PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Večinoma smo imeli vse pravoslavno, razen novega leta , mama pa naju je tudi učila glede krščanske vere. Tako da, oče bi bil užaljen, če bi se odločila za krščansko vero, to je defenitivno. Sam moj lajf je, jaz ga bom živela, ne pa on. ne štekam zakaj bi bil užaljen ...men je kot mamici npr. čist jasno, da čebo Tijana se poročila s pravooslavcem, naj zbere pravoslavno vero, če pa bo našla Slovenca, pa katoliško ...logično a ne ... Aja, ko sem rekla, da bi se z dragijom poročila cerkveno, je njegov oče reku - veš, da potem to ne velja zate, ker ti ne verjameš v to cerkev - (kr neki no, tast, itak sm ga videla sam 3x odkar sva z mojim skupaj), - moj oče pa, naj se ne delava norca, pa da se poročiva v krščanski cerkvi (kao ženska mora iti za moškim, delati to kar moški KR NEKI). ne razumem, a tvoj oče hoče, da se v katoliški poročita, ker je kao tvoj moški katoličan al kaj, po drugi strani pa užaljen, če boš sprejela tisto vero? ne vem, ne razumem ... Glede krsta pa je tako. Rok se bo krstil, je vseeno v kateri cerkvi. Sm svojemu rekla, da če bi se v pravoslavni, da bi njegovi morda kaj zamerili. Pa je rekel, da je to njegov otrok, in on ve najbolje, kaj je za njega pomembno. Moj oče pa ves ponosen. Bi pa ga zanalašč v krščanski krstila, sam da vidi, da mamo lastno izbiro, nevmo pa delali, kar si oni mislijo. kje ga bosta zdaj krstila?v kateri cerkvi? ONI SO ŽIVELI SVOJE ŽIVLJENJE Z NAPAKAMI ALI BREZ. PUSTITE NAS ŽIVETI SVOJE ŽIVLJENJE Z NAPAKAMI ALI BREZ. Lahko edino pridete na pomoč, če potrebujemo, in obisk, umešavati pa NO WAY......