|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
20.3.2009 8:54:23   
pf
Jutro tudi z moje strani.
Lara dober vic. Sem se nasmejala zdajle. Tile o Mujotu in Hasotu so drugače itak zakon, tudi brez Hasota.   user posted image user posted image user posted image
Sara, Vita in Nik luškani ste. Nik je blažen med ženami. Se mu vidi, da mu ugaja družba. Bravo fant, tak je treba. user posted image
Testo za pico sem zamesla, zdaj pa grem še skupaj pripraviti do konca in pridem pol nazaj. Lana spi. Ja tak je, če si 6.15 že juhuhu. Ob pol devetih zjutraj že dvojno vidi revica, tak je zaspana. Pa naj spi, tudi med spanjem se otročki razvijajo ful, tak da ali telovadba, ali spanje. Oboje je za nekaj.
Saraya fajn zrihtaj danes v šoli, če še imaš kak izpit.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
20.3.2009 8:58:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zvoni Muji neko na vrata.

- Ko je?

- Policija.

- Pa sta hocete?

- Pa da popricamo malo.

- A koliko vas ima?

- Dvojica.

- Pa popricajte!

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa tista pupa brbljava user posted image user posted image user posted image  bubi ji niti do kolen ne seže user posted image

ona Sanremo pa user posted image user posted image user posted image . Čisto dovolj razumem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
20.3.2009 9:00:44   
pf
Bubi ful dobro si to razložila glede aviončka. Ja res je treba biti pozoren na to, da ima dlani razprte karkoli že dela. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
20.3.2009 9:23:36   
*bubi*
Evo nekaj slikic. Tukaj je bil bubi star malo manj kot 5 mesecev.

Prenašanje teže naprej na rokice:
user posted image

Vlečeš po mizi, da razpre prstke:
user posted image

Prvo sedenje je na stran, da lažje lovi ravnotežje. Tukaj se vidi pest user posted image  
user posted image

Pa še iz druge strani.
user posted image

Pa ne preveč primerjave glede starosti delat - bubika je stara 6,5m, pa še ne sedi tako. Zna pa "normalno" sedet, kar pa bubi ni znal do 7m (je že prej puzal in se na noge vlekel user posted image )

Pri normalnem posedanju pa je še en trik: nogice naštimaš malo v obliko črke O, ritko pa spodmakneš nazaj. (od zadaj primeš pod ritko in potegneš rahlo nazaj, da se težišče premakne naprej in ne pada na hrbet).

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.3.2009 9:28:01 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.3.2009 9:27:14   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo nekaj slikic. Tukaj je bil bubi star malo manj kot 5 mesecev.

Prenašanje teže naprej na rokice:
user posted image

Madonca bubi, ti pa orank razturaš tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
20.3.2009 9:30:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Madonca bubi, ti pa orank razturaš tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne.... to so me takrat na fizioterapiji učili, pa sem pofotkala, da je pol znala moja mami z njim telovadit user posted image  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
20.3.2009 9:31:55   
*bubi*
jazzy, imaš ZS user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
20.3.2009 9:35:08   
*bubi*
aja, to sedenje na stran pa se splača malo trenirat, ker gre potem iz tega v plazenje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
20.3.2009 9:38:01   
arabela*

aja, to sedenje na stran pa se splača malo trenirat, ker gre potem iz tega v plazenje user posted image

pa saj tud,če se ne plazijo ni narobe,A se nikoli ni plazilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
20.3.2009 9:40:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa saj tud,če se ne plazijo ni narobe,A se nikoli ni plazilauser posted image

ne, nič ni narobe.

Ampak meni je tako ljubše, ker jaz ne mislim nobenega otroka za rokice vodit. Bubija nisem nikoli, ampak res nikoli (ok, kdo drug ga je že kdaj pa kdaj user posted image ). Se je plazil in bil zadovoljen, da je bil mobilen. Potem pa je lepo shodil pri 11m.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
20.3.2009 10:16:23   
Jazzy1

jazzy, imaš ZS user posted image

Bubi, ti tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
20.3.2009 11:39:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Saraya fajn zrihtaj danes v šoli, če še imaš kak izpit.

hvala...imam ja...pisni in ustniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
20.3.2009 11:45:35   
arabela*
user posted image

nekaj slikic,čeprav niso čist sveže...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
20.3.2009 11:49:43   
arabela*
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
20.3.2009 11:52:32   
arabela*
nič,grem,user posted image se je zbudila....joj ne rata ji spat več kot 15 minut.................

