irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly zate. Punce, groza, groza. A veste, da je zdaj, ko sem šla po Bojana v šolo, je bil bojan tako poreden in nesramen, da jo je čist ob živce spravil. JE UČITELJICA JOKALA. Mene pa je bilo tako sram, in nerodno, in jezna, in zažostna, ko sem jo videla tako. Je pa res da je noseča, pa da jo je morda zato vrglo tak s tira. Je pa do sedaj imela Bojana najraj, ampak več ne. So ji govorili učenci, kako hodi, kot slon, da zgleda kot slon. Bojan pa ji je reku da bo pršla v porodnišnico s takimmmmmmmmmmmmmm trebuhom. Mislim punce no. Je učiteljica rekla Bojanu, naj razmisli, o tem dogotku doma. In da bo ona razmislila, kako ga bo kaznovala. Ma mi je prav žal, da se ji je Bojan zameru, ker ga je mela res rada. Zdaj pa se ji je videlo fullllllllllllll veliko sovraštvo in razočaranje v očeh. Aja, ona jokala kot dež, jaz pa sem potem tudi začela, ker mi je bilo takooooooooo hudo. Nebi mi bilo to tako hudo, če nebi bila že štala zjutraj. Sta bojan in rok ležala na moji pojstli skupaj, pa je tamal zacvilu in se začel jokat. Ampak ne fulll. Pa vprašam zakaj je rok začel jokat, pa je reku, da mu je mal s prsti stisnu nogico. MISLIM HALOOOOO. Pa zakaj, pa kako, pa kaj mu je, on pa da ne ve. Da se hoče danes pretepat. Pol pa je obljubil, da bo priden. Mislim, kot da bi ga danes obsedel hudič. Jaz tega res več punce ne bom prenesla, tako da (mah bi se najraje ustrelila v glavo). Ne morem, enostavno ne morem več prenesti nikakršnega bremena. Bojim pa se ga mal po riti udariti, da se mi slučajno ne bi filem strgu. MADONA KAKO GROZNO ŽIVLJENJE. - posilstvo v otroških letih (še 15 nisem mela) - brezdomka bila v nosečnosti - pustila študij, da sem lahko otroka hranila - nehala ceniti sebe in postala debela - moj ostal brez službe (nevem kdaj več mu ni treba več) - premajno stanovanje - zdaj še to Mislim, najraje nebi več obstajala v tem lajfu. Ne morem več. Res ne. Ah grem cigaret zdaj prižgat. Gogabojan, poskušaj ne misliti tako negativno. Tole z Bojanom sploh ni tako hudo - saj veš, da otroci njegovih let rečejo to, kar jim pade na pamet in sploh ne premislijo preden kaj rečejo. Učitljica bi pa to že lahko vedela, saj je konec koncev učiteljica. Res pa je, da je noseča in jo verjetno hormobi dajejo in je zato vse tako hudo vzela. V glavnem, jaz mislim, da vsa zadeva ni tako kritična. Vse ostale stvari se bodo pa itak slej ko prej pošlihtale. Vzemi si Jolly za primer. Do takrat pa in .