Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 8:54:23
|
|
|
|
pf
|
Jutro tudi z moje strani. Lara dober vic. Sem se nasmejala zdajle. Tile o Mujotu in Hasotu so drugače itak zakon, tudi brez Hasota. Sara, Vita in Nik luškani ste. Nik je blažen med ženami. Se mu vidi, da mu ugaja družba. Bravo fant, tak je treba. Testo za pico sem zamesla, zdaj pa grem še skupaj pripraviti do konca in pridem pol nazaj. Lana spi. Ja tak je, če si 6.15 že juhuhu. Ob pol devetih zjutraj že dvojno vidi revica, tak je zaspana. Pa naj spi, tudi med spanjem se otročki razvijajo ful, tak da ali telovadba, ali spanje. Oboje je za nekaj. Saraya fajn zrihtaj danes v šoli, če še imaš kak izpit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 8:58:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zvoni Muji neko na vrata. - Ko je? - Policija. - Pa sta hocete? - Pa da popricamo malo. - A koliko vas ima? - Dvojica. - Pa popricajte! pa tista pupa brbljava bubi ji niti do kolen ne seže ona Sanremo pa . Čisto dovolj razumem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:00:44
|
|
|
|
pf
|
Bubi ful dobro si to razložila glede aviončka. Ja res je treba biti pozoren na to, da ima dlani razprte karkoli že dela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:23:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo nekaj slikic. Tukaj je bil bubi star malo manj kot 5 mesecev. Prenašanje teže naprej na rokice: Vlečeš po mizi, da razpre prstke: Prvo sedenje je na stran, da lažje lovi ravnotežje. Tukaj se vidi pest Pa še iz druge strani. Pa ne preveč primerjave glede starosti delat - bubika je stara 6,5m, pa še ne sedi tako. Zna pa "normalno" sedet, kar pa bubi ni znal do 7m (je že prej puzal in se na noge vlekel ) Pri normalnem posedanju pa je še en trik: nogice naštimaš malo v obliko črke O, ritko pa spodmakneš nazaj. (od zadaj primeš pod ritko in potegneš rahlo nazaj, da se težišče premakne naprej in ne pada na hrbet).
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.3.2009 9:28:01 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:27:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo nekaj slikic. Tukaj je bil bubi star malo manj kot 5 mesecev. Prenašanje teže naprej na rokice: Madonca bubi, ti pa orank razturaš tole
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:30:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Madonca bubi, ti pa orank razturaš tole ne, ne.... to so me takrat na fizioterapiji učili, pa sem pofotkala, da je pol znala moja mami z njim telovadit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:31:55
|
|
|
|
*bubi*
|
jazzy, imaš ZS
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:35:08
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, to sedenje na stran pa se splača malo trenirat, ker gre potem iz tega v plazenje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:38:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, to sedenje na stran pa se splača malo trenirat, ker gre potem iz tega v plazenje pa saj tud,če se ne plazijo ni narobe,A se nikoli ni plazila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 9:40:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, to sedenje na stran pa se splača malo trenirat, ker gre potem iz tega v plazenje pa saj tud,če se ne plazijo ni narobe,A se nikoli ni plazila ne, nič ni narobe. Ampak meni je tako ljubše, ker jaz ne mislim nobenega otroka za rokice vodit. Bubija nisem nikoli, ampak res nikoli (ok, kdo drug ga je že kdaj pa kdaj ). Se je plazil in bil zadovoljen, da je bil mobilen. Potem pa je lepo shodil pri 11m.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 10:16:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jazzy, imaš ZS Bubi, ti tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 11:39:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya fajn zrihtaj danes v šoli, če še imaš kak izpit. hvala...imam ja...pisni in ustni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 11:45:35
|
|
|
|
arabela*
|
nekaj slikic,čeprav niso čist sveže...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 11:49:43
