|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
20.3.2009 13:53:54   
Anonimen
kukuc

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.3.2009 13:54:06   
pokica_
Glede živali...obožujem živali, že od majhnega sem odraščala z njimi. Ampak, sem tudi bolj za to, da je pes zunaj, če je že pri hiši, ali pa spi vsaj v kakem predprostoru, podnevi pa je zunaj.
Si pa želim imet enkrat svojega psa, ampak šele tedaj, ko boma z mojim živela v bajti, nič prej. Kakšna 2 mes nazaj sem oddala svoji prijateljici našega črnega mačkona, ker je enostavno preveč zahteven maček in vem da bi bili z njim problemi. Full je bil ljubosumen, skos je je pršel za mano in me od odzadi napadel in ugriznil kot pes(imel je kar 5kg), ničkolikokrat me je kar tako napadel po rokah, ko sem ga božala in mi celo roko pogrizel, poškrabal in ni spustil. Pa čeprav z težkim srcem, sem ga raje že prej oddala prijateljici in ne morem verjet, da je pr njej pa bolj priden kot je bil pr nama. Res da, je malo odrastel, ampak je pa vsaj ne napada, tako kot je mene. user posted image  Sem ga zadnjič prišla malo pocartat tja,...in evo, me je spet na velko ugriznil in zagrabil celo mojo roko. user posted image  Čudn mačkon. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.3.2009 13:54:40   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

lananai lahko dam tebi številko da bi sporočila ko se bo kaj dogajalo pri nas...ker si ena zlata sredina pa če dam še eni na koncu št. bo pomoje vredu,al kaj???

Komot mi daš številko (ZS).

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.3.2009 13:54:59   
lake
Ja ne vem, včeri sta baje s Sebastjanom preznoval rojstni dan, ponoči pa se je v spanju zadušil. To piše tudi na 24ur.com. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.3.2009 13:56:43   
lananai
blueeyes, midva imava model Hoco Winner:

user posted image

ampak v taki barvi, ki je letos ne ponujajo več:

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.3.2009 13:57:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja ne vem, včeri sta baje s Sebastjanom preznoval rojstni dan, ponoči pa se je v spanju zadušil. To piše tudi na 24ur.com. 

mislim to grem pa pogledatuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.3.2009 13:59:45   
elyy
Sej prv d gre zraven...sej to je ful lepo!!sam js k rečem d bi šou zmano se kr smeji..itak d ga je strah k je zadnič gledu eno k je rojevala po tv v enmu filmu je kr zafarbu ceu je kr gleduuser posted image
je kr reku,,,kva če padem v nezavestuser posted image user posted image pa se je sprenevedu d mu je slabo od vonja v bolnišnicah...
sam sej bo šou zraven**sej je reku**
sam ma take zgovore kr misl d bom rekla sej ti ni treba it...user posted image
sam če pa nebi hotu it al pa kej ga pa jst niti podrazno nebi sila v to!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.3.2009 14:02:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mislim to grem pa pogledatuser posted image

ojej, nikjer nisi varen celo med spanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.3.2009 14:05:45   
Anonimen
moj je pa kr za da bo šel zraven v prvo mi je bil ful v pomoč, sam pol na koncu sem mela CR in je mogu počakat zun, ga je pa prvi viduuser posted image no zdej pa bomo videl če bo CR bo tako in tako vidu pol, če pa bo naravni bo pa itak zravenuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3834
20.3.2009 14:06:48   
OliveOyl
user posted image  Škoda ga je...saj tale vikend imajo pa tle v eni šumi v Cerknici,če prav vem.

Očka pri porodu-definitivno,si ne predstavljam da ga ne bi bilo.Saj moj je tudi bolj cagav,sam se je držal kot taprav dedec.user posted image

Grem še kosilo pripravit do konca,pečen kromir+pečeni kurji batki pa regrad z jajčki njami mami...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
20.3.2009 14:08:16   
Anonimen
Elyy, saj bo šlo! Bo pa zraven tvojega obraza in te držal za roko... Čeprav moški ponosno potem govorijo, kako so prerezali popkovino! To jim je tisti doživljaj, ki jim najbolj ostane v spominu.-
Vonj v porodnišnici pa je (vsaj meni) drugačen kot v bolnišnici.

