|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
20.3.2009 14:47:10   
jolly123
Gogabojan sam tko ne razmišljati...zgodilo se ti bo v življenju še marsikaj, teptali te bodo tko ali drugače, pa ne glej na vsako stvar negativno...včasih se kaj negativnega mora zgodit da potem pride boljše. Verjemi, sem šla že skozi to...sem bila tudi sama zlorabljena in ne samo enkrat, sem povedala mami, pa ni nikoli naredila za to da bi se kaj spremenilo, prvič se mi je pa to naredilo, ko še nisem bla 5 let!!!
Bilo je pa v življenju še CEL KUP stvari...pa mi trenutno čist nič ne manjka, se ne dam ;)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
20.3.2009 15:34:05   
jolly123
joj tele privatniške so težke smo komaj začel, pa že tko jamramo, sam moj možek pride šele okrog 7-8 šele domov user posted image Pa jutri mora it spet delat, ampak ej neki dobrega je tud v tem, vsaj na kofe ne hodi, ker nima časa user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
20.3.2009 15:37:09   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

joj tele privatniške so težke smo komaj začel, pa že tko jamramo, sam moj možek pride šele okrog 7-8 šele domov user posted image Pa jutri mora it spet delat, ampak ej neki dobrega je tud v tem, vsaj na kofe ne hodi, ker nima časa user posted image

In namesto da bi dinarčke zapravljal, jih služi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
20.3.2009 15:41:20   
Pšemek
Moja dva srčka sta pa zdele oba zadremala. Jaz pa vsaj 4 mesece nisem imela popoldanskega spanca. Mi sploh na pamet ne pade! Vem da, če bi šla popoldne spat, bi se čisto blesava user posted image  user posted image  user posted image  zbudila!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
20.3.2009 15:49:00   
jolly123
Joj ne govori...sej jaz bi si ga že privoščila, ampak ne pol ure, po pol ure vstanem čist zblojenauser posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 16:07:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
20.3.2009 16:14:45   
irma78
Dan mamice,

joj danes ste bile pa zopet ultra pridne - ste enih 7 strani naklofale in to samo danes. Sem vas uspela samo na hutro preletet.

Danes sva z user posted image  namreč pozno vstala - okrog 11-ih in preden sem ga preoblekla (3krat zaradi polivanja) in nafutrala je bila ura že pol enih. Sem najprej mislila, da ne bova šla danes nikamor, ker tako svinjsko piha pa oblačno je bilo, pa je bil Nik tako tečkast, da sem ga fino oblekla, zopet zapakirala v košaro (čeprav mu je tako majhna, da revež tudi nog ni mogel premikat) in sva se 2 uri po PSTju šetala. Evo sedaj po obilnem kosilu pančka, jaz imam pa nekja minut časa za vas. Potem moram pa še za naju z user posted image  kaj skuhat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
20.3.2009 16:16:40   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly user posted image user posted image user posted image user posted image  si pa korenina user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa jezna, ker so me klicali iz BC-ja, da ni več tistih avtosedežev. Mislim, pa kolk jih pa imajo... enega user posted image  Pa takoj zjutraj sem naročila. Tko da sem zdaj skenslala zadevo. Zdaj bom pa iz tujine naročila. Irma, me zanima, a je treba še kaj dodatne poštnine v Sloveniji plačat, al je to vse, kar ti piše na spletni strani?

Jaz imam pa eno RES fajn Paparico, je dost bolj obširna kot te, ki ste jih navedle. Če katero zanima, naj mi na ZS pošlje mail, pa ji pošljem.

Ja to je vse kar je treba plačat (avtosedež plus 20 EUR za poštnino). Pa zelo hitro dobiš, kar naročiš. Jaz sem sedež dobila v dobrem tednu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
20.3.2009 16:21:41   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jolly zate.

Punce, groza, groza. A veste, da je zdaj, ko sem šla po Bojana v šolo, je bil bojan tako poreden in nesramen, da jo je čist ob živce spravil.

JE UČITELJICA JOKALA. Mene pa je bilo tako sram, in nerodno, in jezna, in zažostna, ko sem jo videla tako. Je pa res da je noseča, pa da jo je morda zato vrglo tak s tira. Je pa do sedaj imela Bojana najraj, ampak več ne.

So ji govorili učenci, kako hodi, kot slon, da zgleda kot slon. Bojan pa ji je reku da bo pršla v porodnišnico s takimmmmmmmmmmmmmm trebuhom.

Mislim punce no.

Je učiteljica rekla Bojanu, naj razmisli, o tem dogotku doma. In da bo ona razmislila, kako ga bo kaznovala.

Ma mi je prav žal, da se ji je Bojan zameru, ker ga je mela res rada. Zdaj pa se ji je videlo fullllllllllllll veliko sovraštvo in razočaranje v očeh.

