|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
20.3.2009 13:05:29   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

O bravo Laknerca točno to sem rabila user posted image   Bom kar na FB v našo skupino nalimala, da ne bom skoz iskala. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.3.2009 13:08:54   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Glede krsta nič niste napisale glede protestantske vere torej sklepam, da nobena ni... Imamo v nedeljo sestanek z gezo pa bomo videli če bo kaj kompliciral, želim dva botra, eden je pravoslavne, druga katoliške vere... 

lovely- boš po sestanku z gezo povedala, če je res tako topel človek kot delije v medijih. Jaz sem že zdavnaj možu rekla, da bi (vsaj kot je predstavljena) prestopila v protestansko vero. Vsaj vtis sem dobila, da pri njih res niso pomembne materialne dobrine, kot pri naši veri- se mi zdi, da naši župniki gledajo samo na mat. dobrine, pa kolk veliko in bogato župnišče bodo imeli in cerkev (po izkušnjah naše - moje bivše župnije- in sosednjih župnij)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.3.2009 13:10:37   
PikicaStonoga
vse jasno :)
jah nč če misliš da spi kot top pol OK, sicer pa sej nimaš izbire kaj češ ...
drugače pa če bi hotu in se mal dvignu, bi vseen vidu, kaj se dogaja hehe ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.3.2009 13:13:46   
janja 27
afnica mala in mbd(mislim da si ti spraševala)

polenta z banano

jaz skuham polento , zavrem vodo k vre dam not polento in mešam, ne naredim prav full gosto ker potem rata trdo......narežem banano dodam polento in z vilicami pretlačim .to je to.sicer polento skuhajo pri receptu na mleku .to je recept

Na srednjem ognju v vrelo mleko dodamo potrebno količino instant polente in kuhamo malo več kot dve minuti da se fino zgosti. V skodelico iz katere bo jedel dojenček narežemo banano in jo pretlačimo (najbolje z vilico), nato dodamo skuhano polento in premešamo. Namesto polente lahko uporabimo tudi zdrob, namesto banane - jabolko ali drugo sadje.

ampak jaz nardim na vodi je pravtako finouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.3.2009 13:15:54   
janja 27
tule še en link o receptih

http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_SeznamReceptov.asp?ID=110

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.3.2009 13:16:52   
laknerš

O bravo Laknerca točno to sem rabila user posted image   Bom kar na FB v našo skupino nalimala, da ne bom skoz iskala. 

Ja ja kr misls si!!! Najprej nakaži na račun za avtorske pravice pol pa deli kr čš!!! Jest se matram pisat ti pa tkole!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.3.2009 13:18:53   
jolly123
Ti častim palačinke na Zbiljah pa sva zmenjeni user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.3.2009 13:24:15   
laknerš

Ti častim palačinke na Zbiljah pa sva zmenjeni user posted image

Zmenjeno!!! Une takaorične(Lovelyine)!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.3.2009 13:24:41   
laknerš
Za sladkarije vse!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
20.3.2009 13:30:09   
jolly123
Uf grem kar po čips sem spet lačna ratala user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.3.2009 13:32:05   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Večinoma smo imeli vse pravoslavno, razen novega letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mama pa naju je tudi učila glede krščanske vere. Tako da, oče bi bil užaljen, če bi se odločila za krščansko vero, to je defenitivno. Sam moj lajf je, jaz ga bom živela, ne pa on.

ne štekam zakaj bi bil užaljen ...men je kot mamici npr. čist jasno, da čebo Tijana se poročila s pravooslavcem, naj zbere pravoslavno vero, če pa bo našla Slovenca, pa katoliško ...logično a ne ...

Aja, ko sem rekla, da bi se z dragijom poročila cerkveno, je njegov oče reku - veš, da potem to ne velja zate, ker ti ne verjameš v to cerkev - (kr neki no, tast, itak sm ga videla sam 3x odkar sva z mojim skupaj), - moj oče pa, naj se ne delava norca, pa da se poročiva v krščanski cerkvi (kao ženska mora iti za moškim, delati to kar moški KR NEKI).

ne razumem, a tvoj oče hoče, da se v katoliški poročita, ker je kao tvoj moški katoličan al kaj, po drugi strani pa užaljen, če boš sprejela tisto vero? ne vem, ne razumem ...

