Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:54:06
|
|
|
|
pokica_
|
Glede živali...obožujem živali, že od majhnega sem odraščala z njimi. Ampak, sem tudi bolj za to, da je pes zunaj, če je že pri hiši, ali pa spi vsaj v kakem predprostoru, podnevi pa je zunaj. Si pa želim imet enkrat svojega psa, ampak šele tedaj, ko boma z mojim živela v bajti, nič prej. Kakšna 2 mes nazaj sem oddala svoji prijateljici našega črnega mačkona, ker je enostavno preveč zahteven maček in vem da bi bili z njim problemi. Full je bil ljubosumen, skos je je pršel za mano in me od odzadi napadel in ugriznil kot pes(imel je kar 5kg), ničkolikokrat me je kar tako napadel po rokah, ko sem ga božala in mi celo roko pogrizel, poškrabal in ni spustil. Pa čeprav z težkim srcem, sem ga raje že prej oddala prijateljici in ne morem verjet, da je pr njej pa bolj priden kot je bil pr nama. Res da, je malo odrastel, ampak je pa vsaj ne napada, tako kot je mene. Sem ga zadnjič prišla malo pocartat tja,...in evo, me je spet na velko ugriznil in zagrabil celo mojo roko. Čudn mačkon.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:54:40
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lananai lahko dam tebi številko da bi sporočila ko se bo kaj dogajalo pri nas...ker si ena zlata sredina pa če dam še eni na koncu št. bo pomoje vredu,al kaj??? Komot mi daš številko (ZS).
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:54:59
|
|
|
|
lake
|
Ja ne vem, včeri sta baje s Sebastjanom preznoval rojstni dan, ponoči pa se je v spanju zadušil. To piše tudi na 24ur.com.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:56:43
|
|
|
|
lananai
|
blueeyes, midva imava model Hoco Winner: ampak v taki barvi, ki je letos ne ponujajo več:
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja ne vem, včeri sta baje s Sebastjanom preznoval rojstni dan, ponoči pa se je v spanju zadušil. To piše tudi na 24ur.com. mislim to grem pa pogledat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 13:59:45
|
|
|
|
elyy
|
Sej prv d gre zraven...sej to je ful lepo!!sam js k rečem d bi šou zmano se kr smeji..itak d ga je strah k je zadnič gledu eno k je rojevala po tv v enmu filmu je kr zafarbu ceu je kr gledu je kr reku,,,kva če padem v nezavest pa se je sprenevedu d mu je slabo od vonja v bolnišnicah... sam sej bo šou zraven**sej je reku** sam ma take zgovore kr misl d bom rekla sej ti ni treba it... sam če pa nebi hotu it al pa kej ga pa jst niti podrazno nebi sila v to!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja ne vem, včeri sta baje s Sebastjanom preznoval rojstni dan, ponoči pa se je v spanju zadušil. To piše tudi na 24ur.com. mislim to grem pa pogledat ojej, nikjer nisi varen celo med spanjem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
moj je pa kr za da bo šel zraven v prvo mi je bil ful v pomoč, sam pol na koncu sem mela CR in je mogu počakat zun, ga je pa prvi vidu no zdej pa bomo videl če bo CR bo tako in tako vidu pol, če pa bo naravni bo pa itak zraven
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:06:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
Škoda ga je...saj tale vikend imajo pa tle v eni šumi v Cerknici,če prav vem. Očka pri porodu-definitivno,si ne predstavljam da ga ne bi bilo.Saj moj je tudi bolj cagav,sam se je držal kot taprav dedec. Grem še kosilo pripravit do konca,pečen kromir+pečeni kurji batki pa regrad z jajčki njami mami...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Elyy, saj bo šlo! Bo pa zraven tvojega obraza in te držal za roko... Čeprav moški ponosno potem govorijo, kako so prerezali popkovino! To jim je tisti doživljaj, ki jim najbolj ostane v spominu.- Vonj v porodnišnici pa je (vsaj meni) drugačen kot v bolnišnici.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:16:34
|
|
|
|
elyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja ne vem, včeri sta baje s Sebastjanom preznoval rojstni dan, ponoči pa se je v spanju zadušil. To piše tudi na 24ur.com. KVA??????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:29:37
