji popek! user posted image user posted image user posted image user posted image

večji popek?!?
no, jaz imam manj kil kot prej, a šment ta šlaufek! pa saj znam plavat!!!
1.4. začnem nazaj učit in bo tisto miganje dobrodošlo.

hvala za tale mini navodila, glede medenice.
jaz pa iščem info, glede Rakitne. ali se morda da it tja samo na dopust in ne v "bolnico".
katera kaj ve?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.3.2009 12:54:10   
čebeli
Ola!

Evo mene spet po dolgem času!

Isuse, mi je tamala res zaspala pri Siddharti (je zadnjič ena omenjala za svojega pobca...mislim da petruška)! Pa nisem verjela da je možno..in evo, spi tut na Rammsteine!!...no, zgleda da jo živcira sam goveja muska...user posted image

Slikice, ki ste jih obelodanile par dni nazaj so prav luštkane! Ko da imate vse ene fotomodele doma!

Hm, telovadba...nič konkretnega, edin vrt sem si začela urejat...sem posejala solatko, pa korenčka, pa posadila pušpane nekej tulipanov, trobentic in hijacint...in to je moja fiskultura, še s tamalo ne hodiva na sprehode! Jo dam v vozička in na sonce, pa pokrijem jo, sam je vseen že precej bolj rjava od mene (sem jaz bolj jogurtne sorteuser posted image ). Zato pa sem še precej deleč od prednosečniške kilaže. Sam se mi zdi, da zdej pa morm bit mal bolj "baba" in kr ne bi več dol kil zbijala. Ene tolk sem jih mela v srednji šoli, pol na faxu sem pa čist zahirala.

Srečanja...ja YOZIKA, js sem iz dolenjske in se nisem upala zabunit za kak dolenjski čvek...js sem drugač za.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.3.2009 12:58:05   
martka
midve sva bili 2 uri zunaj. od 10h do 12h. gaja je spala, mene je pa zeblo.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
20.3.2009 12:58:08   
skorpika

evo naju doma.

no točn to kavica...meni je isto razložila...v bistvu je vse v medenici k mu jo morš spodvihat in to vsakič ko se hoče stegnit nazaj...no naš tut pestke drži ko ni v pravilnem položaju...tisti članek iz MON je pa strašljivuser posted image
drugač pa ko sem jst mogla za njo ponovit vaje, mi je teklo od povsoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
20.3.2009 12:59:06   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

jaz pa iščem info, glede Rakitne. ali se morda da it tja samo na dopust in ne v "bolnico".
katera kaj ve?

hm jst sam vem da je tam zdravilišče za astmatike, ni tko user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
20.3.2009 12:59:56   
skorpika

uf dobra si, mene je skor odneslo z balkona ko sem šla perilo obesit...ne ne nisem tolk lahka user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
20.3.2009 13:00:50   
Detece
Mi imamo pa 14. 4. pregled v RA, ker je bil nedonošen. Nekih težav pri njem ne opažam. Je pa malenkost manjši in bolj suhceni in najbrž še malo manj gibljiv od vaših. Me pa zanima kaj bodo tam rekli. Zdaj sva počasi že začela pasti kravice, vendar njegova glavica ne ostane v zraku več kot 5 sec. Upam, da je to ok.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.3.2009 13:01:05   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Ženske, a že kaj telovadite?

ja telovadimo 3x na teden ampak šlaufek kr noče zgint...kile so pa na +2 user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.3.2009 13:03:32   
skorpika

drgač pa trenutno mlatim po kavinih napolitankah od Podravke - tiste duple v zlatem papirju! lol user posted image sem čist obsedena z njimi.

men so te tanajtabolše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.3.2009 13:05:10   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

uf dobra si, mene je skor odneslo z balkona ko sem šla perilo obesit...ne ne nisem tolk lahka user posted image

