Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla...danes pa o rožicah? No, fajn...meni vse crkne kar ni super trpežno na sušo. Da pa pojasnim-moje včerajšnje vprašanje je blo čisto hipotetično. SEm sicer malo slabokrvna, ampak sem dobila tabletke, tako da se pridno fiksam z njimi. Itak, da mi je jasno, da ni pametno tega ignorirat, samo zanimalo me je, kaj se zgodi v tem primeru. No, od sodelavke hčerka je danes rodila punčko in je blo tako veselje v službi. Cuuukerr. No, zdaj pa še jaz pridem na vrsto...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no glede slabokrvnosti: baje je bolje da se kar posluša dr. ker je lahko pri porodu kaj narobe pride do komplikacij jz sem dobila ene tri leta nazaj eno rožo pa je bla navajena pozornosti no pr men se je posušila, ker je nisem dovolj zalivala ojej s čim se hvalim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:30:16
|
|
|
|
petrazg
|
Pridne ste čvekice... jst sem pa skoz na računalniku in nekaj delam, da me že očke bolijo... Petra a ... samo povej na CSD katere mesece si bila na porodniški v letu 2008 (pri tebi pride v poštev marec, april, če boš tako pozno oddajala), potem bodo pa tako oni preverili koliko si dobila nakazano. Jst sem imela vse papirje zraven pa jih ni niti pogledala, je rekla da mora dobiti vse podatke iz računalnika. Nisem vse brala, a Kat Mat se je že kaj oglasila?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
nič je ni naokol, upam da je vse vredu z katmat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a kera ve kako je s katmat??????????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sledim najbolj....kaj pa je s katmat?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ne sledim najbolj....kaj pa je s katmat? včeraj je mela ful hude krče oz. popadke no in danes je ni že cel dan. izgleda da je šla v P in je tud not ustala! pa nas skrbi zanjo kako je, k nobena nima njene tel.št. da bi zvedle kako je?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo je pa Akšru, k nas bere, dej se mal javi?!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:51:15
|
|
|
|
Dudica1
|
ja res mislit moramo da sta oba vredu pa bo...grde misli odženimo proč...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:00:20
|
|
|
|
pokica_
|
jst tudi mislim da je vse vredu z našo KatMat. Če je že tako, je bolje da ostane v P na opazovanju in bo z obema vse ok! Jst sem pizzo že naredla, sam pečt jo dam še! Zdaj pa grem malo ležat, ker sem se nadelala zdaj 2h. Pol pa v šoping in v BC po ležalnik! Upam, da niso že vse odnesli kar je na zalogi Bye-byeeeee...uživajte na sončeku!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
no pokica pol pa uživaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:05:02
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no pokica pol pa uživaj Hvala! Že grem
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:10:24
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica kakšen ležalnik boš kupila...?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no pokica pol pa uživaj Hvala! Že grem sej te ne podim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:16:41
|
|
|
|
lananai
|
elyy, moj bo zraven pri porodu. Mi bo v podporo, ker si res ne predstavljam rojevat med samimi neznanimi ljudmi. Leela, ja, voziček z velikimi kolesi je na žalost večji, težji in dražji. Ampak za naju nujno potreben, kaj češ... Cveka, mi smo tudi imeli paniranega osliča in solato za kosilo. lake, nam je pa sestra v MŠ ravno par dni nazaj rekla, da je otroček lahko do 3 ure v lupinici. Zdej pa vidiš, kako različne informacije nam dajejo po eni mali Sloveniji...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:18:07
|
|
|
|
Dudica1
|
lananai si dobila ZS?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ma pr ns bo kr v postelji ali pa v vozičku mater sem se prehladila mi skojz iz nosa teče pa še na kihanje mi gre
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:21:52
|
|
|
|
lananai
|
Zdej, ko sem končno prilezla do konca tele pisarije (bom mogla bolj redno spremljat, ja!), lahko pa še kaj napišem. Z mojim sva zdej 3 dni hodila v MŠ in moram rečt, da je bilo prav fajn. Zdej sem pa pripravljena! Predvsem psihično, sej male štruce si še vedno ne predstavljam v svojih rokah... Še 2 meseca pa bo... Jst imam pa samo še 8 delavnih dni! Komaj čakam! Bom pa doma šiht opravljala, ko bom kake 8 ur na dan na RR čekirala majčice... Jst tudi upam, da je s KatMat vse OK in da se čim prej kaj javi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, držimo pesti za katmat. Najbrž je potem res notri ostala. Uhhh...poziitvna energija.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja, držimo pesti za katmat. Najbrž je potem res notri ostala. Uhhh...poziitvna energija. ja....... pozitivna energija......
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:36:47
|
|
|
|
lananai
|
Dudica, sem ti poslala ZS nazaj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 16:54:02
|
|
|
|
elyy
|
oj! sm mau preberala k ste se pogovarjale medtem k me ni blo gor;kar set tiče rožic(js neživim v bajti d bi jih res lohka ful mela sej zato pa bolj k mam dva okna in lohka mau polepšam stran bloka).. sej men se pa tko zdi no..d ni z rožam tok opravka..dobr sploh pa pr men k jih nebom mela tok..in bom zmogla..sej naši beybiji bojo ful pridkani bojo vse poslušal da bomo mi lohka mele arburetom rožc ....sej moj je že zdj toh živahn d bohve kašn lumpek bo pol! sej prv sam d bojo živi in zdravi pa tud če bojo žvahni*** kar se tiče katmat;me tok zanima kako je?res js tok upam d bo vse ok znjo in beybijem** itak sm pa brala na netu d tud če se otroci rodijo v 30 tednu(no zdj je vse odvisn kako pridobiva na teži..itd..pa d je z večino vse ok.ane.... lananai:ful je lep voziček,res je lušten!!maš dobr okus sej js sm tud tazga hotla najprej..sam se pol odločla za hauck traxx jaguar-trikolesnik..no to bomo pa pol vidl kako laufa...zaenkrat nemorm še nč rečt vnaprej!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 17:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Kako ste kaj? Jaz se za 32. teden super počutim. Kot, da ne bi bila noseča. Vsako jutro, ko se zbudim moram pogledati trebuh ali sanjam, da sem noseča ali ne. Vesela sem, da gre prenova stanovanja h koncu, kajti komaj čakam, da bom lahko porisala otroško sobico. Mislila pa sem narisati džunglo. Za dojenčka imamo že skoraj vse nakupljeno. Preko CSD- ja bova vzela lupinico in previjalno, voziček pa naju čaka še v trgovini, kajti vse te stvari za stanovanje so tako drage, da si žal ne moremo vsega naenkrat privoščiti. Bo pa zagotovo prišel v najino hišo tudi ta, kajti brez vozička ne gre. Skoraj odločeno je, da bova vzela Bebe confort High treck in sicer duo. Stal nas bo 535 €, vendar bova vzela s sabo kolega iz Hrvaške in ta nam bo zrihtal, da lahko dobiva IVO nazaj (ta bo kar 100 €). Aja, voziček bova pa kupila v Italiji, v Udinah. Lepo se imejte še naprej, javim se pa spet v ponedeljek, po pregledu. Uživajte in božajte svoje bušije!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?