|
|
|
|
pokica_
|
Babe, kaj bote imele letos balkonske rože, glede na to da bo veliko dela z ? Lansko leto sem imela poln balkon cvetočih rumenih miljon zvončkov v kombinaciji z vijola bršljankami. Za letos sem pa mislila, da bi zasadila begonije-zmajeva krila v kombinaciji z zelenim sladkim krompirjem ali pa zelenimi koprivami.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:34:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lananai lahko dam tebi številko da bi sporočila ko se bo kaj dogajalo pri nas...ker si ena zlata sredina pa če dam še eni na koncu št. bo pomoje vredu,al kaj??? Komot mi daš številko (ZS). no sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:35:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ne vem če mi bo letos zneslo še rože sadit,sem pa imela zadnji dve leti rdeča zmajeva krila pa koprive-mnde,tist ki na dol raste pa bele lise ima. Ti rečem,krasne rože..ni važno al je sonce,veter ma ni važno kje so,full lepo rastejo.take trpežne rožice za amaterske kmete. Letos bodo sam kakšne viseče jagode,pa stoječe tud.skratka jagode.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 20.3.2009 14:36:25 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:37:48
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica balkonske rože itak da bom mela...jih mam vsak let pa mam že enga doma tako da to ni problem sej nimaš nobenega posebnega dela z njimi kot pa zalivanje...itak pa bo poletje in bodo naši lahko zunaj v vozičku me bomo pa sadile...in vrtičkale...saj jaz bom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:39:04
|
|
|
|
Dudica1
|
lansko leto sem imela bršljanke in trave vmes...letos pa kej drugač pa še ne vem moram mal kakšne knjige pogledat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:47:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai ampak v taki barvi, ki je letos ne ponujajo več: super voziček... ...samo da bo še kej notr...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:49:06
|
|
|
|
pokica_
|
Sem se losala € in plačala tele položnice. Je šla skor cela plača . No, pol bom pa jaz pr enem tud zmogla. Sem se bala da bo preveč, saj je res samo pol še zalivanje 1x dnevno. Imam pa lego tako, da je cel dan sonce, tak da mislim da bojo begonije in kako zelenje glih vredu, vem da begonije sploh niso zahtevne, čeprav jih še nisem nikoli imela.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 20.3.2009 14:50:08 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:50:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ No, pol bom pa jaz pr enem tud zmogla. Sem se bala da bo preveč, saj je res samo pol še zalivanje 1x dnevno. Imam pa lego tako, da je cel dan sonce, tak da mislim da bojo begonije in kako zelenje glih vredu, vem da begonije sploh niso zahtevne, čeprav jih še nisem nikoli imela. itak da boš zmogla sploh ni panike... ...itak bomo mele pa same pridne otroke...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 14:52:31
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 itak da boš zmogla sploh ni panike... ...itak bomo mele pa same pridne otroke... Joj, naj te bog usliši! Naš mali je v trebuhu že pravi divji lump, le kako bo odzuni? Sploh ne zna nežno brcnit, kar konkretno pod rebra, v mehur, v trebuh...da mi kr sape zmanjka. Pa tud eno uro mira ne da na dan!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
oj kje lahko dobim risanko tom in jerry???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:18:23
|
|
|
|
lake
|
Men od rož uspevajo samo kaktusi . Jih pozabm zalivat, pa hitr uvenejo revice.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
aja glede rož pr nas ma to tašča čes, jz jih sam polet zalijem če je treba
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 15:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Men od rož uspevajo samo kaktusi . Jih pozabm zalivat, pa hitr uvenejo revice. jz sem ista kaktus je zakon
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?