Glede krsta pa je tako. Rok se bo krstil, je vseeno v kateri cerkvi. Sm svojemu rekla, da če bi se v pravoslavni, da bi njegovi morda kaj zamerili. Pa je rekel, da je to njegov otrok, in on ve najbolje, kaj je za njega pomembno. Moj oče pa ves ponosen. Bi pa ga zanalašč v krščanski krstila, sam da vidi, da mamo lastno izbiro, nevmo pa delali, kar si oni mislijo.

kje ga bosta zdaj krstila?v kateri cerkvi?

ONI SO ŽIVELI SVOJE ŽIVLJENJE Z NAPAKAMI ALI BREZ. PUSTITE NAS ŽIVETI SVOJE ŽIVLJENJE Z NAPAKAMI ALI BREZ.

Lahko edino pridete na pomoč, če potrebujemo, in obisk, umešavati pa NO WAY......

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.3.2009 13:32:56   
jolly123
Damian Cavazza je umrl brat od Sebastijana cavazze user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
20.3.2009 13:33:08   
PikicaStonoga
AFNICA MALA, če sem prav razuemla, vidva NE BOSTA krstila Neli ...men se zdi edino pravilno tisto, kar se VISVA odločita, ostali pa naj se sprijaznijo, pa če se starši na glavo postavljajo!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.3.2009 13:39:24   
*talcy*
OJLA BABURE...........
joj ste čveke saj ste nore no ste načvekale 30strani v 5 dneh user posted image

no uglavnem midva sva s toplic in bilo je zakon...tamali je bil v vodi takoo vesel da sem ga sam gledala....nobenega straha od nikjer ...je z nogicami tako mlel da ga je bilo veselje gledat user posted image user posted image user posted image  in seveda med vsemi upokojenci tam je bil glavna atrakcija user posted image user posted image user posted image  se ga folk ni upal nagledat mi je šlo že kar malce na živce user posted image

no tok da sem se javila bom poskusila kaj prebrat kaj ste načvekale ....

pa pa

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.3.2009 13:45:42   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

AFNICA MALA, če sem prav razuemla, vidva NE BOSTA krstila Neli ...men se zdi edino pravilno tisto, kar se VISVA odločita, ostali pa naj se sprijaznijo, pa če se starši na glavo postavljajo!!!

ne, ne bova je- nama to nič ne pomeni

Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.3.2009 13:49:21   
afnica mala
mi pa jutri dobimo nove sosedeuser posted image - sosednja hiša, punčka je 5 mesecev starejša od Neli

talcy-

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.3.2009 13:54:38   
Marisha
Evo, šele zdajle sem uspela vse prebrat, ker je ene spet full razganjalo in so imele ogromno za na pisat user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Midva z Markcem sva prišibala domov, sva morala po hitrem postopku poleteti v Podpeč, ker so nam pripeljali tuš kabino user posted image  user posted image  user posted image , jutri dobimo pa še novo peč, maja pa ornk akcija, da bo naš domek lep user posted image   user posted image  user posted image .

Drugače zunaj piha k sam user posted image  user posted image  user posted image  pa vsake tolk časa pade kakšna snežinka.

Mark se je malce pocrkljal pri babici, mami je pa hitro izkoristila priložnost in se jutri povabila na kosilo user posted image  user posted image . Jej, pa mi ni potrebno razmišljati, kaj jutri kuhati user posted image  user posted image .

No zdaj pa šibam, da se mi ne bo kosilo zasmodilo user posted image

Pozdravček,

Marisha

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.3.2009 13:59:51   
Marisha
A, ja sem pa danes izvedela, da bodo do 1. septembra v Podpeči postavili mobilne vrtce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , upam, da bomo dobili prostor v jaslih, ker bodo žal sprejeli samo ca. 56 otrok, res upam, da bomo mi med njimi, ker drugače ne vem kam bom dala Markca, mogoče se bo očiju pridružil na kakšni furi po Španiji, Franciji,... user posted image   ali pa mamici v pisarni, da bo naredil mal reda user posted image  user posted image .

