Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:21:29
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zakaj pa zdaj to? Greš spat? No, sej jaz pa tud , mi manjka spanja, pa jutr moram na UE za potni list urejat za Saro... zgodaj bo treba vstat, kar pa ni v moji navadi. ............ma mi je tako lepo slikce popat,si lahko vsaka izbere svojo lunco za pančkat,ja grem tud jaz pajkit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj so dobre ej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:21:59
|
|
|
|
lunca14
|
..........................
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam so res dobre. Lepe.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:24:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sam so res dobre. Lepe. sem te mal okužla,a ne da..............ja mal popestritve tegale rr-a,ko pa ni nikjer nobene,ko pa vse spijo .....no lahko noč tud tebi didlinči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:28:21
|
|
|
|
lunca14
|
no pa sem ostala sama lunca,bom dežurala in čuvala stražo,ve kar lepo spite-nooooooooočkooooooooooo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
si faca. No, jaz moram še kuhno pospravt cunje še kar čakajo, pa še mal bodo, dokler se še 2 stroja ne osušita. Pol bo pa luštno likat. 5 strojev. Nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:35:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa si faca. a ne da sem No, jaz moram še kuhno pospravt cunje še kar čakajo, pa še mal bodo, dokler se še 2 stroja ne osušita. Pol bo pa luštno likat. 5 strojev. jaz sem v nedeljo vse zlikala,v pon.sem imela že tri pralne stroje za oprat,do danes sta bla še dva,eden čaka na jutri-juhu,to pa dela bruhalni virus Nočko. pridna si ,ni kaj,jaz pa se odpravljam ,res spat ,ti pa puci,puci in puci,al,se bo jutri šajnalo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:37:11
|
|
|
|
lunca14
|
................ostale pa ,kar spite,spite in spite ....................didlina to ne velja zate,ti moraš pucat kuhno ................no zdej pa res odhajam,drugače me boste v rit sunle
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:45:35
|
|
|
|
lunca14
|
.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:45:49
|
|
|
|
lunca14
|
..
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:48:01
|
|
|
|
lunca14
|
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...............vstat je treba.............dobro jutro zaspanke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.3.2009 22:49:20
|
|
|
|
lunca14
|
se sam hecam,ve kar pejte spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 7:08:56
|
|
|
|
Samsa
|
kako ste kaj? Čvekate ne... pol se ziher cartlate s svojimi sončki Samo za vas in da se okrepčate , da bote imele energijo za čvekat in da se spopadete z boleznimi, UE-mi,.... Pa vse najboljše obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 7:12:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. Sem se komaj prebila čez poste . Lonapo---HB, da ste doma. Moški pa itak. Res so boški, ko je žena z otrokom v bolnici. astradajo, ni kaj . Glavno, da ste doma. Rota virus ste še pokasirali? OMG! Sajk, infekcijska. Že na navadnem otroškem oddelku kaj pobereš. Didlinaa-si že vstala?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 7:18:30
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pranje, likanje--jh, mi imamo brez kakšnih bruhalnih virusov 1 stroj na dan, poleg tega še posteljnina, brisače, kuh. servieti,....ampak ne likam veliko. Jernej mi je samo včeraj zamazal 4 trenirke--če bi vse to likala, bi se mi . Danes gremo spet v vrtec, morala bi kaj v službo pogledat. In že sedaj me stiska, ker bo kmalu ponedeljek, ko grem z Jernejem v Lj, Lovra bom pa pri tašči pustila . Kleo--ste bolje? In Lunca?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 7:25:23
|
|
|
|
Samsa
|
AS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 8:07:38
|
|
|
|
lunca14
|
Hvala za kavo,je fajn potrebna,nisem spala skori nič,je luna zvijalo po želodcu,se je skoz neki obračal in jokal,za nameček,pa je ponoči bruhal še maj,jeeeeeeeeeeeee,pa so vsi doma.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 8:14:44
|
|
|
|
Samsa
|
lunca Ajej... pri vas je pa res pestro.... , da se vam čimprej poštima