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 11:52:32
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem, se je zbudila....joj ne rata ji spat več kot 15 minut.................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 12:22:34
|
|
|
|
petra1978
|
Bubi, super slikice, tole z Bubijem. Bodo prav prišle. Sicer pa tako pridem na instrukcije enkrat . Evo, mi smo dobili valj in je Galu ful všeč (zaenkrat še ne preveč tako da delam vaje z njim, ampak da se z njim igra). Čakam še na knjigo, potem pa v akcijo. Mislim, da je pri nas drugi zobek na pohodu. Je že tri dni taki tečko pa včeraj zvečer se je 25 minut tako , da več nisem vedela kako naj ga obrnem. Božček moj mali, sem še skoraj jaz zraven.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 12:26:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest sem pa tolk vesela... Sem si prej v hoferju kupila keramični likalnik za lase in se mi je kar nov svet odprl. Do zdaj sem imela kovinskega in če sem hotla imet zlikane lase, sem skoraj stara ratala zraven. S tem pa nimam 10 minut kaj počet. Če že shujšat ne morem bom mela vsaj lepo frizuro Pametno Polde
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 12:35:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mislim, da je pri nas drugi zobek na pohodu. Je že tri dni taki tečko pa včeraj zvečer se je 25 minut tako , da več nisem vedela kako naj ga obrnem. Božček moj mali, sem še skoraj jaz zraven. bošče malo ,probaj mu dat paracetamol
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 12:38:03
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Meta kaj točno naredit, če otroček oponaša avionček ti ne znam svetovati. Mi je samo rekla, da tega ob razvoju malčka nimajo najraje in nisem vprašala zakaj, ker pač Lana tega ne dela. Mogoče ve Bubi kaj več o tem, ali katera druga, ki je že imela fizioterapijo z malčkom, ali bila v razvojni. Hm... bubi al pa katera druga...ker lovro zaradi tega aviončka še bolj poliva, ker z vso težo pritisne na trebušček, če je pa še za kakšno stvar slabo pol pa sploh... Pa še nekaj napišem, ker vidim, da se bubika hoče že postavljat na noge. Ne sme se preskakovat tistega običajnega zaporedja: sedenje, plazenje, hoja. Tu sva bila z bubjem kar malo kregana Pa kaj sploh lahko narediš? Naš se že plazi, sedi pa še ne. Sej ne moreš otroka pripopat na deko, da miruje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 12:52:42
|
|
|
|
arabela*
|
joj,kako zganjata naše dve šmrkljice... mala skače po ležalniku,pa tavečji jemlje dudo in jo daje sebi v usta ful se igrata.....upam da ko bosta večje,se nebota teple....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 13:37:27
|
|
|
|
pf
|
Saraya kak ti je Marisa podobna. Luštna je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 13:42:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, super slikice, tole z Bubijem. Bodo prav prišle. Sicer pa tako pridem na instrukcije enkrat . Evo, mi smo dobili valj in je Galu ful všeč (zaenkrat še ne preveč tako da delam vaje z njim, ampak da se z njim igra). Čakam še na knjigo, potem pa v akcijo. ...jaz sem pa ravno iz knjižnice nazaj...sem jo šla dvignit.... pa tako piha tu pri nas, da mi je pikeca skoraj odpihnilo...... Aja, jaz moram pa še ta valj nabavit..... malo drugačen vrstni red kot pri tebi ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 14:08:01
|
|
|
|
gloria
|
...dan...za nami spet noč...do zdej sem imala sestro na obisku in je malega zabavljala...zdej je pa že možek doma .... ...nič lepo se imejte....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 14:10:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...hmmmmmmmmmmm zdej sem pa sam ostal .... ....žena me je zapustila....z drugima dvema me je dobila pravi frajerček mali ...haha šele zdej sem vidla tvoj podnapis....v kratkem ti pošljem ZS imam eno vprašanje ....no mogoče že danes če bo luft... ...včeri so nam fasado končali,danes še notri pobelijo tak da grem zdej na pucanje....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?