Čauči,

Marisha

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.3.2009 14:10:53   
Pšemek
Prostestantska vera - sicer ji ne pripadam, sem pa slišala, da so ful liberalni, tako da ti po mojem ne bodo delali nobenega problema, lovely. Vem, da je župnik z bratrancem od mojega user posted image  kar nekajkrat skupej žural in se ga zapil. Pa res je, da so zelo skromni. Sem bila v cerkvi v Murski Soboti.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.3.2009 14:11:49   
jolly123
 PA SAJ NE MOREM VERJET. šef me je klical kdaj pridem delat, mogoče se mi obeta napredovanje user posted image  user posted image  

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.3.2009 14:13:43   
Pšemek

Damian Cavazza je umrl brat od Sebastijana cavazze user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.3.2009 14:14:34   
Pšemek

PA SAJ NE MOREM VERJET. šef me je klical kdaj pridem delat, mogoče se mi obeta napredovanje user posted image  user posted image  

Supeeeeeer! Vidiš, kako se kar naenkrat vse na ++++++++ obrne!

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.3.2009 14:18:16   
jolly123
Tole je blo zdej čist nepričakovano, sicer ni še nujno...če bo generalni za, ampak je baje zlo velika šansa, ker bo novo delovno mesto odprto čist zame user posted image  

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.3.2009 14:27:17   
afnica mala

Tole je blo zdej čist nepričakovano, sicer ni še nujno...če bo generalni za, ampak je baje zlo velika šansa, ker bo novo delovno mesto odprto čist zame user posted image  

joj, superuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.3.2009 14:34:52   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jolly zate.

Punce, groza, groza. A veste, da je zdaj, ko sem šla po Bojana v šolo, je bil bojan tako poreden in nesramen, da jo je čist ob živce spravil.

JE UČITELJICA JOKALA. Mene pa je bilo tako sram, in nerodno, in jezna, in zažostna, ko sem jo videla tako. Je pa res da je noseča, pa da jo je morda zato vrglo tak s tira. Je pa do sedaj imela Bojana najraj, ampak več ne.

So ji govorili učenci, kako hodi, kot slon, da zgleda kot slon. Bojan pa ji je reku da bo pršla v porodnišnico s takimmmmmmmmmmmmmm trebuhom.

Mislim punce no.

Je učiteljica rekla Bojanu, naj razmisli, o tem dogotku doma. In da bo ona razmislila, kako ga bo kaznovala.

Ma mi je prav žal, da se ji je Bojan zameru, ker ga je mela res rada. Zdaj pa se ji je videlo fullllllllllllll veliko sovraštvo in razočaranje v očeh.

Aja, ona jokala kot dež, jaz pa sem potem tudi začela, ker mi je bilo takooooooooo hudo.

Nebi mi bilo to tako hudo, če nebi bila že štala zjutraj. Sta bojan in rok ležala na moji pojstli skupaj, pa je tamal zacvilu in se začel jokat. Ampak ne fulll. Pa vprašam zakaj je rok začel jokat, pa je reku, da mu je mal s prsti stisnu nogico. MISLIM HALOOOOO. Pa zakaj, pa kako, pa kaj mu je, on pa da ne ve. Da se hoče danes pretepat. Pol pa je obljubil, da bo priden.

Mislim, kot da bi ga danes obsedel hudič.

Jaz tega res več punce ne bom prenesla, tako da (mah bi se najraje ustrelila v glavo). Ne morem, enostavno ne morem več prenesti nikakršnega bremena.

Bojim pa se ga mal po riti udariti, da se mi slučajno ne bi filem strgu.

MADONA KAKO GROZNO ŽIVLJENJE.

- posilstvo v otroških letih (še 15 nisem mela)
- brezdomka bila v nosečnosti
- pustila študij, da sem lahko otroka hranila
- nehala ceniti sebe in postala debela
- moj ostal brez službe (nevem kdaj več mu ni treba več)
- premajno stanovanje
- zdaj še to

Mislim, najraje nebi več obstajala v tem lajfu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem več.

Res ne.

Ah grem cigaret zdaj prižgat.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?