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
20.3.2009 14:16:34   
elyy

KVA??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
20.3.2009 14:29:37   
pokica_
Babe, kaj bote imele letos balkonske rože, glede na to da bo veliko dela z user posted image ? Lansko leto sem imela poln balkon cvetočih rumenih miljon zvončkov v kombinaciji z vijola bršljankami. Za letos sem pa mislila, da bi zasadila begonije-zmajeva krila v kombinaciji z zelenim sladkim krompirjem ali pa zelenimi koprivami.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
20.3.2009 14:34:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

lananai lahko dam tebi številko da bi sporočila ko se bo kaj dogajalo pri nas...ker si ena zlata sredina pa če dam še eni na koncu št. bo pomoje vredu,al kaj???

Komot mi daš številko (ZS).

no sem ti poslala ZSuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.3.2009 14:35:14   
OliveOyl
Ne vem če mi bo letos zneslo še rože sadit,sem pa imela zadnji dve leti rdeča zmajeva krila pa koprive-mnde,tist ki na dol raste pa bele lise ima.user posted image
Ti rečem,krasne rože..ni važno al je sonce,veter ma ni važno kje so,full lepo rastejo.take trpežne rožice za amaterske kmete.user posted image user posted image

Letos bodo sam kakšne viseče jagode,pa stoječe tud.skratka jagode.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 20.3.2009 14:36:25 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.3.2009 14:37:48   
Dudica1
pokica balkonske rože itak da bom mela...jih mam vsak let pa mam že enga user posted image doma tako da to ni problem sej nimaš nobenega posebnega dela z njimi kot pa zalivanje...itak pa bo poletje in bodo naši user posted image lahko zunaj v vozičku me bomo pa sadile...in vrtičkale...saj jaz bom

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.3.2009 14:39:04   
Dudica1
lansko leto sem imela bršljanke in trave vmes...letos pa kej drugač pa še ne vem moram mal kakšne knjige pogledat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
20.3.2009 14:47:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

user posted image

ampak v taki barvi, ki je letos ne ponujajo več:

user posted image

super voziček...user posted image user posted image user posted image ...samo da bo še kej notr...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
20.3.2009 14:49:06   
pokica_
Sem se losala € in plačala tele user posted image položnice. Je šla skor cela plačauser posted image .
No, pol bom pa jaz pr enem user posted image tud zmogla. Sem se bala da bo preveč, saj je res samo pol še zalivanje 1x dnevno. Imam pa lego tako, da je cel dan sonce, tak da mislim da bojo begonije in kako  zelenje glih vredu, vem da begonije sploh niso zahtevne, čeprav jih še nisem nikoli imela. user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 20.3.2009 14:50:08 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
20.3.2009 14:50:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

No, pol bom pa jaz pr enem user posted image tud zmogla. Sem se bala da bo preveč, saj je res samo pol še zalivanje 1x dnevno. Imam pa lego tako, da je cel dan sonce, tak da mislim da bojo begonije in kako  zelenje glih vredu, vem da begonije sploh niso zahtevne, čeprav jih še nisem nikoli imela. user posted image

itak da boš zmogla sploh ni panike...user posted image ...itak bomo mele pa same pridne otroke...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
20.3.2009 14:52:31   
pokica_
itak da boš zmogla sploh ni panike...user posted image ...itak bomo mele pa same pridne otroke...user posted image

Joj, naj te bog usliši! user posted image  Naš mali je v trebuhu že pravi divji lump, le kako bo odzuni? Sploh ne zna nežno brcnit, kar konkretno pod rebra, v mehur, v trebuh...da mi kr sape zmanjka. Pa tud eno uro mira ne da na dan! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
20.3.2009 15:14:50   
Anonimen
oj kje lahko dobim risanko tom in jerry???

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
20.3.2009 15:18:23   
lake
Men od rož uspevajo samo kaktusi user posted image . Jih pozabm zalivat, pa  hitr uvenejo revice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
20.3.2009 15:19:21   
Anonimen
aja glede rož pr nas ma to tašča čes, jz jih sam polet zalijem če je trebauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
20.3.2009 15:20:00   
Anonimen

Men od rož uspevajo samo kaktusi user posted image . Jih pozabm zalivat, pa  hitr uvenejo revice.

jz sem istauser posted image kaktus je zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?