|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 11:00:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
20.3.2009 11:10:03   
Tinky
rebeca, sej moj post ni letel nate user posted image

Teo spi že več kot eno uro, meni je pa dolgčas user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4152
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 11:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 11:15:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.3.2009 11:28:30   
netki
umpalumpa....tako kapco imamo mi tud...kje si pa to jaknico dobila?

a katera gleda oddajo na poptv o bolnih otročkih....je vsak dan dopoldne....men skoz solze tečejo, vse kar sem zmožna nardit je to, da tilna k sebi stiskamuser posted image user posted image in se zahvaljujem da imam to kar imam

Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.3.2009 11:29:03   
metuljcek321
Sapra mis, skoraj naju je odpihnilo ... tako sonce, da ga isces, veter pa skoraj kot orkan, majke miuser posted image  user posted image  Skratka: po 20-ih minutah sva prileteli nazaj v varno & toplo zavetje dnevne sobe. Mala je ze koma v stajici.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.3.2009 11:29:52   
metuljcek321
Umpa, kaksen frajer je ze tvoj Luka. In ze 2x ste bili na sisanju? Ulala, to pa ni kar tako.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.3.2009 11:38:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ah pozabila---- je almera že doma???

mislim da bi že morala bit ...

UmpaLumpa - uau, kakšne fotke! Tale vaš Luka je videti že ful odrasel ... kako hitro gre čas, a? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.3.2009 11:41:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rebeca in ostale..to jaz vse vem...ampak enostavno se ne bom nikoli sprijaznila z dejstvom da bi mogla spremenit način prehranjevanja za vse življenje in ker se sama poznam, vem da g tudi ne bom...mi hrana prevec pomeni...sej ni zdej da morem shujsat 20kg ali vec, zato pa eksperimentiram s temi zadevami...scarsdale diete sem se držala kolikor je bilo napisano in sem sla dol in tam ostala, locevalne sem se lotla ampak ne zdržim sadnega dneva (ne maram sadja in pol skor nic nisem jedla in me je bolela glava) zdej se grem **** s herbalife, kjer namest zajtrka in vecerje pijes shake, kar je verjetno moj najvecji problem- zajtrka ne jem in vecerjo ponavadi jem ob 9h, 10h, ko moj pride iz treninga....mh sej najboljs da neham tu morit s tem hujsanjem k sploh nisem kriticen primer...ampak hočem it v neke ideale, mislim pa da je cas da se sprijaznim, da rojstvo otroka pač pusti določene posledice na telesu in da nisem vec stara 18 let

v teoriji je men vse jasno, vse diete in celoten organizem in kako kaj deluje, ampak v praksi pa tega ne morem...

user posted image

Hruška, veš da me prav presenečan, da se toliko obremenjuješ ... videli sva se, tako da lahko rečem da fajn zgledaš in da si huda bejba, res ne vem, kam bi rada shujšala user posted image   mene poglej. Od vseh nas bi morala jaz največ shujšati, pa se sploh ne sekiram. Bo že prišel čas za to ... in dokler imam še mleko za Aleksandra, se sigurno ne bom lotila ničesar.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.3.2009 11:45:15   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rebeca in ostale..to jaz vse vem...ampak enostavno se ne bom nikoli sprijaznila z dejstvom da bi mogla spremenit način prehranjevanja za vse življenje in ker se sama poznam, vem da g tudi ne bom...mi hrana prevec pomeni...sej ni zdej da morem shujsat 20kg ali vec, zato pa eksperimentiram s temi zadevami...scarsdale diete sem se držala kolikor je bilo napisano in sem sla dol in tam ostala, locevalne sem se lotla ampak ne zdržim sadnega dneva (ne maram sadja in pol skor nic nisem jedla in me je bolela glava) zdej se grem **** s herbalife, kjer namest zajtrka in vecerje pijes shake, kar je verjetno moj najvecji problem- zajtrka ne jem in vecerjo ponavadi jem ob 9h, 10h, ko moj pride iz treninga....mh sej najboljs da neham tu morit s tem hujsanjem k sploh nisem kriticen primer...ampak hočem it v neke ideale, mislim pa da je cas da se sprijaznim, da rojstvo otroka pač pusti določene posledice na telesu in da nisem vec stara 18 let

v teoriji je men vse jasno, vse diete in celoten organizem in kako kaj deluje, ampak v praksi pa tega ne morem...