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
20.3.2009 12:22:34   
petra1978
Bubi, super slikice, tole z Bubijem. Bodo prav prišle. Sicer pa tako pridem na instrukcije enkrat user posted image .

Evo, mi smo dobili valj in je Galu ful všeč (zaenkrat še ne preveč tako da delam vaje z njim, ampak da se z njim igra). Čakam še na knjigo, potem pa v akcijo.

Mislim, da je pri nas drugi zobek na pohodu. Je že tri dni taki tečko pa včeraj zvečer se je 25 minut tako user posted image , da več nisem vedela kako naj ga obrnem. Božček moj mali, sem še skoraj jaz user posted image  zraven.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
20.3.2009 12:26:54   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jest sem pa tolk vesela... Sem si prej v hoferju kupila keramični likalnik za lase in se mi je kar nov svet odprl. Do zdaj sem imela kovinskega in če sem hotla imet zlikane lase, sem skoraj stara ratala zraven. S tem pa nimam 10 minut kaj počet. Če že shujšat ne morem bom mela vsaj lepo frizurouser posted image

Pametno Polde user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
20.3.2009 12:35:27   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Mislim, da je pri nas drugi zobek na pohodu. Je že tri dni taki tečko pa včeraj zvečer se je 25 minut tako user posted image , da več nisem vedela kako naj ga obrnem. Božček moj mali, sem še skoraj jaz user posted image  zraven.

bošče malouser posted image ,probaj mu dat paracetamol

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
20.3.2009 12:38:03   
AinB

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meta kaj točno naredit, če otroček oponaša avionček ti ne znam svetovati. Mi je samo rekla, da tega ob razvoju malčka nimajo najraje in nisem vprašala zakaj, ker pač Lana tega ne dela. user posted image Mogoče ve Bubi kaj več o tem, ali katera druga, ki je že imela fizioterapijo z malčkom, ali bila v razvojni.

Hm... bubiuser posted image  al pa katera druga...ker lovro zaradi tega aviončka še bolj poliva, ker z vso težo pritisne na trebušček, če je pa še za kakšno stvar slabo pol pa sploh...user posted image

Pa še nekaj napišem, ker vidim, da se bubika hoče že postavljat na noge. Ne sme se preskakovat tistega običajnega zaporedja: sedenje, plazenje, hoja. Tu sva bila z bubjem kar malo kregana user posted image

Pa kaj sploh lahko narediš? Naš se že plazi, sedi pa še ne. Sej ne moreš otroka pripopat na deko, da miruje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
20.3.2009 12:52:42   
arabela*
joj,kako zganjata naše dve šmrkljice...
mala skače po ležalniku,pa tavečji jemlje dudo in jo daje sebi v ustauser posted image ful se igrata.....upam da ko bosta večje,se nebota teple....user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
20.3.2009 13:37:27   
pf
 Saraya kak ti je Marisa podobna. Luštna je.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
20.3.2009 13:42:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Bubi, super slikice, tole z Bubijem. Bodo prav prišle. Sicer pa tako pridem na instrukcije enkrat user posted image .

Evo, mi smo dobili valj in je Galu ful všeč (zaenkrat še ne preveč tako da delam vaje z njim, ampak da se z njim igra). Čakam še na knjigo, potem pa v akcijo.

...jaz sem pa ravno iz knjižnice nazaj...sem jo šla dvignit.... pa tako piha tu pri nas, da mi je pikeca skoraj odpihnilo......    Aja, jaz moram pa še ta valj nabavit.....   malo drugačen vrstni red kot pri tebi user posted image ...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
20.3.2009 14:05:52   
gloria
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

....groza pa tko mlad user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.3.2009 14:08:01   
gloria
...dan...za nami spet user posted image noč...do zdej sem imala sestro na obiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image in je malega zabavljala...zdej je pa že možek domauser posted image ....
...nič lepo se imejte....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.3.2009 14:10:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

...hmmmmmmmmmmm zdej sem pa sam ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

....žena me je zapustila....z drugima dvema me je dobilauser posted image

user posted image user posted image user posted image   pravi frajerček maliuser posted image

...haha šele zdej sem vidla user posted image tvoj podnapis....v kratkem ti pošljem ZS imam eno vprašanjeuser posted image ....no mogoče že danes če bo luft...
...včeri so nam fasado končali,danes še notri pobelijo tak da grem zdej na pucanje....

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?