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 8:32:30
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla! No, mi smo pa spali tako tako, je blo treba ene 2-krat vstat pa ob 4.30 sem jo kr k sebi vzela in je celo zaspala še za eno urco. Tako da sva pokonci samo od 5.30. Zdejle se pa neki napinja, greva kakcat. Aja - Sabinči se zadnje čase ful matra za kakat. Kaj kej odpira?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 8:39:11
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ojla! No, mi smo pa spali tako tako, je blo treba ene 2-krat vstat pa ob 4.30 sem jo kr k sebi vzela in je celo zaspala še za eno urco. Tako da sva pokonci samo od 5.30. Tako smo mi danes spali... samo spanje do 5.30 je pri nas luksuz Glede kakanja pa tako: za prebavo je dobra suha sliva ( jaz jo ponavadi dam med sadje) ali če namočiš 2 suhi slivi v vodo ( čez noč ) in ji daš sok pit. Pomaga tudi masaža trebuščka... ( pri nas še nekaj pomaga, če res ne more kakat: jaz jo dam na previjalno mizo in ko se napenja, ji skrčim nogice, da lažje gre ven)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 9:55:54
|
|
|
|
inetbike
|
Čebulni: originalni recept, in tudi najučinkovitejši, so obkladki iz prepražene čebule (enako kot kamilični), le da so precej smrdeči. Na drobno nasekljajte čebulo in jo zavijte v bombažno gazo, zatem pa za nekaj minut postavite v pečico, ki ste jo prej ogreli na 200°C. Topel obkladek položite na prsi, ga pritrdite s lepljivim trakom in pustite delovati čez noč. Da se ti bo posvetilo na kaj sem odgovarjala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 11:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan bejbe. Kako ste? Mi smo tud začeli spati do 5.45 - in pol sm posledično jaz čist out. Ma bo že. V glavnem dobila sem zs od: aleksandre silvije, I.dasiy, mtince in babysolze. Ker bodo v mesecu marcu naši otročki stari 9 mesecev, bo tudi več pregledov. Nekateri ste jih že imeli, nekateri jih še bomo. In da ne bom seznama popravljala fulkrat in pri tem koga pozabila, sem se odločila, da počakam do 1.aprila in takrat popravim seznam - in ustvarim enega, na katerem ne bo nevemkoliko ljudi, ki se sploh ne javljajo. Celoten seznam ostaja na prvi strani, naprej bomo furali krajšega - to ne pomeni, da smo koga zbrisali, še vedno, če se bo javila katera izgubljena duša, jo dodam na krajši seznam. Če ima katera pregled kasneje, naj sporoči, bomo datum premaknili. Vsi ki ste že imeli preglede, pa javite na zs mere.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 13:58:27
|
|
|
|
lunca14
|
Piše se leto 2222. Janez in Micka pristaneta na Marsu. Srečata Marsovski par in kmalu se zapletejo v prijeten klepet. Janez popvraša, če je tudi na Marsu borza, kakšni so PC-ji in kako služijo denar. Micka povpraša tudi po seksu. "Kako pravzaprav to počnete?" povpraša. "Podobno kot vi." odgovori marsovec. Pogovor se nadaljuje in končno se para strinjata, da bodo to noč zamenjali in tako izkusili nekaj novega. Micka in moški marsovec gresta v spalnico, kjer se marsovec sleče. Ima malega, drobcenega... "Oh, ne vem, če bo tole šlo," pravi Micka! "Zakaj" Je kaj narobe?" Povpraša on. "No," odgovarja Micka, "Ni ravno takšen, kot sem si ga predstavljala!" "Ni problema," odgovori marsovec in se začne z roko tolči po čelu. Z Vsakim udarcem postaja njegov ud daljši ... vse dokler ni kar impresiven. "No, ja," pravi Micka, "Dolžina je OK, a vseeno je še precej tanek." "Ni problema," odgovarja in se začne vleči za ušesa. Vsakič se njegov malo odebeli, dokler ne postane takšen, da je za Micko pravo veselje. "Marija!!" vzklikne ona, ko padeta v posteljo in se potem celo noč vroče ljubita. Naslednji dan se Micka pridruži Janezu in para se poslovita. Janez povpraša Micko, "No, ali je bilo vredu?" "Grozno mi je, ampak moram priznati, da je bilo odlično. Kako pa tebi?" "Grozljivo," odgovarja on, "vse kar imam od te avanture je obupen glavobol...kar naprej me je klofutala in vlekla za ušesa.!" ....................vic sem skopirala iz mon-a,avtorica pa je didlina Napisal: didlina Datum: 20.03.2009 12:15
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 20.3.2009 13:59:45 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 14:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?