user posted image

Hruška, veš da me prav presenečan, da se toliko obremenjuješ ... videli sva se, tako da lahko rečem da fajn zgledaš in da si huda bejba, res ne vem, kam bi rada shujšala user posted image   mene poglej. Od vseh nas bi morala jaz največ shujšati, pa se sploh ne sekiram. Bo že prišel čas za to ... in dokler imam še mleko za Aleksandra, se sigurno ne bom lotila ničesar.

tuki pa mislem da si mene pozabla.....user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
20.3.2009 12:31:07   
metuljcek321
Ne morem verjet: umrl je Damijan Cavazza, brat dvojcek Sebastijana: KLIKNI Star 36 let?!?! In pred nekaj leti je umrl tudi njun brat - nanj se je podrla scenografija. Mislim, tu mac, no ... Zalostno, resnicno zalostno!

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 12:47:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4162
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 12:48:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4163
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 12:53:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4164
20.3.2009 12:54:01   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Na hitro sva se spičla z mojim.. me kliče ne rabiš kuhat kaj, ker sem bil na kosilu. A jaz kuham. Valda ne bom 2X kuhala in skuham takrat, ko kuham za Lana. In tak je 3X na teden, da ni lačen, potem grema k mojim, je tam večerjo in vržema hrano stran. 100X sem že rekla, da ne bom več kuhala.. ej pa res ne bom več. Bom skuhala za sebe in Lana in konec. Tam zapravlja denar za kosilo, jaz pa kupujem hrano in kuham in mečem stran. user posted image user posted image user posted image

evo spihala sem se..user posted image

tole mi je pa znano.....

dihaj dihaj......sej bo minilo

Neposredna povezava do sporočila: 4165
20.3.2009 12:54:37   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ne morem verjet: umrl je Damijan Cavazza, brat dvojcek Sebastijana: KLIKNI Star 36 let?!?! In pred nekaj leti je umrl tudi njun brat - nanj se je podrla scenografija. Mislim, tu mac, no ... Zalostno, resnicno zalostno!

o groza. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4166
20.3.2009 12:55:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

user posted image

sori Netki, kot prvo se osebno ne poznava in ne morem presodit ... ampak zase vem, da bi morala shujšati za nekje - 20 kil, da bi bila taka kot naše Twiggyce user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
20.3.2009 12:55:44   
netki
nanka....si že dobila trampolin, kakšnega si pa naročila in za koliko ?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
20.3.2009 12:58:48   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

user posted image

sori Netki, kot prvo se osebno ne poznava in ne morem presodit ... ampak zase vem, da bi morala shujšati za nekje - 20 kil, da bi bila taka kot naše Twiggyce user posted image

sej vem.....ampak tud jst bi mogla dat dol 20 kil, sam to je....ahuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
20.3.2009 13:22:41   
Majuska
ne bova zdaj o tem, a ne user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
20.3.2009 13:25:35   
ksenci
tud mi smo dans hitr vstal- ob 6huser posted image no sm vsaj do preveza vse pospravla. zdj sm prišla domov, se najedla- moja mami je skuhala za obauser posted image , aljaža preoblekla in ga položla v postlco in je sam zaspal, jz pa grem zdaj tud mal počivat. sm dobla antibiotike 1000mguser posted image
piha pa takouser posted image še v mestu je tak fejst pihal jz pa v jaknci bušauser posted image

še ena v klubo tistih ki morjo dat 20 kg dol-ampak bom že z 10 zadovoljna. dieta pa trenutno počiva, dokler se noga ne pošlihta, kr skoz neki melemuser posted image
umpa- fajn frizuro ima lukauser posted image
flower- jz mu tud ne kuham več, razn če je doma, kr je tud enkrat bi jedu, drugič pa sm vstran metala
kje je blacky dansuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
20.3.2009 13:28:34   
Majuska
ajaj, takolega je našega malega zdajle zmanjkalo kar v stajici ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
20.3.2009 13:29:35   
ksenci
sm vprašala pr zdravniku kolk časa traja da zraste nov noht, pa baje okol pol leta!!! pa sm zdaj tud po netu gledala in piše isto. groza, do poletja ne bom mela pošlihtanga nohtauser posted image jz pa tak orada nosim odprte čevlje, zdaj pa ne bom moglauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
20.3.2009 13:29:40   
Majuska
A se meni samo zdi, al populis res danes še ni bilo tu? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
20.3.2009 13:30:59   
ksenci

ajaj, takolega je našega malega zdajle zmanjkalo kar v stajici ...

user posted image

iiiiii, kako nežem zgleda, če neb vedla da je fant, bi zihr rekla da je punčkauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?