Tudi mi2 sba prišla malo prej nazaj. Zunaj je res mrzlo full. Ampak malim itak v košarah ne more biti nič. In zdaj še Rujči aja dalje jaz pa to izkoriščam za RR. Ne smem itak nič ružit, ker se zelo hitro prebudi. Imava malo težave s spanjem čez dan. Razen seveda v vozičku. Če pa že zaspi pa to ne traja dlje od 20 ali 30 min.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.3.2009 13:06:35   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

Ženske, a že kaj telovadite?

ja telovadimo 3x na teden ampak šlaufek kr noče zgint...kile so pa na +2 user posted image

Kaj imaš 2 kg več kot pred nosečnostjo?? Ma to ni nič ljubica, jaz jih imam 14 več.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.3.2009 13:26:46   
Anonimen
Čao!

Telovadba ... hmmm ... kaj cca. 10 km hitre hoje na dan ali vsak drugi dan šteje? Samo pa razmišljam, da bo treba bolj intenzivno kake trebušnjake začet delat, ker kilograme imam že dooolgo prednosečniške, samo trebuh je čist adijo user posted image .

Detece, ti se pa ne pritožuj nad 85E, prosim lepo! Ko boš imela 85H, se pa oglasi user posted image .

Rakitna ... gor je klimatsko zdravilišče za otroke z astmo in mislim da se brez napotnice ne da tja it. Je pa ziher kak penzion tam okoli jezerca kjet, kjer se da sobo najet. Je pa res noro lepo gor!

Naša punca tudi obožuje rock in pop (hvalabogu) ... najboljš je v avtu, kjer jaz uživam, če imam kake Rolling Stonse al kaj takega bolj naglas, tamala pa koj v komo user posted image .

Midve sva zdajle iz eno in pol urnega potepa prišli ... piha ful in hladno je, samo miška je bila toplo zavita v košari in po dolgem času spet v kombinezončku, tak da ji ni bilo hudega ... mene je pa malo v glavo prepihalo, samo ni sile. Je pa smešno tole s hladnim vremenom, saj tamala spet spi ko ubita že od 11ih, če je pa bolj toplo, se mi pa že med potepom zbudi. Boga jaz poleti user posted image .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.3.2009 13:27:20   
zverinca

hahahaha, dve luknji povečaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.3.2009 13:29:03   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Jaz sem pa ena tistih srečnic kateri so kile šle gor in ne doluser posted image user posted image .

Nikoli nisem imela težav s kilogrami in tudi v nosečnosti sem se zredila povprečano (18kg). V dobri veri, da gre z dojenjem vse dol se nisemkaj preveč obremenjevala. In glej me po dobrih treh mesecih imam še vedno 14kg+. In zdaj sem se začela sekirati, ker sem imela vedno lepo postavo, zdaj imam pa 72 kg in konfeksijsko 42, 44. Nimam nič za oblečt, joške do koroške (85 E mi je premali). In sem zdaj že 4 dan na dieti. user posted image user posted image
Ne jem kruha, ne sladkarij, obrok končam preden sem čisti sita. Drage moje ni mi lahko. Z aprilom se vračam k intenzivni vadbi. A mislite, da je 4 mesece po carskem rezu to prihitro?

No toliko o kg.

neee, ni prehitro!!
bravo za odločitev!!!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.3.2009 13:29:29   
Nincica1
Vidim, da imate temo o hujšanju. No jaz sem vse nosečniške kile (+13kg) dala dol že prvi mesec, zdaj jih imam pa še 5 manj, pa to ne pomeni, da stradam, ampak pojem vsak dan brez pretiravnja od 200-250g piškotov, sicer jem polnozrnate, ampak jih zmažem 1 uro po obilnem zajtrku, tako da res veliko in kalorično jem, mi pa user posted image očitno vse sprazni, ker itak je čez cel dan priklopljen name in ni čudno, da ima že 7250guser posted image
Kar se tiče pa trebuha je pa še vedno ves mehek in šlaufkast, tako da sem zadnjič rekla, da bom delala trebušnjake in sem si dalauser posted image na noge in sem se proti njemu dvigovala pa mi jih je uspelo narediti samo 15,...me kar nekaj trebuh boli, tako da od takrat pa nič več,...bo pa tudi počasi treba malo ojačati špehceuser posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.3.2009 13:31:19   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Detece, ti se pa ne pritožuj nad 85E, prosim lepo! Ko boš imela 85H, se pa oglasi user posted image .