Aja, ona jokala kot dež, jaz pa sem potem tudi začela, ker mi je bilo takooooooooo hudo.

Nebi mi bilo to tako hudo, če nebi bila že štala zjutraj. Sta bojan in rok ležala na moji pojstli skupaj, pa je tamal zacvilu in se začel jokat. Ampak ne fulll. Pa vprašam zakaj je rok začel jokat, pa je reku, da mu je mal s prsti stisnu nogico. MISLIM HALOOOOO. Pa zakaj, pa kako, pa kaj mu je, on pa da ne ve. Da se hoče danes pretepat. Pol pa je obljubil, da bo priden.

Mislim, kot da bi ga danes obsedel hudič.

Jaz tega res več punce ne bom prenesla, tako da (mah bi se najraje ustrelila v glavo). Ne morem, enostavno ne morem več prenesti nikakršnega bremena.

Bojim pa se ga mal po riti udariti, da se mi slučajno ne bi filem strgu.

MADONA KAKO GROZNO ŽIVLJENJE.

- posilstvo v otroških letih (še 15 nisem mela)
- brezdomka bila v nosečnosti
- pustila študij, da sem lahko otroka hranila
- nehala ceniti sebe in postala debela
- moj ostal brez službe (nevem kdaj več mu ni treba več)
- premajno stanovanje
- zdaj še to

Mislim, najraje nebi več obstajala v tem lajfu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem več.

Res ne.

Ah grem cigaret zdaj prižgat.

Gogabojan, poskušaj ne misliti tako negativno. Tole z Bojanom sploh ni tako hudo - saj veš, da otroci njegovih let rečejo to, kar jim pade na pamet in sploh ne premislijo preden kaj rečejo. Učitljica bi pa to že lahko vedela, saj je konec koncev učiteljica. Res pa je, da je noseča in jo verjetno hormobi dajejo in je zato vse tako hudo vzela. V glavnem, jaz mislim, da vsa zadeva ni tako kritična. Vse ostale stvari se bodo pa itak slej ko prej pošlihtale. Vzemi si Jolly za primer. Do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2559
20.3.2009 16:25:23   
irma78
Sem pa ugotovila, da smo se tem forumu zbrale same take močne ženske, ki smo v življenju že ogromno prestale, pa tako mlade smo še.

Punce, super ste, da ste vse kljub vsemu tako pozitivne in dobrovoljne. Mnogo ljudi bi se pod manjšimi bremeni zrušilo, ve se pa niste uklonile temveč vas je vse skupaj naredilo še močnejše, pozitivnejše, boljše. Kapo dol, res!!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
20.3.2009 16:29:33   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Sem pa ugotovila, da smo se tem forumu zbrale same take močne ženske, ki smo v življenju že ogromno prestale, pa tako mlade smo še.

Punce, super ste, da ste vse kljub vsemu tako pozitivne in dobrovoljne. Mnogo ljudi bi se pod manjšimi bremeni zrušilo, ve se pa niste uklonile temveč vas je vse skupaj naredilo še močnejše, pozitivnejše, boljše. Kapo dol, res!!!!

Irma78, pod tole se pa kar podpišem. Zelo dobro si napisala !user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Pozdravček, Marisha

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.3.2009 16:36:24   
irma78
Pa še nekaj sem pozabila. Se opravičujem, ker sem tako pozna!!!

Pšemek, Gogabojan in Mbd0411 - iskrene čestitke za 5. mesec vaših najdražjih sončkov!!!!  Pa še eno popoldansko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si privoščite.

Jaz se po kakšnem koščku cukra, zmeraj boljše počutim. Sedaj se je pa še na Rudniku sonce prikazalo (pri večini je verjetno že dalj časa), pa petek je - vikend pred vrati (kar pomeni več časa z našimi user posted image ), tako da punce, nimate razloga za slabo voljo. Itak pa smo NEPREMAGLJIVE, kot že veste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nas!!!

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.3.2009 16:40:11   
Marisha
Gogabojan; ko boš imela čas bi te prosila, če mi lahko napišeš tisto pesmico, ki jo je včeraj Bojan pel Marku in migal s prstki user posted image  user posted image .

Hvala user posted image

Pozdravček,

Marisha

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.3.2009 17:01:01   
Lovely
Jolly, carica user posted image user posted image user posted image

Gogabojan, veš kaj, drug teden pa obvezno en kofe udarmo s puncami, da te malo v dobro voljo spravimo. Kaj pravite punce, smo za? Jaz ne bom ankete delala, a je kul npr. torek ob 11h v Areni? Pofočkanje zaželeno user posted image

Jaz sem pa pojedla dve sarmi in se zdaj FUJ počutim...