Če bo šlo tako dalje se slišiva čez kak mesecuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.3.2009 13:31:36   
pike
Ojla mamice

naša pupa spi tako, da se mami lahko malo odplazi do računalnika.

kile - ja meni je ostal 1 kg do teže pred nosečnostjo samo, da moji kg niso šli dol z nobeno dieto. Kvečjemu sem v teh mesecih enako kot med nosečnostjo jedla, vendar je prvi mesec bil dokaj naporen, pa še polno dojim. 

Ne se preveč sekirat zaradi kg, bodite hvaležne, da imamo tako zdrave in lepe otročke za kar smo tudi me  zaslužne, ker smo se zdravo prehranjevale in jih pridno nosile pod srčkom. Bodite že zdaj zadovoljne s sabo in bodo še preostali kg šli lažje dol, pa več sončka bo in se bomo lahko več gibali, pa še otročki se bodo plazili, me pa za njimi...user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.3.2009 13:33:20   
zverinca
Je pa smešno tole s hladnim vremenom, saj tamala spet spi ko ubita že od 11ih, če je pa bolj toplo, se mi pa že med potepom zbudi. Boga jaz poleti user posted image .

jo mogoče preveč oblečeš?user posted image ne sam res...

pa spet ti s svojim Hjem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.3.2009 13:37:24   
Detece
Zvetinca saj to sem že nekaj časa odločena, ampak prej nisem mogla iti, ker mi je mali na 2 uri zizal. Zdaj mi pa že nekaj časa zvečer do osme ure zaspi in je do 2h ali 3h miren. Tako, da lahko hodim komot na treninge za ob 8:30. Tako da že v bistvu komaj čakam. Čeprav nevem kako bom zdaj s temi ogromnimi "zizikami" tam skakala, in kako bom to veliko rit v luft spravla. user posted image user posted image
Me prav zanima kako me bodo punce tam gledale, ko se bom po letu in pol vrnila z tolikimu kg več. Jojojoj.
Saj lahko pa rečem, da sem nekdo drug, me itak nebodo spoznaleuser posted image user posted image .

Vam pa vsem, ki ste brez težav izgubile težo prav zavidam. Sem najprej krivila carski rez, zdaj pa vidim, da pač brez moje pomoči ne bo šlo.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.3.2009 13:40:52   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Kaj imaš 2 kg več kot pred nosečnostjo?? Ma to ni nič ljubica, jaz jih imam 14 več.

jp...med nosečnostjo sem se 9kg zredila, zdej mam še dve viška

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.3.2009 13:41:07   
blackcoffee
jeee, kak je fajn, ko smo vse tuki zbrane in se menimo!  me spominja na tiste nosečniške čase, ko smo cele dneve tu gor visele. user posted image user posted image
in zdaj, ko nam polhci spijo in je vreme drekasto, smo iste - nepoboljšljive opice! LOL user posted image
fajn ste!

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.3.2009 13:42:20   
Detece

Je pa smešno tole s hladnim vremenom, saj tamala spet spi ko ubita že od 11ih, če je pa bolj toplo, se mi pa že med potepom zbudi. Boga jaz poleti user posted image .

jo mogoče preveč oblečeš?user posted image ne sam res...

pa spet ti s svojim Hjem user posted image

Isto se je zdaj meni zgodilo. Ruj namreč nikoli ko prideva iz sprehoda ne spi več , ampak se zbudi takoj ko ga prinesem v stanovanje. Danes sva prišla domov malo po 12 uri in je še vedno v košari in panča. Kar v kapici in vsem, ker ga ne upam niti pogledati da se mi ne zbudi. Kako je luštno ko spijo.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zanesljivost baby check plus (testna paličica)
Sunshine93

Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?

Odličen (80%)

Napačne rezultate (20%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!