Ha ha, upam, da ga geza ne bo hotel v nedeljo pit (uf, se pa iz resnih stvari norčujem, pardon Bogec) user posted image

Lovely

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.3.2009 17:02:16   
Lovely
Zdele grem pa spit liter leden vode k tale sarma je pa tu mač... se beremo mičken kasneje, vi se fočkajte za kofi.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.3.2009 17:02:44   
Lovely
čaki čaki, a bo to nova stran?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.3.2009 17:03:00   
Lovely
ne?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.3.2009 17:03:34   
Lovely
pa kje to vidiš kaj bo, Laknerca enkrat si točno vedela koliko postov še user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.3.2009 17:04:10   
Lovely
mislila sem rečt kako veš kdaj bo nova stran

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.3.2009 17:05:12   
Lovely
zdej grem pa res pit
vodo

če ne bo nova stran grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.3.2009 17:07:03   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, carica user posted image user posted image user posted image

Gogabojan, veš kaj, drug teden pa obvezno en kofe udarmo s puncami, da te malo v dobro voljo spravimo. Kaj pravite punce, smo za? Jaz ne bom ankete delala, a je kul npr. torek ob 11h v Areni? Pofočkanje zaželeno user posted image

Jaz sem pa pojedla dve sarmi in se zdaj FUJ počutim...

Ha ha, upam, da ga geza ne bo hotel v nedeljo pit (uf, se pa iz resnih stvari norčujem, pardon Bogec) user posted image

Naju z Nikom kar štej zraven. Midva prideva, pa tudi če ušpičene prekle padajo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.3.2009 17:07:55   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Midva z Markom sva za user posted image  user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.3.2009 17:09:13   
Marisha
Gogabojan, kako je bil pa Rok danes navdušen nad jabolčno kašico ?

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.3.2009 17:26:13   
gogabojan
Marisha, pesmica gre:

Kje je palček, kje je palček??
Tukaj sem, tukaj sem!

Kako si kaj prijatu, dobro hvala lepa.
Grem domu, grem domu!

Kje je kazalček, kje je kazalček
Tukaj sem, tukaj sem

Grem domu, grem domu

Kje je sredinec, kje je sredinec
Tukaj sem, tukaj sem

Grem domu, grem domu

Kje je prstanec, kje je prstanec
Tukaj sem, tukaj sem

Grem domu, grem domu

Kje je mezinec, kje je mezinec
Tukaj sem, tukaj sem

Grem domu, grem domu

Evo to je pesmica o prstkih. Kako pa se dela s prstki, si pa videla kako je bojan delal. Toda ko nazaj dajaš rokice, ga poboži po noseku. Naš to obožuje.

Kašica
- madona punce, sprva sem fulll preveč kašice naredila. Sem dala iz fore stehtat 150 g sem jo naredila. In na začudenje jo je Rok pojedel 90 g. Pa pred tem je bil dojen, pa še po tem čez kakih pol ure je še enkrat se šel dojiti.

Je pa bil čisto hiperaktiven Rok. Tak veselllllll, pelllllllllllllllll, čebljallllllllllllllllllll, smejalllllllllllllllllll. Madona, kje sem imela pamet. Bi mu morala že zdavnaj datiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lovely - midva z Rokom tudi prideva. Do takrat bom že boljše volje. Razen če kaj se ne zgodi vmes, drugače pa pridem mal v živo klepetat.

Valla - hvala za mail. Super je.

Irma78 - vedno me spraviš v pozitivno osebo. Saj vem da sem močna, sam mora miniti od novice kakih par ur, da se ohladim. Pr men je tak. Ufffffffffff katastrofa, čez par ur, ah saj bo bolje. Res pa je, da se moram prej nekje spraznit. Zadnje čase je to kar forum rr. Aja pa hvala za čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovely - tipki, tipki, enkrat ti bo že uspelo priti na novo stran.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, bojana sem poslala h dedijo in babici. Čeprav najraje ne bi, ker kazen mora bit. Pa sem si premislila. Je bil mali 14 dni takooooooooo priden (da je moralo enkrat zbruhniti ven karkoli pač in to je bilo danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), ker mu je dedi obljubil, da če je priden, da bo lahko cel vikend od petka do nedelje pri njih. (tam ima družbo in ni prometa pri nas pa ni otrok in fullllll prometa). Pa še SEKSALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BOM LAHKO BREZ SKRBI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo toliko za zdaj.

lp

I love u girls

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.3.2009 17:36:34   
gogabojan
No punce, ta post pišek sam kot test, da vidim, če bom odprla novo stran.

Aja, kašica je pa šla fullll fajn v ritko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spi že eno uro kot zaklan. Ni rabu niti dude (hmmm zadnje čase jo fulll sovraži, če mu daš dudo v usta, še bolj joka), niti flaške, sam v posteljco sem ga položila, se je hotel zajokati, sem mu zapela sam začetek pesmice METULJČEK CEKINČEK KJE SI PA BIL in je spal kot klada že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda pa ni spal od 11h nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?